Klucht MH-17 (6)


Oekraïne werkt mee aan MH17-onderzoek

Een persbericht dwarrelt op ons bureau neer.

Oekraïne zegt toe mee te werken aan een “feitenonderzoek” naar de rol van dat land bij het neerhalen van vlucht MH17. Dat zegt minister Blok die een bezoek heeft gebracht aan Kiev. Het onderzoek richt zich op de vraag waarom het luchtruim open was ten tijde van de ramp.

Daar gaan we weer!

De vraag wordt (bewust) verkeerd gesteld. Het luchtruim was niet opengesteld, dat weet en wist iedereen. Er werd door alle luchtvaartmaatschappijen met een grote boog om het oorlogsgebied heen gevlogen.

De vraag die gesteld moet worden: “Waarom is vlucht MH-17 recht over het oorlogsgebied gestuurd door de luchtverkeersleiding in Kiev?”

In de tweede plaats is de vraag gerechtvaardigd, waarom een minister daar na 5 jaar moet lopen bedelen om de onwettige junta in Kiev te bewegen “medewerking” te verlenen? Kan dat wel, in verband met de geheimhoudingsverklaring? Er waren toch afspraken gemaakt?

We willen er om wedden, dat de uitkomst zodanig wordt gemanipuleerd dat de eigenwijze piloten de schuld krijgen, niet Kiev.

Bovendien mogen ze dan nog wel een paar vraagjes stellen, zoals waarom de wrakstukken zo netjes langs de weg waren gedeponeerd. Of de luchthaven van Kiev nog steeds in handen is van de crimineel Igor Kolomoisky, die voor de veiligheid maar in Zwitserland is gaan wonen. Of waarom er geen onderzoek wordt gedaan naar de gezelfmoorde piloot die op de dag des onheils compleet verward meldde, dat hij “de verkeerde” had neergeschoten. En waarom filmpjes van maanden voor de ramp als bewijsmateriaal worden aangevoerd en waarom de vragen van Rusland niet worden beantwoord. En of het waar is dat er nog steeds stoffelijke resten op het terrein in de Donbass worden gevonden en waarom het Nederlandse “onderzoeksteam” dan meldt ze niet meer nodig te hebben, omdat ze al klaar zijn. Te laat!

Er komt nooit een eind aan deze klucht.

16 gedachtes over “Klucht MH-17 (6)

 1. Een van de vele maar wel zeer plausibele theorieen/verklaringen over de moord op JFK Kennedy is dat hij door zijn eigen vrouw (Joods? was al eerder op eilandje(?) met later Onassis weet niet meer precies…) is neergeschoten.
  DOor zn zwakke rug droeg hij een korset. Daar had men een soort pepperspray in gemonteerd en af laten gaan. Dat zie je als hij naar zn keel grijpt. Daarna pakt zij (ja ZIJ) hem (ja HEM) vast -en met een klein doch zeer effectief pistooltje knalt ze hem ongeveer bij de slaap door zn kop.
  Klimt daarna over de achterbank(welke vrouw doet dat als haar zeer geliefde echtgenoot wordt beschoten, je zou dan ineen moeten duiken maar nee dat doet zij dus niet, zie het Gertruder filmpje dat ik zo gauw niet kan vinden, zeker door die geheimDienst weggehaald vh I-Net), laat het pistooltje achter de achterbank vallen (bewijs weggemoffeld wordt later door handlangers wel weggemoffeld) en hupsakee: “Klus geklaard”!!!
  Beveiligers weg want anders getuigen.
  Later de schoten uit de bosjes en de valse dader Oswald en katvanger om het grote publiek nog meer om de tuin te leiden.

  Ook hier weer de vraag niet HOE het is gegaan, maar WIE zijn de echte daders en WAAROM ?????

  Like

  • -Lyndon Baines Johnson 1908-1973
   Member of City Lodge No. 561, Johnson City, Texas

   -Abraham Zapruder 1905-1970
   33rd degree Freemason and member of Pentagon Lodge No. 1080.

   ”November 22, 1963 John F. Kennedy was assassinated in Dallas Texas. The only film record of this event was made by Freemason Abraham Zapruder”

   -Earl Warren 1891-1974

   Freemason, Shriner and Chief Justice of the United States from 1953 to 1969.

   Earl Warren led the Warren Commission, that investigated the 1963 assassination of President John F. Kennedy.
   Member of Sequoyah Lodge No. 349 Oakland, California

   -John Edgar Hoover 1895-1972

   33rd Degree Freemason, Shriner and was the first Director of the Federal Bureau of Investigation (FBI).

   Member of Federal Lodge No. 1, Washington D.C.

   Like

  • het is het ZApruder filmpje, voor de duidelijkheid. En jackie? Die was gehersenspoeld en kon door een bepaald programma worden getriggerd om haar eigen man dood te schieten. Dat programma werd na die daad gewist en zo wist zij dus van niets meer. Het duivelse hiervan gaat ons gevoel en verstand te boven. Met als grote duivels : JOHNSON, BUSH sr en nog een paar. Het was en is ( gebeurt iedere dag) MIND CONTROL in de ergste vorm.

   Like

 2. Vergeet effe de MH370 niet.
  De Oekraine is nu door de EU (lees NWO) gekaapt.
  Rusland doet weinig tot helemaal niets om zich vrij te pleiten, dus ook Putin loopt waarschijnlijk met zo’n JFK-corset aan?!
  En in Syrie wordt door Erdogan inmiddels op fors militaire schaal de Koerden uitgemoord met het/de ‘heerlijke’ (manieheus) dreigement/blackmail achter de hand om miljoenen vluchtelingen op Europa los te laten.
  Nou ik kan jullie zeggen is helemaal geen dreigin want is ALLANG aan de gang. Kijk maar om je heen. Op de markt bijvoorbeeld. O ja en ze zitten allang niet meer in de achterstandswijken. Dus linkse “Gutmenschen’ kan ik een ding zeggen: H2O (water) naar de zee dragen, haha 🙂 🙂 !!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.