De poortwachters (3)


Toch lekker. Dat we weer toegang hebben tot de site van het Bulgaarse Financial Telegram. Kunnen we dit verhaal tenminste verder uitrollen.

Wat dacht u van dit artikel? Brrrr. Stay tuned (JP).  

https://www.fintelegram.com/the-payvision-story-the-role-of-amsterdam-based-payment-services-provider-in-binary-options-and-broker-scams

Klik op de afbeelding voor het complete verhaal van FinTelegram:

20 gedachtes over “De poortwachters (3)

 1. Oranje is zo nu en dan ook eens een tikkie uitdelen.

  Dat is één van de slogans van de ING Oranje Bank, bekend van staatshulp, megaboetes en dubieuze overnames. Deze bank incasseert ook wel eens wat tikkies, zoals een boete van driekwart miljard wegens witwaspraktijken, althans die zijn ontdekt….. Nu men onder vuur van bepaalde onderzoekers komt te liggen over een dubieuze overname (‘betaalvisie’ en € 200 miljoen down the drain), gaan er gekke dingen gebeuren. Want als ongewenste informatie nieuws wordt en het raakt aan de “oranje periferie”, gebeuren er onverklaarbare en vreemde dingen. Let maar goed op. Het is nooit anders geweest. Dus….:

  Don’t fuck with their stolen assets!

  Wat bij Mäbeltje Los en het verpatsen van Adyen nog wel stiekempjes is gelukt, lukt bij de baasjes van Payvision níet. Of ze moeten in het goede nest geboren zijn, dat zal wel heel snel bekend zijn. Zijn ze rot genoeg, dan kunnen ze verder, deugen ze, dan hangen ze. In de “Oranje” wereld worden zij die enige moraliteit bezitten op het altaar gelegd en langzaam opgevreten. Als je groot in zaken wilt worden, moet je via de Minerva studentenclubs en de Rotary naar de Vrijmetselarij en/of één of andere obscure Romeinse ridderorde je weg omhoog corrumperen. De weg naar de top gaat letterlijk en figuurlijk over lijken.

  Daarom ook zijn er zulke mooie regelingen voor klokkenluiders en kroongetuigen. Na de gong hebben ze geen leven meer en kunnen ieder moment tegen een gerichte kogel aanlopen. We zullen eens afwachten wie er gaat praten.

  PS

  Voor de zekerheid hebben we het verhaal maar even gedupliceerd – je weet het maar nooit:

  https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2019/10/the-payvision-story.pdf

  Like

  • Ik vind dit heel fair.
   Ik leg het nog maar eens uit, sommigen kunnen blijkbaar niet begrijpen dat er niets dan goeds over onze Koninklijke Familie is te melden en draaien constant de feiten 180 graden, tegen beter weten in.
   Ze betalen zich al blauw aan belasting en hun aandelen zijn ook al niks meer waard.

   We moeten ze blijven steunen, want waar staat Nederland zonder de oranjes? Ze houden ons bij elkaar en geven altijd het goede voorbeeld. Hun vakanties laten ze schieten voor staatsbezoeken die ons miljarden opleveren. Ik snap niet dat er nog republikeinen zijn en zeker republikeinen die steeds maar weer over geld beginnen.

   Geld is niet het belangrijkste, het gaat toch om hogere doelen? Daarom: G.O.D., Nederland en Oranje, de drie-eenheid van de toekomst.
   W.g. Blauwbloed

   Like

 2. Hilarisch bericht over de Poortwachters ING gister op nu.nl , ik citeer een korte passage

  Meer controle door banken

  Waarom alle klanten gecontroleerd worden, kan de woordvoerder niet zeggen. Wel is duidelijk dat de financiële sector na de flinke boete van bijna 800 miljoen euro voor ING meer werk maakt van de zogeheten poortwachtersrol. Banken hebben bijvoorbeeld enkele duizenden nieuwe werknemers in dienst genomen om dossiers beter te controleren.

  De woordvoerder kan wel vertellen dat de regels in de loop van de jaren strenger zijn geworden. Zo hoefde het bedrijf eerst alleen de voorletters van een klant op te slaan. Nu moet de volledige voornaam worden geregistreerd.

  Het wordt met de dag komischer in een land vol Oranjegekkies

  https://www.nu.nl/economie/6004951/drie-miljoen-houders-van-ics-creditcard-moeten-zich-opnieuw-identificeren.html

  En ook de Oranje-gezinde Endstraatjes heeft de Oranje ING nog vers in het geheugen zitten

  https://www.stelling.nl/kleintje/zoekresultaten?q=ing+real+estate&Search=

  Like

  • De voorlichter: “…..wij hebben ervoor gekozen om het in een keer goed te doen”.

   Gut, ga weg!
   De slager gaat zijn eigen vlees keuren.
   Het is gewoon een goodwill stunt, zoiets als een auto terug halen wegens software bugs.
   Mosterd na de maaltijd dus.

   Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.