Coronakolder: “Alles moet, niets werkt!”

De mensen worden in een soort massapsychose gehouden met allerlei kolderieke maatregelen, zonder enige onderbouwing en met één zekerheid: ze helpen NIETS.

Het ‘nieuwe normaal’: ALLES moet en NIETS helpt.

Het is frappant hoe gemakkelijk mensen geloven dat de mRNA injectie voorkomt dat een niet aangetoond “virus” een onbewezen ziekte veroorzaakt. Waarvan de kans te verwaarlozen is dat je er dood aan gaat.

Terwijl we dat weten sluiten we maanden lang een gezonde bevolking op, waarbij de zorg is afgeschaald en medische hulp wordt uitgesteld.

Of dat er maar één remedie bestaat tegen deze “ziekte”: de beademing. Alle andere mogelijke medische oplossingen worden VERBOTEN! Waarom?

Het is ongelooflijk hoe mensen blijven vasthouden aan de mondkapjes verplichting, terwijl ze bewezen schadelijk zijn voor je gezondheid. Het is immers om ons gedrag te beïnvloeden, een politieke beslissing.

En dan de PCR test, waar het ganse “beleid” op is gebaseerd. Er wordt niets getest en de uitslagen zijn bijna 100% vals.

Niemand schijnt zich af te vragen wat er met je DNA gebeurt. En of er misschien niet iets wordt ingebracht met die stok. Ouders die hun kinderen laten testen zijn besmet met derdegraads corona kolder, anders kunnen wij niet verklaren waarom ze net doen alsof het niet hun eigen kinderen zijn, maar een vreemde.

Denk eerst even heel goed na voordat u op de afbeelding hieronder klikt!

Maar wie dat na het zien van deze beelden alsnog laat doen “om er maar van af te zijn”, kan wat mij betreft worden ontzet uit het ouderlijk gezag.

11 gedachtes over “Coronakolder: “Alles moet, niets werkt!”

Reacties zijn gesloten.