De Octopus


Dienaar des “konings” van Justitie, F. Grapperhaus, heeft aangekondigd dat er € 110 miljoen extra wordt uitgetrokken voor de bestrijding van de steeds hechter in onze maatschappij verankerde misdaad gerelateerd aan de drugshandel in dit land. Financiële belangen, omkoping en chantage geven de doorslag. Over onbenulligheden struikelen kabinetten, de kranten staan vol met afleidingsmanoeuvres en onder de radar woekert het kwaad steeds verder voort.

Nederland is verworden tot een goed geoutilleerde Narcostaat, draaischijf van de internationale drugshandel, waar ieder jaar meer dan € 30 miljard aan drugswinsten wordt witgewassen.

Deze ministeriële druppel is al verdampt, vér voordat het de gloeiende plaat heeft bereikt.

Het is dan ook maar een symbolische geste na de moord op advocaat Derk Wiersum, welke de geschiedenis in zal gaan als een “raadselachtige cold case”. Meneer Grapperhaus moet het gevoel hebben iets te moeten doen, om als “crime fighter” niet volledig te worden afgefakkeld, onder de bus geduwd, Fred Teeven, Opstelten en de halve VVD achterna.

Het is in dit land inmiddels een onmogelijkheid geworden om nog effectief iets aan het al decennia ingeslopen kwaad wat drugshandel heet, te doen. U moet het vergelijken met een octopus, die ieder onderdeel, ieder facet, iedere beslissingsfase in de hiërarchie in een houdgreep heeft. Inclusief het politieapparaat van inmiddels meer dan 100.000 ambtenaren. De enige adequate oplossing om van dit probleem is om drugs te legaliseren. Cocaïne heeft dan de straatwaarde gelijk aan de koffieprijs in de supermarkt. Voor de criminelen niet interessant meer. Maar aangezien dit legaliseren wereldwijd moet, kunnen we deze optie wel naar het rijk der fabelen verwijzen. De belangen zullen te groot zijn.

Om het kwaad met kwaad te bestrijden is met de IRT affaire al bewezen, dat dit de zaak contra de burgerij alleen maar erger maakt.

Portugal is ooit overgegaan op een soort “Opium-regie”. De staat regelt de aanvoer, distributie en bepaalt de prijs. En verdient er aan om “de kosten te dekken”. De illegale handel bloeit inmiddels ook weer als nooit tevoren.

Als we weten dat een machtige organisatie als de machtigste tak van de Italiaanse maffia ‘N Drangheta in Nederland alleen al een omzet weet te realiseren van €50 miljard, komt het nogal absurd over dat er enkele jaren geleden trots in de media werd rondgebazuind, dat er welgeteld twee (2!) rechercheurs op fulltime basis mee bezig zijn. Wie houdt wie de hand boven het hoofd? Het wordt steeds weer historisch vastgesteld, dat de ene hand de andere wast. De grens tussen onder- en bovenwereld vervaagt. Niets nieuws onder de zon, het is al eeuwen hetzelfde. Zoals in Spanje vanaf de Middeleeuwen.

La Garduña

Organisaties als ‘N Drangheta en Camorra zijn begin 19e eeuw in het zuiden van Italië opgekomen. Volgen we het tijdspad nog wat verder terug, dan belanden we in de periode dat de Habsburgers vanuit Spanje ook Zuid-Italië, Sardinië en Sicilië regeerden. De criminele praktijken waren vanuit het Iberische schiereiland over komen waaien en toegepast. In Spanje zelf was in de 8e eeuw een geheim genootschap opgericht, die op allerlei manieren de Moren en de Joden (die met de moslim legers mee waren gereisd) bestreed. In eerste instantie ging dat in opdracht van God, nadat de oprichter van de broederschap van het geheime genootschap “La Garduña”, Apollinario in een visioen duidelijk werd, dat de Moren en Joden moesten worden verdreven uit Spanje. Dit is niet gelukt, integendeel, de Moren sloegen deze opstand met gemak neer en de de restanten van de broederschap werd weer bandiet in de bergen. Men ging over tot georganiseerde praktijken als roof, moord, plundering en afpersing om in hun onderhoud te voorzien – het begin van een criminele basis was gelegd. La Garduña handhaafde zijn crimineel systeem op een perfect georganiseerde en gestructureerde manier gedurende meer dan vierhonderd jaar. In 1412 werd de organisatie opgericht en men werkte onder de dekmantel van de inquisitie. Onder- en bovenwereld verdeelden de opbrengsten. Door zich in 1450 in Sevilla te vestigen, had de organisatie volledig greep op de miljardenwinsten die de “Nieuwe Wereld” opleverde. In Sevilla werden alle uit de koloniën gestolen rijkdommen aangevoerd, verdeeld en gedistribueerd. Vier eeuwen lang kon de winst worden afgeroomd, begin 19e eeuw was het sprookje voorbij en werd de complete top van het monster geëxecuteerd. Klik op de afbeelding voor het hele verhaal:

La Garduña

Met de liquidatie van de top was het natuurlijk niet helemaal gebeurd. Er was een organisatie, welke ondergronds steeds is blijven bestaan. Niet uit te sluiten is, dat staten gebruik zijn blijven maken van hun “diensten”. In Italië en ver daarbuiten, onder anderen in Nederland is het syndicaat uitgegroeid tot een ware multinational, onder de gebruikelijke naam maf(f)ia.

Resumerend kunnen we de volgende schrijnende conclusie trekken. La Garduña was en is een activiteit van de rooms-katholieke kerk. De Inquisitie van Rome was broodheer van La Garduña. De Italiaanse maffia, als kloon van La Garduña zal dan ook bestaan bij de gratie Gods, denkt u niet? Wat zegt dat over andere geheime genootschappen en occulte broederschappen?

Deze goed geoliede misdaadmachine is niet te kraken. Er is hoogstens iets te behalen via de fiscus, het “zand in het raderwerk” van die machine.

De € 110 miljoen van Grapperhaus is niet structureel. Er wordt alleen een zoveelste politiedienst als paramilitaire eenheid op poten gezet om bepaalde risicogroepen te beschermen. Om geheime broederschappen met hun omerta te elimineren is heel wat anders nodig. Om te beginnen het kraken van bankgeheimen en het de-monopoliseren van de drugshandel. Gevolgd door het legaliseren van de handel via de apotheek en op doktersrecept. Maar u begrijpt, daar wil de gevestigde orde niet aan. Want dan is de kans groot dat ALLES omvalt. De drugsmiljarden zijn tot een dermate economische factor geworden, dat het ondenkbaar is hier nog aan te tornen.

Ken uw geschiedenis. De Opium regie is vervangen door wetgeving. De Opium regie werd gehandhaafd door de koloniale regering in Batavia én de Oranje getinte Nederlandse Handels Maatschappij (NHM). De wetgeving wordt vandaag gehandhaafd door de Nederlandse staat én een Rothschild-Oranje conglomeraat van banken. Als er wordt gesproken over “systeembanken” dan weet u precies wat daarmee wordt bedoeld. Er is de facto in dit land nog slechts één bank met diverse loketten en kleuren. Als er sprake is van één tak van dat conglomeraat, zoals de ING = Oranjebank, die op een domme manier door de mand is gevallen, wordt er een boete uitgedeeld. Dat is geen sanctie voor “witwaspraktijken”, maar een straf voor het onvoldoende verhullen van dagelijkse praktijken als het faciliteren van de drugshandel. Bovendien is niet aannemelijk gemaakt dat die door de staat opgelegde boetes ook daadwerkelijk worden betaald.

Nederland steunt van oudsher op de Opium regie. Er is geen denken aan dat de nieuwe regie zal worden aangepakt. Dit is waarschijnlijk economisch onverantwoord geworden. Er worden met enige regelmaat nog wat kruimeldieven uitgeschakeld en een eventueel resterende kruideniersbank opgeruimd.

Van een echte aanpak van de Octopus komt derhalve niets terecht.

19 gedachtes over “De Octopus

 1. Vandaar dat hennep op alle mogelijke manieren wordt gecriminaliseerd.
  Wat de meesten niet weten is dat hennep, mn CBD helpt om verslavingen te voorkomen:
  https://www.mediwietsite.nl/cbd-blokkeert-opiaten-beloning-brein-en-helpt-verslaving/
  En als er iemand is die denkt dat wiet verslavend is, dat klopt, volgens de hoofdonderzoeker naar medicinale cannabis van het ministerie van volksgezondheid, sport en welzijn is de verslavende potentie vancannabis dezelfde als die van……… KOFFIE!!!!
  https://www.ntvg.nl/artikelen/het-werkingsmechanisme-van-cannabis-en-cannabinoïden/volledig#LIT2
  Maar de meesten geloven niet meer in zichzelf en gaan niet meer op onderzoek uit maar geloven die lui van de ggd. Die hebben een perfect verdienmodel aan dope en verdienen daar flinkaan
  Als je weet hoe het placebo en nocebo effect werkt ( Joe Dispenza, bol.com) weet je dat we met z’n allen en vooral onze kinderen voor de gek worden gehouden…….
  One Love!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik had nooit verwacht dat ik het ooit eens zou zijn met een stuk in het AD. Een zekere Gert-Jan Ludden – een crisis manager – geeft daarin een glasheldere analyse van wat er verkeerd is in de wereld, en speciaal in Nederland. De conclusies die hij trekt zijn de enig juiste, Nederland is niet alleen het braafste jongetje van de klas, de maatschappij loopt ook groot gevaar voor een revolte tegen het elitaire regerende gezag!
  Naar mijn mening is de grootste boosdoener in ons land de in bovenstaand stuk genoemde financiële- en drugs kartels, mede geleid door de von Amsbergs, al laat hij die conclusie aan ons.
  Voor hen die het stuk nog niet gelezen hebben, het is de moeite waard.

  https://www.ad.nl/opinie/stel-eerst-in-eigen-land-orde-op-zaken~a7730f86/

  Like

  • Ik heb het gelezen. Ik ben het er voor het allergrootste gedeelte NIET mee eens. Dit soort draaideurmanagers gaan niet aan de slag voor de burger, integendeel. Ik heb het artikel gecopieëerd en met cursief mijn commentaartjes toegevoegd.

   Stel eerst in eigen land orde op zaken

   Het is een bizarre film die de wereld momenteel aanschouwt, stelt Gert-Jan Ludden, adviseur crisisbeheersing. Boze bevolkingsgroepen van Chili tot Hongkong gaan massaal de straat op. En ook in ons land is er grote ontevredenheid.
   Gert-Jan Ludden 05-11-19, 08:35

   Wereldwijd aanschouwen we momenteel een bizarre film, waarin het volk zich steeds meer afzet tegen de gevestigde orde. Libanon, Chili, Hongkong, Barcelona en Londen zijn sprekende voorbeelden.

   Helaas wordt Frankrijk door deze crisismanager (bewust?) genegeerd c.q. vergeten, die zijn namelijk al een jaar aan de gang. In Libanon wordt gestookt door het Westen, omdat er (1) een “te hoge voorraad” aan goud ligt en (2) om te voorkomen dat de geallieerden (Rusland c.s.) via Syrië er grip op krijgen. Gehoopt wordt dat Hezbollah ingrijpt, zodat Israël ook weer wat afleiding heeft. In Frankrijk en Chili wil men de grondwet wijzigen. De gevestigde orde heeft gezworen op die grondwet, dus dat is een gelopen koers, met vele doden en gewonden. Er zal niets veranderen, tenzij men een burgeroorlog begint (burger vs. huurlingen leger). Hongkong kleurde een par jaar geleden ook al eens geel (umbrella-revolution) , een teken dat er andere krachten spelen dan de studenten. Ook hier gokt men er op dat Peking keihard ingrijpt, dan heeft Amerika ook weer wat afleiding via sancties en valuta-aanslagen – zie Soviet Unie voor de val. Catalonië wordt niet alleen door Madrid, maar door de gehele EU gedwarsboomd, die demonstraties zullen eindigen in een bloedbad. Het is zeker dat de militante Catalanen na het neerslaan van de volksoploop naar de wapens grijpen. In Londen wordt gedemonstreerd om toch alstublieft maar in de EU te mogen blijven. Londen hoort in dit rijtje dus niet thuis.

   Ook in Nederland zien we het cement van onze parlementaire democratie (de middenklasse) in snel tempo afbrokkelen en dat veroorzaakt veel onrust en spanning binnen de samenleving. Studenten voeren actie voor het klimaat, boeren worden bedreigd in hun voortbestaan, bouwend Nederland ligt aan de ketting, er is grote onvrede bij politie-, onderwijs- en zorgpersoneel. En er is een ouderenpopulatie die zich financieel steeds meer uitgeknepen voelt. Daarnaast zijn er ook andere kwesties die tot verontwaardiging en frustratie onder een groot deel van de bevolking leiden.

   Was het maar een democratie, hier in Nederland. Het om zeep helpen van het referendumwetje is blijkbaar niet relevant. De middenklasse is al weggevaagd. De “samenleving” waar we zo trots op zijn bestaat uit een flinterdun bovenlaagje uitvoerders van opdrachten, een dikke laag bureaucratie (ambtenaren) een flinterdun laagje middenklasse en een enorme brij proletariaat. Waar lijkt dit op? Juist, de marxistische heilstaat. We zitten er midden in, zonder dat er een schot is gelost. Als politie-, onderwijs- en zorgpersoneel werkelijk zo ontevreden zouden zijn, dan zouden ze aan de revolte meedoen, maar de inschatting is toch dat men er aan mee zal werken die revolte neer te slaan, c.q. er bij blijft staan kijken. Al die “verontwaardiging en frustratie” is geen voedingsbodem voor een revolutie, eerder een uitlaatklep om stoom af te blazen. Je kunt dat afmeten aan de mate waaraan de demonstranten zich aan de regels van hun opponenten houdt. “Tot aan die lijn mag je demonstreren, daarna slaan we er op.” Voorlopig is de heersende klasse nog in veilig vaarwater, die revolte laat nog wel even op zich wachten.

   Wat te denken van ons zorgvuldig opgebouwde culturele erfgoed dat wordt verkwanseld? We verketteren onze zeehelden liever dan dat we ze eren. Straatnamen worden aangepast en het begrip ‘Gouden Eeuw’ moet in de ban. Het populaire sinterklaasfeest is een slavernijdiscussie geworden, met een kabinet dat de roetveegpiet en genderneutraal speelgoed propageert.

   Nu wordt dan toch het allerbelangrijkste aangesproken: ons “zorgvuldig opgebouwde culturele erfgoed”. Wij mogen het niet hebben over de Hufter van Hoorn of de Bloedhond van Coevorden. Onze zeehelden van weleer gingen ter kaapvaart, omdat de stadhouder een deel van de opbrengst op streek. Straatnamen aanpassen? Jazeker. Bewezen landverraders en deserteurs, zoals Bernhard, Wilhelmina, Juliana c.s. worden hier geëerd met standbeelden, straatnamen en hele boekenplanken vol. In de archieven mogen wij niet komen. Mij interesseert het hele sinterklaasfeest geen mallemoer. De hele discussie over een witte of zwarte Piet is misleiding en bedrog. Ik heb veel meer problemen met die “kindervriend” met zijn mijter op en zijn jurk tot aan zijn enkels. De crisismanager weet toch hopen wij wel van de honderdduizenden slachtoffertjes die de collega’s van de goedheiligman door de eeuwen heen op hun geweten hebben, is het niet? Het gezeik over de kleur van een slaafje van de sint is precies de bedoeling: gezeik, iedereen is er druk mee, de clerus kan haar gang gaan.

   De randstedelijke arrogantie waarmee de diversiteit aan de samenleving wordt opgedrongen doet eveneens de wenkbrauwen fronsen. Nog even en ook de kleur van de schaakstukken zal veranderen, omdat het niet meer past in deze tijd dat ‘wit de eerste zet uitvoert’.

   Leuk bedacht: wit mag de eerste zet niet meer uitvoeren. Als crisismanager mag je bekend worden verondersteld, WIE de zet uitvoert. In dat geval kan dus een “getinte Nederlander” wit loten en de eerste zet uitvoeren. En als het gaat om de strijd tussen de burgerklasse tegen de heersende elite met hun waakhondenbrigade, dan is het bekend, dat men zo maar het schaakbord om kan draaien. Vervolgens gaan ze tijdens de wedstrijd de regels aanpassen als hen dat uit komt. Dat is relevant, niet de kleur van de schaakstukken.

   Verantwoordelijke instanties weten nauwelijks raad met de toenemende vluchtelingenstromen en de strijd om de georganiseerde misdaad lijkt verloren. De krijgsmacht is tot op het bot uitgekleed en de nationale politie is het spoor bijster. Ook de rechtspraak kraakt in haar voegen en wordt door steeds meer burgers gewantrouwd vanwege de disbalans in aandacht voor de dader ten opzichte van de aandacht voor het slachtoffer.

   Met andere woorden: “Het is hier een grote puinhoop”. De volgende alinea bevestigt dat.

   De marktwerking in de zorg heeft tot perverse prikkels geleid, waardoor ziektekostenpremies blijven stijgen. Blunders bij de belastingdienst, het UWV en het CBR zijn aan de orde van de dag, de toenemende geldafdracht aan de EU, de door de ECB gedicteerde lage rentestanden en onnavolgbare rekenregels veroorzaken veel ellende in onze portemonnee.

   Hier kunnen we niet spreken over domme blunders, incompetentie, perverse prikkels etcetera. Wij moeten hier spreken van het bewust creëren van een chaotische toestand, zodat iedere nieuwlichter als “turn-around-manager” of “crisis-manager” succes zal boeken, ongeacht wat de consequenties zijn.

   Er is nog maar weinig voor nodig om de vlam in de pan te doen slaan

   Dit is een denkfout. Alle revoluties worden van hogerhand aangestuurd, ken uw geschiedenis. Er is nog veel meer nodig om de vlam in de pan te doen slaan, het verleden bewijst dat. De mensen komen alleen massaal op straat met een lege maag. Dat is niet aan de orde, even afgezien van het feit welke rotzooi ze in het goedkopere vreten hebben gestopt. Het probleem zal alleen door de mensen zelf kunnen worden opgelost, niet door zogenaamde “leiders”, integendeel. Die moeten namelijk altijd gebruik maken van de middelen die het systeem hen aanreikt. Een groot probleem is de rol van de vakbonden, die zeggen de werknemers en de zwakkeren in de samenleving te vertegenwoordigen. Niets is minder waar. Vakbondsleiders moeten hun leden in de grip houden. Hoe dat moet leren ze op Bilderbergconferenties en tijdens luxe diners met de bankraad van de Nederlandsche Bank. Maak de mensen maar niet wijs, dat vakbonden er voor hen zijn, het is precies het omgekeerde.

   Deze en andere, meer sluimerende ontwikkelingen brengen ons maatschappelijk welbevinden in een neerwaartse spiraal. Bij de burgers leidt dat tot irritatie en frustratie. Het is een ontwikkeling die politici en bestuurders liever negeren, omdat ze meer met hun eigen ‘merk’ bezig zijn dan met de publieke taak. Kernwaarden als integriteit, betrouwbaarheid en moreel besef worden met het grootste gemak geschonden. Dat zijn allemaal signalen die in samenhang gemakkelijk kunnen leiden tot een crisissituatie die niet meer beheersbaar is.

   Kernwaarden die worden geschonden door politici en bestuurders, gaan aan de gewone man voorbij.

   Er is nog maar weinig voor nodig om de vlam in de pan te doen slaan. Het is opvallend dat politici en bestuurders geen antwoorden meer hebben op deze vraagstukken.

   Dat mogen ze niet. Iedereen met een afwijkende mening of revolutionair idee wordt eruit geknikkerd of doodgeknuffeld.

   Men spreekt de taal van het volk niet meer en blijft gevangen binnen de tentakels van de eigen institutionele werkelijkheid. Een werkelijkheid die het organisatie- en/of partijpolitieke belang nastreeft, die zich in een bureaucratische en juridische wurggreep bevindt en die niet aansluit op de belevingswereld van de burger (menswerkelijkheid).

   Er is misschien optisch een kloof in werkelijkheid zitten er tralies tussen.

   Er bestaat een kloof tussen de Haagse elite en het volk die steeds groter wordt, getuige ook de vele brandbrieven van het lokale bestuur die gericht zijn aan de rijksoverheid.

   PVV en FvD werpen zich op als tegenstanders van de Haagse elite en het partijkartel. Ongeloofwaardig, want ze maken er zelf deel van uit. Een element van de Haagse elite, die een boerenkiel aantrekt en zegt “het te gaan regelen”, zou de lachers op zijn hand moeten krijgen, maar het tegendeel gebeurt. Weer denken de “opstandelingen” dat er naar oplossingen zal worden gezocht door de lieden die de problemen hebben gecreëerd. Geen revolte, vergeet het maar.

   Moreel besef

   Nederland mag niet afglijden naar het niveau van ‘een falende staat’. Maar dan moet er wel uit een ander vaatje worden getapt.
   We zijn er toch trots op dat we een welvarend land zijn? Probeer dan als kabinet in internationaal verband niet steeds het beste jongetje van de klas te zijn en ruimhartig de geldbuidel te trekken, maar stel eerst in eigen land orde op zaken.
   Kies voor een (crisis)aanpak met aansprekend leiderschap, moreel besef, een luisterend oor en verbindende taal, waarbij de belangen van de gedupeerden (de burger) centraal staan.

   Typisch. Niet de belangen van de burger moet centraal staan, maar de burger zelf. De meerderheid bepaalt, de “leiders” voeren het uit.

   Wellicht zal dan de rust terugkeren binnen de samenleving en kan het Malieveld weer worden gebruikt voor publieksvriendelijke evenementen.

   Iedereen in slaap laten sukkelen, inderdaad en gaat over tot de orde van de dag…..

   Gert-Jan Ludden is adviseur crisisbeheersing.

   Ik ken dit soort lieden: peperdure draaideur managers. Werkzaam voor de macht, niet voor de werknemer. Een ervaren crisismanager moet begrijpen, dat alles wat passeert volgens een uitgestippelde marsroute geschiedt. Een ondernemingsraad zou deze opportunist waarschijnlijk binnen een half uurtje weer in de draaideur hebben gezet.

   Liked by 2 people

 3. Het feit dat je hierbij Opstelten. Teeven noemt vindt ik knap opzienbarend. Aangezien ik weer weet dat de advocaat erg goed op de hoogte was van de “doofpot” achter de zaken van genoemde heren… scherp hoor.. ! Misschien wist hij als “Rechtvaardig Raadsman” TE veel hiervan??

  Like

  • Dacht ik het niet. Als Derk Wiersum echt integer was ( en dat was hij volgens mij), dan is deze hele toestand voorbestemd als “cold case”.

   En…. daar waar vreemde, onverklaarbare en mysterieuze dingen spelen, is het “koningshuis” nooit ver weg.

   Eerst iets mummelen over een “Mocro” met huilcapuchon die zou hebben geschoten, iets met een wit bestelwagentje, en dan nu helemaal niets meer, het bleek toch allemaal niet waar.

   Like

    • En voor de zekerheid is Taghi nu in Iran geplaatst. Hij heeft ook een Iraans paspoort, als dank voor bewezen diensten (het omleggen van Iraniërs in Nederland).

     We weten niet waar hij uithangt, maar dat weten we allemaal wel.

     Like

     • Had gisteren nog even “Het ronde Huis” in gedachten. Nunspeet. Ook weer een verhaal waaraan “bepaalde figuren” worden gelinkt.. het is mijns inziens veel te toevallig allemaal. En aan elkaar verbonden.. het feit dat ik weet dat Opstelten een mooi project voor jongeren in Utrecht om zeep hielp als burgermeester geeft al een soort van idee met wat voor “mensen” we hier te maken hebben..

      Like

 4. De mentale slaaf behoeft zich met bewustzijnsvernauwende roesmiddelen te verdoven, om zijn dagelijks bestaan draaglijk te houden. Om deze middelen dan illegaal te maken / houden en te reguleren is natuurlijk een uitstekend verdienmodel. Alomvattend is het probleem, dat deze zich boven ons stellenden het voor elkaar hebben gekregen, dat de mensheid logos ( λόγος ) heeft verworpen en zich nauwelijks nog van de dieren weet te onderscheiden..

  Liked by 1 persoon

  • “Alomvattend is het probleem, dat deze zich boven ons stellenden het voor elkaar hebben gekregen, dat de mensheid logos ( λόγος ) heeft verworpen en zich nauwelijks nog van de dieren weet te onderscheiden..”

   Peter Wohlleben, Het innerlijke leve van dieren.

   Een boek waar veel mensen een hoop van zouden kunnen leren……

   Nooitgedacht.

   Like

 5. Ohm namo narai !

  Over onze bananen monarchieën .

  Waar sinds de guldensporenslag de harnassen zijn ingeruild voor pantserwagens.

  Onverwachte maar onbreekbare samenwerking.
  In reactie op een overheid waarin de criminaliteit is geïnstitutionaliseerd.
  In een land waar wapens, drugs en kinderen soms één en dezelfde vracht zijn…

  Stel je voor :

  Het hele land gaat gelijktijdig in staking.
  De bouwvakkers, de Boeren de leraren en de politie gaan een dag in staking en trekken weer naar Den Haag.
  De conservatief Christenen gaan de barricades op en voeren het woord.
  Anarchisten [punkers en krakers], de marxist/leninisten, maoïsten en andere potentiele oproerkraaiers gaan die dag zending en missie werk verrichten op internet.
  Zij kunnen dan eventueel de acties coördineren ..
  Waar kunnen ‘ze’ dan die dag de M.E. op af sturen ?
  Voorstellen kunnen dan op de barricades terplekke in stemming worden genomen met de aldaar op dat moment aanwezigen, eventueel ondersteund op internet.
  Een strikte zelfdiscipline is hierbij geboden.
  Het hele plan is gedoemd te mislukken met escalerende gewelddadigheden.
  Als de steuntrekkers dan eens een dagje aan het werk gaan [iedereen kan wel wat], komt de Haagse elite misschien wel voor rare verassingen te staan.
  Stel je voor dat alles eens een keertje goed gaat die dag.
  Hopelijk blijft het dan ‘rustig’ en laten de verschillende samenwerkende groeperingen zich niet af- of uitkopen met de toezegging van een geldbedrag of loze woorden, Haagse bluf en mooie beloftes.
  De heersende elite weet zich die dag dan geen raad !
  Om psychopaten binnen onze gelederen te mijden is tot nog toe veel met gesloten beurzen geregeld.
  Psychopaten kunnen hier dan geen grip op krijgen want zij weten een aantal menselijke gevoelens niet op hun juiste waarde in te schatten.
  Er wordt teveel op een bepaalde vorm van psychopathie geselecteerd in ons land…
  Gerichte vragen kunnen door hen dan maar moeilijk worden beantwoord .
  Er kunnen dan op dat moment radicale veranderingen worden doorgevoerd…

  En staat de hele hofhouding de volgende dag in de rij bij de sociale dienst van Wassenaar !

  Bedankt !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  Liked by 1 persoon

 6. dan zal die ferdi g toch moeten beginnen met de grootste drugsdealer, w a von amsberg. Zijn familie verdient er een vermogen mee, al honderden jaren.

  Like

 7. Ik ben het helemaal met je eens. Alleen maar schijnbewegingen voor de buehne. En de bovenwereld is inmiddels zo verweven met de onderwereld, dat niemand meer weet wie de boef is en wie niet.

  Like

 8. Na onder de bus vandaan te zijn geveegd, zit Teeven tegenswoordigs al een tijdje werk te verdringen óp een buslijn in Haarlem. Wellicht kan hij gaan solliciteren bij de nieuw op te richten IRT 2.0 brigades, aangezien zijn ruim aangetoonde ervaringsdekundigheid in deze tak van sport op z’n cv.

  Iemand nog iets gehoord over die vervalste WODC-onderzoeks-rapporten? Zouden ze inmiddels naar waarheid opnieuw gedaan zijn? Draagt de paus een jurk?

  Wat was dat ook weer voor vaag verhaal met de bisschop van Myra en die tot vleespastei gehakselde kinderen in een dutroux schuurtje?

  Mooi die symbiose met Kleintje Muurkrant!

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.