“Koning” en premier uit hetzelfde nest


Afkomst en ideologie schept een band.

Het ongekozen staatshoofd van Nederland komt uit een genazificeerd nest van verarmde prinsen en failliete landeigenaren. De familie Zur Lippe Biesterfeld wist bij de wal op te krabbelen, maar niet door het huwelijk van Bernhard en Juliana. De werkelijke reden was dat Zur Lippe lid werd van Hitlers lijfwacht, de ‘Schutz Staffel’ – beter bekend als de SS. Als medewerker van de spionagedienst van IG-Farben is hij door Nazi Duitsland ten paleize geparachuteerd. De opa van uw staatshoofd was SS’er.

De ongekozen minister-president, Mark Rutte komt uit een collaborerend nest. In 1941 werd de Landstand opgericht door de toenmalige stadhouder, de Oostenrijker Arthur Seyss-Inquart. Dit was nodig, zo vond de bezetter, om de voedselvoorziening te waarborgen. Naar Duitsland, wel te verstaan. In 1943 werd ene Klaas Dilling benoemd als secretaris van de Landstand, begin 1943, toen al duidelijk was wie de oorlog zou gaan winnen. De opa van uw premier was Nazi collaborateur.

Zo ziet u maar weer: het bloed kruipt altijd waar het niet gaan kan. Thans zitten de Nederlanders opgescheept met twee stukje restant-nazi’s, zou de losgeslagen dictator van het verloren Ottomaanse Rijk Erdogan dan toch nog een beetje gelijk hebben? Per slot van rekening zijn beide heerschappen uit hetzelfde nest de “vertegenwoordigers van alle Nederlanders”. En de Nederlanders vinden dat goed, want ze laten beide heerschappen hun gang gaan en laten ze zitten waar ze zitten, zuigend en lurkend aan de belastingtepel van staat.

Een felle voorstander van de Landstand in de oorlog was de ex-minister van Eenheidsworst Folkert Posthuma. Helemaal op de hand van de Duitsers, ook al in de 1e Wereldoorlog, toen hij minister van landbouw was. Naar aanleiding van het Aardappeloproer kwam er een herdenkingsteken in circulatie, waarin hij er niet best af kwam. Op een zwoele zomeravond in 1943 werd de 69-jarige Posthuma in zijn serre in Voorst door het verzet overhoop geschoten.

Vele collaborateurs zijn in de oorlog aan dat lot niet ontsnapt. Het “illegale” Parool: “Deze aartsschurk, die zijn gezworen trouw aan de Koningin voor een dik salaris aan de dijk zette, heeft zijn loon te pakken. Mogen anderen zijn lot spoedig delen!” In naam van “Oranje” geliquideerd dus. Hoe durfje voor een dik salaris je trouw aan een deserteur aan de dijk te zetten!

Spijtig genoeg is men aan het lagere nazi-voetvolk zoals de opa van uw premier niet meer toegekomen; hij zal wel zijn beloond met een erebaantje, omdat hij “het beste er van had gemaakt”. Per slot van rekening werden de zuiveringscommissies bevolkt met collaborateurs en “grijze” muizen, die het allemaal niet hebben geweten.

Spijtig genoeg is men aan de opa van uw staatshoofd, de top collaborateur Zur Lippe B. ook niet meer toe gekomen, want enerzijds zat hij veilig in Londen en anderzijds heeft hij zijn fanatiekste tegenstanders door zijn landgenoten en collaborerend Nederland laten opruimen, alvorens hij hier zegevierend als verzetsheld met kwijldoekje het land door trok.

Dat we hebben verzuimd orde op zaken te stellen, hebben we geweten!

16 gedachtes over ““Koning” en premier uit hetzelfde nest

 1. Het zijn niet alleen bernard en rutte, zij zitten/zaten er omdat wij hier in Nederland een volk van meelopers en collaborateurs zijn.
  https://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/internet-en-telecommunicatie/digitale-schandpaal/21063-nederland-klikland-wat-zegt-dat-over-nederland.html
  De overgrote meerderheid van de mensen hier, maakt niet uit de afkomst, houd nog steeds z’n bek als ze onrecht zien, laat staan er iets aan te doen.
  En het ergste van alles vind ik dat ze respect hebben voor mensen in een bepaalde functie of omdat ze een uniform dragen. Walchelijk.
  Hoe kun je je eigen menszijn zo te grabbel gooien. Ze zijn slaven van zichzelf geworden, hoeft de “meester” niets meer voor te doen…..

  Liked by 1 persoon

 2. We hebben twee koningen, zelfs koningin nooit hard nodig!
  Want we redden onszelf prima in ons geliefde Nederland..
  Neefjes, nichtjes en dochters van nep koning zijn zomaar schatrijk.
  Onbegrijpelijk, want we zijn mensen: zijn EEN…
  De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte,
  maar niet voor ieders hebzucht!!!

  Like

 3. Het hele verhaal bevestigd gewoon dat we heden ten dage nog steeds geregeerd worden door land en volksverraders, of hun nazaten. Dat de meerderheid van het volk het geen reet interesseert, sterker nog er gewoon vrolijk aan mee doet, in de hoop ook nog een graantje mee te kunnen pikken. Het sluit mooi aan bij het bericht dat een week geleden naar buiten kwam, en ook hier door meerdere mensen verspreid is. https://www.privacynieuws.nl/nieuwsoverzicht/internet-en-telecommunicatie/digitale-schandpaal/21063-nederland-klikland-wat-zegt-dat-over-nederland.html.
  In wezen oud nieuws maar fijn dat het nog even bevestigd wordt.
  Vernederlanders zijn nog steeds een volk van N.S.B.ers, ik maak het dagelijks mee op de werkvloer, je naaste conculega’s snijden je de strot af om een wit voetje bij “het baasje” te halen. Om kotsmisselijk van te worden.
  Erdogan zat er zeer zeker niet naast, zijn 5e colonne heeft wat dat betreft natuurlijk goed inlichtingen werk verricht, en zijn contacten met de Vernederlandse overheid zal wat dat betreft ook niets aan duidelijkheid te wensen overgelaten hebben. Laf, hypocriet, en achterbaks heeft de politiek ons al uitverkocht aan de Ottomanen. De kleine middenstand en het criminele circuit in de grote steden hebben ze al zo goed als overgenomen, het gezag dat ons zou moeten beschermen laat zich op de bek pompen en durft amper op te treden. Het is slechts een kwestie van tijd dat ze het hele zootje in Den Haag , minus “DENK” de Noordzee in jagen en het hele land overnemen. Jullie denken dat ik gek of paranoïde ben? Neem dan maar rustig aan dat ik in dit geval graag zou willen dat het gelijk aan jullie kant blijkt te staan.

  Liked by 1 persoon

 4. ik heb nooit wat gehad ,met die levenslange uitkeringstrekkers, die elke schaamte ,over wat dan ook allang voorbij zijn . Het zijn inhalige aasgieren .

  Like

 5. En dan wetende hoe het echt is gegaan, dat is fnuikend voor je gezondheid.Vooral als alles de hele dag door op de staatszenders het blauwbloedverhaal wordt gerepeteerd. Waar blijven de echte journalisten?
  Die het horen uit te zoeken. En wij betalen die drie tv zenders en radio van ons belastinggeld. Dit is eigenlijk te gek voor woorden……….

  Like

 6. Misschien, het koppel, nu ze toch in India zijn om Ghandi te eren,eens uit te pluizen wat hij toen tegen de Engelsen zei: : Waarom gaan jullie niet gewoon weg? ”

  Ach ja, de engelsen begrepen het eindelijk en gingen weg..
  ?

  Like

 7. Het beledigen van het staatshoofd – dus Boemelbol ook wel WA genoemd – is bij wet verboden, die wetswijziging duurt veel te lang om geloofwaardig te zijn. Als ik beweer dat hij, en zij ook natuurlijk, profiteurs en uitzuigers zijn, dan beledig ik ze (?)!
  Maar lieden die per jaar minimaal € 350 miljoen uit de staatskas ontvreemden en waar geen verantwoording voor nodig is, die daarbuiten ook nog eens geen belasting betalen over de winst die hun honderden miljarden waard zijnde aandelen opleveren, zouden dat gerechtigd zijn te doen omdat hun bestaan zo belangrijk zou zijn voor de Nederlandse natie? De werkelijkheid is wel even anders immers, hun bezittingen zijn van het Nederlandse volk en van de inwoners van voormalige koloniën die hun bezittingen zijn ontfutselt door ene Zur Lippe Biesterfeldt! Petrofina, de Indonesische aardolie maatschappij is geannexeerd door de Bataafse Petroleum Maatschappij en zo in de zakken terechtgekomen van de zur Lippe’s. Geen haan die daar ooit naar heeft gekraaid of een rechtszaak over is begonnen. Natuurlijk heeft rotmof Bernhart dat niet zelf gedaan, want moed had hij totaal niet. Nee, zijn trouwe vazallen zoals ene Rutte en dergelijk menselijk vuil hebben een vrijwillig handje toegestoken. Waarom figuren zoals die Rutte en dergelijke dat doen is aan psychiaters en psycho- analisten om uit te zoeken. Een ding is wel duidelijk, we zijn nog niet van ze af mede mogelijk gemaakt door scrupuulloos schorem zoals die van de AIVD en vooral de RVD!

  Liked by 1 persoon

 8. Wat moet je hier nu mee, drie clowns op een rij, tenenkrommend bovendien hebben we niets te zoeken
  bij de VN.

  Klucht met de “monarch” wat een stelletje lapzwansen bij elkaar.
  Hier in nederDDRland nemen we dit allemaal serieus!
  Zijne onnuttigheid neemt zichzelf ook zeer serieus net als de nep-en fop medelanders.
  Het komt maar voorbij en voorbij was het maar voorbij.
  Ze leefden nog lang en gelukkig pffffffffff

  Like

 9. Ohm namo narai !

  Een land zonder koning en adel of een land zonder leger en generaals is best mogelijk,
  maar wat is een land zonder Boeren ?

  Over de Boeren,

  Moppers kenn ze kriengng mien jong , die plattelanners hier bie mie inne Stad!
  Die Boern die doar all bie d’ole grieze rom loopn te soezen, mien jong .
  Wa mottat met all da gelul anne kop ?
  Wa mottat bie mie in de stad mien jong !
  Boern lul dast doar bist .
  Wist mie nie hier all loopn te soezen mien jong,
  of wist hier een flik veur dien bek ? ……

  Die boern die hier all in Groningng rond loopn te fokng mien jong,
  wat mottat bij mij in de stad ?

  Maar toch…
  Liever een land vol met Boeren dan een land vol met haagse politici !

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Oh ja 28 augustus Groningen ontzet !
  [Update ; op speciale feestdagen enzo..]
  Met die aardbeving in Zeerijp , Strombolie en het bliksemse gedonder in het Zuiden van het land.
  Gevolgd door die Aardbeving ongeveer 1 maand later in Ambon….

  Hadden we bij Heiligerlee eerst Maurits de 1e aangevallen en daarna de Spanjaarden pas , dan waren we nu de rijkste Provincie van Europa geweest !
  De Romeinen durfden hier niet eens te komen en de Spanjaarden hebben we met een knuppel , een hooivork en een dorstvlegel van het land af geflikt.
  En nu hebben we met Willem de verzwijger en Maxima de Spanjaarden, de moffen en die roomsen alles in 1….

  Sri

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.