Nederland voor het oorlogstribunaal


De seculiere republiek Syrië is één van de oudste landen en beschavingen ter wereld en is door barbaars westers geweld geprobeerd naar het stenen tijdperk te bombarderen. Damascus bestaat al meer dan 7000 jaar en Den Haag is een de facto onbestaande entiteit, een volgebouwd stuk stuifzand aan de Noordzee, geen vergelijk dus.

Dutch war crimes

Oud-koloniale Hollandsche VOC-mentaliteit toegepast in het Midden Oosten.

Nederland telt weer mee in de wereldpolitiek.

Meerdere malen hebben wij er op gewezen, dat geklaag over immigranten uit landen als Syrië en Libië ongepast is. Er zijn nu eenmaal bepaalde krachten in werking gezet die een agenda uitvoeren, waarvan wij geen weet hebben. Door onze chronische informatie-achterstand zien wij door de bomen het bos niet meer en slaan in een modus van cognitieve dissonantie: “Wat maakt het uit, ik hoef het toch allemaal niet te weten.”

Maar wij willen  het wel weten. Dus gaan we het beredeneren, bij gebrek aan informatie. Ten eerste zijn er mensen nodig om bepaalde werkzaamheden tegen een bestaansminimum te verrichten, die de gemiddelde Nederlander niet meer wil doen. Aangezien de autonome bevolkingsgroei door welvaartsverschijnselen wordt afgeremd, moet er nieuw bloed worden geïmporteerd.

In de tweede plaats wordt de aanloop naar de twee grote vernietigingsoorlog in het buitenland uitgevochten, het liefst zo ver mogelijk van onze binnengrenzen. Deze aanloop kunnen we het best vergelijken met de koloniale oorlogen van de 18e en 19e eeuw, toen de wereld werd verdeeld onder de grootmachten, bestaande uit voornamelijk witte mensen op het noordelijk halfrond.

In de derde plaats wordt van de nood een deugd gemaakt. Door het gooien van bommen op landen met een grondstoffen- en  immigrantenpotentieel, worden twee doelen gediend. Het eerste is het op gang brengen van een stroom goedkope arbeid en het tweede het herkoloniseren en leegroven van grondstofrijke gebieden die dienst gaan doen als het slagveld van de toekomst. Dat leegroven van de grondstofvoorraden kan het beste met veel geweld gebeuren, onstabiele toestanden zijn nu eenmaal goed voor de prijzen. Hoe meer trammelant, hoe hoger de prijzen.

Conclusie: de vluchtelingenstroom heeft het westelijk bondgenootschap zelf veroorzaakt en daarover klagen is asymmetrische schijnheiligheid.

Binnenstedelingen met fluwelen handjes als Baudet en Wilders hebben net zoveel recht van spreken over de moslim immigratie als dat zij jammerend op een trekker een hun volstrekt onbekend fenomeen een hart onder de riem staan te steken: de boerenstand.

Tegen het IS kalifaat of Syrië?

In 2014 is door het ongekozen  Kabinet-69 met steun van een ongekozen Kamermeerderheid en zonder de toestemming van de Nederlanders, besloten het IS kalifaat in Syrië en Irak aan te vallen in samenwerking met een voor de gelegenheid geformeerde westerse coalitie. Humanitair of voor de vrede, een laserbom maakt geen onderscheid. Sinds de uitvinding van het vliegtuig en het feit dat die als bommenwerper vanaf veilige hoogte kunnen fungeren, regent het onophoudelijk bommen op Arabische staten.Wat na 8 of 9 kruistochten niet is gelukt, wordt sinds de beheersing van de vliegkunst alsnog recht getrokken. Nederlandse F-16’s hebben sinds die officieuze oorlogsverklaring meer dan 2100 bombardementsvluchten boven Irak én Syrië ondernomen. Op zekere dag in 2015 werd in het stadje Hawija in Irak een complete woonwijk plat gegooid, waarbij meer dan 70 burgers het leven verloren. Het doel schijnt een fabriek van autobommen van IS te zijn geweest – vraag is hoe je het in je hersens haalt die met bommen te bestoken. Nog nooit gehoord van de Enschedese munitieramp in 2000 zeker? Nederland had beter moeten weten. En natuurlijk worden dit soort fabriekjes onder dekking van een woonwijk gesticht.

Oorlogsmisdaden

Nederland heeft oorlogsmisdaden gepleegd tegen het Syrië van Bashar Al-Assad. Door in de eerste plaats de luchtaanvallen te richten tegen het Syrische leger. Er was al geen mandaat om het IS kalifaat namens de Nederlanders te bombarderen, dus wie maalt er om dat de echte tegenstander, namelijk het Syrische leger wordt aangevallen? Want dat was het werkelijke doel van de missie: Al-Assad moest en zou weg.

In de tweede plaats zijn er in de periode 2015 tot 2018 grote hoeveelheden wapens en ander gevechtsmateriaal aan groeperingen geleverd welke allemaal dezelfde doelstelling hadden: Al-Assad en zijn Syrische leger bestrijden.

Dit weten we allemaal, omdat er vanuit het Binnenhof is gelekt en uit de Hofvijver is opgevist.

Het bombardement op Haijwa heeft ook aan 23 kinderen het leven gekost. De vluchtelingenfamilies hadden in de buurt van de munitiefabriek hun kampement opgeslagen.

De bombardementsvluchten werden gecoördineerd door de Amerikanen en er werd gevlogen vanaf een basis in Jordanië. Tot januari 2016 werden – zoals in het parlement was overeengekomen – uitsluitend doelen in Irak aangevallen. Maar vanaf 29 januari werden ook acties  in Syrië uitgevoerd, dit zal te maken hebben gehad met de onverwachte opmars van Al-Assad’s  troepen richting Irak. In eerste instantie geen bombardementen, maar wel de leveranties van oorlogsmateriaal aan de Koerden en het Iraakse leger. Bombardementen werden dusdanig gericht uitgevoerd om het IS kalifaat in Irak te vernietigen, maar daarentegen in Syrië te versterken. Tegen Al-Assad dus.

De sektarische strijd tegen Al-Assad

Tussen 2015 en begin 2018 zijn maar liefst 22 terroristische groeperingen door Nederland met oorlogsmaterieel bevoorraad. Dat betekende € 70 miljoen aan belastinggeld waar niemand in is gekend. Zulke zaken gebeuren op geheim niveau in opdracht van The Crown via onze gewaardeerde Amerikaanse bondgenoot. Nederland heeft die orders 1 op 1 uit te voeren, op straffe van interne druk en het oproepen van een bepaalde crisis-sfeer, die over geheel andere zaken gaan. Het betere geheime dienst werk dus.

“It may be dangerous to be America’s enemy, but to be America’s friend is fatal.”

Henry A. Kissinger – warcriminal

In 2018 vond er in de 2e Kamer een debat plaats over deze kwestie. Debatten in het parlement over dergelijke zaken hebben altijd het karakter van “damage control” met een ruzie-achtig gespeeld sfeertje. Wat er werd vastgesteld is een summiere bekentenis van de onwettige regering van Nederland, dat er slechts ongevaarlijk hulpmateriaal (o.a. Toyota pick-ups, waar je geschut op kunt monteren, maar dat heb je niet in de hand….) aan de zogenaamde Syrische rebellengroeperingen. Niets is minder waar, naar is gebleken. Willens en wetens zijn terroristen van het niveau IS kalifaat beleverd, ook met wapens en munitie, werden hun salarissen betaald en hun gewonden verzorgd. Deze groepen waren met name actief in de strijd om Aleppo, een al even oude stad als Damascus, totaal verwoest en leeggeroofd door de Turken. Actief tegen Al-Assad, de wettige president van het land.

Nederland wast zijn handen in onschuld, zegt niet te hebben geweten, dat ze hadden te maken met terroristen van het kaliber koppensnellers en terreur tegen onschuldige burgers. We spreken over 22 groepen en groepjes, normaal gesproken ongecoördineerd, maar door de Nederlandse leveranties als bindende factor effectief het Syrische leger bestrijdend.

Hawija in Irak is het topje van de ijsberg.

Er zal de komende jaren nog veel meer aan “Dutch war crimes” boven water komen. Er zal onderzoek worden gedaan naar de toepassing van het geweld en door wie. Nederlandse regeringsfunctionarissen zullen worden aangeklaagd, waaronder de eeuwige 1e minister Mark Rutte, maar ook figuren als Bert Koenders, Uri Rosenthal en Stef Blok.

Maar dat is niet genoeg; althans Nederlanders zouden daar geen genoegen mee moeten nemen. Want….:

…. wie is de opperbevelhebber van de Nederlandse strijdkrachten? Dat is de “regering”. Wat is een “regering” in dit land?  Volgens de rammelende grondwet bestaat die uit “de koning en zijn ministers”. Wie is de baas van dat gezelschap? Dat is uiteraard de hoogste in functie, het staatshoofd, uw “koning” dus. Wie is de uiteindelijke opperbevelhebber van de krijgsmacht? Dat is “de regering”. Wie moeten er dus voor het Oorlogstribunaal gesleept worden?

De “koning” en zijn ministers.

De opperbevelhebber gearresteerd?

BRON: Oneworld Global Think Tank

12 gedachtes over “Nederland voor het oorlogstribunaal

 1. Heren/dames in militaire dienst: u allen zijn gewone huurmoordenaars.
  One day, PAYDAY!!!
  Er is nog nooit iemand geweest die een citroenpitje in de grond heeft gestopt en er daarna bananen van kan plukken.
  Stelletje losers.

  Liked by 1 persoon

 2. Wederom weer een aardig stukje werk.
  Het verbaasd mij overigens dat de schrijver inmiddels al over is tot de new speak door het te hebben over “witte” bevolking …. Helemaal politiek correct, dat wel. Ik weiger echter mijzelf als wit te bestempelen. Ik heb de proef vaak op de som genomen en iets wat wit wordt genoemd naast een (niet zongebruind) lichaamsdeel te houden. Ik kom dan tot de conclusie dat mijn huid net zo wit is als een poes die op een vagina zou lijken.

  Over onze vaderlandse notoire leugenaar Mark heb ik vaak gedacht, waarom Mark? Het is een sul, niet iemand die ook maar ergens echt verstand van heeft, het charisma heeft van een beschimmelde citroen ….. waarom Mark?
  Natuurlijk heeft hij een aantal eigenschappen die nodig zijn om zich te profileren in het bordeel dat zijzelf Politiek den Haag noemen. Liegen, bedriegen, roven en stelen ….. dat zijn idd gewenste kwaliteiten. Ik kwam een alleraardigst stukje journalistiek tegen die e.e.a. wederom in een ander daglicht zetten. De belangrijkste eigenschap van ook Mark, zowel als Asscher, als de beruchte familie Donner en zo vele anderen namelijk een (oorlogs)verleden van familieleden die dienen als opstap voor trouwe dienders van het vorstelijk grootkapitaal.
  https://jdreport.com/geheimzinnige-achtergronden-opa-van-mark-rutte-was-verbinder-van-de-nsb/

  Liked by 1 persoon

  • Als de schrijver (overigens ook een “bleekneusje”) “over is tot de new speak” (popi voor politiek correct, dat zie je hier nogal veel, zeker) zou ik mijn “complimenten” over dit vertaalde stukje internet maar heel snel corrigeren als ik jou was. Je bent nog niet helemaal uit de ontkenningsfase, blijkbaar.

   Wederom weer aardig verbaastdt….Wat een slap gelul, sorry.

   Like

   • Gut, langetenenfestival?
    Ik ben dyslectisch maar schrijf toch!
    De grammaticale damage control wordt geheel door de tekstverwerkers spellingscontrole gerealiseerd die overwegend minder fouten maakt dan ik.

    Like

    • Niks lange tenen. Ik kan niet tegen zinloos gezeik, that’s all. Maar je zeikt maar rustig verder, hoor. Dat ga ik nou ook eens doen:

     Toen op 22 juni 1596 De Houtman en Keyser op de rede van Bantam aankwamen en aan wal gingen, spraken de Javanen hun bewondering uit: “Wat zijn die mannen mooi zongebruind!”

     Ik heb je bijdragen al die jaren wel kunnen waarderen, maar het moet wel over de inhoud gaan.
     Maar als het plotseling gaat over een schrijver die ineens “politiek correct” gaat zwammen, dan dien jij een andere agenda. Dat is vreemd na bijna 10 jaar, opvallend zelfs. Dat moet iets te maken hebben met bepaalde berichtgeving hier.

     Like

 3. Googled u allen even mee Betonreus Holcim Lafarge financiert Syrische Terroristen. U denkt ach ver van mijn bed. Nou dacht t niet want Stef Blok en de geheime diensten komen frequent even een bakkie doen bij Geertje van Estrik aan de Vossenlaan in Bosch en Duin.
  Daarnaast wordt er gelijk even gesmoest om de Betonmuur van Donald Trump te mogen bouwen

  https://www.theguardian.com/world/2018/jun/28/lafarge-charged-with-complicity-in-syria-crimes-against-humanity

  Like

 4. Wat erg, dat Mark zijn karakter zeer slecht is om in mini Nederland te regeren, maar ook tegelijk bemoeit over andere landen om oorlog te voeren…. Mark is een steenrijke bankier, maar niet regeerder!
  Wat speelt Mark veel, heel veel geld verspild…. Mark kent niet, dat de wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht… waarom hebben we een nep koningschap nodig??
  Koningschap kan afschaffen, want Duitsland, Zwitserland, Frankrijk enzovoorts hebben geen koning of keizer nodig!!
  Blij, dat wij nooit als politieker zijn…
  Want ze regeren door en door slecht..

  Like

 5. Sinds de bushgate, zijn balvanellende en wanhoopschepper medeverantwoordelijk voor het huidige beleid, daarom stem ik niet, want als je stemt, betekent dat je mede verantwoordelijk wordt geacht?
  Stemmen op een oppositie p partij zou een issue kunnen zijn, maar die zijn schijnbaar behoorlijk in trance gebracht?

  Like

 6. Wat erg, dat Mark zijn karakter zeer slecht is om in mini Nederland te regeren, maar ook tegelijk bemoeit over andere landen om oorlog te voeren…. Mark is een steenrijke bankier, maar niet regeerder!
  Bovendien is erg zeldzaam om een geweldige, een goede premier te zijn!
  Wat speelt Mark veel, heel veel geld verspild…. Mark kent niet, dat de wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht… waarom hebben we een nep koningschap nodig??
  Koningschap kan afschaffen, want Duitsland, Zwitserland, Frankrijk enzovoorts hebben geen koning of keizer nodig!!
  Blij, dat wij nooit als politieker zijn…
  Want ze regeren door en door slecht..
  Oorlog voeren, durven ze wel, achter de rug van Nederlanders…
  Er is nog meer te vertellen, maar ik stop…ik ben maar een mens, zonder macht..

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.