Politieke Alzheimer


Een cruciaal document over het omstreden Nederlandse politieonderzoek naar oud-Transaviapiloot Julio Poch is vernietigd. Uit dat document bleek hoe nauw oud-minister Hirsch Ballin betrokken was bij de vervolging en omstreden uitlevering van Poch.

Het gaat om het reisverslag van de eerste geheime missie van hoge politiefunctionarissen naar Argentinië om te onderzoeken of Poch vervolgd kon worden wegens oorlogsmisdaden. Het verslag is na dat onderzoek in januari 2008 uit een politiekluis verwijderd. Een verslag van de tweede geheime missie naar Argentinië is wel bewaard gebleven, maar die is door de huidige minister van Justitie maanden in de la gehouden, terwijl hij het parlement voor stond te liegen dat er geen tweede verslag was.

Gisteren is de ex-minister van Justitie verhoord in de zaak van Poch tegen de Staat der Nederlanden. Hirsch Ballin vertelde monter, dat hij nergens bij betrokken was, dat hij wel over het OM ging maar er niets over had te zeggen. Al te lastige vragen kon hij ontwijken door te stellen er “geen herinnering meer aan te hebben” en met de nieuwste drogreden: “Ik heb er geen herkenning aan….” Iemand stelde de vraag wat voor luchtkwaliteit er in de Tweede Kamer heerst, nu iedereen alles schijnt te zijn vergeten. Wij denken dat het lachgas is, met een tot nu toe onbekende bijwerking: politieke Alzheimer – een nieuwe variant.

Alles en iedereen is “in naam des konings” aan het liegen en bedriegen dat het gedrukt staat. Niet omdat het kan of mag, maar omdat het MOET.

Het nare, achterhaalde zogenaamde “koningshuis” hangt immers van corruptie en criminaliteit aan elkaar. Politici zitten er alleen maar om er iets legaals aan te geven. Vermoedelijk is een minister de helft van de tijd kwijt om zijn hoofdtaak te volvoeren, het uit de wind houden van dat overbodige geldverslindende instituut.

Vele Nederlandse burgers zijn er de dupe van. Julio Poch zal echt niet de laatste zijn zolang dat zogenaamde “koningshuis” nog deel van de regering uitmaakt.

Raak je aan “Oranje” dan speel je met vuur.

In de onderwereld zijn ze voorzichtiger met het liquideren van tegenstanders.

10 gedachtes over “Politieke Alzheimer

 1. Het is de staat der Nederlanden die de grote crimineel speelt, en dat allemaal om een familie criminelen uit de wind te houden. De zaak Julian Poch komt nauwelijks in de kranten, hooguit een heel klein berichtje. Alles word er gedaan om dat zooitje identiteit fraudeurs uit de wind te houden, wil je er het fijne van weten, dan is mis fortuin je deel, of zelfs erger, zelfs tot de dood erop volgt. Deze familie – inclusief iedereen die ze beschermd – verdient het schavot!

  Liked by 1 persoon

  • Deze satanische symbolen, geheime genootschappen en rituelen dienen vooral/uitsluitend om deze sadistische criminelen nog een tintje (nep)grandeur, van steun van bovennatuurlijke machten (Goden) te geven. Een schaamlap, een belediging van de normale mens.
   Ook het feit dat ze zelfs in het openbaar een tipje van hun duistere sluier onderbroek op te tillen toont dat ze gewoon schijt hebben aan het VOLK en het VOLK straal in hun gezicht uitlachen.
   [wat ze zullen ze een lol over ons hebben bij hun sss (satanische smerige sadistische ) gang-bangs]

   Like

 2. Wat is de oorzaak toch als politici in eens niks meer kunnen herinneren?
  De rij wordt steeds groter zouden ze de geriater moeten raadplegen?
  Uitvindingen legio op gebied van gezondheid, maar raadpleeg de contraindicatielijst als je medicatie neemt?

  Liked by 1 persoon

 3. Gelezen op GS:

  Een man is gestorven en gaat naar de hemel.
  Zodra hij voor de Poort staat, ziet hij ineens allemaal gigantische klokken achter Petrus staan.
  Hij vraagt:
  “Wat doen al die klokken hier in hemelsnaam??”
  Petrus antwoordt:
  “Dat zijn de zgn. ‘Leugen-klokken’. Iedereen op aarde heeft er eentje. Elke keer dat je liegt, verschuiven de wijzers.”
  “Aha”, zegt de man, “en die klok dan? Die staat op 0.00 uur!”
  Petrus kijkt welke hij bedoelt.
  “Dat is die van Moeder Teresa. De wijzers zijn nooit verschoven, want ze heeft nog nooit gelogen!”
  De man staat er versteld van.
  “En van wie is die klok?”
  Petrus zegt: “Dat is de klok van Abraham Lincoln. De wijzers zijn twee keer verschoven, want hij heeft in zijn leven slechts twee keer gelogen.”
  De man krabt eens aan zijn kin en denkt goed na.
  “Waar hangt de klok van Mark Rutte??”
  Petrus: “Die hangt in mijn kantoor. Die gebruik ik als ventilator.”

  https://www.geenstijl.nl/5150439/leugenpremier/

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.