BETRAPT: “Gemuteerd SARS-CoV-2 virus” is een politieke truc om vaccinatieschade te verhullen


Je moet politici en criminelen altijd op de voet volgen om in de gaten te hebben, dat ze iedereen een loer willen draaien, een poot uit willen draaien, op willen lichten als je even niet oplet. Het “gemuteerde” SARS-CoV-2 virus is een wereldwonder en wordt gebruikt om de vaccinatiecampagne niet te verstoren. De “mutant” is simpelweg het gevolg van het inspuiten met ongeteste troep. Betrapt.

Op 8 december was Groot-Brittannië het eerste westerse land dat begon met het “immuniseren van zijn bevolking”. Men pakte het voortvarend aan. Twee weken later, een paar dagen voor Kerstmis, besefte men dat het land in ernstige problemen zat. Covid-19, de ziekte waarvan werd verondersteld dat het uit ons leven zou verdwijnen muteerde in iets anders.

Op 19 december – nog maar 11 dagen nadat de campagne was begonnen – gaf premier Boris Johnson toe dat Britse wetenschappers een nieuwe Covid-19 mutant hadden geïdentificeerd die “70% meer overdraagbaar” is dan zijn voorgangers. Groot-Brittannië voerde strengere lokale beperkingen in, maar ondanks deze beperkingen en de uitgebreide vaccinatiecampagne bleef het aantal Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen stijgen. De cijfers escaleren exponentieel per dag.

De Britten hebben het dus “elegant opgelost”. Er wordt simpelweg een nieuwe mutant ontdekt, die veel besmettelijker zou zijn. Voilà, de potentiële slachtoffers van de vaccinatiecampagne zijn afgeleid en komen niet op het idee dat de derde golf geen mutant is, maar een ingespoten variant.

Hoe het overigens mogelijk is dat er uit een niet bestaand virus zomaar iets kan muteren, mag een wonder heten. Het lijkt verdomd wel een politieke variant, bedacht door de farmaceutische industrie. Maar wij hebben dan ook geen virologie gestudeerd.

Naast de onthullingen over de Britse stam, zijn we ook geïnformeerd over een Zuid-Afrikaanse stam die zeer gevaarlijk is, virulent en mogelijk “resistent tegen de huidige vaccins”. Er is maar weinig onderzoek nodig om erachter te komen dat Zuid-Afrika, samen met Brazilië en Groot-Brittannië, al vanaf september vorig jaar de proeftuin was voor testen met nieuwe vaccins. Het is nauwelijks nog een geheim dat dit ongeveer gelijktijdig was met de ontdekking van de nieuwe mutanten in Groot-Brittannië.

Conclusie: de volgende misdaad tegen de mensheid wordt al weer verhuld en met hulp van de MSMedia in de doofpot gehouden. Er wordt gestart met vaccineren en binnen een paar weken wordt een nieuwe variant van het niet aangetoonde virus “ontdekt”. mensen, wij moeten niet vergeten dat we in een oorlogssituatie zitten. En in dergelijke situaties wordt al het mogelijke gedaan om de waarheid te verhullen om het apparaat niet te storen.

6 gedachtes over “BETRAPT: “Gemuteerd SARS-CoV-2 virus” is een politieke truc om vaccinatieschade te verhullen

 1. “mensen, wij moeten niet vergeten dat we in een oorlogssituatie zitten. En in dergelijke situaties wordt al het mogelijke gedaan om de waarheid te verhullen om het apparaat niet te storen.”

  Dat klopt uiteraard wel, maar is mijns inziens nog zeer ingetogen uitgedrukt.

  Mogen wij het apparaat niet [ver]storen???

  Wij moeten/mogen/dienen het apparaat te verstoren!!!

  Beter gezegd: wij móeten het DUIVELSE (ziekmakende) apparaat ontkrachten.
  Zo niet, dan gaan wij allen tezamen ten gronde.
  Oké? Mee eens?
  Óf?????

  Wat zal ik zeggen? >>> Welterusten. (?)

  Óf: Goeiemorgen, wordt wakker en vier je leven, vier je vrijheid (?)
  EN HANDEL DAAR NAAR.

 2. Pingback: BETRAPT: “Gemuteerd SARS-CoV-2 virus” is een politieke truc om vaccinatieschade te verhullen | malthablog's Blog

 3. Corona-Ausschuss Nr. 36 / Ausschnitt Prof. Dr. Dolores Cahill zu mRNA-Vakzinen gegen SARS-CoV-2

Reacties zijn gesloten.