Misvormde baby’s en 5G


Nog even ter herinnering:

5G is een wapen, geen communicatiemiddel.

Een wapen wat door militairen in de vorige eeuw is getest en afgekeurd, omdat er bij de inzet ervan ook in eigen gelederen slachtoffers vielen. Voor de verwarden onder ons: vergelijk het met het inzetten van mosterdgas tegen de vijand bij tegenwind. Of nog erger: met een aansteker checken waar het gaslek zit.

Wat voor militair gebruik is afgekeurd willen we nu wereldwijd gebruiken om te communiceren. Waar moet je beginnen? Gelukkig staan er steden ongeduldig te trappelen om dit moderne hulpmiddel op elke hoek van de straat te installeren, bijvoorbeeld “Modellstadt Gelsenkirchen”. Zodat men trots als eerste kan pronken met de slogan: “Wir sind totalvernetzt!” Dat de burgerij daarmee “totalverneukt” is, doet niet ter zake. De onbeduidendheid van de burger blijft, zolang hij of zij met een ton schuld wordt geboren.

1 + 1 = 2

(1) De wetenschap staat voor een raadsel:

De Telegraaf bericht

(+ 1) Gelsenkirchen modelstad 5G netwerk – in Duitsland hebben ze zelfs al een “Digitalisierungsminister”:

Gelsenkirchen Totalvernetzt

(= 2) Alles is altijd 100% toeval, we moeten niet overdrijven:

Tsunami aan misvormde baby’s in Modellstadt Gelsenkirchen

In dit geval zouden we moeten zeggen, dat hier wellicht, heel misschien sprake zou kunnen zijn van 99% toeval…. Maar toegegeven, dit is meer een complottheorie dan een logische vaststelling, dat begrijpt u ook wel.

Een complottheorie is het ontmaskeren van de overheid op straffe van financiële ruïnering, strafvervolging of eenzame opsluiting in een krankzinnigengesticht. Dat risico gaan wij hier niet nemen, dus…:

…. niets aan de hand, doorlopen graag.

10 gedachtes over “Misvormde baby’s en 5G

 1. Al vele jaren zijn er onderzoeken gepleegd naar de invloed van allerlei straling op de mens. Iemand die zijn hoofd in een magnetron zou steken – als dat mogelijk zou zijn – die zou niet erg lang meer leven. De hitte die er door die straling te verduren valt is voor mensen dodelijk, je zou inwendig verbranden. Zo heeft een glas water bij 700 watt in rond 15 seconden het kookpunt (100º Celsius) bereikt. De straling van een G2 netwerk was allemaal nog te doen, al waren er toen al mensen die er ‘niet uit te houden hoofdpijn’ van kregen. De straling van G5 is honderden malen sterker, en ondanks de beschermende maatregelen kun je op je vingers narekenen dat dit een stap te ver is. Met name de telecom bedrijven hebben tegenargumenten laten schrijven door zogenaamde experts die daar overdadig voor worden betaald, “het valt allemaal wel mee” is hun ongefundeerde argument. Die straling doet je niet in een keer van je uitzaaiingen afhelpen, het gaat om de iets langere termijn, wat doet dat met onze gezondheid. Maar de waarschuwingen door onderzoekers die het radicaal fout zien gaan worden als paniek zaaien weggewuifd!

  Het is weer als vanouds het zelfde, degenen die het meeste belang en profijt hebben bij G5 trekken ook nu weer aan het langste eind, volgens die lieden moeten we mee met de vaart der volkeren!

  Like

 2. Niks mee in de vaart der volken. We gaan terug,op allerlei manieren.Of we rijden ons zelf te barsten vanwege overspannenheid o.i.d. .Sommigen slikken enge dingen en zijn der dagen zat,of kunnen het niet meer aan.
  Zoals de Waldprofeten al in de l8e en 19e eeuw profeteerden over de VIERDE TIJD, als alles in de war gaat lopen. De mensen houden zich alleen bezig met spelletjes en flauwekul en laten de “regeerders”hun evil spel spelen.
  Je moet een hoofd van ijzer hebben wil je min of meer veilig door de tijd komen en niet het verstand verliezen.
  Het is met alles zo: In de beperking herkent men de Meester.
  Doe alleen het noodzakelijke terechter tijd,dus formulieren invullen, rekeningn betalen, simpel en sober eten,als het kan 3 x per dag.Schrap alle luxe,hergebruik dingen en denk aan onze voorouders die in wereldoorlogen vrij grote gezinnen moesten voeden en huisvesten.Dat waren nog eens GROTE MENSEN. Zonder klagen tobden zij verder,tot de oorlog voorbij was of de hongersnood of allebei.

  Like

 3. Doordat ik er decennia lang mee gewerkt hebt, was al bekend dat misvormde vrucht en slechte kwaliteit spermatozoïden een van de nadelen ervan is en zo geschiede?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.