Boerenopstand in de kiem gesmoord


We hebben die mevrouw de minister van veestapels en krachtvoer nog zo gewaarschuwd: “Christenen mogen niet liegen!”

Voor de verzameling trekkers en boeren kraaide zij vrolijk het hoogste lied: “Zo lang ik minister ben, komt er géén halvering van de veestapel”. Dat vonden wij nog eens mannentaal. De opstand was gelijk bezworen. De boeren gingen tevreden huiswaarts.

Toen ze thuis kwamen en de TV aan zetten, bolde het scherm van opstand, verkeerschaos, gemoedelijk protest én de rede van mevrouw de minister, de anti-halveringsheldin…… Waren we nog even bang dat ze ongeveer 49% bedoelde, dan is die angst bevestigd. Wat stond er op de website van haar departement te lezen? Dat ze het volgende had gezegd op het Malieveld:

“Zolang [dat] ik minister ben, komt er géén gedwongen halvering!”

De ministeriële leugen is rechtgezet, na overleg met de Alomtegenwoordige, waarschijnlijk. Die halvering komt er sowieso, gedwongen of niet en de RABO Bank gaat echt geen cent meebetalen, dat mag de belastingbetaler doen. De veevoederindustrie gaat ook niet meebetalen, die dokken alleen de diesel voor de trekkers en diepladers om de boeren in beweging te krijgen. We vonden het al zo georganiseerd/spontaan, we weten gelijk weer, dat het inderdaad niet bestaat, die spontaniteit.

Tja, dat was het dan, die Boerenopstand.

Gelukkig hadden ze in ieder geval geen Gele Hesjes aangetrokken voor de gelegenheid. Bang om de “sympathie van het stedelijk klantenbestand” kwijt te spelen……

13 gedachtes over “Boerenopstand in de kiem gesmoord

  • Dank,dank,dank voor dit filmpje beste markus 333333333333333333333333333333333

   Wat die Prof.Dr. Kees de Lange (fysicus) daar zegt zo is het gewoon ook
   Klimaatveranderingen heb je door de eeuwen altijd gehad
   Die kleine steentjes in Drenthe zijn n tot hier gekomen met het ijs in de laatste ijstijd die Nederland gekend heeft.
   Niets met CO2 te maken!!!
   Niets !!!!!!!!!!!! maar dan ook niets ook

   Maar waar het hier weer om gaat is zoveel mogelijk euro,s binnen harken linksom of rechtsom
   met list en bedrog en manipulatie

   En wat meneer Herstel de Republiek zegt in zijn artikel ,,de RABO gaat hier niet aan mee betalen,,

   Natuurlijk niet

   Wij (het gewone volk) zijn de citroenen en die moeten uit geperst worden

   De Triodos Bank | Een van de duurzaamste banken ter wereld volgens hun site (lik mijn lul a u b)
   is weer onderdeel van de RABO bank
   en de RABO bank is weer een onderdeel van dat criminele Rothschild gespuis

   MENSEN LAAT JE NIET IN DE MALING NEMEN WANT ALLES IS ANDERS DAN HET LIJKT

   Voor diegene die nog niet weten waar RABO voor staat

   Ruimt Alle Boeren Op

   Het is weer tijd voor een biertje

   Like

 1. We leven echt in een Frankensteinland waar de waanzin normaal is geworden en “het besturen van het volk” een industrietak op zich. Alleen is het een industrietak die niet bijdraagt tot de welvaart van het volk, maar die als een enorme bloedzuiger de economie en de burger leegtrekt.

  Op een aantal alternatieve websites zwerft het volgende bericht rond, met daarbij een plaatje.

  Nederland als verdienmodel bestaat uit het rondpompen van belastinggeld. De staat roomt 85% van uw inkomen af en laat het ambtenarendom er mee rommelen tot er niets meer over is. Iemand heeft al gesuggereerd de ambtenarenstapel te halveren in plaats van de veestapel.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14451:niet-de-veestapel-moet-gehalveerd-maar-de-overheid&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

 2. Christenen mogen niet liegen, correct. Maar voor lieden die overtuigd zijn van het bestaan van een nog nooit aantoonbaar bewezen entiteit, dat ook nog anderen proberen op te dringen middel politiek, is de leugen waarheid. Voor de rest van ons is het “boerenbedrog”.

  Like

 3. Die ambtenaren in Den Haag weten het allemaal zo goed, halveren van landbouwbeleid?
  Ze moeten eens dat zootje in Den Haag eens halveren?
  Dan zijn alle problemen gelijk voor de helft opgelost!

  Like

  • Als je met halveren letterlijk bedoeld ze allemaal in tweejen hakken dan is het goed, maar niet halveren dat daar nog de helft van een zooitje krimmineelen bedriegers bende blijft zittn.

   Boeren en burgers moeten allemaal tegelijk protesteren daar de deur in trappen en al die buitenlui uit het buitenland moeten er allemaal uitgemietert worden

   Like

 4. Uitspraken van welke minister dan ook van een Rutte kabinet, zijn als de stukjes uit het grote voorleesboek dat de heer des huizes voorleest uit het huishouden van mevrouw de minister die landbouw in haar portefeuille heeft, sprookjes! Het staat er wel, maar 5000 jaar geleden zag de toenmalige wereld er anders uit en de inwoners zagen natuurverschijnselen als straffen van een nog nooit waargenomen of bewezen opper wezen.
  Die ministers weten allemaal ons te overtuigen met hun uitspraken zoals “Zolang ik minister ben wordt de veestapel niet met de helft ingekrompen”. Daar heeft mevrouw natuurlijk een punt, je kunt dat nooit in één keer doen zonder een werkelijke boerenopstand. Wat er waarschijnlijk wel gaat gebeuren is dat het in 5 jaar gebeurt, elk jaar dus 10% minder maakt ook de helft. En inderdaad draait de bevolking op voor de kosten, want je kunt dat niet afwentelen op die arme boer die het toch al zo moeilijk heeft. Tegelijkertijd blijkt het boerendom wel het domste deel van de bevolking te zijn, ze geloven een minister van het kabinet Rutte. Dommer zijn ze niet te vinden!

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.