ISRAËL: De vaccinatie catastrofe zorgt voor massale weigering

Bericht uit Israël – 5 februari 2021

Gilad Atzmon over de Israëlische vaccinatie ramp:

“Aantal gevallen en doden groeide exponentieel sinds het begin van de massavaccinatie en de derde lockdown”

1/3 van Joodse Israëli’s is al gevaccineerd, hoogste percentage ter wereld, maar infecties en sterfgevallen rijzen de pan uit, meer als ooit tevoren.

Er zijn bijna geen vliegreizen naar Israël, maar verrassend genoeg maken de ‘Britse virusmutaties’ voor 80% deel uit van de nieuwe ‘positieve gevallen’.

Arabieren zijn niet gevaccineerd en zijn gezonder dan gevaccineerde Joden.

Israëlische vaccinatiecentra zijn nu leeg omdat Israëliërs massaal verdere vaccinaties weigeren.

Ik heb deze korte video gemaakt met een radio uitzending van Mordechai Sones; zodat ik de informatie kan doorgeven dat veel mensen hier in Israel zijn gestorven na het ontvangen van het Pfizer Covid-19 vaccin. Niets van deze informatie lijkt de reguliere media te bereiken. Ik roep iedereen op om te bidden en de Heer te zoeken om deze duivelse gang van zaken onmiddellijk te stoppen.

Massaal weigeren is een logisch gevolg, maar het regime in Tel Aviv weet daar wel wat op….

Hoe het werkt:

Netanyahu heeft aangekondigd dat de lockdown van kracht zal blijven tot er nog een miljoen Israëli’s zijn gevaccineerd…..

BRON

16 gedachtes over “ISRAËL: De vaccinatie catastrofe zorgt voor massale weigering

 1. Hahaha, hier kan ik dan toch wel plezier uithalen. Het enige wat 2/3 moet doen is maling hebben aan die zionist Netanyahu. Massaal de straat op, alle regels negeren, alles open gooien. Dit gaat die neo fascistische marxistische cabal niet leuk vinden. Ze zijn zo arrogant te denken dat mensen naar hen pijpen dansen. Dan komen die neo marxistische gekken van een koude kermis thuis. Denk dat de jood nu ook wel beseft wat ze wordt aangedaan door die zionisten. Ze zien de geschiedenis herhaald worden en dat precies als eerst met hen volk.

  Geduld en verzet, dan breekt alles, alles zal als een kaartenhuis in elkaar donderen. Ook hier……

  Geliked door 3 people

  • Stay Positive.Ik houd van de joden en israel,ik weet sinds enkele jaren dat die netanyahu een monster is.Hij is of een lid of een marionetpop van de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. the deepstate/cabal.

   Like

 2. Het is afgelopen, de zionisten onder de tijdelijke leiding van premier Netanyahu verschuilen zich niet meer achter de religieuze bevolking die het Judaïsme belijden, maar deze worden ook een gecontroleerde manier uitgeschakeld, net zo als de rest van de wereld bevolking.

  Natuurlijk sterven niet alle mensen die gevaccineerd zijn direct of een paar weken later aan de gevolgen van vaccinatie, het addertje onder het gras zit in het beleid wat gevoerd wordt, herhaalde vaccinaties met dat goedje wat hen op den duur kapot heeft gemaakt, een voorbeeld heeft men kunnen zien in Wuhan waar de mensen letterlijk dood neer vielen door een gerichte 5G bestraling.

  Geliked door 1 persoon

   • Dan was het hoogstwaarschijnlijk een interessante video.
    En het zou zo langzamerhand bij iedereen bekend moeten zijn dat Youtube niet serieus meer te nemen is. Zat alternatieven: Odysee, Bitchute, Dailymotion, etc etc.

    Like

 3. Dit keer geen Duitsers die Joden vermoorden, maar de Joden zelf kunnen ook prima Joden uitmoorden.
  Voelt dit nu beter of slechter?

  Like

Reacties zijn gesloten.