De pandemie in cijfers (5)

Hoe geraffineerd de ambtenaartjes van het RIVM zijn blijkt uit hun taalgebruik.

De bevolking moet worden geïndoctrineerd omdat de feiten de lulpraatjes van “virologen” en RIVM-verhalenvertellers gaan tegenspreken. Dat kan men niet hebben, want nog lang niet iedereen is geïnjecteerd met de gentherapie, ook wel chemokuur voor kerngezonden.

De griep is verdwenen. Volledig. Wat lezen we in de media?

“Het is duidelijk dat de griep door COVID-19 wordt weggedrukt.”

En wat lezen we op de RIVM site?

“In het verleden noemden wij mensen met een positieve uitslag wel patiënt. Dit hebben we inmiddels aangepast in onze uitingen.”

Maar men blijft categorisch volhouden dat het aantal “besmettingen” veel hoger zijn dan het aantal “positieve testen”. En dat, terwijl iedereen weet dat 98,5% van de “positieve resultaten” vals-positieve resultaten zijn. Het RIVM circus dendert dus maar door, het is politiek, geen volksgezondheid.

In het nieuwe taalgebruik wordt nu ook beweerd dat mensen “COVID-achtige klachten” hebben in plaats van “griep-achtige klachten”. Ook dat hebben ze inmiddels aangepast in hun uitingen. Over een paar jaar weet namelijk niemand meer wat “griep” is. Ook de “griepprik” wordt dan overbodig: iedereen wordt uitgenodigd om een jaarlijks chemo-kuurtje te halen…..

Er is GEEN oversterfte.

Er is WEL afgeschaalde zorg met alle desastreuze gevolgen van dien.

Tijdens de “pandemie” zijn GEEN aanstalten gemaakt om de zorg te verbeteren, er wordt alleen paniek gezaaid en gemoord met beademingsapparatuur.

Er wordt ACTIEF geageerd tegen preventieve geneesmiddelen, dat is DOODSLAG!

De vrijheidsbeperkende maatregelen veroorzaken nu de druk op de zorg. Uitbraken van allerlei stupide verzonnen “mutaties” en “varianten” komen uit de injectiespuit.

ALLES wat de overheid doet druist tegen iedere logica in.

Wat dacht u van deze: 99% van de “positieve testen” wordt geconstateerd in de bevolkingsgroep tot 60 jaar.

En 99% van de “COVID-19 (sterf)gevallen” worden geconstateerd in de bevolkingsgroep van 60-plus.

Vervolgens wordt een bevolking zonder klachten indirect verplicht geïnjecteerd met een niet werkende chemo kuur.

Het is oorlog. De staat heeft de bevolking de oorlog verklaard. Dankzij de kritiekloze media is de bevolking niet eens aan capitulatie toegekomen. Omdat ze niet in de gaten heeft dat het oorlog is.

7 gedachtes over “De pandemie in cijfers (5)

 1. Kapituleren is ook geen optie. Willen we verlost worden van deze bende dan zullen we er voor moeten knokken. Indien nodig voeren we de guillotine weer in die op het marktplein komt te staan zodat we afscheid van hen kunnen nemen.

  Vrees de slapende patriotten en verzetsstrijders die nu langzaam wakker worden en zullen ingrijpen. Nederland is van ons en dat zal altijd zo blijven!!

 2. wat ik hier lees is, dat er nog steeds te weinig 80-plussers sterven en eveneens te weinig 65ers-80ers.
  niet dat dit een onrustbarend feit is,
  maar men zo toch meer doden verwachten in deze groepen naar aanleiding van al die berichtgevingen sedert februari 2020.
  het word echt tijd om de strijdbijl van stal te halen om ons weer in de echte realiteit te laten terugkeren.
  weg met al die leugenachtige schijtlijsters daar in den haag!!!!!! vreselijk wat een leugens en gedramen fascistiche gedrag dat die regerende honden ten toon spreiden.
  het ergste is, de beleidsbepalers zijn over het algemeen zo dom en zijn absoluut niet medisch onderlegd, zodat niet de regering het beleid bepaald maar een paar medisch onderlegden.
  en die PAN(demie)sexueel Rutte reutelt gewoon me en doet hetgeen die medici eisen

 3. De Pandemie Modelleurs hebben een belangenverstrengeling probleem
  John Edmunds is aan de top van de wereld.
  Hij is een van de model-papier maffiosi.

  De professor in Londen, V.K., is een belangrijke regeringsadviseur via zijn lidmaatschap van machtige comités en organisaties. Edmunds was ook medeauteur van een van de belangrijkste modelleringsdocumenten die zijn gebruikt om de massa’s ervan te overtuigen dat waakzaamheid tegen Variant of Concern (VOC) B.1.1.7 hun topprioriteit moet zijn.
  https://www.sott.net/article/448650-Bill-Gates-who-predicted-the-pandemic-

  B ill Gates, who predicted the pandemic, names next two monster disasters that could shake our world
  names-next-two-monster-disasters-that-could-shake-our-world

 4. Super interessant om dit te lezen. En ik dacht er al net zo over . En bij mij ik ben 60 jaar komt er zeker niet zo’n gifspuit in mijn lijf!!!!!!

Reacties zijn gesloten.