Syriër rijdt met vrachtwagen op auto’s in


Nederlanders moeten nou even niet zeuren.

Direct reactie van alles en iedereen over hoe erg het is, dat zo’n asielzoeker een gevaar blijkt voor onze cultuur, onze leefstijl, onze tolerantie en vooral: onze beschaving.

U heeft vast wel eens gehoord van de combinatie boter en hoofd?

Sinds er in het Midden Oosten iets te halen is en sinds er vanuit vliegtuigjes bommen kunnen worden gegooid, is er alleen maar gedonder geweest.We spreken over 100 jaar geleden. We hebben het nog niet eens over de kruistochten.

Met het opbreken van het Ottomaanse Rijk na de 1e Wereldoorlog door de geallieerden Engeland en Frankrijk is begonnen zodra men in de gaten had wat er onder dat woestijnzand zat. Met het inrichten van het nepstaatje rond Tel Aviv was de totale balkanisering een feit. Maar men was nog niet klaar, want sinds 2011 regent het bommen op Syrië, met miljoenen vluchtelingen tot gevolg. Ook Nederland laat bommen vallen in die regio. Ook Nederland traint opstandelingen tegen Assad. Ook Nederland levert wapens en apparatuur, transportmiddelen en medicijnen aan de zogenaamde tegenstanders. En ook Nederland klaagt steen en been over jihadisten en asielzoekers. Over boter en hoofd gesproken.

Nu niet zeuren over Syrische asielzoekers – doorgaans deserteurs en dienstweigeraars, die vrouw en kinderen achter laten in de hel op aarde. Anderen mogen sneuvelen om ze te verdedigen, blijkbaar. Niet zeuren, Nederlanders, die toestaan dat de jihad tegen het westen, onze cultuur en beschaving, onze identiteit en wat-is-er-nog-meer wat we hebben gepikt, met door ons geleverde wapens en transportmiddelen gestreden kan blijven worden. Mensen zijn kort, heel kort van memorie.

Als er dan sarcastisch en gelijkhebberig getwitterd wordt: “Wir schaffen das!”, dan denken wij: zielepoten, toch.

Sinds de door onze cultuur en beschaving gesanctioneerde in 2011 begonnen oorlog tegen Syrië, zijn er (officieel) 300.000 doden gevallen en meer dan 7 miljoen mensen op de vlucht geslagen.

Niet zeuren dus.

3 gedachtes over “Syriër rijdt met vrachtwagen op auto’s in

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.