'Coronavirus' – het Opperwezen van de Nieuwe Wereld Orde


Laten we eens stoppen met het klakkeloos inhaleren van bullshit. Er waart een spookverschijning rond met een onbeperkte macht, naar het schijnt. Feiten doen er niet meer toe, het is het geloof in de dingen, waar het om gaat.

Er is iets heel anders aan de gang.

Griekenland op slot, New York op slot, de feiten zijn niet meer van belang. Merkel alvast in quarantaine gezet, volgt de Japanse premier vandaag of morgen? “Prins” Charles ook al opgesloten, want ook hij is blootgesteld aan en spookvirus. Alles moet op slot. Ook New Delhi, met 341 positieve corona gevallen en 15 doden op een bevolking van meer dan een miljard mensen. Bizar, dan verwachten ze toch heel wat anders dan een ‘griepvirus’ zou je zeggen. Want die lockdowns gaan steeds gepaard met militair en politioneel machtsvertoon. Alsof die niet beter binnen kunnen blijven.

Er is nog hoop voor die het geloven willen:

Israel’s Health Minister: The Messiah will arrive in april 

Israel’s Health Minister Yaakov Litzman belive that “The Messiah” will arrrive before Passover, that starts 8th of April. Behold: This will be the last man of lawlessnes.

Toch fijn, dat de Messias komt. Had dat trouwens niet wat eerder gekund, gezien de puinhoop die zijn ‘plaatsvervanger’ er van heeft gemaakt. Waar is die pope trouwens, niets meer van gehoord of gezien sinds zijn hoestbui 14 dagen geleden. Wat.is.er.aan.de.hand?

Er ligt een helder script en dat moet minutieus worden uitgevoerd. De hele wereld houdt zich daar aan. Ook bizar, of misschien toch niet.

De gehele wereld lijkt zich nu toch gewillig te laten opsluiten, coronavirus of niet, het maakt niets meer uit. In China herneemt het normale leven weer zijn gang. Langzaam maar zeker zal de lucht wederom niet om te harden zijn en zullen ze met mondkapjes blijven lopen als ze de hond uitlaten. Toch vreemd, dat het daar zomaar ineens klaar was met de paniektoestanden. Het lijkt wel nepnieuws.

Al met al begint het er op te lijken, dat het Albestuurend Opperwezen van de Nieuwe Wereld Orde de macht in de vorm van een ‘virus’ definitief heeft overgenomen. The Crown (corona) heeft een gezicht gekregen, al kunnen wij simpelen van geest en voorkomen dat niet zien.

Het Albestuurend Opperwezen

23 gedachtes over “'Coronavirus' – het Opperwezen van de Nieuwe Wereld Orde

 1. Merkel alvast in quarantaine gezet? …. Merkel is al gevlucht …. blijft de vraag: Waar zijn de van Oranjes? want daarvan weten we dat die zeer vlug in de benen zijn.

  Like

  • Nou Nico, de Oranjes? De laatste Oranje stierf ruim 300 jaar geleden, u bedoelt waarschijnlijk de zur Lippe – von Amsbergs? Die moeten 14 dagen in Quarantaine, dus zijn ze met het regeringstoestel op onze kosten naar Bariloche gevlogen. Maar niet met die Oelewapper aan de stuurknuppel, want ook dat is een sprookje.
   Alles wat die lui doen is fake of verzonnen door hun reclamebureau RVD!

   Like

 2. Op DonQuijtte een video met een aanschakeling van particuliere video’s die in de VS, Maleisie, Frankrijk etc en zelfs Marokko over het spoor treinen voorbij zien rijden met militair materieel.
  Natuurlijkis die hele Croona epidemie nep/fake en is er iets heel anderd aan den hand. zie: https://youtu.be/WUEVxHA7QXU

  Wat wil men. Overal onlusten zaaien en vooral in de US waarna als de rookwolken zijn opgetrokken en de vele doden geteld de US failliet verklaren b.v. zodat de billioenen staatsschuld nooit afgelost hoeft te worden, resp een of andere reset van de wereldorde.

  En al die stupid militairen denken totaal niet na aan waar ze mee bezig zijn, wat zeg ik, straks misschien wel medeplichtig. In ieder geval beseffen ze niet dat ze in wezen het Volk moeten dienen, maar ja wie betaalt ze ? Precies het Volk, maar dat dringt NIET door in die domme botte, gehersenspoelde en misschien wel ‘getransgendereerde’ hersens van ze! Ik hoop dat ik het totaal mis heb, maar ik vrees met grote vreze…..

  Like

 3. “Toch fijn, dat de Messias komt. Had dat trouwens niet wat eerder gekund, gezien de puinhoop die zijn ‘plaatsvervanger’ er van heeft gemaakt.

  Na het genieten van een paar glazen whisky en een sigaar verkeer ik vaak in hemelse sferen. Heb dan ook al meerdere malen contact gehad met Het Albestuurend Opperwezen, met grote stelligheid kan ik mededelen dat de messias niet komt. Hij ziet geen enkele heil meer in om de tyfuszooi van zijn aardse plaatsvervanger ooit nog ongedaan te maken. Kortom, de wereld is van god los, we staan er helemaal alleen voor om het vege lijf te redden.

  Like

  • De enige reden dat de wereld los is van god, is omdat ons nooit is verteld dat wij zelf de goden zijn, de creators, die in staat zijn hun eigen werkelijkheid te creëeren.
   En doordat wij die gave buiten onze Zelven hebben gelegd door de tiranie van religie, politiek, macht en geld, zijn we aangeland in de huidige realiteit.
   De entiteiten die hier achter schuil gaan zijn van een andere realiteit dan wat de meesten van ons dagelijks be-leven.
   Hun namen?
   Ahriman, Sorat en Lucifer.
   Tracht het grotere plaatje te zien.

   In the meanwhile, Stay Human,

   Nooitgedacht

   Liked by 1 persoon

   • Het grotere plaatje is me al een behoorlijke tijd duidelijk, noem het maar 6e zintuig of instinct. En niet in de laatste plaats dankzij H.d.R. dat de details zich ook steeds zichtbaarder laten zien, al blijft er nog zeer veel verborgen omdat wij niet in het spel ingewijd zijn. Daardoor blijven we tenslotte altijd achter de feiten aan lopen.
    Toch mooi verwoord, Nooitgedacht.

    Like

 4. Men wil gezien worden, dat is de opzet, want anders zouden deze verplaatsingen ’s nachts plaatsvinden en dat is zeker!! Veel minder kans op filmen enz!!

  Weet dit eigenlijk niet goed te plaatsen!!
  Dan is er een legereenheid midden in een stad te vinden echter waar is de rest want het waren toch duizenden voertuigen gezien de enorme treinlengtes!!

  Wordt echt afwachten maar lang gaat het niet duren in elk geval ivm het steeds alerter worden van de mensen in de buurt welke dit dus met zekerheid gaan opmerken en op internet zetten!!

  Gegroet,

  Gladiator
  misschien toch maar binnenkort een BBQ’tje organiseren……!!!!!!

  Like

  • Heb ik gisteren middag al gedaan met wodka er bij en het was weer super gezellig met die Oekraïense mensen die bij mij wonen.De hele middag lol over Corona !!! en niet zo,n beetje ook

   Like

 5. Alleen grootschalige burgelijke ongehoorzaamheid zou kunnen helpen, maar ja, sheeple he?
  Leger en politie hebben nog niet door dat zij door AI vervangen kunnen worden, anders zouden aan onze kant staan.

  Like

  • Leger en politie aan onze kant? Sinds de dienstplicht afgeschaft is zijn dat “vrijwilligers” of wel gewoon “huurlingen”. Geïndoctrineerde levensvormen die alleen affiniteit hebben met hen die hun soldij uitkeren. En dat zijn niet wij, Schnijder. Het wordt ons alleen maar afgeperst. Voor politie geld dat precies het zelfde. Welk mens met minstens nog één werkende hersencel, die nog een beetje empathie voor zijn eigen soort en een besef van goed en slecht heeft, die in staat is tot vrij en onafhankelijk na denken zou zich verhuren als handhaver van staatsterreur? I rest my case.

   Like

   • Beste, zoals ik dus zei dat ze nog steeds niet beseffen dat zij ook vervangbaar zijn door AI, als ik het cabal zou zijn zou ik deze groep eerst opruimen want zij weten teveel.

    Like

 6. Omdat alles beter was dan ‘spruiten plukken in de winter’ ging mijn vader in het begin van de vorige eeuw naar de marechaussee in Deventer.
  Misschien is er toch nog hoop Blackpeat.
  Groet, Jema

  Like

 7. Deze “oefening” zou afgelast zijn in het kader van “coronavirus” maar niets is minder waar.

  Deze oefening heette eerst “defender 2020” maar is nu gelabeld onder let op!!!: S.H.A.E.F. (Supreme Headquarters Allied Expeditionary Force) welks betekend een geallieerde bezettingsmacht (uit 1943 tot 1945) echter……………waarom nu weer die naam inclusief gebruik van hetzelfde embleem……

  https://en.wikipedia.org/wiki/Supreme_Headquarters_Allied_Expeditionary_Force#/media/File:SHAEF_Shoulder_Patch.svg

  Raar nietwaar……….en dit in combinatie met alle troepenverplaatsingen in de gehele wereld zichtbaar en opvallend zichtbaar wat ik eigenlijk nogal opvallend vind want allemaal overdag!!!

  Gladiator

  Like

 8. @ Gladiator.
  Waarom SHAEF?
  Het fijne weet ik er niet van, maar heeft iets te maken met de bezettingsstatus van “Duitsland” en de daarbij behorende (on-!!!) wetgeving. Iets met de firma Bundesrepublik en de nog steeds van kracht zijnde status Deutsches Reich.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.