Fake “PCR-test-epidemie” wordt vervangen door de “blaastestterreur”

Een verzoek aan Dr. Peter Borger en zijn Team22

Nu de PCR test langzaam uit beeld verdwijnt door toedoen van de WHO, is de “sneltest” of “blaastest” opeens in opkomst als wapen tegen de burgerbevolking. Naar onze bescheiden mening kan er nu totaal gemanipuleerd worden met de uitslagen. Een blaastest om RNA-deeltjes op te sporen? Het wordt met de dag gekker. Kan Team22 deze procedure ook even in tien stappen de grond in boren? Dat is namelijk belangrijk als je hem gaat weigeren als “ondeugdelijk en corrumperend”.

Hoe de PCR test een zachte dood sterft, toont Dr. Mercola aan in zijn bijdrage “Why COVID-19 Cases Will Instantly Drop”:

Verhaal in één oogopslag:

  1.  Een uur na de inauguratie van Joe Biden heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de aanbevolen PCR-cylusdrempel (CT) verlaagd, wat automatisch garandeert dat het aantal “gevallen”, d.w.z. positieve PCR-testresultaten, in de komende dagen en weken totaal in elkaar zal storten, tot misschien wel een nauwelijks waarneembaar percentage.
  2. De door de WHO aanbevolen tests werden vastgesteld op 45 CT’s, maar de wetenschappelijke consensus is al lang dat meer dan 35 CT’s de test onbruikbaar maakt, aangezien de nauwkeurigheid slechts 3% zal bedragen – 97% zijn vals-positieve uitslagen. De voorschriften van fabrikanten van de test gaan zelfs niet verder dan een Ct-waarde van 24.
  3. De “test-epidemie” had bovendien niet in stand kunnen worden gehouden zonder de media, waarop ondemocratische instituten als CFR, de Bilderberggroep en de Trilaterale Commissie aanzienlijke invloed uitoefenen
  4. Het grootste deel van de internationale berichtgeving in de westerse media wordt verzorgd door slechts drie wereldwijde persagentschappen, The Associated Press (AP), Reuters en Agence France-Presse (AFP), alle drie in bezit van het bankenkartel onder de Rothschilds, al langer dan een eeuw. (Wolff-Reuters-Hamas)
  5. De sleutelrol welke deze persbureaus vervullen betekent dat de westerse media vaak over dezelfde onderwerpen berichten en zelfs dezelfde bewoordingen gebruiken. Regeringen, militairen en inlichtingendiensten gebruiken deze nieuwsagentschappen ook als katalysator om het door hen gekozen (fake)verhaal te verspreiden en te versterken, waardoor alle andere verhaallijnen als complotdenken en fake nieuws kunnen worden weggedrukt.

BRON

7 gedachtes over “Fake “PCR-test-epidemie” wordt vervangen door de “blaastestterreur”

  1. Enige tijd geleden vernam ik – persoonlijk – van een verpleegster (Z.H.) welke de ‘nieuwste’ griepvariant had opgelopen, dat zij vanuit het Z.H. – zeer ‘sympathiek’ – een doosje Paracetamol had meegekregen. Maar 1+1=2:

    Vitamin D and COVID 19: The Evidence for Prevention and Treatment of Coronavirus (SARS CoV 2) (Griep en gerelateerde zaken) – MedCram – Medical Lectures Explained CLEARLY – Professor Roger Seheult, MD explains the important role Vitamin D may have in the prevention and treatment of COVID-19. Dr. Seheult illustrates how Vitamin D works, summarizes the best available data and clinical trials on vitamin D, and discusses vitamin D dosage recommendations.

  2. Eindelijk dan weer HERSTELDEREPUBLIEK voor mij… Had namelijk gedacht dat de website niet meer bestond . Had overal gekeken maar met njente klote resultaat. Het verdwijnen van alternatieve waarheid bronnen was/is echter niets nieuws . Niet leuk maar ook niet het einde van het vinden van de legpuzzel v/d waarheid. Tot voor kort werd ik echter gedwongen om dan toch gebruik te gaan maken van een VPN en…. voila… Daar was tie weer…. Het merendeel v/d schaapjes waar ik woon (Beijing) lopen nog steeds met hun face luier voor. Wellicht is dit een craze geworden … samen met tattoos, clowneske outfits en haardossen voor diegene die de 40 nog niet zijn gepasseerd. Zet ze een koptelefoon en een zonnebril op en complementeer het met Apple antennes in beide oren… Extremely comical to see but unfortunately very sad too as it’s a display of how humanity is getting played like a fiddle. When their government would ask them to jump they most probably would say…”How high?” But thanks to cv19 there is finally light at the end of the tunnel…as more and more people seem to wake up to reality…

Reacties zijn gesloten.