Waarom “virologen” een BERUFSVERBOT hebben verdiend

De beroepsgroep “virologen” moet worden verboden.

Deze verzameling mislukkelingen met stembanden dient te worden opgesloten in heropvoedingskampen en na genezing de plantsoenendienst van hun gemeente te versterken tot ze er dood bij neervallen. Hun niet op wetenschap gebaseerde autoriteit, overheersing en leugenachtige gebral is mooi geweest, er moet schoon schip worden gemaakt. Deze volksverraders mogen NOOIT weer in de buurt van een universiteit of ziekenhuis worden gesignaleerd op straffe van levenslange dwangarbeid op het “Opgespoten Eiland in de Noordzee” (OEN).

De schade die deze lobbyisten van Big Pharma hebben aangericht is fenomenaal.

Het killer virus waar ze over brallen en theoretiseren kunnen ze niet aantonen, isoleren, bewijzen. Het SARS-CoV-2 “virus” hebben ze voor het gemak maar even met de computer “uitgerekend”. Ook kunnen ze met geen mogelijkheid uitleggen waar de GRIEP is gebleven en of een dood element (virus) besmettelijk is en hun stokpaardje kan veroorzaken: COVID-19. Ze trekken zich niets aan van echte cijfers, zoals wij die hier wekelijks presenteren. Liever fantaseren ze wat over “mutanten” die NOG VEEL gevaarlijker zouden zijn. Virologen liegen zich vrij baan door de massaal aangedragen feiten en worden willoos gevolgd door de brigade afgerichte journalisten en andere hersendode “wetenschappers”.

Kortom: een falende beroepsgroep, die NOOIT meer aan bod mag komen.

Het kan niet anders dan dat deze in een staat van beschonkenheid verkerende opruiers een heus BERUFSVERBOT krijgen. Ze zijn een rechtstreeks gevaar voor de volksgezondheid en hebben als “Main target” de kinderen. Het zijn pur sang kinderhaters, zo was onze conclusie al eerder. Blijkbaar snijdt hun mes aan twee kanten: het oplossen van de vergrijzing en het voorkomen ervan. En als deze half bezopen idioten hun missie hebben volbracht, wordt er een fles whiskey uitgeschonken. Dan zijn ze nog verbaasd als ze worden “bedreigd” door mensen die ze op hun nummer zetten door een beetje door te vragen. Niet het journalistendom, maar mensen zoals u.

De oplossing is altijd: VACCINEREN.

Maar wat deze lobbyisten voor de vaccinindustrie ons nu voorschotelen is geen vaccin. Het is een mRNA injectie, een soort chemokuur voor mensen die geen kanker hebben. We worden ingespoten met nanopartikelen, die met onze cellen aan de slag gaan. dat vinden “virologen” leuk: een dood virus bestrijden met genetisch materiaal en nanobots. Ze hebben het nu zover, dat hele volksstammen smachten naar de injectie, verlangen naar genetische modificatie en de langzame marteldood. Artsen mogen vaccinschade niet meer noteren als doodsoorzaak, het loopt blijkbaar uit de hand.

Een illuster trio mensenhatende etterbakken: Koopmans-Foucher-Osterhaus

Nergens geschikt voor, deze dierenartsen, anders dan slap geleuter, bangmakerij en geknutsel aan hun favoriete zoogdier: de mens. Alles geconcentreerd binnen Erasmus Medisch Centrum, een organisatie die barst van de patenten op efficiënte methoden om de wereldbevolking uit te roeien. Geslaagde “virologen” zijn mislukte exemplaren van de menselijke soort. De bevolking moet zich tegen dit soort bacteriën beschermen door grondige desinfectie. Alleen al het aanjagen van volstrekt ongegronde angst is voldoende als aanklacht: poging tot DOODSLAG. Want ook de panische angst voor IC-capaciteit komt uit exact dezelfde koker: de idioot Gommers, patenthouder beademingsapparatuur. Niet verwonderlijk is het dan ook, dat de darmspecialist Kuipers van het Erasmus zich bezig houdt met de paniekzaaierij rond de ziekenhuisopnames, gebrek aan bedden, gebrek aan personeel en andere smoesjes om Kabinet-69 uit de wind te houden. Het is dus één pot nat en als je er in gaat roeren, walmt de gore lijkenlucht je tegemoet. Toevallig: 90% van deze kinderhaters legt verantwoording af aan het Vaticaan, het kinderhatende instituut bij uitstek….

Koopmans, de ontkenner van de PCR-test, maar toch ook weer niet, is door allerlei krachten in allerlei belangrijke posities gemanoeuvreerd. Evenals Gommers, Kuipers en Hugo de Jonge. Koopmans spant de kroon, blijkbaar is zij het best geprogrammeerd. Koopmans doet alles voor een prijsje. Intussen lost zij het bevolkingsprobleem op. Quote: “Er zijn gewoon teveel mensen, he…” Als je dan een strop onder haar fotootje zet om het goede voorbeeld te geven, worden ze “bedreigd” de stumperds. Koopmans heeft schijt aan de Nederlanders, ze wil niemand een hand geven, maar in China wel.

https://www.tudelft.nl/en/2018/tu-delft/nwo-spinoza-prize-for-delft-bionanoscientist-marileen-dogterom/

Spinozaprijs, Stevinprijs en Machiavelliprijs vallen ALLEDRIE onder het NWO: Nederlands Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (‘selecteert’ en financiert Nederlandse onderzoeksvoorstellen) dat weer onderdeel is van het ministerie OCW dus Hugo de Jonge/VWS. Je verwacht het niet he… 

Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandse_Organisatie_voor_Wetenschappelijk_Onderzoek

Op het Erasmus MC wappert de corruptievlag in top!

Het ziet er gitzwart uit voor “virologen”.

Overigens moet het hele OMT na het Kabinet-69 worden opgepakt en voor een Militair Tribunaal verschijnen. Aanklacht: MOORD met voorbedachten rade. Vonnis: VUURPELOTON. Deze machtsverslaafde malloten kunnen alleen aan dat vonnis ontkomen als ze hun beste NSB-beentje voor zetten en zoveel mogelijk collega’s verlinken. Zonder te liegen, dat zal wel moeilijk zijn…. Militairen willen nu eenmaal zoveel mogelijk zekerheid voor ze de trekker overhalen. Mocht er zich één van deze aangeklaagden schuldig hebben gemaakt aan pedofilie, kindermisbruik of zelfs -moord, dan is de straf ook duidelijk: VUURPELOTON.


Mochten er lezers zijn, die bovenstaande allemaal veel te erg, onbesuisd, onbeschoft en ongenuanceerd vinden, dan verzoeken wij die lezers met argumenten te komen, waarom wij deze randdebielen niet met gelijke munt terug zouden mogen betalen.

Kritiek is fantastisch.

Maar het goedpraten van deze moordenaarsbende staat gelijk aan medeplichtigheid en u tart daarmee uw noodlot.

Vannacht ontvingen wij geheel onverwacht het volgende bericht:

Waarvan akte.

22 gedachtes over “Waarom “virologen” een BERUFSVERBOT hebben verdiend

 1. Net als in de film…
  Ik wil het!

  Gouden stranden beloofd…daar doen ze het voor
  Eeuwig op zoek naar vier russen…die het ook niet gedaan hebben! Bezeten door de andere kant van echt Zijn.
  Vals beroep…als gif voor de mensheid.
  Hoogste tijd om ze een toontje lager te laten zingen.

  Virologen; zieke geesten…verdwaald in ei-gen doolhof, doordrammen en NEE zeggen tegen zij die het AL weten sinds mensen heugenis.

  Hand in hand kameraden, we are the champions!

  Geliked door 1 persoon

 2. Laten wij de psychiatrie er ook bij doen.
  Een wetenschap gebaseerd op 0,0 bewijs.
  Psychiaters zijn de knechten van de farmaceutische industrie.
  Diagnoses worden door de DSM bepaald.
  DSM is de afkorting van ‘Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders: het diagnostisch en statistisch handboek van psychiatrische aandoeningen. .

  Geliked door 1 persoon

  • Psycho-logen met bevoegdheid tot het uitschrijven van…juist, een receptje voor

   Zoethoudertjes voor goed-gelovigen
   De oplossing is altijd het problem van het Zelf
   Waar je dus het beste bij het Zelf te rade kunt gaan…heel het zelf.

   Like

    • Psychiaters ook Jema daar zit de truc aangezien zij ook door de studie als dokter worden aangezien…depressie medicijnen waar je niet beter van wordt, wel verslaafd aan raakt.
     Magnesium is een natuurlijke oplossing in deze, helaas 75% van de wereldbevolking heeft een tekort aan magnesium…tja, on-natuurlijke voeding – ongezond dus.
     Net als geraffineerde suiker puur gif!
     Natuurlijke suiker geeft energie, zoals in een (onbespoten) banaan…geeft een hoop andere (brood)nodige voeding ook.

     Like

     • Psychiatrie is een medisch specialisme. Dit betekent dat je, na het behalen van een VWO diploma of een propedeuse HBO, eerst de studie geneeskunde met succes moet afronden.

      Like

     • Sorry Margie: Van de suiker die ik dagelijks gebruik, ben en word ik niet ziek.
      Wel van de vele ‘beschermende’ vaccinaties die me zijn toegediend als kind en als medewerker in de gezondheidszorg..

      Like

 3. Artsen mogen vaccinschade niet meer noteren als doodsoorzaak, het loopt blijkbaar uit de hand.

  Ja inderdaad, dood door vaccinatie is ” natuurlijk overlijden “. Ik dacht dat tegenwoordig alle mensen die overlijden standaard aan Covid toegeschreven werd, maar dat valt nog mee.

  Moet je hem zien genieten? Weer een natuurlijk overlijden erbij denkt hij, en een mooie rolstoel. Het kan niet op vandaag. https://pbs.twimg.com/media/EsBz3PrXYAMAqlM?format=jpg&name=large

  Like

 4. Zie ook de docu: “CARING CORRUPTED – The Killing Nurses of The Third Reich”, 24 feb. 2017, op het Youttube kanaal: Cizik School of Nursing. Oorlogen vergen telkens allerlei “medewerkers” en deze docu laat zien hoe corrupt de medische sector toen ook al was. Nu zijn ze dat nog steeds, staan ze lekker te dansen zonder patiënten te beschermen en krijgen ze zelfs applaus!

  Geliked door 1 persoon

  • Mona, deze kwam ik gisteren tegen hier op deze site. Had ik even aangeklikt om later te kijken. Net dus met verbazing zitten kijken. Het gaat om dat occulte dansje door m.n. mensen in een uniform. Verpleegsters, politie en militairen. Hier is tie

   https://odysee.com/@LIFTINGTHEVEIL:5/confirmed-jerusalema-challenge-pandemic:e

   Ere wie ere toe komt, maar ik kan zo gauw niet vinden wie het gisteren of eergisteren gepost heeft.

   Toch wel erg bijzonder. Hebben ze het zelf wel door? Zeker effe aanklikken.

   Like

 5. Vannacht ontvingen wij geheel onverwacht het volgende bericht:

  Pedofilie vermoord niet alleen de onschuld maar is ook maatschappijontwrichtend doordat deze goorlappen chantabel zijn of ermee gekocht kunnen worden. Dus er rest ons geen andere keus om voor dit soort lui de guillotine uit het vet te halen. Alleen als ze gaan zingen mag het bij hoge uitzondering levenslang worden. Maar wie ben ik , degene die altijd aan het kortste eind trekt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Een goed en aan duidelijkheid niks te wensen latend artikel weer, team #HdeR.

  En inderdaad, it’s all connected – via onder meer die genoemde NWO inteeltkliek. Ons kent ons. Medische maffia incl. menig OMT lid: ben zooooooo klaar met deze groep vrijheidsrovers!

  Marion #CCP #OMT TeKoopmans is er inderdaad eentje die wij allen scherp in de gaten moeten blijven houden, een gevaarlijke geprogrammeerde/gepositioneerde tante (oom?).

  Dat orakel Koopmans, net als Osterhaus veearts is, is voor hen juist een voordeel want #geen Eed van Hippocrates afgelegd. Dit soort lieden zien mensen slechts als vee. We zijn gewaarschuwd!

  Like

 7. Kijk, dit is nu weer eens een topic waar ik me 100% in kan vinden.

  Dat van Prof. Dr. Schetters met een interview bij Flavio Pasquino druist hier echter vol tegen in. Ze hebben het nergens anders over dan over een “virus” en helaas, dan klap ik dicht. Teveel leugens achter mijn kiezen gehad de afgelopen maanden!!!

  Virologie is net zoals psychologie een fictief beroep, geheel in het leven geroepen door Big Pharma i.o.v. de Rockefellers. Daarbij heb ik in de afgelopen 15 jaar zo veel onderzocht inzake deze kwelmaatschappij (Big Pharma) en zodoende achter zo ongelooflijk veel smeerlapperij gekomen dat als de meeste mensen dit zouden weten het denk ik nooit zover gekomen was. Feiten liegen er niet om!!!

  Ruim 68% van de Nederlandse bevolking lijdt aan 1 of meer CHRONISCHE ziektes….en dat omdat we zo’n uitstekend gezondheidssysteem hebben…..kun je dus denk ik beter ergens in Afrika over de steppe lopen mits je daar natuurlijk niet gevonden wordt door filantroop Bill Gates welke je dan gratis een vaccinatie geeft en waardoor je daarna nooit meer zwanger wordt en het zelf niet weet.

  Heb ook kunnen vaststellen in deze tijd dat HIV/Aids een fictieve ziekte is en ook DIT “virus” nooit is aangetoond!! (Bron: Prof. Dr. Peter Duesberg welke destijds les gaf aan de Universiteit van Berkley Cal.)

  Ook Dr. Claus Köhnlein welke een eigen kliniek heeft in Kiel en mede auteur is van het boek “Viruswahn” trekt gelukkig ook nu behoorlijk van leer echter dit soort mensen woorden geweerd als de ziekte…..hahaha…..mooie woordspeling nietwaar!! (enkele keren gezien op het AZK van Ivo Sasek en ook dit is zeer aanbevelenswaardig om eens te bekijken).

  Deze mannen volg ik al ruim 14 jaar en oh wat een waarheden hebben deze mensen over de mensen gekatapulteerd! En de enige echt goede medisch journalist welke ik ken (is er gelukkig nog steeds!!) namelijk Jon Rappoport schrijft gewoon de waarheid en dat na gedegen onderzoek. Verder ken ik niemand welke dit op medisch vlak zo goed doet!

  Er zijn zoveel ziektes waarvan zelfs eerst een “medicijn” is uitgevonden en daarna er de “passende ziekte” voor wordt “ontdekt” en ook hierover beginnen steeds meer echte artsen uit de school te klappen wat in sommige gevallen behoorlijk levensbedreigend kan zijn, voorbeelden genoeg van artsen en journalisten welke zijn “gehartinfarct” of “geverzelfmoord” helaas.

  Ook op psychologisch gebied komen er JAARLIJKS nieuwe “ziektes en ziektebeelden” bij weke dan allemaal, na de jaarlijkse bijeenkomst van schrinks, in het grote boek der psychologie bijgekalkt worden!

  Het gewone Nederlandse volk is echter zo enorm gehersenspoeld dat ik er echt een hard hoofd in heb dat dit op een gewone manier kan worden opgelost dus als het dan toch moet dan gewoon de koude brandweerspuit erover, ’t is niet anders!!!

  Gladiator

  Geliked door 1 persoon

  • TEAM 22 Dr. Peter Borger – het gaat altijd over virussen.
   Zelfs als ze erkennen dat het virus er werkelijk is, dan nog boren ze alle beleid de grond in.
   Voorlopig is dat het meest haalbare.
   Deze complotsite – die zomaar beweert dat de Staat der Nederlanden een vreemde mogendheid in duplo is – is toch al een doorn in ieders oog, vandaar…. he.

   Overigens is het zo dat Borger zegt: “Virussen moet je zien als ontspoorde exosomen”.
   Hij heeft Osterhaus ooit eens gevraagd: “Heb jij wel eens een virus gevonden, Ab?”
   Dat is bijna 10 jaar geleden en hij wacht nog steeds op zijn antwoord.
   Het moet natuurlijk niet té wetenschappelijk worden voor sufgewiegde dierendoktertjes.

   Like

Reacties zijn gesloten.