De waarheid is levensbedreigend – aartsbisschop op de vlucht


De gelovige die nog op de knieën gaat voor “hoogwaardigheidsbekleders” in jurken met mijters op, dient zich heel goed na te laten kijken en te behandelen door professionele duiveluitdrijvers na het lezen van onderstaand verhaal. Zo lang er geen tastbaar resultaat is bereikt, wordt hem of haar het stemrecht ontnomen.

Je vraagt je namelijk af waarom het instituut nog nooit is afgeschaft, verboden en de medewerkers ervan niet massaal via een tunnel onder Antarctica naar een andere wereld worden geholpen. Hoe erg het is, is bijna niet te geloven. Je gaat twijfelen aan je gezichtsvermogen bij het lezen van zoveel samengebalde alles verzengende haat en wraakzucht tegen de mensheid.

Er worden miljarden uitgekeerd aan schadeloosstellingen, als het écht niet anders kan. Welke volslagen idioot doneert nu nog aan dit perverse instituut? Geef ons één plausibele reden en wij staken deze website en vernietigen ALLE gegevens, artikelen, reacties en referenties in één grote klap.

De rooms-katholieke kerk en haar perversiteiten, misdaden en criminele vertakkingen:

Aartsbisschop Vigano vlucht voor zijn leven

De aartsbisschop die paus Franciscus heeft ontmaskerd als de kwade genius die seksueel misbruik binnen zijn sekte afdekt en goed vindt, is het land uit gevlucht en ergens ondergedoken, omdat hij vreest voor zijn leven. Bisschop en lid van de diplomatieke dienst van het Vaticaan,  Carlo Maria Vigano heeft een testament, vol met getuigenissen het licht laten zien. Hij beschuldigt de rooms-katholieke kerk én de paus van nalatigheid en zelfs medeplichtigheid ten aanzien van het massale (kinder)misbruik. Vigano heeft in een brief laten weten dat paus Franciscus jaren lang van de beschuldigingen heeft geweten en nooit iets heeft gedaan om het te stoppen. Hij heeft zijn rapport vol met beschuldigingen gepubliceerd en direct ontslag genomen. Blijkbaar voelt hij zich nu dusdanig bedreigd, dat hij heeft moeten verdwijnen.

“Paus Franciscus heeft regelmatig gepleit voor totale transparantie binnen de kerk. Hij dient nu gewoon eerlijk toe te geven dat, toen hij voor het eerst door mij werd geïnformeerd op 23 juni 2013, over de misdaden die werden gepleegd door kardinaal McCarrick (die zijn autoriteit misbruikte door jongens van het seminarie en priesters te verkrachten), hij hem vanaf dat moment is blijven beschermen.”

Deze bewering wordt hem niet in dank afgenomen en het lijkt er op, dat er een prijs op zijn hoofd is gezet.

De gepensioneerde bisschop heeft een ticket met onbekende bestemming gekocht en heeft aan een Italiaanse blogger laten weten, dat ze hem nimmer meer zullen zien.

“Hij heeft het land verlaten. Hij heeft niet gezegd waarheen hij is vertrokken. We mogen hem niet proberen op te sporen. Zijn mobiele nummer werkt niet meer. Het is afgelopen.” Aldus de blogger die het laatste gesprek met Vigano heeft gevoerd. Het is ook bevestigd door een andere journalist, die met hem sprak over zijn veiligheid: “Mijn leven loopt gevaar, nu ik de waarheid op schrift heb gezet.” Vigano stond bekend als bekwaam en integer.

Een collega van Vigano. Mgr. Jean F. Lantheaume (die kardinaal McCarrick namens paus Benedictus de wacht heeft aangezegd), heeft het rapport van Vigano bevestigd en daaruit geciteerd:

“Dit zouden wel eens de laatste regels kunnen zijn, die ik schrijf.  Als ik wordt gevonden, in stukken gezaagd met een kettingzaag en in beton afgezonden, dan zullen de politie en autoriteiten alsnog beweren dat we uit moeten gaan van zelfmoord.”

Het is het topje van de ijsberg, dat rapport van Vigano. In een eerdere rechtszaak in Pennsylvania werd door een onderzoeksjury een schokkend rapport gepubliceerd. Honderden rooms-katholieke priesters misbruiken continue jonge kinderen. In een stad als Pittsburgh alleen al werden met naam en toenaam 99 priesters geïdentificeerd die kleine kinderen als “vangsten” en “buit” onder elkaar verdeelden. Toen duidelijk werd dat er een priesterlijke pedofielen circuit in Pittsburgh actief was, werden lokale autoriteiten ingeschakeld voor hulp aan de misbruikers. Omdat dergelijk negatief nieuws over de kerk schadelijk zou zijn.

Zodoende kon en kan het misbruik jarenlang doorgaan en zich uitbreiden. Dit circuit produceerde zelfs kinderporno, de daders informeerden elkaar over de slachtoffers, in welk stadium van misbruik deze zich bevonden. Tientallen jaren hebben ze hun gang kunnen gaan. Misbruikte kinderen zijn volwassen geworden en pasten dezelfde methoden toe, omdat “ze niet beter wisten”. Honderden waarschuwingen zijn door de kerk én de corrupte autoriteiten in de wind geslagen.

Indien aartsbisschop Vigano (78) zelfmoord pleegt, door zich twee keer in het achterhoofd te schieten, dan zal duidelijk zijn waarom het zo lang duurt voordat dit soort misstanden binnen de rooms-katholieke kerk aan de kaak worden gesteld, bestraft en uitgeroeid.

Lang geleden was er eens een paus, die schoon schip wilde maken.

Binnen 33 dagen was het met zijn pontificaat gebeurd.

“Hartstilstand” heette het destijds…..

Paus Johannes Paulus I

14 gedachtes over “De waarheid is levensbedreigend – aartsbisschop op de vlucht

  • Viganò schrijft in zijn getuigenis: “Laat ons allemaal ons geloof in onze Moeder de Kerk vernieuwen: “Ik geloof in de ene, heilige, katholieke en apostolische Kerk!” (Unam sanctam catholicam)
   Zelfs al zou die ene katholieke kerk volkomen gezuiverd worden, dan nóg!
   Híer het christelijke geloof en dáár het islamitische? Verdeel en heers?

   Paus Franciscus Bergoglio heeft al eens uitgesproken dat we allemaal samen naar één wereldgeloof, één wereldkerk dienen te streven.
   Dat heeft hij slim bekeken. Óf sluw?
   Want door van alle geloven er één te maken, lijkt hij de verdeling te willen opheffen, ten goede.
   Zijn achterliggende agenda blijft echter gewoon verdeel en heers: hier de uitbuiters (clerus +), daar de “goedgelovigen” (die zich láten gebruiken, misbruiken).

   Overeenkomstig het standpunt van administrator: er staat niets tussen mij en mijn schepper;
   Is je schepper dan niet je “aller ei-gen–ste” Zelf? Je ware Zelf? Je ware wezen/zijn? Je Ei-Gen = je BronCode?
   Om de woorden van Gurdjieff te gebruiken: het Absolute (het absolute bewustzijn: volledig vrij.)

   Ik had eens een buurman die lid was van de Noorse kerk (Noorse broedergemeenschap).
   Na een [paar] uur praten over godsdienst (hij kende elk stuk van de bijbel uit zijn hoofd!), zei hij me eens: hoe kan het? We praten een hele tijd over het leven, over hoe te leven, en wij komen beiden bij hetzelfde uit. Alleen, ik doe dat aan de hand van de bijbel, en jij dat doet geheel zónder de bijbel. Hoe is dat mogelijk?
   Buurman, alles wat je in de bijbel vindt, kun je óók rechtstreeks in jezelf vinden.
   Want ieder mens heeft dat geweten. Je hébt het geweten (je hébt een geweten) en je zúlt het weten.

   Niets tussen mijn schepper en mij: de vereniging! Eenheid in verscheidenheid. Ieder mag zijn Zelf zijn; moet zichzelf kunnen zijn. Een regering (enzovoort) behoort zich nooit te dringen tussen je ware Zelf en je schepper.
   Dán is de hel voorbij! Toch? Laten we er naar leven!

   brilliant speech: https://www.youtube.com/watch?v=YNWnBmoFiGQ&feature=youtu.be (23 min.)
   https://www.youtube.com/watch?v=_c-lgcnEadY&feature=youtu.be&t=1&fbclid=IwAR36CPw7G-EZ0E4JOqwE2oLF-olQrkxolz4jcRT8LbfdNth8DoJW_O3TBC4 (kijken! Want: er staat níets tussen …. .)

   Like

 1. De grote onwetende / kop in het zand stekende massa laat zich liever besodemieteren met namaak “hollywood horror” filmpjes van onthoofdingen en slachtpartijen op JoeToep. Men staart zich blind op het grote gevaar van de islam, ze hebben geen enkel benul dat alle wegen van kwaadaardigheid naar Rome leiden.

  Like

 2. Het geloof ( lees religiën) is/zijn de tumor(en)in deze wereld. Het geloof is alleen maar bedoeld om macht en repressie te kunnen legitimeren. Wie daar nog aan twijfelt leeft in een andere wereld.

  Like

 3. Ohm Namo Narai !

  Over te laat en Ternate

  En het kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak om 2019 nogmaals tot de Mensen en zeidde :
  Als ik lief met mijn tsunamietjes, aardbevingkjes en bliksembuitjes aan het spelen ben dan komt daar soms gedonder van !
  Dus….
  Deze keer heel liefelijk zonder bliksems gedonder, maar wel mét hagel …

  Aldus het kleine Engeltje…

  Wat is dat toch met die 13 novembers de hele tijd ? Vragen sommige Mensen aan mij.

  Aldus het kleine Engeltje.

  Die donderbui in Nederland, die aardbeving voor de kust van Nieuw Zeeland, Costa Rica en bij de grens van Iran en Irak ?
  Zelfs met retour datum 25 november met wéér die aardbeving op de grens van Iran en Irak..
  Voor iemand zijn verjaardag vorig jaar ? Dat kan het toch niet alléén maar zijn ?
  Vragen sommige Mensen aan mij …Ging het Engeltje voort;

  En ook nu weer, [op verzoek] zonder gedonder en gebliksem maar zachtmoedig met hagel, 13 november dit jaar.
  Wéér gevolgd, een paar uurtjes te laat [sorry] door die aardbeving daar bij Ternate [bij Ambon].
  Was dat misschien 13 november 2013 begonnen in Bangladesh ?

  Vragen sommige Mensen aan mij ..

  Aldus het kleine Engeltje sprekend tot de Mensen op aarde.

  Sri sri Magnitude/ Tsunami giri Babba
  AardbevingsGroninger / Hagel predikant

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.