Wonderteam AIVD


,,Dat is goed nieuws, het lijkt dat ze voldoende zicht op de dreiging hebben.”

Uit: de verzamelde, gelijkgeschakelde Pers der Nederlanden

Alweer een aanslag verijdeld door onze jongens van de spionagedienst, harer majesteits Geheime Dienst. We voelen ons meteen weer een stuk veiliger. Waar zouden we zijn zonder de AIVD. Nu weet je tenminste weer waar je belastingcenten aan worden besteed. Geeft een goed gevoel, de gezelligheid is weergekeerd.

En wat worden die jihadisten brutaal, vindt u ook niet? Twee van die gearresteerde lieden hadden zich verschanst in Zoetermeer, nota bene waar het hoofdkwartier van de AIVD is gevestigd. Toch slim, zo onder de rook van de tegenstander.

En dan nu maar hopen dat over enkele weken niet boven water komt dat deze jihadisten op de loonlijst van de AIVD staan. Van uw belastingcenten. Per slot van rekening was de vorige cel die werd opgerold, in Arnhem e.o. door de AIVD opgeleid. Van uw belastingcenten. Het heette toen, dat er een “grote aanslag” is voorkomen. De – met uw belastingcenten gefinancierde – bommen lagen al klaar. Waar die aanslag gepleegd zou worden is nooit bekend geworden. Zoiets kun je ook beter aan de goed georganiseerde terroristen van Gladio 2.0 over laten.

Het roept herinneringen op aan de zogenaamde “Hofstad Groep”. Deze verzameling terroristen huisde in een woning in Den Haag, die werd betaald door de AIVD en barstensvol hing met afluisterapparatuur. Van uw belastingcenten. De moordenaar van Theo van Gogh logeerde daar ook met enige regelmaat. Wat weer een toeval.

En dan hebben we het nog maar niet over de chantabele rol die deze dienst speelt als het gaat om het opfokken van de Russenfobie. Met hun supercamera’s kijkt het AIVD Hackteam om een hoekje bij wijze van spreken dwars door muren heen. Met het neerhalen van MH17 zou de dienst in de frontlinie moeten staan, maar weten zij veel wat er precies aan de hand is? De MIVD (de militaire tak) was wel binnen een dag ter plekke om al te duidelijke sporen te wissen? Politieke lilliputter Bijleveld – van die burgerdodendementie – is reuze trots op de twee paradepaardjes van de Nederlandse staat: AIVD en MIVD. De stunts komen vooral in beeld op twee steeds terug kerende momenten, of er zijn (1) begrotingsbesprekingen op komst, óf er zijn (2) bezuinigingsoperaties aan de gang.

De AIVD is in de Eerste Wereldoorlog ontstaan als contraspionagedienst van het Britse MI-6 onder de naam GS-III. In Rotterdam wemelde het van de buitenlandse geheime diensten, omdat Nederland neutraal gebied was. In de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog werkte men 100% samen met de Britten, resulterend in het catastrofale Venlo-incident van 9 november 1939, al weer 80 jaar geleden. Uiteraard kreeg Duitsland daarvan de schuld. Het was natuurlijk opvallend, dat daags ervoor een aanslag op Hitler was gepleegd, hetgeen door de Duitsers direct in verband werd gebracht met het incident aan de Nederlandse grens. Het was bekend dat de Britten plannen hadden Hitler te liquideren en hun expeditieleger samen met de Fransen via België en Nederland het Ruhrgebied (wederom) te bezetten. “Germany must perish!”

Nederlandse inlichtingendiensten hebben een track record waar je U tegen zegt. Opgetuigd en in eerste instantie gefinancierd door de Britten. Tegen de Duitse Zur Lippe B. als NW-7 inlichtingenofficier maakten ze niets klaar. De onbetrouwbare landverrader prins-gemaal had ruim voor de oorlog al tegen de muur gemoeten. Het England Spiel is ook een sterk staaltje soepigheid van Nederlandse kant gebleken. Terwijl iedereen weet dat Britse en Nederlandse acties werden gecoördineerd om voortijdig een wapenstilstand met Nazi-Duitsland te regelen, zodat die met hun complete strijdmacht richting Moskou konden marcheren en het communisme uitroeien. England Spiel en Stadhoudersbrief, twee handen op één buik.

Enfin, het Wonderteam van de AIVD heeft wederom toegeslagen, we zijn benieuwd wanneer de arrestanten weer op vrije voeten worden gesteld, wegens gebrek aan bewijs.

Drugscriminaliteit en Iran

De volgende vraag dringt zich echter op. Enkele jaren geleden zijn in Nederland twee gedeserteerde Iraniërs door onbekenden geliquideerd. De verdachtmakingen richting Teheran waren uiteraard niet onlogisch, maar bewijzen kon men het niet. De AIVD had gefaald, dus dan hebben we het er liever maar niet meer over. Totdat de hulpeloze dienaar des “konings” en manusje van alles Stef Blok namens onze favoriete speurneuzencollectief met een “onthulling” kwam.

Iran zat er achter…..

Meneer de minister S. Blok liet direct – indrukwekkend woest als hij was – , een verkapte oorlogsverklaring naar de ayatollahs uitgaan:

‘Het kabinet vindt dat dergelijke vijandige acties de Nederlandse soevereiniteit op flagrante wijze schenden en onaanvaardbaar zijn.’

De “Nederlandse soevereiniteit”? Wie legt ons even uit wat dat precies is. Wat valt er te schenden aan onze soevereiniteit, als die al decennia geleden is verkwanseld aan Brussel? Maar goed, er werden wat diplomaten het land uit gezet, en dat was het dan. Reacties uit Iran kwamen er uiteraard niet. Want ja, waar is het bewijs, hè? Wij, westerlingen en grondleggers van beschaving en recht, orde en netheid, zijn daar inmiddels zeer bedreven in: iets beweren zonder bewijs. Dát wij iets beweren is al voldoende bewijs, wat dacht je wat!

Het rommelt natuurlijk al decennia in de onderwereld en bovenwereld als het gaat om marktaandeel en het verdelen van de megawinsten uit de drugshandel. Of de AIVD een voorbeeld neemt aan de CIA, die zo ongeveer de helft van haar budget uit drugswinsten genereert om verantwoording naar het Congres te omzeilen, is ons niet bekend. Vermoedelijk is de AIVD zover nog niet, daar heb je andere wonderboys voor nodig. Te denken valt dan aan Her Majesty’s Secret Service 2.0 – een goed gewortelde ‘N Drangheta tak die de echt vuile klusjes op moet knappen. Echt vuile klusjes zijn de drugswinsten voor bepaalde families veiligstellen en politieke dissidenten opruimen. Don’t fuck with the Zur Lippe B. Clan of Criminals! En hun ultieme verdienmodel G.O.D. (Goud, olie, drugs). Wij hebben nog nooit beelden gezien van het vernietigen van de geconfisqueerde tonnen aan cocaïne in de Nederlandse havens. Het zou natuurlijk kunnen dat die tonnen helemaal niet worden vernietigd en via andere kanalen doodleuk het circuit in worden gerommeld om een zwart budget te onderhouden. Met een zwart budget kun je bijvoorbeeld ook liquidaties laten financieren. Dat brengt ons onwillekeurig op de zoveelste onverklaarbare toevalligheid.

De meest gezochte crimineel van vandaag is de Marokkaanse Nederlander Riduan Taghi, volgens het OM en de kroongetuige eindbaas van een geroutineerd moordeskader. Hij zou zich in het weelderige Dubai verstoppen. Hij zou ook verantwoordelijk zijn voor de moord op de broer van de kroongetuige en de advocaat van de kroongetuige, Derk Wiersum. Wiersum werd door de AIVD niet beschermd, ondanks vele verzoeken. Waarom niet? Budget op? Via Opsporing Verzocht en de talloze camerabeelden die zijn vertoond, zijn links en rechts wat arrestaties verricht. We hebben het gevoel, niet meer dan dat, dat het spoor spoedig dood loopt. En dat bepaalde camerabeelden nooit boven water komen, c.q. zoek zijn geraakt.

Er werd een list verzonnen.

Er werd een nergens op gestoelde bewering door de autoriteiten geponeerd. Taghi zou een soort van asiel in Iran hebben gekregen en zo nu een dan even in Dubai komen relaxen en wat moordinstructies uitdelen. Bij minister Blok en freule Ollongren valt op zo’n moment toch het kwartje….. Komt dat even mooi uit: dan kan meteen de moord op beide Iraniërs in Den Haag en Almere in zijn schoenen worden geschoven. Dan is de cirkel ineens rond en Taghi krijg je dus nimmer te pakken, dankzij dit onnozele verhaal zonder een spatje bewijs. We nemen aan dat de AIVD alle mysterieuze en onopgeloste moorden wel eens zou kunnen koppelen aan Taghi’s Moordeskader. Het is waarschijnlijk voor de intellectueel nogal beperkte D66 minister freule Katrien d’Ollongren inmiddels veel te ingewikkeld geworden en is derhalve afgevoerd naar een hermetisch afgesloten krankzinnigeninrichting (?) hoog in de Zwitserse Alpen en bewust verstoken van de boze buitenwereld. Zou zij “in the process” door al die complexiteit een gevaar voor de samenleving zijn geworden? Alles aan elkaar liegen en fantaseren moet je wel consequent doen, dat is niet voor iedereen weggelegd.

Aldus luidt onze vraag:

Wie heeft er belang bij en gaat over lijken om ervoor te zorgen dat het Oliemannetje van de elite nooit voor de Nederlandse rechter komt?

Eén zaak is zeker: de wonderboys van de AIVD gaan daar nooit achter komen. Het afluisteren van belastingbetalers is van belangrijker orde. Of het met oortjes tussen protesterende boeren rond lopen om te kijken waar ze rotzooi zouden kunnen schoppen. Zouden ze inmiddels al hebben begrepen dat het Binnenhof en het gebouw van Interpol in Den Haag volgestampt is met afluisterapparatuur?

In de herstelde republiek gooien wij direct alles op straat wat onze favoriete speurneuzencollectief allemaal over die belastingbetalers heeft uitgevonden. Voordat ze zoek raken. En voordat er een epidemische dementie om zich heen grijpt.

Het “Wonderteam” moet goed over de schouder kijken en op haar tellen passen.

9 gedachtes over “Wonderteam AIVD

 1. HULPTROEPEN

  Door het onafgebroken gelieg en gedraai door kabinet en parlement moet toch een tegenoffensiefje worden gelanceerd.
  Daar hebben we de AIVD voor. Dit is een PR machine bij uitstek. Na de 70 vergismoorden in Irak en het gestuntel van de leugenaars in Den Haag, moet er een succesje worden gemeld. Dat succesje moet er voor zorgen dat die 70 vergismoorden toch eigenlijk wel een beetje koekje van eigen deeg was.
  Gelukkig hebben de wonderboys van de AIVD nog wel wat achter de hand: twee terroristen/jihadisten in Zoetermeer die ongetwijfeld een aanslag planden, waar minstens 700 burgerdoden bij zouden zijn gevallen.

  De gelijkgeschakelde pers wauwelt de AIVD na. Je ontkomt er niet aan te geloven dat dit een gearrangeerd opzetje is geweest. De pers is 100% in handen van de macht achter de schermen. Iedere journalist met een eigen mening, wordt afgetapt, zwart gemaakt en beëindigt dronken achter het stuur een kamikazerit tegen een viaduct – ongelukje, eigen schuld. Daar laat men een sabotage groep voor invliegen.

  Sinds de moord op Malta op journaliste Galizia hebben wij een indruk gekregen wat zoiets moet kosten: € 450.000 met een taxichauffeur als middle-man en drie saboteurs die de bom hebben aangebracht en tot ontploffing hebben gebracht. Een corrupte in Dubai (!?!) werkzame “zakenman” (lees wasbaas voor o.a. Nederlandse “entrepeneurs’) duikelt een half miljoen op in opdracht van de stafchef van de premier. Het moet toch zwaar paniek zijn geweest…..

  Ik vermoed dat de hulptroepen van “Oranje” dat hier slimmer aanpakken.

  Door ervaring wijs geworden en opgeleid door CIA/MI6/Mossad – samengevat SMOM – meer bepaald een geraffineerde jezuïetenstreek. Beproefde tactieken sinds 1542 – wat dacht je wat!

  Liked by 1 persoon

  • Ja, dat wil ik wel.

   Volgens mij heeft het te maken met het uitbannen van cash. Ik kwam vanmorgen namelijk een berichtje tegen, dat ABN AMRO wegens die plofkraken enkele geldautomaten heeft ontmanteld. Zo begint het dus. Voor de veiligheid krijg je over enkele jaren een chip geïmplanteerd, want we willen natuurlijk ook van die oubollige pinpassen af, toch?

   De georganiseerde misdaad zal er wel achter zitten als het op dergelijke schaal gebeurt.

   Iemand die hier vroeger veel reageerde wist destijds te vertellen dat de “N Drangheta divisie Nederland er een speciale unit voor had opgericht. Geen bewijs, dus het kan net zo goed een fabeltje zijn. Maar je moet nergens van staan te kijken.

   Maar het doel heiligt zoals altijd de middelen.

   Like

 2. Plofkraken???

  Hoe is het mogelijk dat de dader[s] NOOIT worden gepakt????

  Natuurlijk, dat snappen we wel.

  Drink je een biertje op straat, wat niet mag (pardon, van wie niet?), {maar 1 meter daarnaast, op een terras, daar mag het wél}, dan staat oom/tante agent paraat.
  Maar een plofkraak?
  Dat is toch niet zo belangrijk?
  Doch natuurlijk wel: grote broer wil uitbreiding.

  De burgers zoeken de beVRIJding.
  Zoekt, en gij zult vinden.
  [dit] Werk [is] in uitvoering.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.