Hennisgate


In 2015 beweerde voormalig minister van Oorlog Jeanine Hennis-Plaschaert tegen het parlement, dat er in Irak niets aan de hand was. Op datzelfde moment wist zij dat er 70 burgerdoden waren gevallen na een Nederlands bombardement op een munitiewerkplaats. Ze zal we aan haar baasje hebben gevraagd, wat ze moest zeggen. Deze sprak de wijze woorden: “Doe als ik, lieverd, gewoon keihard liegen, zeker nu!” Zo gezegd zo gedaan, ze lachte het parlement en de Nederlanders uit en bleef liegen. Niets bijzonders, daar worden politici voor ingehuurd. Wel bijzonder is, dat nog steeds hele horden stemgerechtigden deze lui mandaat geven om alles en iedereen voor te liegen. Onder het mom van: “We rekenen over 4 jaar wel met jullie af.” Is dat niet wat laat?

De minister van Oorlog is gesneuveld over een andere leugen, die van defecte mortieren in Mali. U weet wel: daar hebben wij zeker iets te zoeken. Goud, olie, en ander leuk spul voor Shell c.s. Maar ja, een liegende klaploopster als Hennis wordt altijd weer achter een ander bureau gezet, deze keer in Irak. U weet wel, daar waar wij ook van alles hebben te zoeken: olie, gas, zand. Hennis durft zich in Irak niet te vertonen in haar hoerige uitdossing zoals we dat tijdens de hoedjesparade tijdens P-dag van haar waren gewend. In moslimlanden trekt mevrouw haar boetekleed aan, voor ze de deur uit gaat. Gitzwart. Kleurt goed bij haar verleden.

Regel nummer 1

Verheffend, deze keihard liegende, wegens gebrek aan gewicht omhoog gelanceerde gediplomeerde typiste. Het breekt haar zo te zien zuur op. Geen wonder met zoveel mislukkingen op je conduitestaat. In Irak weten ze wel wat voor straf op liegen staat.

13 gedachtes over “Hennisgate

 1. Schande, regering is een bedorven criminele kabinet…
  Dat hebben we nooit verwacht!
  Steeds vuiler, steeds graaier…..
  Ze lijken braaf te spelen en lief zijn voor het volk! Owee….
  Achter de rug van Nederlanders
  spelen ze zo vals….
  De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar nooit voor ieders hebzucht….
  Steenrijke politiekers spelen gevaarlijk oorlog: Iran en de omvolking van islam…
  Zoals Hennis speelt ook erg dom! Zij is beslist geen geschikte minister voor defensie!

  Like

 2. hot lips noemde men haar in de betere journalistieke kringen..
  mevr. HAK ( goeie zak Hak !) BIJL in Veld staat haar mannetje misschien iets beter maar zeer zeker net zo hypocriet als de vele andere uit het haagse bluf en hopjesland waar een oranje zak over hun kop niet zou misstaan!
  En.. elke keer toch weer die vieze vuile donderbende ( vvd) die overal mee weg kan komen, maar vergeet niet dat het temperament volle Iraakse volk dit niet zal gaan wreken.. dus .. kortom : binnenkort grote (nep) aanslag in den haag of omgeving.. ik hoop dat ik er naast zit, maar het ruikt smerig in dit, ooit zo mooie landje met zijn molentjes en dropjes en kaas etc. alles wat ons lief is in ons land ( waar onze voorouders zich kei en kei hard voor hebben gemaakt om het te verdedigen, verzetsmensen, mensen die voor JAN LUL hun leven hebben gegeven uit liefde voor hun land ( en helaas voor een oranjeboom die alleen uit opium / olie hebzucht de staf hanteert, en geloof mij.. ze geven geen moer om ons gewone mensen, die nauwelijks meer rond kunnen komen, maar wel 37 van die achterlijke wespen hebben gekocht die nog meer ( n.a.w.) meerdere slachtoffers zullen gaan maken.. en dan zit je bij defensie.. JE MOET HET MAAR WILLEN …

  ik ben echt helemaal klaar met dit land, de crimi wordt ook steeds erger, vroeger ging ik altijd een blikje om voor het slapen.. nou nu doe ik dat niet meer zo zonder hond of zoon.. we glijden af in een STRONTBAK

  morgen de staking van de teach – in, dat gaat ok helemaal mis, de scholen zijn straks leeg en er is niemand meer die nog voor de klas wilt staan, zo ook de verpleging/ zorg.. nee.. NEDERLAND is verhandeld aan s o r o s en co.
  maar.. er is nog hoop : de hema heeft nog steeds De Rookworst…. onbetwist de lekkerste

  Liked by 1 persoon

 3. Ik verbaas me nergens over in deze nepcultuur. Wanneer worden deze nonvaleurs die alleen maar schade aanrichten gewoon opgeruimd? Deze reaguurders, die er werkelijk niets van bakken en zich dik laten betalen en in een inrichting thuis horen voor de rest van hun leven zichzelf serieus kunnen nemen.
  Het zijn psychopaten pur sang.
  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2019/11/04/dd66-censuur-bilderberg-queen-ollongren-de-boss-van-de-aivd-lubach-compleet-ingestort/

  Like

 4. De bouw, het onderwijs, de zorg, het ministerie van justitie, het ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijksshit plus de rest van de morrende bevolking. Een land regeren is niet aan iedereen toe te vertrouwen zéker niet aan de VVD, maar waarom worden deze roofridders dan toch elke vier jaar herkozen? We worden geregeerd door de RVD en het AIVD, degenen die in dit land de werkelijke regeringsopdrachten via top CEO von Amsberg bepalen en de opdrachten opgeven. Maar de bevolking wordt langzaam wakker, de elitaire bouw voorop, ook dat is een teken aan de wand dat er iets goed fout zit in- en met Nederland. Miss Silicon Valley heeft daar enorm aan bijgedragen, dus zit ze nu – als beloning – bij de VN. Krankzinniger kunnen ze het niet maken!

  Like

 5. Deze meeloopster kan je in feite achteraf niks kwalijk nemen, wel degene, die ons, niet bedoeld de niet-stemmers, in de oorlog met Irak ingeluisd hebben?

  Like

 6. hier nog even een opmerking m.b.t. de huidige ontwikkelingen in het hopjesland.. daar achter de duinen..
  het is ook wel een apart relaas wat ollongren betreft.. zou ze er uit zijn gewipt .. of kon ze de komende problemen niet meer verwerken in haar bijholtes??
  de bacterie heeft zich verspreidt in haar bloedbaan .. rare dingen aan de hand in dit land, ook met de erfenis van prinsesje meebelletje die zij zelf geregeld heeft voor dat de plug er uit ging.. pppfff.. niet dat het ons aan gaat, maar we worden allemaal begvdmt ( zeg maar gerust belazerd )
  er klopt echt heel veel niet , maar goed.. als je de knoppen uit zet weet je ook niets van alles wat er wel en niet speelt, in ieder geval is nederland schuldig aan het bombarderen van onschuldige mensen, BEWUST
  zo ook in het verleden met Indie en Surinaamse praktijken.. en om die laatste ging het om de drugs witwaspraktijken en Indie voor de nootmuskaatoorlog.. kortom :
  het hele koningshuis geval en dan bedoel ik ALLE koningshuizen ter wereld zijn de vertegenwoordigers voor oorlog, meer niets en niets minder!
  Ik overweeg best dat we in een ” onwijs gaaf ” land wonen.. haha.. de ironie druipt uit mijn broek..
  het gaat gewoon steeds erger worden met deze clowns op die blauwe reetvlakken.. en ja.. overal komen ze met alles weg.. maar dit keer komen er de boeren met hooivorken en pek, de bouwers met hun cementkanon en nu ook de leraren en de verplegers die de zieke overheid meer als zat zijn
  Het kan zo simpel, zo makkelijk voor iedereen zijn, maar nee hoor.. er MOET gewoon ellende zijn, maar goed.. een grote troost.. De Rookworst van de Hema, in alle seizoenen

  Like

  • Dat van die worst wordt ook nog twijfelachtig.
   De eigenaar van de Hema wordt in Italië genoemd in een miljarden witwas affaire en belastingontduiking. Iets in Malta of zo.

   Daarnaast hoor ik ook al geluiden over faillissement als er niet een paar honderd miljoen wordt bijgestort of een doorstart. Hopeloos geval dus, die Hema.

   Like

   • HEMA Hier Eet Men Afval Afval van de bazen die hier via dit concern de transgender-agenda genderneutrale kinderkleertjes e.d. proberen te slijten. Schandelijk!
    Ik koop seitdem niet meer bij de Hema.
    Mensen ga weer breien zelf kleren maken, 1000x betere kwaliteit en 1000x goedkoper.

    p.s. Ik weet dat ik iets overdrijf maar veel zal het niet schelen haha 🙂 🙂

    Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.