Landbouw Collectief is voor en van de boeren


De boerenorganisaties, inclusief Farmers Defense Force (FDF) hebben zich tot één blok gevormd. Dat is een goede zaak. Hoe meer eenheid hoe beter, gezien de omvang van de boerenstand in dit land.

Maar het begint al weer slecht: er wordt om geld gebedeld. Er zou van het kabinet € 3 miljard beschikbaar moeten worden gesteld voor de reductie van stikstof naar de norm. Met andere woorden: afbouwen van de sector, helemaal fout. Je moet nooit om geld vragen, want dan ben je al toeschouwer in plaats van speler. Niet vergeten wie dat geld moet ophoesten, onder anderen de boeren zelf. Een valse start dus.

Dit Landbouw Collectief voert de onderhandelingen met het kabinet namens alle boeren. Voorzitter is Dr. Ir. Aalt Dijkhuizen, een bekende figuur en zeer gerespecteerd in de agrarische wereld en ver daarbuiten. Zo is hij onder anderen lid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Het zit dus wel snor met deze man, die overal binnen kan komen, zo denken we. En toch moeten de boeren op hun tellen (blijven) passen. Deze voormalige professor aan de Universiteit van Wageningen is buitengewoon goed ingevoerd in de regionen van de beslissers. Een fanatiek promotor van de modernste en meest intensieve landbouw- en veeteeltmethoden. Zelf zoon van een veehouder en afgestudeerd op diergeneeskunde. Daarnaast is hij fervent voorstander van de export naar China. Niet alleen van babyvoeding, maar vooral van de onbetaalbare Nederlandse technologische kennis op het gebied van de agrarische productiemethoden. Een topfunctionaris, waarvan lang bekend is dat hij een van de best betaalde profs in de Lage Landen was met zijn krappe € 4 ton (officieel). Hoe goed hij is ingevoerd in de hogere segmenten van de samenleving, bewijst zijn afscheidsfeest op de Universiteit van Wageningen, die werd bezocht door de “crème de la crème” van toute agrarisch Nederland, waaronder onze “vorstelijke” voorbeeldboerin, voor de gelegenheid in het oranje uitgedost. Sommigen vinden dat prachtig, u zult begrijpen dat wij het ongepast vinden dat deze familie met de Oranjes worden geassocieerd, gezien de titel van deze website. Aalt Dijkhuizen was in zijn nopjes, dat stak hij niet onder stoelen of banken.

Aalt Dijkhuizen is de man die voor zijn achterban een goed woordje moet doen bij een verzameling rijksambtenaren in Den Haag. Als dat maar goed komt, want er is meer.

Ook een bekende op de Universiteit van Wageningen is mevrouw professor Dr. Ir. Louise O. Fresco. In 2011 zat mevrouw in de Trilateral Commission namens de RABO bank, Unilever en als “onafhankelijk” kroonlid van de SER. Die Commissie vergadert ieder jaar, vergelijkbaar met de Bilderberg Club. En ook daar schuift Louise aan, naast het neusje van de zalm van de zakenwereld. Ook Louise Fresco gaat u niets vertellen over welke belangrijke zaken zij heeft gesproken, dat houdt ook zij top-secret. Buitengewoon hooggewaardeerde hoogleraar in Wageningen en opvolger van Dijkhuizen als hoogste baas. Goed ingevoerd in de wereld van de beslissers en wellicht begiftigd met een beter geheugen als de figuur naast haar, de naam is ons even ontschoten:

Mevrouw de professor heeft ook een goede kennis in de vorm van Prof. Cees Veerman, akkerbouwer en hoogleraar. Deze man zit in ontelbaar veel commissies en voert ontelbaar veel commissariaten. In zijn tijd als minister zag hij soms door de bomen het bos niet meer en vergat van alles op te geven, waardoor hij uiteindelijk zijn politieke leven in kon korten. Dat hij wegens subsidiefraude heeft vastgezeten is een minder bekend feit. Cees heeft in opdracht van de overheid de Universiteit van Wageningen “gereorganiseerd”, door het commerciële bedrijfsleven mee te laten dokken. Daarmee is Wageningen een door die bedrijven zwaar gesubsidieerde en gecontroleerde proeftuin geworden. Het woord “gecorrumpeerd” willen we nog even niet noemen, maar onderzoeksrapporten die dat bedrijfsleven in een kwaad daglicht zetten zullen in Wageningen het licht niet zien. Enkele dagen geleden nog klonk het enthousiast in Wageningen: “Koning opent onderzoekscentrum Unilever op Wageningse campus.” En natuurlijk, Louise Fresco was er bij, druk met haar smartphone….. Het geleuter zal wel niet om aan te horen zijn geweest.

“Goed veur mijn aandelen, dit…”

Dit allemaal met dank aan de elitaire loopjongen Cees Veerman, die eigenlijk, goedbeschouwd een spoor van vernieling heeft achtergelaten door zijn niet bij te benen “gigantisme”.

Cees en Louise hebben nu samen een werkstukje geproduceerd met de veelbelovende titel “Geef landbouw eigen gebieden”. Ze willen een zware staatscommissie in het leven roepen, die dat gaat uitwerken. Uiteraard zitten ze daar zelf in om de plannen in goede banen te leiden. De commentaren van de boeren zijn niet van de lucht: “Totale onzin, afkappen, opsluiten en niet meer loslaten”. Het plannetje is wel duidelijk. De boeren moeten in reservaten, teelt bij teelt, soort bij soort. Een briljant plan om ze onder controle te krijgen en te houden. En om ze naar een ander reservaat te schoppen, als de grond voor nog meer dozen en stapelwoningen nodig is. Met andere woorden, het is foute boel met deze beide profs. De belangen van de boeren zijn met zulke plannen niet gediend, hopelijk hebben ze dat snel door. En hebben ze ook snel door, dat dit soort lieden met hun “kolchoze-methoden” voor de agendering van de macht werken en niet voor hun achterban.

In diverse interviews laat Aalt Dijkhuizen merken dat hij FDF als de militante tak van het Landbouw Collectief ziet. Maandag a.s. gaat hij met het kabinet onderhandelen, terwijl de woensdag daarop volgend harde acties zijn aangekondigd. Aalt Dijkhuizen zegt niet, dat de uitkomsten van maandag moeten worden afgewacht. Ik voorspel u, dat hij met de mededeling komt, dat hij “het uiterste” eruit heeft gehaald in de “zware onderhandelingen met de regering”. Dat “uiterste” is waarschijnlijk een (bijna) dooie mus, waar in ieder geval de boeren niets mee opschieten. Ik voorspel u ook, dat dan de harde acties gaan plaatsvinden en er een splijting in het collectief komt.

Ik wil niet stoken in een goed “verstandshuwelijk”, maar boeren: let op uw zaak en houd de vinger aan de pols. Het is daar in Den Haag een “ons-kent-ons” cultuurtje waar over het algemeen minachtend op de gewone man wordt neergekeken en de boeren als een lastig minderheidje worden gezien met teveel grond en teveel stank. Fresco, Dijkhuizen en Veerman zijn allang met hetzelfde sop overgoten als de andere loopjongens van de macht, die werken volgens een agenda en zelf geen enkele visie hebben.

Persoonlijk heb ik weinig vertrouwen in dat soort “insiders”, maar we gaan het zien.

30 gedachtes over “Landbouw Collectief is voor en van de boeren

 1. ONDERHANDELINGEN

  Ik moet dan altijd weer denken aan de onderhandelaars in Parijs, 1781 over de regeling van de onafhankelijkheid van de VS. Daar ging het namelijk alleen maar over geld: de Britse vorst moest schadeloos worden gesteld. Toen het niet opschoot, werd in 1812 de Brits-Amerikaanse oorlog nog even uitgevochten en The United States bond in, definitief.

  Enerzijds de afgevaardigde van de Britse monarchie, anderzijds de afgevaardigden van de 13 Colonies. Iedereen aan die tafel was opgeleid naar het Britse rechtssysteem. Iedereen aan die tafel was lid van de B.A.R. association. Iedereen had de eed op The Crown afgelegd. Dus wat denkt u wat daar is onderhandeld?

  Wat daar is gebeurd is de fictieve onafhankelijkheid van de VS. Er zijn afspraken gemaakt over de modus operandi na de onafhankelijkheid, waarbij de VS, net als Canada een Crown Dominion bleef. “We The People” is een wassen neus. Washington loopt in de pas met The Crown met zijn “Temple Institutions” er omheen. De Britse koningin is net zo onderhorig aan die vierkante kilometer in London City als de Amerikaanse president. Dat merk je vandaag de dag aan alles. Een al te onafhankelijke US president wordt genadeloos afgestraft. Hij dient oorlog te voeren en geld te lenen.Niets meer en niets minder.

  Zo zien we de door een bepaalde agenda geleide agenten van de Bilderberg/Trilateral kongsie die met elkaar een beetje luchtigjes van gedachten wisselen en dat “onderhandelen” noemen. € 3 miljard vragen en er dan € 500 miljoen uitslepen, waarmee de boeren dan moeten worden “kaltgestellt”.

  Hopelijk is de geest al lang en breed uit de fles. Dan kun je onderhandelaars die er niks van bakken ontslaan en uit de circulatie schoppen.

  Liked by 1 persoon

  • De boerenacties die dan a.s. woe na de ma onderhandelingen volgen zullen zeker door aivd en ander gespuis worden ge-infiltreerd waarna er ‘ongeregeldheden’ zullen uitbreken.
   Deze ‘ongeregeldheden’ zullen wel eens dermate zijn dat er doden en gewonden gaan vallen en 1 keer raden wie de schuld krijgen van deze ‘ongeregeldheden’?

   De boeren zullen en moeten net als in het communistisch (lees: zionistisch) Rusland van destijds inderdaad in een soort Kolchozen.
   zie: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Kolchoz

   en zie ook:
   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Dekoelakisatie
   Meer dan 1,8 miljoen boeren werden gedeporteerd in 1930-1931.[1][2][3] Het aangegeven doel van de campagne was de strijd tegen de contra-revolutie en het uitbouwen van het socialisme op het platteland. Dit beleid werd gelijktijdig uitgevoerd met de collectivisatie in de Sovjet-Unie en bracht hiermee alle landbouw en de boeren in het Sovjet-Rusland onder staatscontrole.

   Het was nog veel erger dan hier beschreven, Lees ook het nog niet geheel vertaalde boek van Solsjenitsyn: “200 years together”
   https://www.solzhenitsyncenter.org/his-writings/large-works-and-novels/two-hundred-years-together
   etc etc etc ……

   Liked by 1 persoon

   • “O O R T J E S !!”

    Ze hebben die infiltranten doorgaans direct door.
    Eén van de vorige keren, riep iedereen plotseling: “Oortjes, oortjes!!”
    Een “agent-provocateur” met vechtpetje en oortjes in wilde de verslaggevers niet te woord staan. Zijn enige bijdrage: “Ach sodemieter toch op man”.
    En onder zijn jasje had hij iets in zijn handen.
    Ze scharrelen nooit alleen rond in het publiek, altijd met drie of meer.
    Spiedend naar een argument om rotzooi te trappen.

    Ik denk dat de boeren ze gewoon in de boeien slaan en aan de polizei gaan uitleveren – zomaar een gedachte, hoor…..

    Like

    • Aan de politie uitleveren??? Politieagenten aan de politie uitleveren , ja dat helpt hoor!

     Niks uitleveren gewoon aan het werk zetten op de boerderij, spitten, mest ruimen en minimaal 2 uur koeien aaien. Misschien dat ze dat wat begrip en heel heeeeel misschien wat liefde voor de natuur en de boeren(op)stand!!!

     Liked by 1 persoon

 2. Boer pas op je kippen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Mevrouw Fresco was ook lid van die vuiligheids eh sorry veiligheidsraad (Van 2012 tot juli 2014 was Fresco lid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid.) Nou dan weten we het wel: een 1-2 tje zogezegd.

  Kortom als je het overleg van de onvrede van de boeren met deze regering (lees zooitje ongeregeld) wil torpederen (lees: stranden of de nek omdraaien) nou, dan weet je het wel !

  Tip: Beste BOEREN kies een onafhankelijk voorzitten uit uw eigen gelederen !

  Liked by 2 people

 3. @Adm Ik moet zeggen: “Geweldig, een briljant artikel en de spijker op de kop. Dit moet/behoort iedere rechtgeaarde Nederlander lezen”.

  Schandelijk dat deze meneer(????) Aalt Dijkhuizen zelf zoon van een veehouder zijn eigen ras, zijn eigen mensen om zeep moet helpen !!!
  Hoe diep kan een mens zinken voor wat centen en roem (lees inteeltnetwerk bekendheid). Wat een oplichter, schande over hem.

  Like

 4. Zolang het huidige politieke systeem blijft regeren veranderd er echt niets! Het systeem moet 180° om, maar dan wel volgens de gedachten van een herstelde republiek met wetten en vrije keuzes voor iedereen. Elke andere vorm van de inrichting van de staat der Nederlanden is geen optie!

  Liked by 1 persoon

  • Naar mijn mening is dit allemaal opzet !!!
   Als de boeren en boerenstand c.q. boerenOPstand maar negatief in het nieuws komt.

   Haha muizenplaag even wat katten en roofvogels loslaten. Vossen zijn ook dol op muizen. Dan hebben we ook nog muizenvallen met (h)eerlijke stukjes boerenkaas: eten ze liever dan gras hoor!

   Like

   • “… even wat katten en roofvogels loslaten. Vossen zijn ook dol op muizen.”

    Maar die leggen allemaal het loodje, dankzij de glyfosaat!
    Dus, beste brave broeders, euh boeren: stóppen met die round up en aanverwant gif! Er zijn andere mogelijkheden! (Zoals de administrateur dezes ook al aan gaf.)

    Like

 5. “Door het commerciële bedrijfsleven mee te laten dokken. Daarmee is Wageningen een door die bedrijven zwaar gesubsidieerde en gecontroleerde proeftuin geworden. ”

  Zo viel het mij op dat Monsanto er ook zit. Niet in het zicht. Compleet achteraf. Je kan er feitelijk alleen met de fiets komen. Het verbaasde me echt toen ik er langs fietste. Bewust weggestopt? Wageningse Afweg 31.

  Like

 6. In 1983 ben ik in Wageningen geweest. Was het toen niet landbouwhogeschool?
  Ik kan me herinneren dat er velden met groenten stonden die je niet mocht aanraken.
  Het was in de tijd van ‘het afsterven van bossen’ en ‘de zure regen’.

  Like

  • Sorry, het was geen 1983 maar 1978.
   In 1983 vielen de jonge merels dood uit het nest nadat een lelieveld bij ons in de buurt was bespoten.
   Nu zijn er nauwelijks nog merels vanwege een ‘virusinfectie’.

   Like

   • Alle geestgronden en hele lappen polder zijn met “gewasbeschermingsmiddelen” totaal verwoest voor een paar bloembollen voor de export.
    Er zijn zelfs mensen aan overleden, die in de hoek zaten waar de wind heen waaide.
    Dat komt dan een keertje op Zembla, er wordt een kamervraagje over gesteld en vervolgens…. nooit meer wat gehoord.

    Liked by 1 persoon

 7. We kunnen dus stellen dat deze “opstand” ook al weer een verloren zaak is. Het “tristatecity” project moet en zal doorgaan, wat de boeren, burgers en buitenlui er van vinden doet totaal niet ter zake. Het grote geld heeft beslist. Daar Nederland als prestige project van de “één wereld elite” een voorbeeld functie voor de rest van de EU(SSR) heeft, haalt men iedere smerige truc uit de kast om iedere vorm van tegenstand te saboteren. Helaas heb ik de meerderheid van de boeren niet hoger zitten dan andere autochtone medelanders, ze zullen zich dus gewoon knollen voor citroenen laten verkopen.
  Het is van het zelfde gehalte als de werkende klasse die zijn belangen laat behartigen door de vakbonden, waarvan de bestuurders / beleidsbepalers deel uit maken van het “ouwe jongens krentenbrood circuit” waar ook de “loopjongens van de macht” uit vandaan komen. Totaal kansloos, inderdaad een dooie mus.

  Like

  • Nooitggedacht denkt het er ook zo over Blackie.
   Als het nog echte boeren waren zou er nog hoop zijn, maar vandaag de dag zijn ze ook geknecht door de poppenspelers via de subsidies, ruilverkaveling om ze van de gronden van hun voorouders te verdrijven, etc.
   Het zijn over het algemeen agrarische industrïelen geworden, de laatste Vrijen zijn vakkundig de nek omgedraaid, dus, ja, daar valt weinig meer van te verwachten.
   Met handen en voeten gebonden aan de RABO’s en consorten.
   Mochten ze werkelijk in opstand komen, wel de angst om dat wat er te verliezen valt zal te groot zijn.
   Mochten ze nog iets werkelijk iets bezitten, immers alles is reeds geconfisceerd.
   Tis inderdaad allemaal al geregeld, thans gaan we de uitvoering er van mee maken en dat gaat niet amusant zijn, ik zeg het U.
   Kijk anders maar naar de talloze publicaties van Niemands Knecht, het is de voorbode van wat ons te wachten staat.
   Vandaar ook mijn andere reactie met het advies goed voor Uw zelf te zorgen het is echt de enige weg om Vrijheid te verkrijgen.
   Nog langer deel nemen aan een zieke samenleving zal deze niet gaan genezen.
   Fight for your Right!

   Met een Hartelijke boerengroet,
   Nooitgedacht.

   Like

   • Nooitgedacht, was het nog maar een samenleving. Dan kwamen we tot oplossingen die ook voor ons acceptabel waren. We leven in een “corporate maatschappij” waar geen plaats meer is voor respect van mens, dier en andere levensvormen, nog voor de natuurlijke orde. Een zeer kleine elite heeft zich de wereld toegeëigend, met behulp van een hele grote groep verstandelijk gehandicapte meelopers. Zelfs als nu eens echt de pleuris en massale opstanden uit zouden breken, zal het merendeel toch weer in de zelfde valkuilen trappen en blijkt alles voor niets geweest. Omdat de menselijke soort weigert lering te trekken van de geschiedenis, en zijn eigen fouten. Sinds het verdwijnen van “de jager/verzamelaar” is het vreselijk mis gegaan met de evolutie. Voor je zelf zorgen, zoveel als mogelijk buiten het systeem is ook mijn insteek.

    Like

 8. De jacht van de overheid en banken op het laatste geld van de burgers is ondertussen in volle gang. Vooral in Europa wordt dat gedaan onder het mom van een –in realiteit niet bestaande- ‘klimaatcrisis’, zodat de burgers niet in opstand komen nu ze almaar hogere energie- en klimaatbelastingen zullen moeten ophoesten. Die worden in werkelijkheid niet voor het klimaat, maar voor het opnieuw ‘redden’ van de banken gebruikt.

  De eerste stil gehouden kapitaalcontroles zijn er ook al. In de VS neemt de douane willekeurig en zonder enige aanleiding smartphones en laptops van reizigers even in beslag om te controleren of deze mensen niet ergens geld voor de overheid verborgen houden (3).

  Armstrong: ‘Overheden jagen nu op ieder niveau naar cash, tot in de kleinste bedragen. In de VS is het nu ook illegaal om cash per post op te sturen.’ (4)

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wall-street-topman-verwacht-nog-deze-maand-nieuwe-financiele-megacrisis/

  Like

 9. Alles, maar dan ook werkelijk ALLES aan deze mensen is verkeerd. Zie bijvoorbeeld

  ma dame Louise;

  “Aan de Universiteit van Leiden bezette zij in het academisch jaar 2005-2006 de Cleveringa-leerstoel. In 2006-2007 was zij voorzitter van de inspectie van het Earth System Science Partnership (ESSP), het gezamenlijke programma van het International Geosphere Biosphere- Programme (IGBP) en het International Human Dimensions of Global Change Programme (IDHP). Daarnaast was zij lid van de Deltacommissie (2007-2008), die zich buigt over bescherming van de Nederlandse kust en het achterland tegen de gevolgen van de te verwachten zeespiegelstijging en klimaatveranderingen. Zij was vicevoorzitter en lid van het bestuur van de United Nations University (2007-2013). Eerder was zij ook lid van jury de Heinekenprijs voor Milieu. Mei 2010 werd zij lid van het internationale wetenschappelijke team van de InterAcademy Council dat op verzoek van de Verenigde Naties het IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) heeft doorgelicht. Eind 2010 trad zij als Trustee toe tot de Shell Foundation. Zij was jurylid van de Libris Literatuurprijs in 2011. In juni 2011 werd zij benoemd tot voorzitter van het Nationaal Platform Rio +20. Zij bekleedde tevens de functie van lid van de adviesraad van The Hague Institute for Global Justice.” Enzovoort …. (wiki) Manipulatie van werkelijk de hoogste plank.

  Mon seigneur Aalt;

  “Dr. ir. Aalt Dijkhuizen groeide op als zoon van een melkveehouder en studeerde af in de Agrarische Economie aan Wageningen University (1977). Hij promoveerde in 1983 aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht en werd in 1992 benoemd als hoogleraar Animal Health Economics in Wageningen. In 1998 maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werd managing director Agri Noord-Europa bij het beursgenoteerde Nutreco. In 2002 ging hij terug naar Wageningen en werd hij bestuursvoorzitter en ceo van Wageningen UR (University & Research centre). Na zijn afscheid in maart 2014 is hij benoemd tot boegbeeld en voorzitter van het topteam van de topsector Agri&Food en is hij actief in diverse Raden van Commissarissen en nationale en internationale adviesraden in de food & agrisector, alsmede lid van de Raad van Toezicht van de Publieke Omroep. Daarnaast is hij persoonlijk adviseur van de Governor van Fujian Province in China.” https://www.onderzoeksraad.nl/nl/page/12267/dr.-ir.-aalt-dijkhuizen
  En wat komt hier om de hoek kijken? >>>
  – lid van de Raad van Toezicht van de Publieke Omroep (!) (Waartoe?)
  – adviseur van de Governor van Fujian Province in CHINA (!).(Waartoe?)
  Ook hier blijkt het kernwoord: “manipulatie” te zijn!

  Die andere ma dame kennen we natuurlijk precies van de minikredieten!

  ma dame Fresco
  ma dame Máxima
  mon seigneur Dijkhuizen
  mon Santo

  Zullen we dat ma en mon nu maar eens weglaten?
  Het zijn NIET míjn [gewaardeerde] personen. INTEGENDEEL.
  Zij trachten zich te onderscheiden: hier wij, en daar de labbekakken.
  Dat geeft een hoop onbalans! Dus triestheid, schraalheid, armoede.
  Daarom: wég met de verdeel & heers tactiek.
  Want het gaat hen niet (nóóit) om waardige verbinding (&); het gaan hen om € / $.
  [Boeren, streef naar] EENHEID!
  Dus, exact wat administrateur dezes zegt: laat je NIET verdelen en overheersen. LÁÁT hen!
  En acteer zelfstandig!

  Ik ga er van uit dat de boeren zich dagelijks op de hoogte stellen van deze site;
  gratis, helder én doorwrocht advies!

  In een gisteren geplaatst artikeltje over homeschooling (heel ander onderwerp, dus, alhoewel ..) wordt sterk geadviseerd om na te denken over decentralisering van de politieke “macht”:
  “One possible solution would be a kind of radical federalism, where we implode political power away from Washington, DC, down into the 50 state capitals, and this was Thomas Jefferson’s solutions, and then from the state capitals down into smaller political units; counties, and cities, towns and villages,”

  https://www.breitbart.com/education/2019/12/11/historian-americas-homeschooling-mothers-are-leading-our-next-revolution/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+breitbart+%28Breitbart+News%29

  Wees administrateur dezes daar óók al niet, inzake omvorming van de landbouw, op? !
  Kleinschaligheid, lokaliteit, kwaliteit, ….

  HET KÁN!!!

  Liked by 1 persoon

  • In een gisteren geplaatst artikeltje over homeschooling (heel ander onderwerp, dus, alhoewel ..) wordt sterk geadviseerd om na te denken over decentralisering van de politieke “macht”

   Alhoewel?
   Immers:
   Diepgaande hersenspoeling op de Wageningse universiteit ….

   Like

 10. De overheid heeft ze altijd gestimuleerd en gesteund en dat ze ze in een keer laten vallen, dat pikken de burgers en boeren niet?
  Opnieuw naar Den Haag, vliegveld en verkeer stagneren?
  De regering zal 360 graden moeten keren want dit gaat niet goed!

  Like

 11. Admin:

  “De commentaren van de boeren zijn niet van de lucht: “Totale onzin, afkappen, opsluiten en niet meer loslaten”. Het plannetje is wel duidelijk. De boeren moeten in reservaten, teelt bij teelt, soort bij soort. Een briljant plan om ze onder controle te krijgen en te houden. En om ze naar een ander reservaat te schoppen, als de grond voor nog meer dozen en stapelwoningen nodig is.”

  melkveehouders: https://www.prikkebord.nl/topic/202571/

  Deze site mist jouw kennis en inzicht

  De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto’s, video’s, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

  ‘Spread the news en Herstelderepubliek, opdat zoveel mogelijk mensen deze site gaan lezen.
  De tijd is er rijp voor !

  Nooitgedacht

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.