DRINGEND verzoek aan de Tweede Kamer

Dames en heren, leden van de Tweede Kamer!

U zit het dichtst bij het vuur en u kunt het snelst bij de “regeringstafel” komen om een en ander recht te zetten door ze achter die tafel weg te halen en te arresteren en in te sluiten. Wij bevelen aan GEEN geweld te gebruiken, aangezien wij het vermoeden hebben dat de regering blij zal zijn, dat ze van het circus af zijn.

U weet dat u in meerderheid als Tweede Kamer hebt gestemd over het al of niet verplicht vaccineren. De motie van Wilders die is aangenomen luidde als volgt:

Dus vaccinatie alleen vrijwillig, geen verplichting, direct noch indirect. Wat beveelt nu de “Gezondheidsraad” aan?

Instellingen en bedrijven hebben straks de vrijheid om een vaccinatiebewijs te vragen bij de toegang tot voorzieningen. Dat schrijft de Gezondheidsraad in een advies aan het ministerie van VWS.

“Op grond van de wet kunnen private partijen in principe vragen om een vaccinatiebewijs als voorwaarde voor de toegang tot diensten of voorzieningen”, schrijft de Gezondheidsraad in een brief aan het ministerie. “Een dergelijke maatregel vraagt altijd een afweging van belangen en mag niet leiden tot verboden uitsluiting, discriminatie of schending van privacyregels.”

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5212682/instellingen-mogen-straks-vragen-om-vaccinatiebewijs

Vaccinatie niet verplicht

Een coronavaccinatie is nu niet verplicht, maar het is mogelijk dat er door verschillende instellingen straks wel gevraagd wordt om een vaccinatiebewijs. 

De raad stelt voor dat de overheid toezicht moet houden op de inzet van het vaccinatiebewijs door private partijen.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5212682/instellingen-mogen-straks-vragen-om-vaccinatiebewijs

Conclusie:

De Tweede Kamer zit er voor spek en bonen bij, kunnen moties aannemen wat ze willen, maar hebben niets in te brengen. Na het OMT is er weer een dictatoriaal “adviesorgaantje” dat u in het gezicht uitlacht. U, dames en heren Kamerleden, had het dictatoriale “coronawetje” nooit aan mogen nemen en nu heeft u de keus uit drie opties:

 1. U vertrekt en ziet af van de wachtgeldregeling en duikt levenslang onder.
 2. U vertrekt niet en maakt uzelf daarmee medeplichtig en schuldig aan kiezersbedrog en riskeert daarmee strafvervolging.
 3. U onderneemt nu harde actie en rekent de regering in, waarna u de macht aan het Opperbevel overdraagt.

Er is geen alternatief. De regering Rutte lapt uw moties aan de laars en u kunt en mag dat in het belang van de bevolking NOOIT accepteren!

De Media kunnen ook op zwart.

Er komen uit het buitenland talloze berichten over de fatale bijwerkingen van de Pfizer, AstraZeneca en Moderna injecties bij gezonde mensen. In Nederland zijn nu – als de cijfers niet zijn vervalst – ongeveer 300.000 personen geïnjecteerd: geen centje pijn, geen bijwerkingen en doden of kijken de journalisten als op commando de andere kant uit?

De media is evenzeer medeplichtig door alles één op één over te nemen van regering en obscure adviesclubjes.

De militaire top moet ingrijpen en de media direct in al haar geledingen direct de nek omdraaien en de medeplichtigen inrekenen.

Als dit niet gebeurt is de bevolking ten dode opgeschreven.

De toekomst wordt van onze kinderen afgepakt, zij kunnen er niets aan doen. Daarom moeten de ouderen ingrijpen. De ijzeren wet is en moet blijven: ALLES gaat op basis van vrijwilligheid. Van mondkapje tot en met de vaccinatie. Lockdowns zijn de ziekmakers, die moeten dan ook direct worden opgeheven. Daar heeft u ook voor te zorgen!

Met vriendelijke groeten

De Hoge Commissaris der Nederlanden.

22 gedachtes over “DRINGEND verzoek aan de Tweede Kamer

 1. In het wekelijkse sufferdje van deze regio, stonden deze week wat meer rouwadvertenties.
  Maar dat betekent niet dat er sprake is van een pandemie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Infezione
  Vaccinazione
  Facinazione
  Perfezione
  Toeval bestaat niet, dus daarom komt in elk woord zione voor, zo simpel is het.

  Like

 3. De Raad van Europa (let op: dit is niet de EU) heeft op 27 januari 2021 in onder meer resolutie 2361/2021 *besloten dat niemand onder druk tegen zijn wil ingeënt mag worden*. De 47 lidstaten worden opgeroepen om vóór vaccinatie erop te wijzen dat vaccinatie niet verplicht is en dat de niet-gevaccineerde persoon niet mag worden gediscrimineerd. Discriminatie is uitdrukkelijk verboden, zelfs als er gezondheidsrisico’s zijn of omdat iemand zich gewoon niet wil laten vaccineren. Vaccinfabrikanten worden aangemoedigd om alle informatie over de veiligheid van de vaccins te publiceren. De resolutie als geheel is niet tegen vaccinatie – het moet duidelijk zijn
  Maar het stelt normen en verplichtingen. Met de resolutie heeft de belangrijkste mensenrechtenorganisatie in Europa nu internationaalrechtelijke richtlijnen opgesteld die door de 47 lidstaten, waaronder de EU, moeten worden toegepast. Zo moet discriminatie op het werk of een reisverbod voor niet-gevaccineerde mensen worden uitgesloten. Je kunt ernaar verwijzen in elke gerechtelijke procedure, tegen elke huismanager, elke werkgever, elke autoriteit, elke reisagent, enz. ”
  Bron: de advocaat Holger Fischer

  Geliked door 4 people

  • De truc.

   Natúúrlijk mag er niet worden gediscrimineerd!

   Maar als bedrijven en lokale NSB-burgemeestertjes anders besluiten, dan kan niemand daar wat aan doen.

   De idioten achter de regeringstafel moeten daar HEEL SNEL weg worden getrokken.

   Niets doen is geen optie.

   Geliked door 6 people

  • * 27 lidstaten in EU ‘maar’. Ik schrok al…

   Overigens in o.a. Frankrijk veel manifestaties tegen CoJona maatregelen, zie Twitter @NiemandsKnegt vandaag.

   Like

 4. Wees baas over je eigen lichaam, dus geen “verplichte zogenaamde gezondsheidszorg”.

  Iemand die een wederongeboren christen is heeft zijn/ haar lichaam overgegeven aan
  Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. En Hij wil dat we gezond leven zoals niet roken en verslaafd zijn aan drugs, drank, enz. Dus ook geen gif in laten spuiten en zeker niet de RFID-chip aannemen. Dan in men voor eeuwig verloren – Opb. 13 vers 16 – 18 en Opb. 14 vers 9 – 11.

  Like

 5. Mijn boeren logica vertelt mij dat als iemand zijn twee of drie prikken heeft gehad en dus volgens de pillen draaiers immuun of genezen zijn, dan kunnen deze personen toch niet meer besmet raken.
  Waarom dan een akte van gevaccineerd?
  Of werkt het vaccin toch niet voor 90%.

  Like

 6. Weet iemand hoe het met de zwangere vrouw die “per ongeluk” gevaccineerd is?
  Dat nieuws van een paar dagen geleden. Ik denk dat hier 1 van de 2 mogelijke scenario’s spelen:
  1 scenario het is inderdaad per ongeluk en die vrouw krijgt een miskraam en we horen er dan niks van. Want die miskraam heeft “uiteraard ” niks met dat vaccin te maken.
  2 scemario er is geen zwangere gevaccineerd, maar dit in het nieuws gebracht met een zwangere actrice die een gezonde baby krijgt. Dit in de hoop dat zwangeren zich laten “vaccineren” want het is veilig zie die actrice.

  Dus als iemand weet wie die vrouw was is dit wel intressant ook in de gaten te houden. Dus kijken of die vrouw lid is van acteursclub of werkt in de media of zoiets.

  Like

  • Beste RC,
   Nee, ik weet niet wie de vrouw is, wat ik wel weet is mijn eigen verhaal na de griep-spuit in 1992…eens en nooit weer!

   Bijna 4 maanden zwanger, volkomen gezond…de griep-spuit ‘moest’ ivm werk.
   Een paar dagen later…gerommel in mijn buik.
   Soort van weeën, ik herkende dat gevoel. De verloskundige gebeld, kom maar gauw… Het hartje klopte niet meer op dezelfde wijze waar het de week ervoor nog zo mooi klopte 💖
   Ik werd naar huis gestuurd…de liefdevolle verloskundige lichtte het ziekenhuis in dat ik zou komen zodra de weeën door zouden zetten.
   Dat deden ze s’avonds…
   Onder narcose werd het kleine wonder volledig weg gehaald.
   Na het ontwaken, met uitzicht op één prachtige tuin…zond ik mijn Liefdes Energie naar het ‘grote’ wonder, het Heel-Al en wist, door tranen gesluierd, wat mijn doel in dit leven is 🙌
   De arts kwam bij me zitten en vroeg: wat heb je gezien Margie…door je tranen heen zie ik je ogen stralen.
   Ziet u die tuin dokter?
   Ja, daarom heb ik je in dit bed bij het raam gelegd.
   In die tuin werd er gewandeld met Michael mijn lieve neefje, hij overleed op zeer jonge leeftijd.
   En nu voelt het of Amber, mijn ‘sterretje’, veilig in Michaels armen is…
   Maar injecties dokter…nooit, nooit weer!!!
   De dokter sloeg een arm om me heen, knikte me bemoedigend toe en zei: jij begrijpt!

   Like

Reacties zijn gesloten.