In 2019 het meest gelezen en hoogst gewaardeerd


‘De verdwijning van Nederland – het plan’

Klik op het plaatje voor dat populaire artikel:

Het geeft meteen ook aan wat de mensen het meeste zorgen baart, behalve de vakantieplanning en het open blijven van supermarkten tijdens de feestdagen. De teloorgang van het land wat we ooit kenden. Hoe Nederland structureel wordt verwoest onder de dekmantel “vooruitgang”, “globalisering” en “vrede op aarde”. We zouden er niet aan kunnen ontkomen. Vandaar.

Want Nederland is immers onderdeel van een groter geheel. Door de ligging aan open zee en de grote rivieren zijn de Lage Landen voorbestemd om te worden omgevormd tot het enige echte “Europoort”. Binnen afzienbare tijd wonen in de 12 Provinciën maar liefst 20 miljoen mensen. De omvolking van het oorspronkelijke naoorlogse Nederland met 9 miljoen inwoners, begon al in de 50-er jaren. Nederland was vol, velen emigreerden en lieten een gat vallen. Tien jaar later kwam de stroom gastarbeiders op gang, die nooit meer is gestopt. In Als hier 20 miljoen mensen wonen is de verhouding 60% van Nederlandse afkomst en 40% afkomstig van immigranten, waar natuurlijk dank zij de VOC ook (ex-)rijksgenoten bij zitten.

Klimaatcrisis en de daarvan afgeleide kunstmatige problemen

Om ruimte te maken voor het nieuwe Nederland Europoort is een aantal crises uitgevonden onder de “klimaatparaplu”. Nederland moet afhankelijk worden gemaakt. Afhankelijk van voedselimporten, van energie-importen en van de transito-economie. En afhankelijk van de overheid en haar bestedingen. De stikstofcrisis moet grond vrijmaken voor woningbouw, infrastructuur en industrieel gebruik. Voor “natuurgebied”, windmolens en zonneparken. De CO2 crisis is bedoeld voor de zogenaamde “gasuitstap”. De pensioenfondsen crisis is voorzien om dat alles mee te financieren. De woningbouwcrisis is bedoeld om koopprijzen en huren omhoog te stuwen en daarmee het besteedbaar inkomen van de werkende en middenklasse te verkleinen. Met als resultaat dat “de overheid” alle macht naar zich toe kan trekken, omdat iedereen er dan ook zichtbaar afhankelijk van is. De middenklasse is al zo goed als geëlimineerd.

Wordt hier alsnog het communisme ingevoerd?

Dat is al aan de gang en we zijn al dik over de helft. Centralisatie, eliminatie van de middenklasse en afhankelijkheid van de overheid zijn de sleutelwoorden van het communisme en de bouwstenen van het toekomstige Nederland. We zien het voor onze ogen gebeuren, maar niemand die er iets aan doet. Tot het te laat is, want dan kúnnen we er niets meer aan doen. Over het soevereine Nederland hoeven we al lang niet meer te praten, gezien het opvolgen van Brusselse oekazes. Maar het is blijkbaar niet genoeg. Nederlanders moeten verpauperen om de drempel voor immigratie te verlagen.

Want 20 miljoen op termijn zal ook wel niet genoeg zijn.

17 gedachtes over “In 2019 het meest gelezen en hoogst gewaardeerd

 1. Ja, de foto’s hebben we helaas ook nog steeds waarop ene von Amsberg een leuterverhaal heeft gehouden hoe wij (hoe kan hij dat nou weten) ons voelen en moeten voelen! Ik voorspelde het al, de rijksdienst die elke dag bezig zijn hem te beschermen hebben – mits niet gemanipuleerd – van de nationale gemanipuleerde omroep te horen gekregen dat maar liefs 1.5 miljoen adolate figuren het geleuter live hebben in zich opgenomen. Hola…! Dat afgezet tegen de bijna 3 miljoen die Heel Holland zagen bakken dus een bescheiden deel van de bevolking. Dat kan betekenen dat de RVD/AIVD hun werk steeds minder goed doen, maar waarschijnlijker neemt de adoratie met de dag af. Kijk, de tijd dat Drakin van Drakenstein ons voorhield dat we zuinig moesten zijn op de natuur, terwijl haar familie al schietend op hun kroon domeinen alle wild dat ze tegen kwamen om zeep hielp, die tijd is voorbij. Het buitensporig overvloedige gebruik van belasting opbrengsten opgebracht door ons gaat langzaam maar gestaag aan hun populariteit vreten, en dat merken de twee eerder genoemde veiligheidsbureaus nu ook! LICHTE PANIEK IN DE TENT?

  Liked by 1 persoon

 2. Brussel is Rome de nieuwe klimaatreligie gebaseerd op geloven.
  Dat lukt bijzonder goed door goede gesubsidieerde linkse buitenparlementaire Netwerken dik verweven met PvdA, groen s/links
  DDR 666 en andere oud communisten, die de dienst uitmaken in het nepparlement.
  Uitvoerende krachten bespelen het naïeve volk zoals de NOS, de Milieufederatie met zijn tentakels o.a de provincies, de landelijke stichting natuur & milieu op zoek naar Lebensraum voor twintig meloen medelanders in de nabije toekomst!
  De burger mag meespelen met het spelletje boter op je hoofd, kaas en eieren.
  Kortom de minderheid regeert de meerderheid in het zogenaamd democratisch bestel.
  Ondertussen wordt een zogenaamde stikstofcrisis gecreëerd om de ernst te onderstrepen en te financieren.
  Psychopaat rutte dirigeert zijn flutorkest met zijn valse blazers.
  Kakafonie in de polder en de boer ploegde voort.
  Gas erop, omploegen die rotzooi en zand erover, Nexit is coming.

  Like

 3. Beste mensen, bestudeer de inhoud van het verdrag van Straatsburg en EU resolutie 1743, misschien dat U allen beseft waar de oorzaak van islamisering ligt. Beste Wensen aan allen voor het nieuwe jaar.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.