Premier Rutte – de leugenaar des vaderlands: KLEMGELULD!

In de wandelgangen noemen ze dit een “uitglijder” en wil men het snel vergeten.

Waar testen we nog voor? De Leugenaar van Staat heeft zich nog nooit laten testen, want hij weet wat er aan dat stokje zit. Zelfs een sneltest begint ie niet aan. En bovendien weet hij dat als je geen symptomen vertoont je ook niet besmettelijk bent. Prettesten is niet aan hem besteed.

Stel je hebt dus “griepachtige klachten”, waarom zou je je dan laten testen? Zou je niet een gewoon griepje kunnen hebben? Bij het RIVM is de kwalificatie “patiënt” ook al afgeschaft en heb je “COVID-achtige klachten” als je snotterend rondloopt.

Rutte: TWEE seconden eerlijkheid en het hele circus is in elkaar aan het storten.

Volgende stap: “De lockdown wordt verlengd, dat is logisch….”

34 gedachtes over “Premier Rutte – de leugenaar des vaderlands: KLEMGELULD!

 1. In de tussentijd had er al een ziekenhuis ter grootte van het Erasmus kunnen worden bijgebouwd om de Covid-achtige klachten te behandelen.

  Daarnaast hadden de ziekenhuisopnamen terug kunnen worden gebracht tot 15% van nu, als er preventieve medicatie zou worden voorgeschreven.

  Nee, dat alles doen we niet, we gaan de hele bevolking ziek, zwak en misselijk maken.

  Met dank aan de overgrote meerderheid van de Nederlanders die liever leugenaars (Staat + MSMedia + viroleugens” gelooft, dan eigen logica volgt. Kapotgestraald?

  Geliked door 4 people

  • Ik denk niet kapotgestraald, volgens mij was dit altijd al zo. Het zijn dezelfden die ook achter de heksenjachten, inquisitie, oorlogen meeliepen en lopen. Er zijn nu eenmaal grote groepen die niet voor zichzelf kan denken, helaas. Op zich mogen ze het van mij zelf uitzoeken, maar ze nemen anderen mee in hun val, en dat is onvergeeflijk.

   Geliked door 3 people

  • Met dank aan de overgrote meerderheid die leugenaars volgt.

   Die wanen zich zo machtig met de overheid en pers aan hun kant dat ze mensen die de vaccinatie niet nemen als extremist/egoïst mogen betitelen.

   Maar ik zou zeggen, als jullie zo stom zijn om een vaccinatie te nemen omdat de overheid zegt dat goed voor je is, Wat heeft de overheid Overigens ooit goed gedaan voor normale mensen? Dan reken niet op mijn hulp als het mis gaat. Je hebt het zelf gedaan. Jammer voor je, niet mijn probleem. Er is genoeg te vinden om het vaccin te wantrouwen. En anders kijk je maar naar Rutte, die doet het ook niet. Veel succes met het vaccin in je lichaam. Het gaat nooit meer weg heb ik begrepen.

   Geliked door 3 people

   • Bedankt trouwens voor plaatsen, ik kreeg eigenlijk al spijt van de post want wil niet dat je deze site ook kwijtraakt. Maar goed, ik heb vannacht eens een een paar uur op bitchute doorgebracht en veel over dat vaccin gehoord.

    2 dingen vielen me op, filmpje van Bill Gates die zegt wacht maar voor de 2e golf. Kijk ze lachen..https://www.youtube.com/watch?v=C4cZtpkDoHY

    Nu heb ik vannacht en filmpje gezien van een arts die het al absurd vindt dat er zoveel mensen al ziek worden bij eerste injectie en toch de agenda wordt doorgepushed en omdat deze vaccins zo experimenteel zijn (nog nooit gebeurd) is ze zich gaan verdiepen en zei” Coronavirussen zijn al 60 jaar bekend en ze zijn er, en het immuunsysteem bestaat uit 2 dingen. Ontstekingen worden opgeruimd en als deze klaar zijn komt een ander deel van het systeem in werking om de zooi op te ruimen. Dat 2e deel wordt door het vaccin vernietigd dus het lichaam vergiftigt zichzelf. En surprise surprise dat is dan een. gemuteerde variant nog dodelijker. Kon Farma niks aan doen. Komt door de ongevaccineerden. Die zijn schuldig. Hup in de kampen ermee.

    Het oorlog. Als je het nu nog niet ziet.

    Geliked door 2 people

     • ja dat heb ik ook wel eens gelezen. Maar ik probeer altijd een beetje mijn medeburgers te wantrouwen en dan met name de overheid. Dan denk ik ” waarom geven overheden geld uit alsof er geen morgen meer is” ( is tie er niet meer dan?) en waarom worden enorme bouwprojecten uit de grond gestampt waarbij de bouwvakkers geen 1,5 meter hoeft aan te houden, gereedschap wat ze doorgeven niet desinfecteren bij elkaar in de keet.

      Waarom denk ik dan? En dan blijk ik een heel ziek mannetje.

      Want ik ben bang dat de overheid bezig is met genocide ( doen overheden anders nooit hoor..) Nu nog even het land afmaken voor de gevaccineerden sterven als vliegen. Ze zijn toch niet meer nodig.

      Zou wel een hele mooie reset zijn he? Het domme volk dat zichzelf vrijwillig de dood in jaagt met de spuit. Gewoon vrijwillig. Mooier kan je het niet hebben toch? Het zou een hoop problemen oplossen. Geen voedselcrisis meer, geen pensioenproblemen meer, boerenland kan omgezet worden naar natuur. We hebben straks in dit land toch genoeg te vreten. Slaven worden al geïmporteerd dus de kutklussen blijven toch wel gedaan worden. In Arabie doen ze niet anders.

      Misschien is de reset al met al niet eens zo slecht voor me. Maar ik zei al, ik ben een ziek mannetje. Maar als ik het kan verzinnen, kan het dan ook waar zijn? Voor mij hoeft het overigens niet hoor. Maar als ze zelf vrijwillig om de spuit bedelen. Wie ben ik om tegen te houden? We spreken elkaar over 3 weer denk ik. En voor nu, probeer nog wat goud en zilver in huis ter halen. Het is al bijna op.

      Geliked door 1 persoon

  • Ik begrijp dat het links- rechtsgedoe allemaal onzin is om ons te paaien.
   Toch kijk ik wel eens naar de Jensenshow (show zeg al genoeg) puur ter
   info. Wat het ziekenhuis ter grootte van Erasmus betreft is het nog erger
   dan dat. Begin vorig jaar zijn er ivm Cojona noodhospitalen gebouwd die
   nooit zijn gebruikt en in de zomer weer zijn afgebroken. Miljoenen, miljoenen
   en miljoenen heeft dat gekost. Let op, Nooit gebruikt dus en nu weer klagen
   over ic capaciteit, het is dus allemaal pure onzin. Weg met de Cojonadictatuur.

   Geliked door 1 persoon

 2. Zolang de toeschouwers van het circus nog op hun stoelen blijven zitten en applaudisseren om de leugens van een clown blijft de circustent omhoog staan.

  Geliked door 2 people

  • Voor koord-dansers is er het vang-net… bungelen aan touwtjes en/of ver-hangen zich Zelf.
   Onder hoog-spanning…in een ‘levend’ poppen- en circus theater
   Kijk daar komt de leeuwentemmer…Pas op!!!
   men is als de dood 👻 dat het masker afvalt 🎭
   Alles is…aangeleerd!
   Jong-leren is het motto!!!

   Geliked door 1 persoon

 3. Hoe vaak moet ik het nog zeggen.
  Dit soort moet gearresteerd worden.
  Als wij dat niet doen, doet niemand dit.
  Het is ook ONZE taak, om het te doen.
  En van niemand anders, want het is ONS land en niet van een ander.
  Door deze cojona hoax vallen veel doden.
  Wat als er op een gehakt dag meer dan 1000 mensen naar binnen lopen.
  Ja ik wil wel voorop lopen, mijn leven is grotendeels voorbij.
  Ik wil die klappen / kogel wel oplopen.
  Want dan ben is gesneuveld voor ONZE vrijheid en dat van ONZE kinderen/klein kinderen.
  Mensen het leven is hard en geen soft koek een andere weg is er niet.

  Geliked door 1 persoon

 4. “Het heeft geen zin om je te laten testen als je geen klachten hebt”. Maar als je terugkeert van vakantie, dan MOET je getest worden ook al heb je geen klachten. Heel logisch. Kan iemand die koekwous voor altijd zijn bek snoeren?

  Geliked door 1 persoon

 5. Een burgerarrest of burgerarrestatie is het aanhouden van de verdachte van een strafbaar feit door een gewone burger (en niet door een politieagent of een andere wetshandhaver als onderdeel van zijn of haar taken). Het hangt van de wetgeving van een land af voor welke feiten en onder welke omstandigheden een gewone burger iemand mag aanhouden, en wat hij of zij daarbij wel en niet mag doen (gebruik van geweld, opsluiten van de verdachte etc.).

  Volgens artikel 53 uit het Wetboek van Strafvordering[1] en artikel 73 uit het Wetboek van Strafvordering BES[2] heeft iedereen in Nederland het recht om een persoon onder bepaalde omstandigheden aan te houden.

  Burgers die een persoon die een strafbaar feit (dwz een misdrijf of een overtreding) begaat op heterdaad betrappen, mogen deze persoon aanhouden en onverwijld overdragen aan de politie zonder daarbij onnodig geweld of wapens te gebruiken. Als niet aan die voorwaarde wordt voldaan, dan maken zij zich schuldig aan eigenrichting, wat wel strafbaar is. Het zogeheten burgerarrest volgt uit artikel 53 van het Wetboek van Strafvordering.

  Artikel 53 [Sv]

  In geval van ontdekking op heterdaad is ieder bevoegd den verdachte aan te houden.

  Dit artikel moet overigens samen worden gelezen met art. 128 van het Wetboek van Strafvordering, dat definieert wanneer er sprake is van ontdekking op heterdaad. De bespreking van dit artikel volgt hieronder. Verder moet er een verdenking bestaan dat de aan te houden persoon verdachte is in de zin van art. 27 Sv, dat wil zeggen een redelijk vermoeden van schuld dat die persoon het feit begaan heeft. Dit moet uit feiten en omstandigheden blijken.

  Er is werk aan de winkel, bovenstaand mag tot aanmoediging leiden om de boel op te gaan ruimen.
  Echter, de verdachte dient overgedragen te worden aan het justitieel apparaat……

  Nooitgedacht.

  Geliked door 1 persoon

  • @Nooitgedacht,

   Beste,

   Voor de goede orde, u zit helemaal goed echter is er 1 groot probleem in deze……namelijk HETERDAAD…(en het moet natuurlijk een MISDRIJF zijn anders mag dit niet!!!).

   Hier ligt tevens ook de crux want op de eerste plaats ken ik in Nederland niet 1 burger die zou overgaan tot daadwerkelijke uitvoering van dit artikel (daarvoor moet je verdomd zeker in je schoenen staan) en wat als de “verdachte van een strafbaar feit/misdrijf geweld gaat gebruiken…..wat dan….??
   Dan beste zijn de rapen gaar want burgers hebben niet het geweldsmonopolie wat uitsluitend bij politie, Marechaussee, Douane en dat soort overheidsdiensten ligt maar NOOIT bij een burger. Gebruik je in zo’n geval geweld terug dan ben jij degene die meegaat naar het bureau…..DUS….dit zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid NIEMAND gaan doen!

   Geloof me aub als ik zeg dat ik juist deze wetgeving op mijn duimpje ken (heb er ruim 10 jaar elke week les in gegeven en gekregen!!!!)….ik begin niet aan deze onzin.

   Dat raad ik ook aan eenieder aan die dit van plan zou zijn om te doen!!

   Daar beste moeten we het niet gaan zoeken maar er zijn wel mogelijkheden……en nogmaals, ik ben ook daar mee bezig! Alles tegelijk kan echter niet en ik ben nog steeds alleen!

   Gegroet en ja ik weet, het frustreert en uw bedoeling is met zekerheid goed maar ik weet zeker dat u bakzeil zult halen en daarvoor is iedere wakkere hier veel te belangrijk!!!!

   Gladiator

   Like

   • Tja, komt er ineens een herinnering binnen.

    Het minderheidskabinet van VVD en CDA vindt dat mensen zich in eigen huis of bedrijf moeten kunnen verdedigen tegen overvallers of inbrekers. In het verleden gebeurde het wel eens dat iemand die optrad vervolgens zelf in de handboeien werd afgevoerd en werd vervolgd. „Daar zijn we gelukkig van verlost”, zei Rutte. Maar, benadrukte hij, het geweld moet wel proportioneel zijn. „Als je dat niet snapt, heb je een probleem en dan is er de rechter om iemand daarop aan te spreken”, aldus de premier.

    https://www.rd.nl/artikel/421775-rutte-geweld-tegen-inbreker-moet-proportioneel-zijn

    Like

Reacties zijn gesloten.