FRYSLÂN: Patriotten gevraagd!


Voor de drie Friese Gewesten worden deelnemers gevraagd om mee te werken aan het “nieuwe normaal”, namelijk dat van ALLE Nederlanders! En naar eigen inzichten.

Aanmelden kan via onderstaand formulier, geef specifiek het GEWEST op, wij zorgen voor verdere contacten. Aarzel niet, het is nu of nooit!

8 gedachtes over “FRYSLÂN: Patriotten gevraagd!

  • Vanwaar de veronderstelling dat iets als Telegram een veilig platform is? Gekoppeld aan FB is het overduidelijk dat het korps der politie toegang heeft aan NAW-gegevens en onverwacht aan de deur komen (zie o.a. het kanaal van De Kapitein); is dit anders in het geval van Telegram? Bent u daarvan zeker? Er zijn op het moment ook mensen die overstappen naar providers van CERN. Weten die mensen waar men instapt? Dus nogmaals: waaruit blijkt dat Telegram een klantvriendelijk tevens veilig platform is?

   Like

 1. Heb jaren geleden als eens geprobeerd om een netwerk te bouwen, mensen vonden dat niet nodig, of veel te extreem. Helaas zitten wij nu in een andere situatie en is het te laat en moeten we meer ondergronds gaan werken. Het zal lastig worden, want wie is te vertrouwen….. in de oorlog had je maar een klein clubje verzetsmensen, maar als je nu rondvraagt heeft iedereen in het verzet gezeten. Zo is het nu ook, niemand durft, mensen verraden je zonder problemen bij de bruinhemden van deze tijd.

  Mijn advies is steeds, zorg voor voedsel, een goed netwerk, leer zelfverdediging, survivaltechnieken etc daar komt nu bij: kruidengeneeskunde, voedsel uit de natuur, extreme EHBO en leer hoe je (schiet, snij, slag) “gereedschap” moet maken. Zorg dat je fit bent, train jezelf en zoek een betrouwbaar maatje om mee te trainen….. eentje waar je op terug kunt vallen….. die je naast je wil hebben wanneer de pleuris uitbreekt.. Of learn to fight alone, want je zult geregeld alleen staan…….

  Zelf heb ik vele jaren lesgegeven in verschillende vage vechtsporten zowel ongewapend als gewapend….. Ik geef geen les meer, maar wil mijn kennis graag delen met betrouwbare mensen/patriotten.

  Communicatie is een ding….. daar ben ik zelf ook nog niet uit……. wel weet ik dat je beter niet meer in de stad kunt zijn……… Ik sta open voor suggestisch

  Shalom en stay save

  Geliked door 1 persoon

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.