Rutte: Klimaataanpak is kolossaal geld verdienen


Zoals u weet staan wij op zijn zachtst gezegd nogal sceptisch tegenover allerlei gefabriceerde crises, die ons die de armen van de regering moeten drijven. De internationaal opgeklopte klimaatcrisis is daar één van.

De voornaamste reden is, dat er al miljoenen jaren lang veranderingen in het klimaat plaats vinden en dat je er als mens bitter weinig aan kunt doen. Het idee dat Nederland voorop moet lopen met de afbouw van CO2 producerende kolencentrales is absurd als je bedenkt dat in China, Polen en de VS de ene na de andere CO2 producerende kolencentrale wordt gebouwd. Ondertussen worden hier honderden hectares CO2 absorberende bossen gekapt. Met die zogenaamde klimaatcrisis is dus iets heel anders aan de hand.

Wij krijgen echter onverwacht bijval van de premier van dit gek geworden land, meneer Mark Rutte. Hij stoot onder anderen de volgende enthousiaste teksten uit, waarbij om de zin een nieuwe afkorting door de man wordt uitgevonden, gevolg van de enorme haast die hij altijd heeft om zijn zinnen af te raffelen, omdat het leugens en verzinsels zijn. Bovendien wil hij liever niet dat we door hebben dat hij ook maar op pad wordt gestuurd door hogere machten. Hij ziet de Amerikanen als zijn opdrachtgever.

“De klimaatcrisis. Je kunt er wel in geloven, je kunt er niet in geloven. Zie het dan in ieder geval als een kans. En wel om 3 redenen:

 1. Je moet er in geloven, dat is het beste, gezien je “geloofwaardigheid”;
 2. Er is de “geopotieke” reden. We moeten minder afhankelijk worden van olie en gas, die maar door een beperkt aantal landen wordt geleverd, met name Rusland;
 3. Het is een economische kans om “klimaatverande….” aan te pakken.

Dit laatste punt krijgt ook nog een staartje. Hij is namelijk in Boston USA geweest en heeft daar van de Amerikanen te horen gekregen dat wij van het (Russische) gas af moeten. Het is bekend dat Amerikaanse bedrijven gas met scheepsladingen vol aan ons willen verkopen. Schaliegas dus. Meneer Rutte constateert dan zelf ook nog even:

“In Boston zie je de prachtigste voorbeelden hoe Amerikaanse bedrijven enorm veel geld aan het verdienen zijn, met het vraagstuk van het aanpak van klimaatveran, én Nederland ondertus weer dat Boston niet onder water loopt….” Bla bla bla.

Het draait dus om veel geld verdienen en werkgelegenheid (= extra belastinginkomsten).

Vermoedelijk is hij dit een dag later al weer vergeten, we weten allemaal dat de man vroeg dementerend is. Hij vergeet alles binnen 24 uur. Die duizend Euro is hij vergeten, hij heeft geen herinnering aan de dividendbelasting. Over bommen op burgers in Irak weet hij ook al niets meer. Dat laatste is voor heel veel politici een witte vlek in hun geheugen. Kuifje Lubach heb ik niet hoog wegens zijn arrogante gebazel over Johan Derksen, doch hij heeft het mooi samengevat in zijn presentatie over het bombarderen van een bommenfabriek, waarna iedereen verbaasd was over de enorme explosies met nevenschade…… 70 burgerdoden….

Nederland krijgt de premier die het verdient, nu al bijna 9 jaar aan een stuk. Een liegende en halve zinnen bazelende lulhannes zonder enkele visie. Hij is natuurlijk niet dement, dat zou te makkelijk zijn. Hij is gewoon een intens in de tang genomen loopjongen van de macht.

De enige reden dat hij er nog zit.

Nederlanders gaan daar namelijk niet over.

16 gedachtes over “Rutte: Klimaataanpak is kolossaal geld verdienen

 1. “Onze” premier – tandeloze kip zonder kop – Mark Rutte tuimelt van de ene crisis in de andere. Zo heeft hij het graag. Een soort alternatieve oorlogspremier, die crisis op crisis te verwerken krijgt. Als er zich geen crisis aandient, verzint hij er wel een. Gelukkig heeft de man een geheugen als een vergiet. Vandaar dat hij het overleeft, een normaal mens lukt dat nooit. Heldhaftig treedt hij een volgende crisis tegemoet, het maakt niet uit wat. Hij heeft er zijn professie van gemaakt van een plasje water een tsunami te maken.

  Van CO2 crisis naar stikstofprobleem, van de MH-17 ramp naar de PFAS trammelant. Van kabinetscrisis, bonnetjescrisis, bommen op burgers en sneuvelende VVD-ministers, het schijnt hem niet te deren. Hij komt steeds sterker uit de strijd. Mannetje Rutte denkt op deze manier iedereen te slim af te zijn. Ondanks zijn gebochelde gestalte gaat hij NERGENS onder gebukt, da’s voor “losers”. Voor zijn eindbaas doet hij het perfect. Door net te doen alsof hij hier democratisch roerganger is, schoffeert hij de bevolking dag na dag, jaar na jaar, nu al negen jaar lang onafgebroken.

  De Nederlanders kunnen hem niet weg krijgen. Slechts van hogerhand wordt hij verwijderd, als men hem zat is, of zijn afbraakpolitiek er op zit. Hij zal dat tijdens een Bilderberg vergadering tijdig te horen krijgen. En ook wat hij daarna mag doen. Er is voor meelopers van zijn kaliber vast een commisariaatje of wat te vinden.

  Zijn opvolger? Vast weer een vrijgezel, dat bevalt wel. Geen gevoel voor de mensen, nergens last van. En als eikel zonder visie waarschijnlijk wat makkelijker te chanteren.

  Like

 2. Nou dacht ik altijd dat die Jesse Klavert ( je bent Rotterdammert of je bent het niet) er een is die ik nooit zou begrijpen. Maar zie, in zijn spreekbeurt over de Klimaat(gekte) maatregelen zei hij “De premier heeft de problemen zelf veroorzaakt”! Voor de goede orde, voor de rest van zijn partijpolitieke standpunten ben ik het van A tot Z oneens met hem. Wel heb ik voor Groen Niks een oplossing, in plaats van het aantal koeien halveren kies ik voor Groen Niks halveren! Dan Pinokkio eh Mark Rutte, wat een stuntelaar, ik hoop dat bij het volgende onderzoek naar het stemgedrag zijn baantjes organisatie VVD heel veel gaat verliezen, want eens houdt het op met zijn geblunder. Al zal zijn echte baas in Nederland – een zekere Prins carnaval WA – dat niet leuk vinden, want stel je voor dat die de vaste onterechte meubelbijdrage moet inleveren? Hij heeft het al zo moeilijk (uitspraak van schandknaap Mark Rutte). Raar eigenlijk dat het klimaat hier zo’n probleem is, het buitenland komt niet meer bij van het lachen om de gekke henkies van Europa!

  Like

 3. Ik heb hier geen woorden voor : Wat een flapdrol !!!!!!
  Een schande voor Neanderland, maar ja eigenelijk verdienen we ook niet beter, zolang 99,9 % van de bevolking slaapt/zit te pitten/dommelen constant naar het darten kijkt danwel eindeloos over ajaks, peeSvee, Vijanoord en wat dies meer.

  Like

 4. Klimaatdictatuur
  4 november 2019 Gerard de Boer

  Alle Nederlandse huishoudens moeten de komende jaren van het gas af. Mensen moeten hun CV-ketels en gaskachels vervangen, een warmtepomp van circa 20.000 euro aanschaffen, hun keuken verbouwen en extreem hoge isolatiekosten maken. Volgens berekening van het Economisch Instituut voor de Bouw gaat dat in totaal 60.000 euro per huishouden kosten. Daar komt nog bij dat blijkens een schrijven van VVD-minister Eric Wiebes (Economische Zaken en Klimaat) d.d. 23 augustus 2019 aan de Tweede Kamer huishoudens straks ook nog gedwongen worden zonnepanelen op de daken te nemen. Dezelfde dwang die op 1 januari 2021 toegepast gaat worden om huishoudens van het gas af te koppelen. Dat gaat zelfs zo ver dat gemeenteambtenaren het recht krijgen tot het betreden van woningen, ook tegen de wens van de eigenaar of bewoner.

  https://gerard1945.wordpress.com/2019/11/04/klimaatdictatuur/

  Is dit echt waar?

  Like

  • Gerard de Boer neem ik uiterst serieus, het lijkt mij dus dat dat die uittreksels echt zijn. Sluit ook aan op diverse artikelen die de laatste weken op de site van Martin Vrijland verschenen, ik ben best sceptisch over die man maar hij schrijft regelmatig toch zeker zeer plausibele artikelen. Die gingen voornamelijk over diverse “valse vlaggen” die zich de laatste tijd in NL afgespeeld hebben, en die men aan wil grijpen om ons zeer verregaande vrijheidsbeperkende wetgeving door de strot te duwen. Het handboek 1984 van Orwell word volledig uitgewerkt en de Vernederlander maakt zich kwaad over zwarte piet en ander larie koek. Man, man, man, dit land is ten dode opgeschreven met een bevolking bestaande uit opportunistische reetlikkers, zombies en positief gediscrimineerde allochtonen die geen stro breed in de weg gelegd worden hun middeleeuwse barbaarse cultuur hier op te tuigen. Het is sinds de Romeinen nog steeds verdeel en heers, alle bevolkingsgroepen laten zich als idioten tegen elkaar uitspelen, de zogenaamde “elite” lacht zijn geslachtsdeel uit de broek om zoveel onbenul.

   Like

   • Als je de actualiteit een beetje volgt, dan zal het onderstaande bevestigen wat je al vermoedde : de mensheid wordt dommer.
    Evan Horowitz schrijft op NBC News’s nieuwe “Think” column dat IQ-scores in Frankrijk, Scandinavië, Groot-Brittannië, Duitsland en ook Australië beginnen achteruit te gaan.
    In Noorwegen en Denemarken kan men de standaard-test vergelijken die dienstplichtigen moeten afleggen, in Frankrijk heeft men op een kleinere schaal onderzoek gedaan, maar de trend is duidelijk : sinds het begin van de 21ste eeuw zien we een achteruitgang van het IQ in de landen die economisch het meest ontwikkeld zijn.
    Een mogelijke verklaring is quasi-eugenetisch. Zoals in de film “Idiocracy” gesuggereerd werd, waar de wereld dommer geworden was door het feit dat intelligente mensen geen kinderen meer wilden en het dus alleen de dommeriken waren die voortplantten, zouden we het dommer worden kunnen toeschrijven aan dit fenomeen. Of ook aan het feit van het instromen van immigranten met een laag IQ.
    Maar, zoals in Noorwegen werd aangetoond, is het niet alleen de maatschappij die algemeen dommer wordt, men ziet het ook binnen de families. Het is dus niet alleen door het feit dat de Noren overspoeld worden door immigranten met lagere IQ’s, zelfs kinderen uit intelligente ouders worden dommer.
    Mogelijke verklaringen : het stijgend gebruik van smartphones en andere electronica waardoor ons vermogen tot concentratie verminderd is, minder intellectueel uitdagende werkgelegenheid door de automatisering en de ongezonde voeding.
    Een troost voor de lezer : hij/zij is niet alleen,bijna iedereen wordt dommer !

    Like

  • “Alle Nederlandse huishoudens moeten de komende jaren van het gas af. Mensen moeten hun CV-ketels en gaskachels vervangen, een warmtepomp van circa 20.000 euro aanschaffen, hun keuken verbouwen en extreem hoge isolatiekosten maken.”

   In Belgïe krijg je er thans geld bij om aardgas te gaan gebruiken…..

   En waar komt dat gas vandaan?
   Yep, uit Vernederland.

   Tsja.

   Like

 5. Hallo Blackpeat,

  Ja, ik neem Gerrit de Boer ook serieus en ben verbaasd dat een lezer hier mij een sterreke geeft van zeer oneens.
  Was beter geweest mij dan ook te vertellen waarom, maar helaas.
  Wat mij een beetje stoort met Vrijland is dat constante geschooi om pegels en if not, dat hij zijn site opdoekt. Hetgeen nog steeds niet gebeurd is.
  Mocht Admin dat gaan doen, ben ik meteen weg hier.
  Eigen verantwoordelijkheid nemen, creëren, is de weg naar Vrijheid.
  Leuk pseudo, Vrijland, maar hij heet anders.
  Ik heb persoonlijk contact met Martin gehad, maar er bleef een jeukend gevoel over.
  Dus, wie betaald zijn boterham?
  Follow the money.

  Or-well, or not so well?
  Lijkt mij dat die gast ook betaald werd door de poppenspelers, om de agenda uit te rollen.
  Er zijn er heel wat die voor minder een blauwe boon hebben ontvangen
  Of was hij een broerke van Nostradamus, waar ik ook gemengde gevoelens bij heb?
  Immers, niets is wat het lijkt, wel?
  Wat is waar?

  Ik ben van mening dat het enige wat relateren kan aan de waarheid, dat je eigen waarheid is.
  Dat wij daar voor dienen te gaan en daarnaar dienen te handelen.
  En mocht je dat je kop kosten, weet dan dat je in ieder geval trouw bent geweest aan jouw zelf.

  Dus,
  Geen parelen voor de Zwijnen,
  Geen rozen voor de Ezels,
  Blijf Uw Zelf trouw tot in de eeuwigheid.
  So, no worries voor zo’n looser als een Rutte, immers, wie zaait zal oogsten.
  Go your own way,

  Nooitgedacht, met een warme groet.

  Liked by 2 people

 6. Nooitgedacht, lees je reactie nu pas maar geef toch nog even een antwoord.
  Wij verschillen totaal niet van opvatting over Vrijland. Hij schrijft mij net iets te veel politiek gericht, en inderdaad zijn geleur om geld en te hard roepen dat hij de waarheid predikt. Toch hebben zijn schrijfsels best regelmatig een redelijk plausibel gehalte.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.