Bezopen stikstofmaatregelen versnellen invoering CO2 belasting


Wij moeten oppassen met het belachelijk maken van menneke Rutte met zijn 0,07%.

Figuren als Klaver c.s. met hun groene hersenpan worden hiermee in de kaart gespeeld. Hoe belachelijker de maatregelen, werkelijk iedereen vindt dat, hoe sneller draconische maatregelen als het uitmoorden van de boerenstand gaat beginnen. “We gaan de veestapel niet halveren, vergeet het maar. We gaan hem compleet uitroeien.” Quote van de nieuwe minister van kaalslag. “Bossen, weg ermee, ze staan alleen maar in de weg en slopen het CO2 verdienmodel.”

Want het klimaatprobleem is een lang voorbereid verdienmodel. De heersende kaste laat zich echt de kaas niet van het brood eten. Misschien is deze hele stikstofcrisis wel bedoeld om een nog veel grotere slag te slaan.

Want, wat als de opwarming van de aarde en klimaatverandering alleen maar het gevolg zouden zijn van “weersbeïnvloeding” door private clubjes die meer dan 350 patenten hebben laten registreren? En dat al honderd (100) jaar lang? Die patenten zijn bedoeld om het weer op allerlei mogelijke manieren te manipuleren, zodanig, dat ze de mens en de door hem veroorzaakte overbevolking daar de schuld van kunnen geven. Het invoeren van de CO2 belasting is een miljarden business. Klimaat is kolossaal geld verdienen, sprak ‘menneke’ Rutte enige tijd geleden – hij is het al weer vergeten (de >24 uur wetmatigheid) – maar wij niet. Niet alleen de NATO is hersendood, wat er in ons parlement zit idem dito van hetzelfde. In dat geval: trek de stekker er maar uit.

Door het belachelijk maken van de stikstof non-crisis, komt het gevaar van de CO2 belasting met snelle schreden dichterbij. Tenminste zolang dezelfde parlementaire zombies daar zitten.

Je kunt je voorstellen dat wanneer de belastinginkomsten op gas en olie verdampen, er een alternatief moet worden aangeboord. De grootaandeelhouder van Shell wrijft al in zijn handen, want het probleem lost zich vanzelf op. Shell zal een van ’s werelds grootste handelaars in CO2 quotum worden. Geld verdienen aan gebakken lucht, roofzucht dus, dat zijn ze ten paleize wel gewend.

11 gedachtes over “Bezopen stikstofmaatregelen versnellen invoering CO2 belasting

 1. Het terug schakelen van 130 naar 100 km p/uur is bittere noodzaak.
  Het is voor de politie een verdienmodel.
  Meer boetes, want de mensen rijden toch wel harder, als het kan.
  De bonnenterreur kan weer beginnen. Deze bonnen raken nooit zoek.

  Het zou moeten zoals het in Duitsland gebeurt: “Onbeperkte snelheid is verleden tijd, nu maximaal 350 km p/uur.” Een beetje chauffeur gaat emigreren naar Duitsland. Gerard de Boer heeft de primeur:

  https://pbs.twimg.com/media/EJXX5T2XkAMRXJA.jpg:large

  Like

  • De boetes zijn niet alleen een verdienmodel voor de politie maar de weg naar totale controle. AI gaat de boetes opleggen middels kenteken gerelateerde controles. En zo weet ‘de staat’ precies wie wanneer waar en hoe hard heeft gereden. Gekoppeld aan gezichtsherkennende sofware wordt het onmogelijk om een ander de schuld te geven van de misdaad die snelheidsoverschrijding heet.
   De MSM kopten deze week nog dat de Duitsers ‘zomaar’ ONZE milieuzones binnen kunnen rijden met hun vuile diesels omdat de Duitsers (uit privacy overweging) niet hun kentekenbestand willen vrijgeven aan ONS !! De minister heeft goede hoop dat de Belgen wel mee zullen werken …….

   Like

 2. Nadat op Paaseiland de bossen waren verdwenen, verdwenen er ook de mensen, door erosie werd namelijk de bodem onvruchtbaar.
  Een slecht voorbeeld doet dus ook slecht volgen…

  Nooitgedacht

  Like

 3. Juist ja, zolang die zelfde parlementaire zombies daar zitten. Nadat we kabinet 69 uitgedroogd en verhongerd hebben moeten we natuurlijk wel gelijk doorpakken, als hun plaats ingenomen word door een verse ploeg die voor de zelfde opdrachtgevers werken dan is de reductie voor ons ook weer 0,00%

  Like

 4. Analyse van het klimaat

  Warmte, koude, nat, droog, regen, hagel, hittegolf en koudegolf.
  Soms is de dag regenachtig maar soms ook niet. Het kan vriezen en het kan dooien. We leven in een zeeklimaat waardoor er een gemiddelde temperatuur heerst. Omdat het klimaat zich niet laat manipuleren kan de mensheid daar weinig aan veranderen, zéker niet door paniekzaaiers. De wereld kan soms van klimaat veranderd die dan eeuwen door kan gaan tot het tij weer terug veranderd. Dat kan ook weer eeuwen duren. Dat heet klimaatverandering, dat klimaat kan niet veranderen omdat sommige idioten dat willen. Inderdaad, we maken er een puinhoop van op aarde, dat is natuurlijk wel te veranderen maar dat is wel een ander verhaal!

  Like

 5. CO2 is voedsel voor planten. We krijgen er zuurstof voor terug. Het is nog maar de vraag of de mens de oorzaak is van opwarming, als daar al sprake van kan zijn. Zeker Nederland is nog geen druppel op de gloeiende plaat. Het youtube kanaal van Tony Heller is een goede aanbeveling voor meer info.
  Hoewel ik zeker geen fan ben van hoe boeren gemiddeld met hun dieren omgaan, maak ik me wel zorgen om de toekomst van de voedselvoorziening. Het boertje pesten gaat nu in overdrive en die 100 km/h is niet meer dan een geplande afleiding die politiek links in de kaart speelt. 5G, chemtrails, censuur en data mining door big tech, al die hordes die de MSM nog geloven en nog steeds niet beseffen dat de politiek de marketingafdeling is van de pedo elite en dat hun mening gevormd wordt achter de buis… Nee, dan is 100 rijden geen big deal, hooguit een opwarmertje. Don’t worry, everything is under control.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.