De Betonmaffia


Zoals u misschien wel weet is de gehele bouwwereld georganiseerd in gelegenheidsconstructies om de bouwfraude fase II te kunnen continueren. Eén van de beproefde, eeuwenoude beschermingsconstructies, is de gildevorming. Prijsbescherming en het elkaar toespelen van de bal zijn de voornaamste doelstellingen voor winstoogmerk. Degene die het spel niet mee speelt, wordt geliquideerd. Daarom is het beter om bijvoorbeeld het Betonkartel de Betonmaffia te noemen – of zijn het misschien de boven- en de onderwereldconstructies? De ene hand wast de andere.

In het “koninkrijk der Nederlanden” wordt de kartelvorming al gepraktiseerd sinds de oprichting van de VOC. Tot groot genoegen van de eigenaren, die de onwetende consumenten een poot uitdraaien zonder het in de gaten te hebben. Want dat is het: er is geen concurrentie meer, anders dan op kruideniersniveau.

De actualiteit in Syrië.

Op 10 oktober 2019 heeft de Witte Huis woordvoerder D.J. Trump eenzijdig en onverwacht aangekondigd de Amerikaanse troepen uit Syrië weg te halen. Iedereen schreeuwt vervolgens moord en brand over de onbetrouwbaarheid van de verenigde staten van Amerika, met name jegens de Koerden, die aan hun lot worden overgelaten. Binnen een dag rukken de NATO-troepen onder Turkse vlag de soevereine staat Syrië binnen, zogenaamd om een “safe zone” te creëren. Alsof het afgesproken werk is, sluiten de Koerden direct een verbond met Al-Assad en vervolgens stormen de gemotoriseerde Syrische divisies links en rechts de door de Koerden bezette gebieden binnen, recht op de NATO-troepen af. En alsof het afgesproken is, grijpt Rusland in en wordt er een wapenstilstand afgekondigd.

Maar op 16 oktober j.l. kunnen we waarnemen, dat binnen de NATO en met name Frankrijk de paniek is uitgebroken. Want er staat namelijk een cementfabriek van Holcim/Lafarge in Noord-Syrië. Je zou zeggen: parachutisten droppen en verdedigen tegen de Syriërs. Maar het is te laat. Paniek dus.

We nemen van Kleintje Muurkrant het volgende artikeltje over.

Viel het u ook op vandeweek? Liet Emmanuel C(ocos) Macron weten dat hij op korte termijn zou zorgen voor extra veiligheidsmaatregelen ten behoeve van zowel het Franse militaire als burgerpersoneel dat in het noorden van Syrië van de Koerdische zon zat te genieten. Vanwege het vertrek van de Amerikaanse houwdegens uit het gebied en het dreigende Turkse kromzwaard. Of ie daarmee via een B-weg bedoelde dat ook de sportieve Haantjes deze week werden teruggeroepen was niet helemaal duidelijk. Maar mocht dat inderdaad zo zijn, dan moesten ze blijkbaar eerst nog een dringend klusje afmaken. Want wat snorkelden wij gisteren op? Dat Emmanuel’s Galliërs samen met wat Noorse bondgenoten de Frans/Zwitserse cementmolen van Holcim/Lafarge in noord-Syrië in de hens hadden gestoken. Nou zit daar enige logica in, want zoals u weet heeft het bedrijf indertijd met instemming cq. begeleiding van Franse geheimsmurfen IS zo keurig geassisteerd bij de aanleg van ondergrondse bunkers etcetera en genoot het van onze zijde speciale belangstelling door de aanwezigheid van Geertje van Estrik in het financiële topechelon van het bedrijf. En stel je voor, dat ondanks al die “veiligheidsmaatregelen” toch nog meer bewijzen van de naar eau de Vichy riekende hulp aan IS in handen zouden komen van de naderende strijdkrachten van Adolf Assad en Vlad Poetin. Ca serait chatte. Dus dan maar de hens erin. Zo gaat dat in onze vrije democratische wereld.  

Stay tuned (JP).

Verrassend? Ja en nee.

Wat wel verrassend is, is dat de terugtrekkende troepen van de verenigde staten de nog resterende niet vernietigde olie-installaties met rust laten. Normaal gesproken wordt alles opgeblazen, maar deze keer wordt dat achterwege gelaten. Bombarderen kan altijd nog.

Het bewijs lijkt geleverd dat in dit geval de Franse Betonmaffia medeplichtig is aan het leveren van steun aan de door het westen zo verafschuwde terroristen van het IS kalifaat. Naar het schijnt door het kalifaat te betalen om de productie aan de gang te houden. Productie waarvoor? Voor verdedigingswerken en tunnels tegen de troepen van Al-Assad. Precies zoals Nederland schuldig is aan het leveren van wapens en rijdend materiaal aan “bevriende” kannibalen. De doorsnee Nederlandse krantenlezer en televisievolger zal het worst zijn, maar toch vreemd opkijken bij dergelijk nieuws. Maar echt verrassend is het dus niet, getuige dit krantenbericht in het Britse The Guardian van 28 juni 2018:

The French cement giant Lafarge was charged on Thursday with complicity in crimes against humanity and financing terrorists, for allegedly paying millions to jihadists, including the Islamic State group, to keep a factory open in war-torn Syria. “That the courts are finally recognising the scope and seriousness of these allegations is absolutely historic.”

https://www.theguardian.com/world/2018/jun/28/lafarge-charged-with-complicity-in-syria-crimes-against-humanity

Nou, nou, historisch, dat zijn grote woorden. We lezen dat Shell onder allerlei rechtszaken uitkomt en de Franse Spoorwegen gaan echt de Joden niet vergoeden voor hun enkele reis naar Auschwitz. Zouden er koppen gaan rollen? Dus wat lezen we in maart van dit jaar?

Prosecutors opened an investigation into suspected funding of terrorism in June 2017. They are looking into payments possibly made by Lafarge through intermediaries to armed groups, including Islamic State, and into possible purchases of raw materials from intermediaries related to these groups.

Eight former Lafarge executives were put “under formal investigation” for suspected terrorism financing, including Olsen and Bruno Lafont, who was Lafarge’s CEO at the time.

https://www.reuters.com/article/us-lafarge-syria/french-judges-drop-preliminary-charges-against-lafargeholcims-former-ceo-idUSKCN1QM21K

De topman wist van niets en is veiliggesteld. Door de fabriek af te branden zijn ook zijn opdrachtgevers veilig gesteld. En nu gaan ze 8 voormalige medewerkers juridisch een kopje kleiner maken. Alles is geregeld, de Frans/Zwitserse Betonmaffia is overeind gebleven. Aanslag mislukt, zou je kunnen zeggen.

Wat heeft dit alles nu met Nederland te maken?

Om te beginnen zou u de PDF van Kleintje Muurkrant even moeten downloaden en goed doorlezen, want dan zult u zien dat er nogal wat meer aan de hand is. Dat verhaal begint veel eerder dan het in de brand steken van een cementfabriek, ver van ons bed. Klik op het document voor het complete verhaal in PDF:

Zoals we kunnen lezen spelen er ook Nederlandse belangen mee. De militaire operaties in Irak en Syrië hebben alles te maken met de belangen van Royal Dutch Shell. De militaire acties in Afghanistan hebben alles te maken met de belangen van de oude Billiton Maatschappij voor de winning van zeldzame mineralen én de Opium Regie 2.0. De militaire operaties TEGEN de regering van Al-Assad hebben alles te maken met de lucratieve wederopbouw contracten in het “nieuwe” Syrië. Een Syrië zonder Al-Assad en zonder Rusland of Iran. Dit gaat het lompe westen aan de begerige neus voorbij. Het IS kalifaat is domweg een westerse uitvinding, bedoeld om de agenda uit te voeren. Idioten zijn nu eenmaal beter aan te sturen dan seculiere democratieën.

De regelrechte agressieoorlog tegen Syrië die in 2011 begon is grotendeels gefinancierd met olie inkomsten uit Qatar, Saudi Arabië, de Emiraten (Dubai) en het westen. Het IS kalifaat is als hefboom ingericht om dat doel te bereiken. Als het “nieuwe” Syrië er eenmaal zou zijn, kon met dat kalifaat wel worden afgerekend. Al-Assad heeft het doodvonnis over zichzelf uitgeroepen toen hij weigerde een contract met Qatar voor de doorvoer van gas te tekenen. Bovendien functioneerde de Syrische centrale bank autonoom en verbood hij Monsanto hun rommel te importeren. Alleen vanwege dat brutale soevereine gedrag moest hij verdwijnen. Israël werd ingeschakeld om de droom van Groot Israël alvast te verwezenlijken. De Ottomanen onder Erdogan zagen kans op “Lebensraum” naar het zuiden in combinatie met het uitroeien van het Koerdische verzet.

Natuurlijk heeft Nederland willens en wetens de opstand tegen Al-Assad mee helpen financieren en stimuleren. Zakenmannetjes en – vrouwtjes zijn gek gemaakt met grote orders en vette winsten. Maar dan moesten ze eerst wel even meehelpen om dat bloeddorstige regime in Damascus te verwijderen. Voor dat doel werd alles en iedereen gelijkgeschakeld, de pers, de banken, de onderwereld, de schemerwereld, het zakenleven, de politiek en dus de rest van de bevolking hobbelde eenvoudig mee, onder het motto:

“Als iedereen zegt dat Al-Assad een massamoordenaar is, dan zal het wel zo zijn”.

Nederlanders met een mening….

Voor wie is geïnteresseerd wat er werkelijk van uur tot uur aan het front gebeurt, moet maar even op onderstaande afbeelding klikken:

De echte massamoordenaars zijn de relifanaten van het IS kalifaat, met de onvoorwaardelijke steun van de Nederlandse regering. De echte massamoordenaars zitten achter een bureau, in hun zwembad of op hun zeewaardige jacht. Wij Nederlanders zouden dat soort eens flink moeten uitkleden, om te beginnen met ze te identificeren. De Betonmaffia is maar een klein schakeltje in het grote geheel, maar richt een enorme schade aan. In opdracht van de werkelijke machthebbers, met een stadhouder die er niets aan doet, omdat er grof aan verdiend wordt. De kleintjes kijken er begerige oogjes naar en willen een graantje meepikken. Dat is dan een volgend probleem.

8 gedachtes over “De Betonmaffia

 1. Vandaar ook dat bouwen met kalk/hennep op alle mogelijke manieren wordt tegen gewerkt door de cement industrie (en roverheid).
  https://kalkhennepnederland.nl/watiskalkhennep/
  Een gemiddelde binnentemperatuur van 15 graden (zomer en winter) en een gezond binnenklimaat, “CO2 neutraal” en een levensduur van minimaal 500 jaar, das natuurlijk niet goed voor de betonboeren en politici.
  Maar ja, zoveel wezenlozen in vernederland; het is nou eenmaal zo, je kunt er toch niets aan doen is het enigste antwoord Wat je krijgt als je er over begint.

  Liked by 1 persoon

 2. Dankzij een smerig dubieus 1 tweetje van wat Franse Napoleon pruimen werd het WK Voetbal in Qatar betaald door de armlastige Nederlandse belastingbetaler die geen dak boven het hoofd heeft omdat Woningcorporatie Mytros even voor 23 Miljoen Corporatiewoningen aan de puissantrijke Terroristenstaat Qatar kado geeft. Welkom to ISIS

  https://www.trouw.nl/buitenland/qatar-heeft-wk-voetbal-te-danken-aan-dubieus-een-tweetje-met-frankrijk~b248f9741/?referer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/hoe-utrecht-oliestaat-qatar-23-miljoen-cadeau-doet/

  Like

 3. Met beton schijnt ook nog veel mis te zijn ook. Het kost zeer veel energie om het cement dat ervoor nodig is te maken, het slurpt ontzettend veel speciaal oceaanzand op (dat is speciaal geschikt namelijk, maar niet onuitputtelijk) en het is matig van kwaliteit en schijnt ook nog eens giftig te zijn.
  Veel oeroude gebouwen (misschien ook gedeeltes van de pyramides?) zijn gebouwd met ‘oer-beton’ dat werkelijk zeer goed is. Kijk maar hoe ze er soms na 2000 jaar nog uitzien.
  Geopolimeer: https://www.youtube.com/watch?v=rf9qK9QTlq0

  Het zou ook maar zo kunnen dat veel beelden in bv het Louvre ook van geopolimeer zijn.

  Cement: https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/recycling/30379/cement-co2
  https://www.europa-nu.nl/id/vgkgksj5ye7r/nieuws/hoogleraar_waarschuwt_voor_gevolgen?ctx=vhurdyxqgmyn

  Liked by 1 persoon

 4. Dat klopt want de Jezuïeten van de BTE Groep nu in handen van Rotterdams investeerder van Herk
  http://www.bte.nl maakte met opzet een productiefout in de dwarsliggers van de Betuwelijn de HSL Lijn en ga zo maar door. Voor iets meer spektakel maakten zij ook expres productiefouten in de sandwichpanelen van parkeergarages. Waarom? Nou dat is eenvoudig om via truukendozen nog meer Belastinggeld te besteden om u allen een extra poot uit te draaien op Overheidsprojecten. Het zal u daarom niet verrassen dat de Beton-maffia van Koninklijke VolkerWessels Koninklijke Volker Rail en de betonmaffia van Koninklijke BAM (u weet wel van Al Qaeda) de herstelwerkzaamheden mogen uitvoeren voor een miljardje teveel. Vergeet ook vooral de Sluisdeurtjes in Ijmuiden niet en Tramlijntjes in Utrecht zoals Jacqueline Verbeek haar Uithoflijntje

  Houzee Houzee Houzee

  https://www.spoorpro.nl/spoorbouw/2015/09/17/onderzoek-naar-betonrot-bij-hsl-en-betuweroute/?gdpr=accept

  En u weet hoop ik nog welk afgeslankt Bilderberg trutje de NS en Prorail weer van de staat (Belastingbetaler) maakte

  https://www.technischweekblad.nl/nieuws/betonrot-betuwelijn-groot-risico-voor-prorail

  https://www.ed.nl/eindhoven/bam-wist-van-scheuren-in-vloeren-parkeergarage-eindhoven-airport-maar-liet-ze-niet-onderzoeken~aebc4a15/

  Opzettelijke fouten in de sandwichpanelen van bte.nl https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2867245/Parkeergarage-Eindhoven-ingestort-door-fout-neerleggen-van-vloer-oordeelt-Onderzoeksraad

  Hendrik van den Hombergh de vorige eigenaar (RIP) van bte.nl is inmiddels vermoord en Dik33 Wessels schijnt bij zijn zwarte Prins Lucifer lekker te zitten klaverjassen maar je weet het nooit zeker in deze illusionaire wereld

  https://www.cobouw.nl/utiliteitsbouw/nieuws/2019/01/deal-bam-en-eindhoven-airport-over-ingestorte-parkeergarage-101268300

  Liked by 1 persoon

 5. Ons pensioenstelsel is hier op gebaseerd. Laat het plebs bètalen aan degene die moet zwijgen. Maar het plebs betaalt. Zo geniaal zit het in elkaar. Kan je alleen maar in een centraal geleide economie. Is wimpie dom? Ja en nee, hij mag dommetje spelen. En dat doe hij door het volk te verachten. Trix deed het nog in classieke muziek. Hij is een Frogertje. Boerenslim. Maar acteurs zijn het en ze lachen zich suf.

  Uiteindelijk zijn het zieke stumperds maar dat is een ander verhaal lieve kijkbuiskindertjes.

  Je snapt het als je het ziet. Zei een simpele voetballer die meer in zijn mars had dan dit soort vullis. Tijd zal ze ontmaskeren als vullis.

  Taalfouten, jammer dan. Dit is mijn mening, lees er doorheen

  Like

  • Dat ontmaskeren doet men al 200 jaar. De ene koning nog rotter dan de ander, prinsgemalen met perverse afwijkingen, verwende prinsesjes en prinsjes die schijt aan de belastingbetaler hebben, het blijft maar doorgaan. De ene constitutionele crisis na de andere. Het vullis blijft weigeren de consequenties te trekken.

   En dat zegt iets over de vuilnisophaaldienst.

   Like

 6. Zeg maar gewoon betonmaffia.
  Er worden jaarlijks miljoenen kuubs onderwater beton gestort voor voor bouwputten voor de bouw van kelders en tunnels. Ik probeerde een veel voordeliger alternatief op de markt te brengen. Een foliezak met daarin een laag ballast. Dat is getorpedeerd met medewerking van bouwbedrijf Wessels uit Lichtenvoorde, in samenwerking met al hun kleinzielige onderaannemertjes die ik zelf nog heb ingebracht. De een nu failliet, de ander zijn boerderij kwijt Karma is a bitsch.
  Toen ik zei aangifte van bouwfraude te overwegen en het openbaar maken, werd ik even later “aangereden”. Had slechter kunnen aflopen.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.