Kinderen van Nederland: Je laat je toekomst toch niet afpakken door een ongekozen Haags kliekje?


Er is GEEN oversterfte. Cijfers zijn duidelijk.

Er is OOK al GEEN Griep meer gesignaleerd sinds de introductie van “COVID-19”.

Laat je NOOIT testen! Doet het ranzige kinderhatende kereltje Rutte ook niet. En die fantaserende malloot van een Van Dissel evenmin, ze kijken wel uit…..

Er was, er is en er zal NOOIT een pandemie komen. Wel mondkapjes, lockdowns, eenzaamheid, frustratie en faillissementen. Dat is ECHT. Een pandemie is NEP. Een gemanipuleerde spreadsheet. Ongefundeerde aannames en nooit aangetoonde virussen. Dat is de werkelijkheid, maar ze willen dat jullie in hun schijnwereld leven. Dat noemen ze een “bubble”. Het zijn gecertificeerde idioten.

Laat je geen oor aannaaien door figuren die zeggen het allemaal te weten, zoals onderwijzend personeel en andere niet ingelezen schijtlaarzen. Met de mondkapjesplicht zijn ze mede verantwoordelijk voor alle problemen die daar uit voort gaan vloeien: “Doe het nou maar even, dan ben je van het gezeik af….” Zo gaat het van kwaad tot erger.

Dit is een psychologische operatie waar veel te veel ouders voor buigen. Bang voor het onbekende.

Steeds vaker horen we in gesprekjes, dat mensen hun oude vader of moeder meeslepen naar de locaties waar de injectie wordt toegediend. WAT gaan ze daar spijt van krijgen! Ze hadden kunnen weten wat er aan de hand is.

Luister vooral even naar de immunoloog Professor Pierre Capel over hoe er met een verloren generatie wordt omgegaan.

Met onze welgemeende excuses voor de veelheid aan schuttingwoorden, mensen roomser dan de paus hebben daar nu eenmaal een hekel aan. Maar we gaan niet iemand prijzen voor zijn werk voor de jeugd en hun toekomst, terwijl hij alles en iedereen opsluit en naar believen leugens combineert met maatregelen TEGEN de bevolking. Het ligt ALTIJD aan ons, niet aan hun AGENDA. Dus dan ben je geen “minister-president”, maar dan ben je een zwaar gestoorde kinderhatende psychopaat, een idioot en een brabbelende, leuterende en liegende randdebiel. Onze mening. Maar tegenwoordig noemen ze je al “moedig” als je je mening ventileert. O, wacht… natuurlijk…. de grondwet is “even” afgeschaft. Kinderen. luisteren alstublieft, je hebt niets te verliezen dan je toekomst. Por je ouders maar eens goed op.

Het zal eens tijd worden!

12 gedachtes over “Kinderen van Nederland: Je laat je toekomst toch niet afpakken door een ongekozen Haags kliekje?

  • Volgens een paar commentaren in het AD is deze rechter een ‘wappie’ die de volksgezondheid op het spel zet. Wie zijn er nou de wappies? Compleet gestoord!

   • Een gezonde bevolking wordt opgesloten om een gezond kwetsbaar gedeelte te beschermen. Wie is hier gestoord.

    Hierbij roepen wij de GRIEP weer uit….. opgelost!

 1. Ik doe het andersom, ik probeer met dit artikel mijn kinderen, die al behoorlijk wakker zijn, te porren om het zoveel mogelijk onder hun vrienden en vriendinnen te delen

 2. Haal je kind van school af en geef thuis les. Er is LEERPLICHT, geen schoolplicht. Hoeft alleen ingeschreven te staan bij een school en contact te houden m.b.t. de vorderingen etc.
  De toekomst zal uitwijzen hoe de geschiedenis zich zal gaan ontwikkelen. Als de waarheid boven tafel komt m.b.t. deze ‘reset’ want die komt er, (naar de goede kant) dan zal het hele onderwijssysteem toch veranderen en veel vakken verdwijnen. Let goed op talen en rekenen.

  • Iedereen moest het RECHT op leren hebben.
   Dus wat doen we?
   We voeren de leerPLICHTwet in…..

   Inderdaad: Nederlandse taal lezen en schrijven en REKENEN.

Reacties zijn gesloten.