Pentagon nu de baas bij Google/Youtube?

Het lijkt er op dat de censuurfunctie bij Google en Youtube de nek is omgedraaid door het Amerikaanse leger, het Pentagon. Dat betekent een tsunami aan weggescensureerd materiaal, wat terugkomt op het web.

Tip: zoek op allerlei mogelijke namen en gebeurtenissen, combinaties daarvan en en kijk wat er uit komt.

Alle gecensureerde artikelen en filmpjes schijnen weer terug te zijn gezet en beginnen al te circuleren op het Internet.

Zegt het voort!

Niets doen is geen optie meer.


WAT?!?

“Ehh… daar heeft u een punt…”

19 gedachtes over “Pentagon nu de baas bij Google/Youtube?

 1. SMETVREES en ANGSTPSYCHOSES……. het gevolg van deze achterlijke situatie.
  Ik hoop dat er snel een eind aan komt.

 2. Lieve lezers aub maak bezwaar tegen de nieuwste corona gevangenis optie in groningen. Link heeft nooitgedacht hierboven gedeeld. Ik weet dat bezwaren, demonstraties, stemmen, petities weinig kans van slagen hebben. Maar niks doen is ook geen optie en alleen online klagen bewerkstelligt zeker niets. Als we alle opties bij voorbaat al verwerpen kunnen we net zo goed gelijk omrollen en dood gaan loggen.

  • Doe eens een voorstel digitale warrior? Ik weet het niet. Zo onderhand lijkt het dat alleen met geweld de fascisten / marxisten verwijderd worden de enige optie, want politie en leger zijn (net als in WWII) er om de fascisten te beschermen met de lopen gericht op de bevolking. Je hebt gelijk: bezwaar maken heeft geen zin … protesterengebruikt de Gestapo om met Romeos zelf geweld te plegen en dan te gaanslaan. Ze hebben schijt aan de Grondwet. Hoe krijg je een fascistisch regering weg? Moeilijk als 90% van Nederlandse bevolking wegkijkt. Dan krijgen we geen coronagevangenis maar een corona concentratiekamp waar de fascisten zonder meekijken van buitenwereld alles kan doen met de kampbewoners wat ze willen: forrce vaccination, gedwongen medicatie … Precies zoals Mengele dat deed en de andere Nazi’s. Dat is precies wat 90% van nederlandse bevolking gaat doen, niets .. of complotroepen of hopen dat een ander het doet. De goedmensch (maar ook wakkeren) bek vol vreedzaam en liefde .. dan krijg je Westerbork 2021 in Groningen. Het is oorlog en we gooien met watjes. Overheid heeft nu een manier om kritische burgers op te sluiten en verplicht vol te gooien met vaccin …. genetische manipulatie .. gentherapie (=einde van de mens met ziel die je was). Je kan oproepen wat je wilt nederland gaat vreedzaam hun eigen dood afwachten … en zelfs hun eigen buren en medemens verraden. Net als in WWII .. land met de meeste collaborateurs.

 3. Hoe moet er bezwaar gemaakt worden?
  Het UMCG stelt zich beschikbaar voor dit medisch experiment.
  Opgesloten worden in een psychiatrische afdeling.
  Na de virologen is het nu de beurt aan de psychiaters voor onderdrukking van de mensheid.
  De geschiedenis herhaalt zich.
  Psychiatrie, het afvoerputje van de gezondheidszorg.

 4. He Adelaar Robin je schrijft: “Vooral de vrijheid die Jezus Christus geeft.” Dat vind Hugo vaccin de Jonge de SGP en de CU ook,…de beste man geeft je geen vrijheid,.. zijn boodschap geeft je vrijheid,..KNOW THYSELF!!!!! Tijdens de Inquisitie zeiden ze dat ook (accepteer jezus als jouw meester) met een zwaard in de hand naast de brandstapel. Ik kan je verzekeren dat mijn broeder hier niet blij mee is,..Alles maar dan ook alles is gecensureerd,…inclusief religie,..het begint te kantelen,…

Reacties zijn gesloten.