Het Oranje Kapitaal


Het verhaal van een onvoorstelbare rijkdom in 206 jaar bij elkaar gestolen.

Dit is al eens opgeschreven in 1982, toen het Oranjesyndicaat al 169 jaar bezig was hun wingewest aan de Noordzee en haar koloniën “uit te baten”. Vanaf koning Willem I tot en met de eerste 34 jaar Zur Lippe B., welke laatste nog steeds de stadhouder levert, nu al weer 71 jaar lang met aftrek van 5 jaar bezetting door Hitler Duitsland. De lucratieve beloning om de 17 miljoen Nederlanders te laten zuchten onder ‘The Crown’ is extravagant te noemen.

In de 70-er en 80-er jaren verscheen een socialistisch historisch tijdschrift onder de naam “De Tand des Tijds”. In de uitgave van november 1982 werd door de redactie een poging gedaan om het vermogen van het Oranjesyndicaat te becijferen aan de hand van economische wetmatigheden. Hun uitgangspunt was, dat twee maal twee vier is, was en zal blijven. Daar valt niet veel af te doen. Vanaf de installatie van de eerste post-Napoleontische stadhouder, Willem I, die zich koning mocht noemen in 1813. De echte Oranjes waren gelukkig al in 1702 uitgestorven, maar door te doen alsof Willem de Zwijger hun stamvader was, maakten ze de bevolking wijs, dat zij de rechtmatige erfgenamen waren. Deze eerste nep-Oranjes stierven met de kleinzoon (Gorilla) van Willem I in 1898 ook weer uit, waarna er in de periode 1898 – 1980 een “vrouwelijke” serie bastaarden op de troon plaats namen. Dus tot aan de Duitse nazi-agenten Zur Lippe Biesterfeld, de dynastie, die het stokje met Beatrix in 1980 heeft overgenomen. Men doet nog steeds alsof men van Willem de Zwijger afstamt. Dit sprookje voor de goedgelovigen onder ons moet in stand worden gehouden om hun bij elkaar geroofde bezittingen te beschermen. Want deze grootvervuilers weten inmiddels beter dan de Nederlanders zelf, dat een onteigeningsprocedure 100% slagingskans heeft. Ten koste van alles, tot en met liquidaties, collaboratie, constitutionele crises of gewoon desertie en landverraad, moet dat worden voorkomen. Tot nu toe met succes. Je kunt het zo rottig niet bedenken of het “koningshuis” verschijnt in beeld – zó betrokken en wellevend, innemend en belangstellend.

En hun geroofde bezittingen zijn exorbitant, getuige de berekening van bijna 40 jaar geleden al weer. En na 1982 zal het vermogen niet zijn afgenomen, integendeel. Bovendien wordt geen rekening gehouden met de opium inkomsten en andere illegale activiteiten van dit syndicaat. Klik op de afbeeldingen, lees het artikel en de conclusie. Want die komt op het volgende neer: het is zó onvoorstelbaar veel, het zal wel gelogen zijn.

18 gedachtes over “Het Oranje Kapitaal

 1. Nep Koningshuis is vieze, zeer lage mensen, ze zijn nooit waardig om koninklijk te spelen!
  Ze durven ons voor de gek… bruut tegenover volk!
  Volk is nog steeds blind op nep koningschap om heel veel geld…..?? Eigenlijk verdient volk veel geld van nep koningshuis, wat ze van volk hebben gestolen…
  Potverdomme!
  Dankzij de domme regering!

  Like

   • Ja, maar Rutte is de meeste verantwoordelijk voor nep koningschap, dat hij ze nog meer, meer, meer rijker maakt….. is onbegrijpelijk, terwijl Alex een doodgewone man is zoals maxi ook een doodgewone vrouw is…
    Dan is Rutte niet goed bij zijn hoofd!
    Nep koningschap mag alles, alles, wat het volk niet heeft…..
    De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar nooit voor ieders hebzucht!
    Mensen zijn EEN op aarde!
    We zijn geboren zonder geld en later gestorven zonder geld….

    Like

  • Dat gevoel dat ze met onze bestuurders ons geven door een bepaald ” klimaat” te creëren, waardoor we volgestopt worden met de problemen van de door hen gecreëerde migratie golf is een wurggreep van ongekende omvang, die een crisis als woningnood, voedselcrisis, geldcrisis, nagelaten door graaf draghila, stagnatie in opvang gezondheid zorgprogramma en noem maar Op? En vele jaren vergen om hier bovenop te komen?
   wij zijn een land die een bescheiden rol hierin kunnen spelen en niet voorop kunnen lopen?

   Like

  • getuigt niet echt er van dat je verstand hebt maar een knakworst uit een blikje !
   Werkelijk als je zo achterlijk bent om alles te geloven wat gedrukt staat !
   Als het koningshuis verdwijnt worden we een een dictatuur !
   Kan jij als eerste knakworst op de brandstapel ! kneus, leer eerst nederlands voor je je mond open doet

   Like

   • Als het koningshuis verdwijnt worden we een een dictatuur !

    Het collectieve Stockholm syndroom.

    Monarchie = Dictatuur

    Verdwijning “koningshuis” is minimaal € 1.600 miljard in de pocket.

    Like

   • @ anoniem: Nee een weldenkend mens gelooft iemand op z’n blauwe ogen als ie zegt dat ie bij de gratie God koning mag zijn.
    Als je dat gelooft ben je meer dan die knakworst, maar dan 1 die het hele spijsverteringskanaal heeft gezien, maw een grote flapdrol.
    Moeilijk hè zelf nadenken.

    Like

 2. De zin en onzin van een monarchie

  Goeie vraag, wat levert een monarchie voor voordeel op? Het zinnige dus van een monarchie, die vraag is heel kort te beantwoorden, n.l. helemaal niets! Dat betekend niet naar de verhalen en reclameboodschappen luisteren of kijken die door de RVD en AIVD de media in worden geslingerd. Beide organisaties – die in principe de veiligheid van de bevolking moet bewaken, doen dat geenszins – maar staan geheel ten dienste van de monarchie. Moet er een beslissing worden genomen waar parlementaire goedkeuring voor nodig is, bijvoorbeeld het budget van het koningshuis, dan worden we overstelpt met charme offensieven en reclame boodschappen dat ze zulk nuttig en verbindend werk leveren. Dat verbindende werk van die lui is mij persoonlijk een raadsel, en nuttig? Dat is door niemand uit te leggen. Volgens wereldvreemde onderzoekers zou de monarch ons bij een handelsmissie minimaal €1 miljard opleveren, vroeger door iemand die de meest wanstaltige hoeden droeg en tegenwoordig door een monarch door zijn MAVO opleiding in de strijd te gooien. En dat zou dus een reden zijn om de monarchie zinvol te vinden? Het protestante deel van de natie zag dat op de munt stond ‘god zij met ons’ met het gezicht van de regerende monarch er op, voldoende reden om ze te aanbidden. Door als standup comedian te acteren gedurende gesprekken met het volk zijn er al snel lieden die vinden dat hij zo sympathiek over komt en dat zijn meegekomen vrouwtje zo’n mooi jurkje droeg. Een kinderhand is immers gauw gevuld! De nadenkers onder ons zijn een ietsje kritischer en vragen zich al snel wat gaat dit bezoek ons nu weer kosten? Want één van de kernproblemen is dat alles wat die monarchie uitspookt geld kost, héél véél geld. Als je dan vervolgens optelt wat het oplevert, is de conclusie snel gemaakt, niets! En dat door lieden die absoluut 100% zeker niet tot welke adellijke familie dan ook behoren, maar zich wel zo voordoen en daardoor schat en schatrijk zijn geworden. Dieven en identiteitfraudeurs zijn het.

  Like

 3. Een werkelijke koning draagt zorg voor de mensen, lees anders The once and future king van Terence White, over koning Erthur, Parcival, etc.
  Het zou verplichte kost dienen te zijn dat te lezen.
  Het verkregen bewustzijn zou deze site overbodig maken…
  Met alle respect en dank voor Admin.

  Beste groet,
  ‘Morgan’

  Like

 4. Ohm namo narai !

  Over macht en onmacht.

  Bij deze een Update sinds Sumatra tsunami de 2e voor Kerst 2018 en die aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië met Kerst 2018.

  De meeste van de nu volgende feitelijke gebeurtenissen had ik mondeling al [ver] vooraf gemeld.

  Na Westerwijtwerd 22/ 23 mei j.l . …..

  Ter verdediging..

  Om de arrestatie van Jeffrey Epstein te vieren was ik 13 juli j.l. voor het eerst sinds lange tijd weer eens op een feestje in Groningen.
  Binnen korte tijd werd ik door een student psychologie met complottheorieën in het beklaagdenbankje gezet.
  Binnen 12 uur was het dan ook goed raak met die aardbeving bij Ternate [ bij Ambon ].
  Gevolgd door een bliksemse donderbui [met hagel] precies een maand later 13 Augustus j.l…
  Inmiddels routinematig had ik daarmee mijn zegje als aardbevingsGroninger en donder en bliksempredikant wel weer gedaan .

  2 weken later…

  28 augustus Groningen ontzet ! [op speciale feestdagen enzo..]

  Voorafgegaan door het bliksemse gedonder in het Zuiden van het land [met hagel].
  Met die aardbeving in Zeerijp en Stromboli vulkaan was menigeen ontzet . . .
  Gevolgd door die Aardbevingen ongeveer 1 maand later 26 sept. in Ambon [ bij Ternate ], heb ik mijn aardbevings en donder en bliksem verhaal weer rond voor dit jaar .

  Bedankt voor je aandacht…

  De satan is een echte looser volgens mij, hij en zijn personeel leven dan ook nog lang en ongelukkig. . .
  De problemen waar fascisten en satanisten nog mee te kampen krijgen lijken mij nu voor hen onoverkomelijk tot in de eeuwigheid.

  Ter ondersteuning

  Over Hemelpaleizen, Luchtkastelen en Gouden bergen enzo…

  Klaarblijkelijk leeft de rest van de Mensheid dan nog lang en gelukkig ! !

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Oh ja !

  De ‘ heer ‘ Epstein heb ik in Groningen in het begin van de jaren 90 gesignaleerd.
  Het was in de tijd van het I.R.T. van Traa en Dutroux.
  Hij was hij het gezelschap van of op en om en nabij Jimmy Saville , Beatrix , Mabel en George Soros , Friso , van Korlaar , een oude de Rothschild , Dick Berlijn , en nog een paar van die griezels…

  Advocaat van Binsbergen wil ik nog noemen als mogelijk slachtoffer van deze moloch kliek.

  Dit nogmaals in reactie op hun 9e cirkel moloch diensten in Groningen destijds ..
  Tot noch toe heb ik, ondanks uitdrukkelijk verzoek, geen correspondentie en/of andere schriftelijke stukken mogen ontvangen of ter inzage gekregen..

  Sri.

  Like

  • “Dit nogmaals in reactie op hun 9e cirkel moloch diensten in Groningen destijds ..
   Tot noch toe heb ik, ondanks uitdrukkelijk verzoek, geen correspondentie en/of andere schriftelijke stukken mogen ontvangen of ter inzage gekregen..”

   Wie zwijgt, stemt toe.

   Enne, helaas, leuker kunnen we én willen we het niet maken…

   Nooitgedacht

   Like

 5. Ach,mijn reactie weer weggevaagd. Ik zag wel dat er een soort knakworstenoorlog bestond. Ik kan iedereen aanraden om te gaan lezen.Echte boeken echte historici echte juristen en men komt dichterbij de waarheid en omvang van het gestolene door de amsbergs en hun voorzaten.
  Erfopvolging is heel dom !
  Dat zou zelfs een knakworst nog kunnen begrijpen.
  Begin eens met het boek van Philip Dröge ,historicus, Het Oranjekapitaal uitgegeven in 2004. uitg. Vassaluci Amsterdam. Er is nauwelijks ruchtbaarheid aangegeven maar ja. De “bovenonsgestelden smoren alles in de kiem”.

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.