Rutte: het manneke van 0,07%


Goed beschouwd zou je Kabinet-69 moeten ontslaan en wel op staande voet. En direct bij de uitgang arresteren en in hechtenis nemen.

Gisteren heeft ’t mannetje Rutte met een ijskoud “staatsman-tronie” op de staatsomroep verkondigd, dat de stikstofcrisis hard zal worden aangepakt en wel door het terug brengen van de snelheid op de weg van 130 km p/uur naar een sukkeldrafje van 100 km p/uur. Iedereen die op de weg zit, weet dat je gezien de drukte amper de 80 km p/uur haalt, zeker in de spits. Er zijn hele stukken waar je al niet eens harder mag dan 80 km p/uur. Woordvoerders van de transportsector zijn in hun nopjes met de maatregel, zij mogen officieel immers maar 90 km p/uur, het komt dus in de buurt van het afschaffen van het inhaalverbod voor vrachtwagens.

Deze kletsmajoor namens het staatshoofd – die echt geen 100 km p/uur en zelfs geen 130 km p/uur gaat rijden in zijn panzer-Audi – doet alsof er een crisis is en gaat die oplossen met een non-besluit. Een protserige opschepper, die de op de trommel slaat zonder om zich heen te kijken. Want wat lezen we een dag later?

De Telegraaf meldt dat het kabinet uitgaat van 0,07% minder uitstoot door de “overdag” maatregel.
Als de automatische daling van de uitstoot per km in de laatste decennia van 10% per jaar doorzet, gaat het kabinet dus de snelheid van 130 naar 100 brengen om de uitstootreductie van 10% te brengen op 10,07%. 

Dikke winst dus: 0,07% reductie. De ongeloofwaardige leugen-premier gaat binnen 24 uur na zijn preekje al onderuit met zijn krachtdadige beleid. Eén geluk voor hem: hij is het zelf al weer vergeten. En zijn ambtenaren mogen geen slecht nieuws aan hem door geven, in verband met zijn werkdruk en de volgende crisis die al weer in aantocht is. Wat voor afkortingsziekte de vent heeft? Wie het weet mag het zeggen.

Hoogste tijd om het Haegsche zootje onbenul door te spoelen en de Hoge Commissaris van de Republiek er drastisch een eind aan te laten maken.

Boeren, burgers en buitenlui – naar het Malieveld en er niet meer vandaan voordat ze allemaal op water en brood zijn gezet.

19 gedachtes over “Rutte: het manneke van 0,07%

 1. “Boeren, burgers en buitenlui – naar het Malieveld en er niet meer vandaan voordat ze allemaal op water en brood zijn gezet. ”

  Een goed idee Admin, want dan gaan ze vanzelf de pijp uit door alle kankerzooi die in het water en brood van vandaag de dag zit….
  Dus laten we menselijk blijven en ze dat ook onthouden, schijnt dat men slechts 3 dagen zonder water kan…

  Nooitgedacht.

  Like

 2. het gaat hem niet lukken zonder zijn leugens.. en bederf waar hij ons land in heeft gestort, zo ook die muts met die O mond, die is afgeserveerd vanwege ene ” holte ” die ze in is gegaan.. zeg maar complicatie’s aan haar geweten
  zou ook kunnen dat ze al uit de weg is geruimd zoals met veel andere ” grootheden” uit het haagse moordklimaat
  we staan bijna aan de laatste maand van het jaar.. en het is nog niet klaar, maar deze GRIEZELS moeten echt oprutten!!!!
  Alles gaat naar de klote, we moeten echt massaal die FIST maken!
  In het braadworstenland is nu de mazelenprik v e r p l i c h t , ook voor verplegings arbeiders.. dus.. tel maar na op de vingers wat er hier gaat komen, de griepprik zal ook straks verplicht worden die vol nano zooi zit om nog meer MK ultra in ons dna te proppen.. organen worden levens echt uit je lijer gesneden ( met of zonder registratie, want het IS HANDEL, de withelmen hebben talrijke slachtoffers leeggeroofd, en NIET GERED van een oorlog ding.. kom op .. we worden allemaal diep, diep voorgelogen door de overheid, en zie de schandalige praktijken met de belastingdienst met de toeslagen met die ouders.. ze wisten van niks.. tot het niet meer te houden was.. wat een kutland is dit geworden , ik geloof niks meer wat ik zelf niet DENK !

  Liked by 1 persoon

 3. Het is toch allemaal slap gelul luister eens naar die file berichten en hoe lang mensen er in staan. Trouwens met de korte afstanden, die je in Nederland rijdt maakt in tijd 130 of 100 ook als je wel eens een keer kunt door rijden totaal niets uit. Wie is overigens die onnozelaar geweest, die de beslissingsbevoegdheid, om iets te wijzigen aan aangewezen natuurgebied, overgedragen heeft aan de Europese cie. Die moeten ze gelijk voor landverraad veroordelen. Door wat voor onnozelaars met die lakeien van ambtenaren worden wij eigenlijk geregeerd of mispeert eigenlijk.

  Like

 4. Hahaha de spotprent zegt alles. Een gemankeerde dirigent! Een vermaledijde lakei.
  Het wezenlijke schertsfiguur imiteert een oorlogspremier in crisistijd een kruising tussen churchill en de versetzprinz met een elitair brilletje als camouflage voor zijn eigen serieus nemen!
  Hij is duidelijk een psychopaat met narcistische trekken. Kenmerkend het volgende;
  1. Onverschilligheid
  De criteria voor antisociale persoonlijkheidsstoornissen zijn een ‘harteloze onbezorgdheid voor de gevoelens van anderen’
  Er zijn nu verschillende bewijzen die wijzen op de biologische aard van de onverschilligheid van de psychopaat.
  De hersenen van psychopaten blijken zwakke verbindingen te hebben tussen de componenten van de emotionele systemen van de hersenen.
  Deze gebreken zijn verantwoordelijk voor het onvermogen van de psychopaat om diepe emoties te voelen.
  Psychopaten zijn daarnaast niet goed in het detecteren van angst in het gezicht van anderen. De emotie van afschuw speelt ook een belangrijke rol in ons vermogen voor empathie.
  2. Oppervlakkige emoties
  Psychopaten, en tot op zekere hoogte sociopaten, vertonen een gebrek aan emotie, vooral de sociale emoties, zoals schaamte, schuld en verlegenheid.
  3. Onverantwoordelijkheid
  Psychopaten zijn onbetrouwbaar, onverantwoordelijk en geven vaak anderen de schuld van hun eigen acties.
  Wanneer ze onder druk worden gezet, kunnen ze schuld wel toegeven, maar dit gaat niet vergezeld van een gevoel van schaamte of wroeging.
  Het toekomstige gedrag van de sociopaat zal dan ook niet veranderen.
  4. Onoprechtheid
  Ze zijn vaak pathologische leugenaars en blazen dingen op of vervormen dingen voor egoïstische doeleinden.
  Ze lichten anderen op voor hun persoonlijk gewin of plezier.
  Psychopaten hechten niet veel waarde aan woorden.
  Ze vertonen niet dezelfde hersenrespons op emotionele termen en neutrale termen als gewone mensen. Ook hebben ze moeite met het begrijpen van metaforen en abstracte woorden.
  5. Overmoed
  Het geeft aan dat sociopaten een grandioos gevoel van eigenwaarde hebben. Ze scheppen vaak op en geloven soms zelfs in hun eigen illusies.
  6. Moeite met aandacht te verdelen
  Wanneer normale mensen een taak uitvoeren, zijn ze in staat om hun activiteit te wijzigen of hun reacties te moduleren, afhankelijk van relevante perifere informatie die verschijnt nadat de taak is begonnen.
  7. Zelfzuchtigheid
  Psychopaten hebben een ‘pathologisch egocentrisme en onvermogen tot liefde.
  8. Onvermogen om toekomst te plannen
  Psychopaten vertonen een onvermogen om een bepaald levensplan te volgen.
  Volgens model hebben psychopaten een “gebrek aan realistische doelen op lange termijn”.
  9. Gewelddadig
  Psychopaten hebben een zeer lage tolerantie voor frustratie en gebruiken snel geweld. Ze zijn snel geprikkeld en worden snel agressief.
  10. Oppervlakkig nonchalant
  Aan de andere kant kunnen psychopaten nonchalant overkomen door hun oppervlakkigheid.
  Ze zien er altijd ‘cool’ uit en niets lijkt ze te raken. Ze komen over alsof ze heel zelfverzekerd zijn en rotsvast.
  Ze vertrouwen op hun vermogen om te manipuleren. Dit soort ‘cool’ is zeker niet cool.
  Het is een teken dat ze niet veel respect hebben voor de normen, regels en zorgen die de meesten van ons hebben
  Daarnaast hebben ze weinig moeite met het overtreden van deze normen.
  Soms kan een persoon zonder zelfvertrouwen of eigenwaarde echt worden aangetrokken tot iemand die zo rustig en cool lijkt.
  Dat leidt onvermijdelijk tot problemen. Psychopaten weten wat je onzekerheden zijn en ze weten hoezeer je tot hun schijnbaar zelfverzekerdheid bent aangetrokken.
  Ze zijn ook vaak geestig en praten snel. Ze hebben de ‘gave van het babbelen’ en lijken altijd een antwoord te hebben. Hierdoor lijkt het alsof ze altijd alles op een rij hebben.
  Zie hier de donkeyshot premier van NL in de rol van zijn leven!
  Vast nog nooit geestelijk gewogen! Herkenbaar?

  Liked by 2 people

 5. Maar mevrouw Oudehand toch, hoe durft u onze zo gewaardeerde premier van zijn pedofielen netwerk af te houden? Gun die hardwerkende beschermer van onze monarchie toch zijn pleziertjes! Ondertussen in den lande: Piet Jan Snot a la Donner heeft gesproken, iedereen die door de belastingdienst naar de afgrond is geleid mag 25% vergoeding te gemoed zien, te betalen door belastingbetalers die part noch deel hadden aan het falen van de politiek en bijbehorende belastingdienst! Ze waren even in slaap gesukkeld, tja, gewoontes zijn moeilijk af te leren. Oplossing? Inderdaad, water en een beetje (te weinig wegens een hoog BTW tarief) brood.

  Like

 6. Tja de reacties zijn als het artikel zelf, fantastisch. Jammer dat we dan toch hooguit met een man / vrouw of 10 op dat Malieveld staan te wachten tot ze dood neervallen van honger en dorst, laten we hopen dat de boeren ons iedere ochtend een ontbijtje aanbieden anders leggen wij het loodje.
  Over die 130 vs 100 nonsens, zouden ze bij die 0,07% reductie ook rekening gehouden hebben dat hele volksstammen zich totaal niet houden aan wat voor snelheidslimiet dan ook? Dan kan het nog wel eens een reductie van 0,00% worden. De werkelijke winst zit hem in de opbrengsten voor de staatskas, hoewel de verkeersdienst van de gestapo aangegeven heeft niet extra te gaan controleren, er zullen wel degelijk flink meer boetes uitgeschreven gaan worden. Ook de tarieven / strafmaat zal flink verhoogd worden, te hard rijden word nu immers een milieudelict.

  Like

  • Ik,rijd steevast te langzaam, het enige wat ik er aan kan doen.
   Een poging de motor van de openbare inrichting waar wij thans in verkeren te stoppen.
   Maar helaas, al de reizigers achter mij schijnen dat niet zo goed te begrijpen, halen mij dus in en riskeren zo een bon.
   Wederom blijkt dat we het allemaal zelf doen, dat we zelf het monster voeren wat ons opvreet.
   Dus, ga trager, verlam het systeem, ga gewoon vrijwillig er tegen in door gas terug te nemen, passief protest, we doen niet langer mee.
   Stel je voor wat er gebeurd als we vanuit de Vrije keuze gas gaan terugnemen…..
   Wettelijke minimum snelheid op de snelweg is 70km/uur

   Nooitgedacht.

   (Bewuste toepassing van de 180° doctrine…)

   Like

 7. KASSA voor de staat en de zgn koninklijken. Door de giga stroom van bekeuringen kunnen de toelages ( lees diefstal en oplichting) omhoog. Niks geen MALIEVELD, gewoon met ZIJN ALLEN niet meer betalen, want dát is het enige wapen dat WIJ hebben…..

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.