Einde mondkapjesdiscussie in zicht

In Duitsland laten ze het kapitaal spreken.

De Verzekeringsbranche wil de gevolgschade van het dragen van muilkorfjes niet meer vergoeden.

Met andere woorden: als je over 20 jaar longkanker krijgt en je hebt ooit meegedaan aan de coronakolder en een maskertje gedragen, moet je zelf voor de kosten opdraaien. Je wordt persoonlijk aansprakelijk gesteld, het is niet te verzekeren. Ook al ben je 40 jaar roker, doet niet ter zake, de Verzekeringsmaatschappijen kennende zoeken die naar een plausibel argument: het zuurstofafknijpertje van Rutte .c.s.

Wellicht is de rekening nog bij de regering die de verplichting heeft opgelegd te verhalen, maar dan moet je weer hopen dat je snel ziek wordt. Anders zijn die lui ook al dood en begraven. En die kans is natuurlijk groot: de dader ligt vaak op het kerkhof.

Het argument: “Ja, maar het was toen verplicht, kan ik er wat aan doen?” geldt dan ook niet meer.

Het biedt ook mogelijkheden om de vaccinatie te weigeren, omdat de gevolgschade niet te verzekeren is.

Bericht uit Duitsland – 6 februari 2021

Nun hat die Regierung ein Problem weiter das Tragen von nutzlosen und schwer gesundheitlich gefährlichen Masken durchzusetzen! Die Deutsche Unfallversicherung bestätigt nun, dass Masken nicht durchgehend getragen werden dürfen!

https://tkp.at/2020/12/05/deutsche-unfallversicherung-warnt-vor-zu-langem-tragen-von-maske/

Ons lijkt de enige oplossing de “regering” alvast een rekening te sturen en de betaling rustig af te wachten, voordat je het slavenlapje weer voorbindt.

Blijf vooral het nieuws volgen…..

8 gedachtes over “Einde mondkapjesdiscussie in zicht

  1. BOMBSHELL toch wel dit hoor. Laat dit zich als een olievlek over de wereld verspreiden. Dit is iets wat mensen aan het denken zal zetten.

Reacties zijn gesloten.