De poortwachters (5)


Bravo, bravo, bravissimo. Onze collega’s van het Bulgaarse Financial Telegram hebben ondanks de  wolk aan Ddos-kogels die regelmatig op hun bastion neerdaalt opnieuw gescoord bij hun strijd tegen binaire optie scams. En dan met name tegen die van de Israëlische topzwendelaar Gal Barak. Ze wisten namelijk te melden dat de Bulgaarse autoriteiten hebben besloten om de Israëlische galbak over te dragen aan het Oostenrijkse speursmurfen-team, dat zich al een stief kwartiertje bezighoudt met de affaire. Binnen die context zijn inmiddels twee van Gal’s partners al voor het luik gegaan. In de USA was Gabi Shalon de pineut. Hij wordt beschuldigd van het plegen van allerlei financiële laagstandjes, hacken en het runnen van een wasstraat. Allemaal dingen die niet mogen. Verder zucht ook de talentrijke Uwe Lenhoff sinds begin van dit jaar in het voorportaal van een Duitse kerker. Wegens analoge financiële delicten en het hanteren van het dirigeerstokje binnen een criminele organisatie. En met het opvoeren van Uwe wordt het pas echt gezellig. Volgens onze Bulgaarse collega’s heeft Uwe namelijk een Amsterdamse zakenpartner in de figuur van de bekende  stenenstapelaar Dirk-Jan Bakker. Ooit volgens Vrij Nederlamd dik in business met de ons te vroeg ontvallen wasstraatmagnaat Willem Endstra. Dirk-Jan zou in deze nieuwe context meneer Lenhoff hebben voorgesteld aan Rudolf Booker. Het baasje van Payvision, dat later zo keurig de bijeengejatte meloenen van Europese goedgelovigen het mondiale poencircuit inpompte en vorig jaar voor een hele klap duiten in de tas met assets van de ING terechtkwam (zie eerdere afleveringen van deze serie). Weet u wat zo doddig was? Rudolf maakte daarmee in een klap zijn entree in het top-500 lijstje van Sander Schimmelpenninck. En dan ben je wat. Ons bloedeigen OM zou inmiddels al een vet dossier hebben samengesteld van deze smeerboel. Dus kunnen we heel voorzichtig concluderen dat ook hier klappen gaan vallen. Wij zijn er klaar voor. Stay tuned (JP).      

9 gedachtes over “De poortwachters (5)

 1. Poortwachters worden niet door het volk aangesteld, wel door degene de leiding van het land hebben, oftewel regeren?
  Met democratie gezegd geeft dat een licht vertekend beeld (eufenisme) van dictatuur ?

  Like

 2. Ik zag gisteren iemand op TV bij de klimaat ziekelijken die zéker in aanmerking komt te worden vervolgt wegens frauduleuze beloftes. Ik heb het over Mark Rutte, die maar één doel heeft in zijn leven, namelijk de ongewenste en identiteitsfraude plegende familie die ons samen zou binden, de familie von Amsberg – Zorreguietta nog rijker te maken dan ze al zijn. Schreeuwlelijk Rutte belooft ons al 10 jaar dat we er stevig op vooruit gaan, met als resultaat dat we nog steeds op het peil van 2008 zitten. Het volk, althans een deel ervan smult van zijn beloftes en helpen hem elke 4 jaar weer aan een volmacht om ons uit te melken. Als dit soort gedrag strafbaar zou zijn, dan was Mark allang weggerot in de een of andere penetiaire inrichting. Het droevige is dat hij het niet alleen heeft gedaan, want elke keer is er wel een verlosser die hem helpt bij zijn gesjoemel. En dat noemt men dan democratisch?
  Mijn stembiljetten liggen sinds 2001 in een lade want hier wil ik geen deelgenoot van zijn.

  Like

  • Helaas bent U een van de weinigen!
   De meeste hebben geen tijd, geen zin, geen verstand, geen notie en vooral geen ballen of tieten om te echt te protesteren en hem uit zijn hol te schoppen gelijk met de 150 anderen. Die 75 overbejaarde oranjestrontvliegen in de 1e Kamer hebben dan allang de benen genomen en zijn gevlucht of in hun onderaardse kelder (als ze te laat voor de vluchthelicopter bij Scheveningen zijn) of elders ondergedoken !
   Tja en dan hebben we het nog lange niet over die paar honderd burgemeesters, de duizenden ondergeschetenen (cf. onderscheiding) en andere bierviltjes annex inlegkruisjes (ookwel lintjes geheten) dragers en de vele meeeters en meelopers die dan nog over zijn.

   Like

 3. Pingback: De Poortwachters | voorzieners

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.