De poortwachters (4)


Vol verwachting klopt het hart. Van de Oostenrijkse OvJ die graag het startschot zou willen geven in de zaak tegen Gal Barak. Hij heeft de Bulgaarse autoriteiten om uitlevering gevraagd van de “Wolf van Sofia”, maar tot nu toe noppes. En dat zal mede te maken hebben met de invloed die Tel Aviv achter de pakken yoghurt uitoefent om haar Israëlische onderdaan veilig naar huis te loodsen. Al was het alleen maar om de trouwe afdracht aan zijn thuisland van een deel van de meloenen, die hij onder meer in samenwerking met Rudolf Booker’s Payvision van duizenden krabbers heeft gejat. Gemeengoed bij gevulde keppeltjes. Niks bijzonders. Overigens was er vier jaar geleden in Bulgarije ook al sprake van een Israëlisch/Nederlandse combine bij deze vorm van flessentrekken.

Vielen in de huidige casus naast de rol van de inmiddels door de ING overgenomen Payvision ook die van de Sofiaanse Investbank en een Nederlands filiaal van de Deutsche Bank in de prijzen, in 2015 gingen de gladiolen naar de TBI Bank en haar in de Amsterdamse De Cuserstraat (1) gevestigde Israëlische moederonderneming Kardan NV, die haar andere dochters lekker laat rommelen op het terrein van waterbeheer, vastgoed en financieringen. Met name in de grote steden in het oosten van het Vierde Rijk oftewel het Oostblok. Toen waren het vooral duizenden Fransen en Belgen die leeggehaald werden. Of het ooit tot een rechtszaak is gekomen en of Payvision ook toen al bij het onderbrengen van de buit betrokken was is helaas (nog) niet terug te vinden. Je kan niet alles hebben. Stay tuned (JP).

1 ) Nu we het toch over flessentrekken hebben. Even verderop in de De Cuserstraat was ooit de legendarische Ever Moving Circle International van good old tricky Dicky Peschar actief. Kunt u terugvinden in de serie “Joepie, de poepie” in het archief van Kleintje Muurkrant.  

6 gedachtes over “De poortwachters (4)

 1. Al eerder gezegd, het ligt niet aan de rijken dat de armen arm zijn.
  Dit ligt helemaal aan henzelf, als je niet pakt wat van jou is of je laat jezelf bestelen door zo’n lamlul met kippeleren schoenen en stropdas, moet je je hand in eigen boezem steken.
  FIGHT FOR YOUR RIGHTS!!!

  Like

   • Kortom, als we ons niet tot de tanden bewapenen maken we geen enkele kans. Als iets duidelijk wordt van de filmpjes die “Niemands Knegt” ons het afgelopen jaar voorgeschoteld heeft, dat we het station van geweldloos verzet wel voorbij zijn. Het is toch frappant hoe dat overheden totaal niet in staat zijn om hun eigen bevolking te beschermen tegen het geweld en de criminaliteit die de massa immigratie uit Azië en Afrika met zich meebrengt. Aan de andere kant hebben ze duidelijk wel de wil en de middelen om grof mensonterend geweld tegen de eigen bevolking in te zetten als die zich gaat verzetten tegen een falende overheid.

    Liked by 2 people

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.