Jaap van Dissel: “Het gaat de goeie kant op.” Hij snapt er helemaal niks van.


We hebben het enkele minuten aangehoord, het betoog van Van Dissel in het avondklok toneelstuk.

De man dendert maar lustig door over “zijn” avondklok en waarom dat zo goed is voor het gepeupel.

Ja, de test resultaten geven hoop. Hij leutert: “De klassieke coronavariant op op zijn retour”.

Wat mooi! Alles open! Van Dissel naar huis.

Maar nee, hij leutert verder: “Maar de Britse variant is zo gevaarlijk.”

Zo worden we de ene maatregel na de andere in gerommeld. Puur op basis van de fantasie van van Dissel. Je hoeft deze fantast maar drie vragen te stellen voordat je hem arresteert:

(1) Wanneer heb jij het SARS-CoV-2 virus geïsoleerd?

(2) Weet jij al waar de GRIEP is gebleven?

(3) Waar zijn mondkapjes goed voor?

Zijn antwoorden vullen wij wel even in, want een fatsoenlijke uitleg krijg je van deze arrogante kletsmajoor nooit.

(1) Het SARS-C0V-2 virus is er niet, want Koopmans en Drosten liegen zich al een jaar een slag in de rondte.

(2) Dat weet ik niet, want ik snap het niet en dat komt omdat ik te lang heb gestudeerd.

(3) Voor de zelfbevrediging van de politici, de schijtlaarzen in het onderwijs en omdat Nederlanders zich slecht gedragen.

Van Dissel met zijn vermeende geleerdheid snapt er echt helemaal niets van, maar dat verpakt hij in oeverloos geleuter. Van Haga heeft keer op keer gelijk van hem gekregen, omdat die veel beter op de hoogte bleek dan deze klemgestudeerde onbeholpen sukkel.

Deze malloot moet ter plekke de Burgerdood worden verklaard met zijn Middeleeuwse sprookjesvertellingen.

25 gedachtes over “Jaap van Dissel: “Het gaat de goeie kant op.” Hij snapt er helemaal niks van.

  • Even een testje doen. Net als bij Rutte. En de “koning” en eh …. o,o,o, wat krijgen we het druk. We zullen een container uit China laten komen.

 1. Avondklok blijft van kracht, hof schort vonnis rechter op

  https://www.destentor.nl/dossier-coronavirus/avondklok-blijft-van-kracht-hof-schort-vonnis-rechter-op~aef1be94/

  De avondklok blijft voorlopig van kracht. Het gerechtshof in Den Haag heeft het vonnis van de rechter in kort geding over het opheffen ervan voorlopig opgeschort. Het hof deed dat op verzoek van de Staat, die hoger beroep heeft aangetekend tegen het vonnis. Viruswaarheid-voorman Willem Engel verliet woest de rechtbank.

  • @Ezra70,

   Beste,

   Willem Engel (alleen die naam al) is een heeeeeeeele goede toneelspeler, en dat heb ik al eerder gezegd hier.

   Maar luister eens naar deze dakloze man, Caspas heet hij, hij verteld precies hoe het zit met de boys van virus(on)waarheid, het zijn chills en deze zijn in mijn ogen een graadje erger en gemener dan de zogenaamde elite, want wat zij doen is een eventuele mensenmassa afvangen en ongeschikt maken voor het ECHTE VERZET!!

   Mensen bij viruswaanzin zijn met geld, heel veel geld gekocht door de elite en zo liggen denk ik de echte feiten, en ja, ik vind dit ook heel erg maar men kan beter waarschuwen dan denken dat iedereen er zelf maar achter moet komen. Ons doel moet een gezamenlijk doel zijn en daar kunnen we dit soort gecontroleerde oppositie idioten niet bij gebruiken, het zijn namelijk in mijn ogen niets meer en niets minder dan vuile verraders!

   Dit is mijn mening!!

   Maar kijk zelf maar en zeg wat jullie ervan vinden!!

   Wat Caspar zegt zeg ik ook al een tijdje!!

   Gegroet,

   Gladiator

   • Ik loop nergens achter aan. Ik luister naar alles en iedereen en trek dan mijn eigen conclusies. Die kunnen ook weer bijgesteld worden. Niets is wat het lijkt. De mogelijkheid om achter de bedoeling van een mens te kijken is vaak moeilijk omdat niemand zich echt uitspreekt. Wat is waar en wat is niet waar wordt daarom niet gemakkelijker gemaakt. Als mensen momenteel veel aandacht trekken kan voor sommige mensen moeilijk te verteren zijn.

   • @RW,

    Beste,

    Een van ons beiden heeft niet goed naar betreffende video van Caspar gekeken. U mag zelf bepalen wie dat is. Caspar heeft namelijk letterlijk geen goed woord over voor de heer Mordechai Crispijn (hoop dat de naam goed is gespeld maar dat terzijde) en ook niet voor de overige mensen van dit gezelschap echter daar gaat het mij in zijn geheel niet om.

    Daarbij zou ik graag zelf willen bepalen wie ik op dit blog aanval. Dat doe ik bewust en ik kan me ook niet verdedigen of de heer Engel aanspreken op zijn zoveelste rechtszaak welke hij met de heer Pols wederom heeft verprutst met als gevolg dat ook niemand anders meer deze zaak voor de rechter kan brengen.

    Daarbij hebben de heren zoals ze zeggen in de zaak zelf dat ze zich niet goed hebben kunnen voorbereiden wat redelijk aannemelijk is gezien de tijd toch een behoorlijke fout gemaakt net als in voorgaande zaken overigens. Wat dit precies is kan en ga ik hier niet meer uit de doeken doen maar feit is dat ze binnen enkele weken 2 zaken zodanig hebben gevoerd dat de STAAT er beter van is geworden en het hele Nederlandse volk slechter!
    In mijn optiek kan een advocaat niet zo ongelooflijk veel “fouten” maken en indien wel dan……..ehhh

    Kort over demo’s op het Malieveld in den Haag en uw hophophop,
    NEE, en al helemaal niet op het malieveld in den Haag met het liefst ook nog netjes aangemeld met naam en toenaam inclusief foto id kaart……dacht het niet.

    Een demo doe ik, maar op mijn manier, op mijn plek, op mijn startpunt en onder MIJN voorwaarden.
    Al het andere is pure bullshit!

    Dit is mijn mening hierover en ik zag uw reactie nu pas vandaar de ietwat late reactie.

    Met vriendelijke groet,

    Gladiator

 2. Er is alleen maar een Agenda en de daarbij behorende terreur. Lullen over dingen die niet bestaan hou je het langst vol. Pasteur zei het al.

 3. Van Dissel had een eervolle vermelding op de zwarte artsenlijst, maar helaas is dit ook al verboden door de ‘rechter’. Voorlopig komt die oplichter overal mee weg. Let wel: voorlopig! Als het tij gaat keren, dan komt hij als één van de eerste aan de beurt. Hoe sneller, hoe beter.

 4. Het zou beter zijn als er goede serieuze Patriots waren.
  Dan was van Dissel er niet meer en het zootje in Den Haag ook niet meer.
  Maar het virus was dan ook gelijk weg.

 5. Het duurt 5 jaar om een toeslagenaffaire op te lossen maar een hoger beroep op een nutteloze maatregel kan binnen 4 uur geregeld worden.
  Het verval van de rechtsstaat toont zich…

 6. Het volk wordt doodverklaard en Viruswaarheid is de enige die met bewijzen, feiten en waarheid komt en strijd voor de vrijheid van het volk. Dat zit het regime niet lekker want zij zijn bang om hun macht en geld te verliezen en zolang zij het volk kunnen onderdrukken blijven zij dat narcistisch doen want er is voor deze zware misdadigers geen weg meer terug omdat anders het tribunaal wacht met 3x levenslange opsluiting. terwijl zijzelf slechts marionetten zijn van kabal N.W.O. zoals o.a. Bill Gates en die is in Ethiopie en India al veroordeeld tot de doodstraf. Zolang het volk niet massaal opstaat werkt zij mee aan deze nazipraktijken.

Reacties zijn gesloten.