Afpakjesdag bij de “Oranjes”


Je moet ergens beginnen, dan komt de rest vanzelf wel.

Zembla heeft het aangedurfd om een tipje van de sluier te lichten. Het wordt spannend hoe lang er nog subsidies worden gereserveerd voor die club van de VARA. Waar wij hier al 10 jaar tegen ageren, borrelt nu langzaam maar zeker in de “koninklijke” beerput naar boven. Want die zit barstensvol en die is ook nog eens peilloos diep, beste “oranjeklanten”. Nog een voorbeeldje – het stond in de jaren 70 gewoon in de krant:

Zet de FIOD of zelfs de Rijksrecherche er maar op… o, wacht…. te druk met het verdoezelen van die andere afpakjesdagen…. Bovendien “RIJKS” diensten werken “in naam des konings”. Hoe dat nou verder moet. In ieder geval is één ding zeker:

Na Afpakjesdag komt….Koningsdag..… Bijltjesdag

BRON: Geenstijl

23 gedachtes over “Afpakjesdag bij de “Oranjes”

 1. Volgens mij moeten de machten achter de macht van deze NEPORANJES af. Waarom?
  1) De EU moet in stand blijven. Dat ENGland eruit stapt is of tijdelijk (de ENGelsen ontmoedigen via economische teloorgang op termijn: “zullie” hebben de tijd dus mag een paar jaartjes duren) of ze moeten de handen vrij hebben net als tijdens WO 1 en 2! Dus al die (nep) Konijnenhuizen moeten ‘op de schop’ ! Deense/Spaanse/Belgische/Neanderlandse/Zweedse/Noorse etc…
  2) Er komt vrij veel geld vrij dat voor de verdere ‘ontwikkeling’ kan dienen en vooral ook land (landgoederen) waar ook huizen gebouwd kunnen worden want Neanderland MOET en ZAL vol. Wat was het streefbedrag ook weer voor 2033? Juist 33 miljoen.
  En wat zei that whore of Argentina ook al weer? Juist (met zwaar accent) “Die Neederlaander bwestaadt niet” ja toch, nee toch, ja dan, nee dan!!!!! Nou NEE dus, met 33 miljoen is die Neederlander een absolute minderheid en met 66 nationaliteiten en evenzo vele talen lijkt dat toch een probleem te vormen, dacht u niet?
  Nee hoor troost u, tegen die tijd spreken wij allemaal een soort steenkool-ENGELS en gaan we gewoon weer de winkels eh sorry sjops bestormen op “BLEK VRIEDAY” !!!! Lagghu lagguh toch ? Of …. !

  Like

 2. Weg met die lui, hoe is niet belangrijk, als ze maar zo snel mogelijk oprotten naar, wat mij aangaat Bariloche waar nog enkele Indianenstammen zijn te onderdrukken a la ons land. In het nasi rijk Argentinie horen ze meer thuis dan hier, daar zitten heel veel geloofsgenoten.

  Like

 3. Weg hoeft niet, mogelijk dat ze diplomatiek e gaven kunnen gebruiken voor hun vaderland tegen een acceptabel loon?
  Maar die vereringscultuur moet afgelopen zijn, doe alleen de satanische riten handhaven, tenslotte, we leven in de 21ste eeuw?

  Like

   • Heel knap hoor! Hij Derksen durft het wel te zeggen EN …. hij is goed geinformeerd! Hij laat zich ook niet door die vetzak die zo geod is zaklopen, daar laat ie zich niet door inpakken. Tot op zijn laatste verweer van die zakloper laat ie zich niet van zijn stuk brengen en brengt steeds daar weer wat tegenin!! Knap hoor, kunnen we allemaal een voorbeeld aan nemen. Hij stijgt bij mij in mijn Achting!
    Misschien begrijp ik nu ook waarom hij onlangs van de trap viel…. een aanslag (van een of andere mislukte onranjestrontvlieg fan) ???

    Like

  • @a Dit soort diplomatieke gaven kunnen ons, ons echte Nederlanders gestolen worden. Zij geven alleen maar toe, zolang ze maar een deel van de opbrengst krijgen van hun deals, die ze overigens over uw en de rug van alle andere Nederlanders sluiten.
   Onderhandelen is meestal een kwestie van allerlei gore rotzooi naar binnenhalen danwel meewerken aan andere gore rotzooi. Dat kunnen en willen we niet meer hebben. Klaar. Voor het Volkstribunaal en ons dagelijks uit burgers gekozen bestuur dient de bezem er door te halen, Nederland opschonen lett en fig, als U begrijpt wat ik bedoel?!

   Like

 4. Vragen in de tweede slaapkamer? Beboeten? Door wie?
  Menno Snel weg, toeval? Ze zijn onaantastbaar!
  Aangifte doen bij de pliesie met statieportret op de achtergrond!
  Je staat erbij en je kijkt ernaar.
  Rechtsongelijkheid, vraag voor de ombudsman? Wordt betaald door de staat!
  Beslag leggen op onroerende goederen! Zijn van de staat!
  Reageren via de media? Door de staat geregisseerd!
  Het staatsapparaat vervangen en parlement ontbinden!
  Het totale ministerie van justitie en veiligheid liquideren?
  Regering gijzelen?
  De Russen binnenhalen! Je zou het bijna willen.
  De republiek uitroepen!?
  Toekomstmuziek.
  Alle rijksinstellingen zijn totaal corrupt.
  Het roer moet drastisch om!
  Hoe?

  Like

   • Constantinopel aan de Amstel, fantastisch. Heel rechts Nederland verkettert de islam en zijn uitwassen, misschien moeten ze zich eens afvragen wie er voor verantwoordelijk is dat dit allemaal mogelijk is. Dit kan namelijk alleen maar gebeuren omdat het door het overgrote deel van de eigen autochtone bevolking mogelijk gemaakt wordt. Door dat ze het systeem blijven steunen dat de zionisten en de Crown City of London hier de lakens uitdelen, middels een in 1945 illegaal op de troon geplaatste familie van land en volks verraders, hun opvolgende regeringen en een groot leger van oranje strontvliegen. Na dat we Nederland “opgeschoond” hebben van het werkelijke kwaad, is het de hoogste tijd om artikel 6 uit de grondwet te schrappen. Iedereen mag geloven wat hij wil, ik eis echter mijn recht op er niet mee lastig gevallen te worden.

    Like

    • Het is al [TE?] laat/ maar mischien beter laat dan nooit.
     Terwijl het Christendom dom en stom achter-blijft neemt de Islam sluipenderwijs’ zijn gerechte (haha) plaats in in VerNeanderthaler-land.

     Wel een s van de Salami-tactiek gehoord?

     Btw Met nog 20 miljoen immigranten erbij wordt het ‘vroegere’ Nederland ook wel Holland genoemd de grootste havenstad-staat in de Wereld en kan met 38 miljoen inwoners, waarvan 30 miljoen slaven met allemaal een uniek BSN Burger Service Nummer Burger Slaven Nummer heel Europa bedienen van alle gore troep die Monsanto en andere gif-fabrieken hier met schepen vol gaaninvoeren. Achterland wordt giga magazijnopslag super-snelwegen en hoge snelheid vervoers lijnen a la HSL naar de EU-landen tot aan Rusland toe. Idem zou Turkije goed het Midden Oosten en Midden Azie kunnen bedienen. Nou dat wordt nog wel wat….tenzij……

     Like

     • Holland (laag land aan de Rijn delta)
      Nederland (beschaafd laag liggend land)
      Neanderland (door media murw en totaal dom)
      Neanderthalerland (achterlijk dom met egoknots)
      Rotterdamland (grootste havenstad land)
      Rotteland (land in verval aan de zijrivier de Rotte)
      Rotland (totale anarchie en rotzooi ieder voor zich..)

      geintje (moet kennuh) 🙂 🙂 🙂

      p.s. Verbeteringen, correctie, aanvullingen en wat dies meer altijd welkom.

      Like

      • Rotland (totale anarchie en rotzooi ieder voor zich..)

       Was er maar anarchie, Schijder. Om even de woorden van Administrator 11 DECEMBER 2019 OM 09:11 aan te halen. “Anarchie is natuurlijk evenwicht, balanceren op een speldenknop”
       https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/12/11/boerenverzet/
       De balans mag dan fragiel zijn, daar heb ik de oplossing ook voor aangedragen. (*)

       (*) Mede ingegeven door het herhaaldelijke betoog van Administrator, waar ik volledig achter sta, dat alle politiek alleen maar verschillende loketten zijn van één en het zelfde instituut.

       Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.