LAAT JE NOOIT, ECHT NOOIT TESTEN!

De test kan nooit worden verplicht als er geen zwart op wit garantie wordt gegeven, dat er GEEN infecties worden ingebracht, GEEN vaccin, GEEN mRNA en GEEN nanobots (AI).

Die garantie geven ze niet. Wat moet dan de conclusie zijn?

Vaccine Liberation Army –

THIS IS THE IMPORTANT VIDEO TO WATCH: SWAB Infecting with Corona Virus, the RNA Vaccine, ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Het is een hele zit, maar Rob Scholte weet het zeker: verder hoef je niets meer te zien.

ROB SCHOLTE MUSEUM

Laat je nooit testen, laat je nooit injecteren, laat je nooit dwingen je zuurstof af te knijpen.

In Tsjechië heeft het parlement TEGEN de verdere maatregelen gestemd.

In Nederland zit het parlement thuis met de duimen te draaien. Medeplichtig aan MOORD met voorbedachten rade.

De politie is medeplichtig aan DOODSLAG omdat men onwettige en volksvijandige maatregelen handhaaft en leugens verkondigt. “Liegen in commissie met de dood tot gevolg is ook DOODSLAG”.

De Haagsche Oplichtersbende gaat namelijk gewoon door met intimideren, indoctrineren, terroriseren, vaccineren.

De Bende heeft een heilige missie en heeft het Volk de oorlog verklaard.

18 gedachtes over “LAAT JE NOOIT, ECHT NOOIT TESTEN!

 1. Zijn daar advocaten die daar ook zo instaan en die me willen bijstaan indien nodig, tegen vergoeding uiteraard?
  Met z’n allen alle registers opentrekken nu, fuck die doorgesnoven pedokliek, bij de kop afhakken.

 2. Mensen die stierven, permanent

  gehandicapt zijn, hartaanvallen, beroertes en andere bijwerkingen in de VS nadat ze hun COVID-vaccin hebben gekregen – 714 pagina’s lang.

  Dit rapport loopt tot 25 januari 2021 – maar het is al 714 pagina’s lang

  Op vr 12 feb. 2021 om 08:51 schreef HERSTEL DE REPUBLIEK :

  > Administrator posted: ” De test kan nooit worden verplicht als er geen > zwart op wit garantie wordt gegeven, dat er GEEN infecties worden > ingebracht, GEEN vaccin, GEEN mRNA en GEEN nanobots (AI). Die garantie > geven ze niet. Wat moet dan de conclusie zijn? Vaccine Lib” >

 3. @Thomas,

  Ik heb er even naar gekeken en kom tot de conclusie dat de Coronawet WEL is ondertekend!!!

  https://royalinsider.nl/willem-alexander-ondertekende-coronawet-in-zonnig-griekenland/

  Ik wordt gestoord van dit soort zaken, ze zijn niet echt goed om bij de les te blijven en ik heb ook echt geen zin om alles te moeten verifiëren op waarheid.

  Er zijn natuurlijk zaken welke met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid absoluut verboden zijn waarbij men kan denken als verkeerd voorlichting in eigen belang en dat is dan OPLICHTING en als politie of justitie dus daarnaar handelen of optreden zouden zij dus heel simpel strafbaar zijn (art 365 sr.) maar bewijs aanvoeren zal dan wel moeten geschieden!

  Verhalen verhalen verhalen…..kijk uit wat je doet….

  We worden al uitgemaakt voor complotters en dit soort zaken draagt hier niet echt aan bij!
  Ik ben bezig om iets voor te bereiden maar wil de wet in elk geval aan mijn zijde hebben en of dan wel of niet geweld gebruikt wordt daar is over te praten…….want geweld mag niet gebruikt worden (volgens de wet maar er zijn uitzonderingen!!!!!!!!!!!!!!!)

  Met name dit soort wetten geouwehoer wil er bij mij echt niet goed in. Ik zoek dit wel uit en dab bedoel ik ook echt dat ik het uit zal zoeken!
  Trouwens is elke wet op te vragen én in te zien dus ik weet bij God niet waar deze stelling dat deze wet niet zou zijn ondertekend vandaan komt!

  Wel is aan te raden de bijna 2 uur durende video goed te bekijken want dat heb ik ook gedaan echter al een dikke week geleden. Hij is ook te vinden op de website van “Spacebusters” op Bitchute. DIT heeft echter niets te maken met de ondertekening van betreffende wet!

  Gladiator

  • Iedereen kan wel wat ondertekenen.

   Volgens mij wordt er bedoeld, dat je kunt tekenen wat je wilt, maar het is ongeldig gekrabbel zolang de noodtoestand niet is uitgeroepen. Nog afgezien van ongekozen staatshoofden en illegale regering, want daar zit koning Onbenul in.

   En bij een noodtoestand (zoals op 10 mei 1940) praat je over heel andere dingen, dan kan de avondklok bijvoorbeeld worden afgedwongen met scherp vuur. Zonder proces executeren, massaal deporteren. Chinese toestanden dus.

   Verhalen, verhalen… ja ja, dat hebben we meer gehoord.

   PS: Ik heb trouwens geen reet te maken met een van het volk losgezongen geradicaliseerde Haagsche Bende.
   Actie ondernemen, met de wet van de onderdrukker in de hand?

  • @ gladiator
   De koning kan ondertekenen wat hij wil, hij doet dit bij de gratie Gods, laat de koning het document maar eens tonen waarop de handtekening van God staat, met als bijlage de getuigen aldaar aanwezig, ook is het de koning van een staat die niet daadwerkelijk bestaat, hieruit kun je maar één conclusie trekken, in de nep staat Nederland regeert enkel de leugen.

 4. Weet iemand overigens wanneer het vaccin voor de politie en het leger beschikbaar komt, Die zijn namelijk erg nuttig voor de overheid om ze straks te beschermen als de furie los barst. Want die gaat komen. Nu lijkt het allemaal nog via het parlement te gaan en worden slechts adviezen over genomen van deskundigen. Dus is iedereen nog betrekkelijk rustig. Maar dat blijft niet zo. Zeker als er meer incidenten stond vaccinaties naar buiten komen of als ze willen verplichten.

  Als die lui dus voorlopig geen uitnodiging krijgen weet je genoeg. De rest is vervangbaar.

   • INderdaad VACCINEREN is een inbruel op de lichamelijke integriteit vaneen persoon en is volgens de code van Neurenberg strafbaar!

    Dat kan je wel met een hoog stemmetje beweren, maar maakt het wat uit?

    Ik word cynisch, u ziet het gebeuren.

 5. Pingback: Laat je niet testen mét inbegrip van nanobots | De waarheid achter

 6. Waarom maakt Rutte erg druk met corona, om ouderen op te ruimen,
  volgens de rijken op aarde, zijn ze niet nuttig…
  Ik heb al eerder griepprikken nooit willen nemen, want het hoort toeval ook bij coronavaccin, ook draag ik nog nooit een mondkapje, en zeker ook nooit getest via GGD. Brutale GDD stuurde zomaar een bericht, ik heb het meteen gescheurd en het in de prullenbak gegooid…
  Wij gaan zeker ook niet gaan vaccineren! Stel je voor, dat je ziel wordt gestolen en dat je nooit gestorven bent of nooit geboren worden…. ZIel is nodig om met elkaar in kontakt te blijven..
  We vertrouwen de regering, nep koningschap, de dokters en de verplegers nooit meer……
  Regeringsleiders maken de burgers onbeschaamd vermoorden….
  Vertrouw je voor jezelf met je zelfstandigheid….
  Met enkele vertrouwde familie en vrienden…

 7. Pingback: Raad van Europa: vaccinatieplicht illegaal. Tweede Kamer: testen zonder symptomen verplichten. | De Binnenlandsche Bataafsche Courant

Reacties zijn gesloten.