“Prinses” Irene wil geen pottenkijkers in de achtertuin


Wij waren net van plan om een artikel te produceren over “The prince en de premier”met als rode draad de vergelijking van Randy Andy met de Lying Dutchman en waarom de ene opstapt en de andere blijft zitten.

Wij werden gebeld door de Bataafsche Inlichtingen Dienst (B.I.D) over het zoveelste akkefietje rondom de bomenfluisteraar “prinses” Irene Zur Lippe B. Deze “prinses” heeft namelijk een landhuis gekocht voor krap € 3 miljoen in Doorn (voor de kakkineuze would-be adel: “Deurn”). Maar kijk nu eens wat er weer gebeurt, er is ALTIJD gesodemieter met die overbodige lui:

Teleurstelling door afgesloten kerkenpad in Doorn

20-11-2019, 12:31

DOORN Een aantal inwoners is teleurgesteld over de afsluiting van een deel van het Maarnse Voetpad. Een stukje van het oude kerkenpad, dat parallel loopt aan de Amersfoortseweg, werd afgegrendeld nadat prinses Irene daar vorig jaar een villa kocht. ,,Een voorkeursbehandeling”, zo vermoedt een Doornaar, die namens protesterende wandelaars een gepeperde brief aan de Heuvelrugpolitiek en de media schreef.

BRON: Nieuwsblad De Kaap en De Stichtse Courant

Leuk om te weten, dat ze daar woont. Daar ben je als wandelaar dan mooi klaar mee. Wat denkt dat volk wel. De “prinses” kan geen gluurders gebruiken als ze daar in bepaald tenue bomen aan het knuffelen is. Een degelijk rooms-katholiek vrouwtje die de natuur een goed hart toedraagt.

Of op de naturistentoer met good old Herman van Veen (“Ik ben Jood, maar is doe er niks aan”). Herman van Veen zegt u? Jazeker, kent u de innige band tussen deze twee natuurliefhebbers niet? Citaat:

Prinses Irene is een nymfomane. Toen Margarita twaalf was en thuis kwam uit school stond haar moeder Herman van Veen te pijpen.

BRON: ‘Irene peep Van Veen’

Leden van de zelfbenoemde omhoog gevallen “adel” zijn net mensen. Als je bijna € 3 miljoen aan een villa hebt uitgegeven wil je toch ook wel wat privacy. Alsof wandelaars zich druk maken over wat naaktloperij in het bos….

11 gedachtes over ““Prinses” Irene wil geen pottenkijkers in de achtertuin

 1. … lekker boeiend.. maar toch reactie
  ik zou zeggen : SCHOP al die lui van de troon af. maar dat gaat in dit geval niet op want daar komt zij nooit op te zitten omdat ze ooit koos voor DE LIEFDE, desondanks mag het hele oranje plebs voor mij op RUTTE
  p.s. dat amalia ooit ” op de troon ” zal zitten gaat niet gebeuren, dat kun je nu al uitrekenen, want ze kan straks lekker ” sparen per jaar ” bij de oranje bank, u weet wel, die met die NEP leeuw

  fijn oranjeloos weekend in een grijs en koud nederland met geen eigen gezicht

  Like

  • “…..omdat ze ooit koos voor DE LIEFDE…..”

   Nou…..

   Volgens mij ging het meer om de Spaanse troon. Toen dat niet lukte was ze ook al weer snel gescheiden. Zur Lippe B.’s zijn notoire opportunisten, dat mag toch wel bekend worden verondersteld.

   Liked by 2 people

   • Administrator, ik hoonde die zin ” omdat ze voor de liefde koos”..
    maakt niet uit verder, voor veel mensen die daar graag wandelen is het over en uit, punt uit.. en dat heeft misschien wel een heel andere reden.. maar die zullen wij nooit weten
    of… er staat 1 boom die nog over is na de schandalige houtkap in nederland (5G) en is dat toevallig n e t haar lievelingsboom met de appeltjes van oranje waaronder zij herman misschien nog kan lolliepoppen.. zou zo maar kunnen..

    fijn weekend

    Like

  • Dat geldt ook voor die Maxima Zorregieta waar bij je ook zou kunnen zegge : “De boom staat niet ver van de gevallen appels”.
   Al die mensen die zeggen dat zij er niets etc aan kan doen snappen er geen bal van: Je groeit op in een bepaald milieu!! Als dat liefdevol is en je “goede” manieren bijbrengt zul je later niet gauw een mens doodsteken of lachen om kindertjes die naakt worden neergeschoten in het bos door een stel smerige sadistische omhooggevallen pedo-idioten/criminelen!!

   Snappu??????

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.