De poortwachters (2)


Valt niet mee hoor. Baasje bij de ING zijn. Zo kreeg de oranje bank vorig jaar een zeperd van 775 meloen voor de kiezen. Wegens het faciliteren van verschillende wasstraten in de periode 2010/2016. Maar er was ook goed nieuws. De bank veroverde ¾ van de aandelen Payvision. (1) Om haar concurrentiepositie op het terrein van e-commerce en het daaraan verbonden betalingsverkeer te verstevigen. Want daarin was en is het in 2002 geboren kind van Rudolf Booker gespecialiseerd. Een man met een vision, die Rudolf. En hij betrok voor de realisering ervan zelfs een appartement  aan de Walker Street op Manhattan. Of dat van meet af aan zo was kunnen we jammer genoeg niet meer verifiëren, maar geinig is wel dat Verizon Rudolf’s huidige provider voor het contact met de buitenwereld is. Een onderneming die regelmatig beticht wordt van aflegpraktijken ten behoeve van de firma Mossad in Tel Aviv. Is onze Rudolf interessant genoeg om af te leggen? Zou zomaar kunnen. Want Payvision is betrokken bij een giga-zwendel in Bulgarije, waarbij via call centers in de afgelopen jaren onder valse voorwendsels meer dan 100 meloen euro werd afgetroggeld van mensen met over het algemeen een bescheiden spaarvarken. Die euro’s werden raprap door de wasstraat getrokken om daarna te worden gedeponeerd op rekeningen in wufte oorden elders in de wereld. En wie was facilitair betrokken bij die jarenlange scam? Juist. Rudolf’s Payvision. En daar komt de Israëlische connectie: de hele operatie stond onder leiding van ene Gal Barak. Een Israëlische galbak die in financiële kringen inmiddels de troetelnaam “Wolf van Sofia” heeft verworven. Hij werd begin dit jaar aan de Bulgaarse grens gearresteerd en loopt een goeie kans te worden uitgeleverd aan Oostenrijk. Een van de Europese landen waar de wolf heeft huisgehouden.

Tot nu toe is over deze affaire weinig gepubliceerd. Mogelijk vanwege Gal’s connectie met luitjes in de toplaag van de Bulgaarse samenleving. Onder wie premier Borisov, die uit eigen ervaring weet hoe de hazen lopen in de Bulgaarse onderwereld en daarbuiten (2). Vraag is of Rudolf en zijn kornuiten binnen Payvison wisten dat het fout zat bij de “beleggingsfirma’s” van Gal. Zo ja, dan valt er nog heel wat uit te leggen. Zo niet, dan valt er ook nog heel wat uit te leggen. En de ING? Die zit ermee. Stay tuned (JP). 

(1) https://www.advocatie.nl/ing-neemt-belang-van-75-payvision-stibbe-en-de-brauw-adviseren

(2) Voor meer details kunt u hier uw hart ophalen.

12 gedachtes over “De poortwachters (2)

 1. Mijn diepste respect en bewondering voor het feit dat U admin Uw enorme kennis en inzichten met ons wilt delen. Ik sta ervan versteld hetgeen U weet en de moeite doet om ons lezers te verrijken met die kennis. Nogmaals DANK.
  (Moest dit ff kwijt)

  Liked by 2 people

 2. Oranje is ING?
  ING Postbank is van oudsher gelieerd aan BBL Bank en Barings, twee Rothschild vehikels sinds de 19e eeuw. Daar, waar de Rothschilds hun klauwen op hebben weten te leggen, is het (opium)syndicaat van Oranje nooit ver weg. Men neme bijvoorbeeld de Bataafse Olie Maatschappij met een meerderheidsbelang van dat (opium)syndicaat en de fusie met het Rothschild vehikel Shell Transport Company in 1907. Het schelpje kreeg een oranje randje.
  Het is met banken zoals met het partijstelsel. Eén gebouw met verschillende loketten. Het maakt niet uit waar je op stemt, het maakt ook niet uit, waar je je geld heen brengt. Als een “systeembank” dreigt om te kieperen, springt de staat (lees: belastingbetaler) bij. De winsten voor de aandeelhouders, de verliezen voor de schatkist. De RABO Bank is in de landbouwproblematiek dé grote aanstichter van de ellende die nog moet komen. Vrijwel alle vol te bouwen landbouwgrond is verpand aan de RABO Bank. Als boeren verdwijnen, gaat de bank uitwinnen. Uitwinning is het niet bestaande krediet te gelde maken, hetgeen 100% winst betekent. De RABO Bank is gaan “samenwerken” met het Rothschild syndicaat. Dat leverde meteen een oranje steunkleurtje op.
  Bij verschillende banken in Nederland kun je nu opgeven of je van een andere bank ook je rekeningen wilt kunnen zien. Alle banken zijn dus 1 op 1 met elkaar verbonden. Met je pinpas kun je bij alle banken geld pinnen. Alle banken gaan over op één pinsysteem, de cirkel is rond. We hebben een marxistisch model ingevoerd zonder een schot te lossen. Eén bank, één munt, één partij.
  De Rothschilds zijn de loketbedienden van het Vaticaan, wat weer een vehikel van de jezuïeten is. Jezuïeten hebben de beste inlichtingendienst ter wereld. Banken en geheime diensten zijn ook met elkaar verknoopt, hoe vaak gebeurt het niet dat een CIA directeur een “carrière-switch” maakt naar een grootbank. Geheime diensten zijn privé ondernemingen van het geld- en witwaskartel.Het neo-marxisme wordt steeds verder geperfectioneerd: één bank, één munt, één partij en één geheime dienst.
  De opium handel kan nooit bestaan zonder de actieve medewerking van het bankensyndicaat. Of dat nu via onroerend goed constructies of via het beproefde netwerk van escrow rekeningen in ‘belastingparadijzen’ gaat. Het bankensyndicaat is hét witwassysteem voor illegale inkomsten. Onmisbaar en lucratief. Drugsinkomsten zijn door de belanghebbenden illegaal gemaakt, om er aan te kunnen blijven verdienen: het opium-monopolie geperfectioneerd. Vroeger met kanonneerboot diplomatie in de Opium oorlogen tegen China, nu door middel van geraffineerde wetgeving, ook wel “racketeering” genoemd.
  Alles in dienst van The Crown. U ook. Voor nop. Voor altijd.

  Like

 3. Nu we het toch over oranje hebben: De RVD is enorm druk om de Haagse/Argentijnse familie identiteitsfraudeurs te promoten. Zo weten ze te melden dat hum staatsbezoek aan India daar een enorme impact heeft! Waarom de RVD zo driftig bezig is om elke beweging daar te verslaan en ‘enorm’ en ‘succesvol’ te noemen? Wel… eerdaags komt het illegale stelletje profiteurs weer ter sprake in de tweede kamer waar de begroting van de monarchie waarschijnlijk weer wordt verhoogd. De wijze waarop ze worden verheerlijkt lijkt inderdaad op een aanstaande verhoging van hun jaarlijkse budget. Hetzelfde gebeurt altijd als die bolle jarig moet worden en dergelijke onzinnige gebeurtenissen, halleluja alom.
  We mogen, ook nu weer – volgens dat RVD – 4 miljard bijschrijven aan handelsdeals, of toch niet?

  Like

 4. Ik verbaas me al vaker , eigenlijk steeds, over dat pushen in de media als het de oranjegekleurde family betreft. Zelfs als je midden in de nacht even de tv aanzet voor het nieuws kom je in een blauwbloedaflevering terecht, een aflevering die kennelijk door de 24 uur heen maar herhaald en herhaald wordt.
  De burger hoort of ziet het apathisch aan want is verzonken in eigen gedachten over alles wat er momenteel in de war loopt en hoe je je daarvoor zelf moet beschermen, want een ander doet het niet.

  Wat is de bedoeling van dit alles en waarom slaat de paniek om de gaswinning zo toe. Is het waar dat er veel geld op tafel moet komen om een stikstoffabriek te bouwen waar ze buitenlands gas kunnen omzetten in bruikbaar gas voor Nederland?

  Zijn wij in stikstof gehuld, zonder dat we het beseffen?

  Like

  • “Zijn wij in stikstof gehuld, zonder dat we het beseffen?”

   Wellicht Dorian, want dat wij met zijn allen kunnen stikken is meer dan duidelijk……

   Nooitgedacht.

   Like

 5. Pingback: De poortwachters (4) | HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.