Forum voor Democratie de grootste

In ledental natuurlijk, want uiteraard stemt iedereen op de partij van de leugenaar des vaderlands Drs. M. Rutte, die al ongeveer bij het meubilair hoort.

De verkiezingen zijn ondanks verwoede pogingen van de afgetreden Bende van Den Haag nog niet geannuleerd. Dus er zullen nog wel wat verscherpte maatregelen komen, hoewel de tijd dringt.

Het ledental van FvD is sinds 2017 als een raket omhoog gevlogen. Hopelijk zegt dat iets over de basis.

Als de verkiezingen niet worden geannuleerd, zouden normaal gesproken Smartmatic en Dominion de uitslag kunnen bepalen, maar gezien het circus in de VS zal men dat wellicht niet meer aandurven.

Dan moet het dus uit de peilingen komen. Want die zijn ook te manipuleren. Eén zeteltje erbij voor FvD, want iedereen loopt nu uiteraard over naar de gedeserteerde Nanninga en professioneel vernieler Eerdmans. Om dat een beetje te stimuleren strooien ze zo nu en dan wat inside information over de vermeende rascistische trekjes van Baudet rond. Dat getuigt van een bloeiend IQ…. JA, JA!

Er gaan ook meer mensen op FvD stemmen als er een beetje lering wordt getrokken uit ons roemruchte ondermaatse taalgebruik. Zoals deze:

Baudet weet ook wel dat het in werkelijkheid geen echte “sukkels” zijn, maar dat ze er opdracht voor hebben gekregen, ter compensatie van hun bankrekening. Dat kan niet anders. ALLES wat deze Haagsche Bende in werking heeft gesteld ondermijnt de volksgezondheid, de economie en de weerbaarheid, zowel mentaal als fysiek. ALLE regeltjes zijn onderdeel van een goed gecoördineerde geheime operatie om de mensen uit elkaar te houden, zowel mentaal als fysiek. Afstand, isolatie, beperkingen, zuurstofdeprivatie….. Dat kan geen toeval zijn, dat is bewust beleid, moorddadig en bewust. Wat voor straffen staan daar ook al weer op?

In het onvoorstelbare geval dat men terugkrabbelt, zijn ze slachtoffer van hun eigen wanbeleid. Hoe zei die speciale kinderliefhebber George Bush het ook al weer?

Dus, heren van de Haagsche Bende: dan weet u er vast van!

10 gedachtes over “Forum voor Democratie de grootste

 1. Nou ik ben bang dat DOMINION gewoon weer gebruikt word.
  Dat deden zij in 2017 en dat deden ze in 2020 (USA) en in 2021 gaan ze dat weer doen.
  Kijk naar hoe het is gegaan met de verkiezingen voor de lijsttrekker van CDA tussen Omtzigt en Het Jongetje.
  Dat zegt genoeg, echt dat zegt echt genoeg.
  Rutte met de VVD hebben die touwtjes in handen en gebruiken die echt.
  Want ze weten, als ze het niet doen hun koppen echt gaan vallen.
  Dat is dus een te groot risico voor ze.
  Dus hele goede controle op het stemmen in harder nodig dan voorheen.

 2. Ik mis in het grafiekje de PVV en wie zegt me dat deze keer de verkiezingen wel eerlijk zullen verlopen.
  Na de laatste verkiezingen had ik me vast voorgenomen nooit meer te gaan stemmen want je wordt belazerd waar je bij staat.

  • PVV is een stichting, met 1 lid: Geert Wilders. Heel vreemd, maar niet als je weet dat het de rechterflank van de VVD is, taktische zet van Bolkesteijn.

   En nee, het is niet te controleren, anders dan dat er met het potlood wordt gestemd, geteld en herteld, en doorgebeld in triplo naar de centrale.

 3. De hele politiek dient met wortel en tak te worden uitgeroeid, wij moeten naar een door het volk gekozen bestuur toe, eenvoud siert, zalig zijn de simpelen van geest. Amen

Reacties zijn gesloten.