De snoepreisjes van een overbodig Argentijns wicht


Regering betaalt 150.000 euro voor VN-werk Máxima

De Nederlandse regering ondersteunt het werk van koningin Máxima voor de Verenigde Naties financieel met jaarlijks gemiddeld 150.000 euro. Dat laat het ministerie van Buitenlandse Zaken weten na vragen van de NOS. De anderhalve ton wordt vooral besteed aan reis- en verblijfskosten van de koningin en een medewerker van de Dienst Koninklijk Huis. Zo’n tien keer per jaar gaan zij op reis.

De snoepreisjes van een Argentijns wicht zonder doel

De NOS moest er een WOB procedure van maken om er achter te komen wat het wicht alleen al voor haar overbodige snoepreisjes (met bediende) moet kosten.

We geloven er geen snars van. Het zal minimaal het tienvoudige zijn, zoals gebruikelijk. Verstopt in een “geheim budget”. Zoals gebruikelijk.

Dit “werk” schijnt dit mens al 10 jaar te doen. We hebben wel eens in het circuit van de onderwereld (waar de “oranjes” de scepter zwaaien) gehoord, dat het wicht iets om handen moest hebben om haar extra energie te kanaliseren. Want er zijn dan wel 3 A-wichten geworpen, een echte moeder zorgt er daarna ook voor. Dat is natuurlijk teveel gevraagd voor deze driftige kredietenverkoopster. Haar “eigen” kinderen voedt ze waarschijnlijk via Whatsapp op, moet kunnen.

Dat je dan vervolgens uit hoofde van voornoemde functie gezellig gaat zitten ouwehoeren met een Saudische prins, bekend om zijn kannibalistische trekjes als het om critici gaat, spreekt boekdelen. Geweldige functie om ook eens te snuffelen aan de coke-lijntjes van mevrouw Bouterse, nietwaar?

Overigens zijn de peperdure kredietjes die ze aan de armsten van de wereld zegt te slijten niets anders dan de beruchte zelfmoordkredieten, dat weten we ook al tien jaar.

Hare koninklijke waardeloosheid, uitkeringstrekker uit een volbloed Argentijns Nazi nest weet niets beters te doen dan met een bediende de wereld rond te reizen zonder aan wie dan ook te rapporteren. Ondertussen kan Jan met de Pet haar lullige tripjes ophoesten, terwijl ze kwijlend aan haar beeldschone schoentjes likken.

Weg ermee, dit overbodige peperdure uitschot.

14 gedachtes over “De snoepreisjes van een overbodig Argentijns wicht

 1. Onbegrijpelijk, zij is een totale gewone meisje, die graag veel aandacht .. door lachbekken trekken…
  Toch mag zij alles, alles, wat mensen op aarde erg weinig krijgen!
  Het is geen goede ontwikkeling!
  Want zij kan niet delen met gewone mensen, omdat zij heel veel heeft…
  Maxima is om geld getrouwd, niet om liefde! Zij profiteert duidelijk erg verwend!

  Like

 2. Er zijn heel veel goed bedoelende vrouwen die veel minder verdienen en waarbij het effect ervan heel veel groter is! Maar ja, die worden niet uit het potje ‘geheim budget’ betaald. Wanner komt er ooit eens een einde aan die constante reeks schandalen en geheimen? En hoeveel tolereert Mien uit Capelle Biezelinge nog tot ze er genoeg van krijgt?

  Like

 3. De armste mensen op deze wereld opzadelen met leningen die ze nooit meer kunnen terugbetalen , je moet het maar durven . Maxima durft en ligt er niet wakker van .Satanisch addergebroed .Opzouten met die nep-oranjes 😣😤

  Like

 4. Ohm namo narai !

  De bovenwereld is nog dieper gezonken dan de onderwereld !!

  In deze context wil ik de naam van advocaat van Bindsbergen nog noemen als mogelijk slachtoffer van de Kindermoordende Kroon.
  Een mogelijkheid die nogmaals is gebleken uit de nog steeds niet gerectificeerde publicaties op de diverse nepnieuws sites.

  Ondertussen…

  De Koninklijke Shell krijgt schadeloosstelling voor de inkomstenderving in het door aardbevingen geplaagde en ge’Shell shockte’ Groningen.
  En,
  Omdat er na elke verkiezingen telkens weer een ‘nieuwe stoelendans’ wordt georganiseerd wil dat klaarblijkelijk wel eens verwarring opleveren in de boekhouding van Soestdijk.
  Ook;
  Prince Andrew kan zijn [gouden] toilet maken.
  Dus…
  De fundamenten van de middeleeuwse bananen monarchieën beginnen scheuren te vertonen.
  Mogelijk hebben aardbevingen hierin ook een rol gespeeld.

  Mooi mazzel hiermee !

  Tot zover bedankt voor jullie publicaties.
  De groetnn. [ Mien jong ]

  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba .
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant .

  Like

  • Enig idee wat dat wicht zoal doet? En wat dat oplevert?
   Ik wil niet zeiken hoor, maar voorlopig kosten die uitvreters ons alleen maar geld. Met bakken per dag.

   Like

 5. heure heugheid was heel trots op heurzelven vrijdagochtend mocht ze het hele radiojournaal benutten om zich zelven de hemel in te prijzen.l.3 miljard mensen waren onder de pannen want hebben door heur toedoen nu een bankrekening. Niet dat er iets op staat, dat is natuurlijk een ander verhaal.
  Ze wil nog lang doorgaan want: nog l.7 miljard banklozen te gaan.

  Liked by 1 persoon

  • Het doel van “iedereen aan de bankrekening” is het afschaffen van contant fiatgeld om vervolgens iedereen via negatieve spaarrente en oplopende bankkosten te strippen en om bankruns te voorkomen.
   In Roemenie en Bulgarije b.v. zijn bankrekeningen ook nog niet voor iedereen weggelegd.
   Ze hebben daar niet zoveel vertrouwen in banken, vreemd toch?

   Like

 6. Het land met plastic fiatgeld begint al met cashless shoppen.
  Eerst zijn degenen die aan het staatsinfuus hangen de sjaak, de middenklasse of wat er nog van over is volgt daarna wel.

  Like

 7. Weet je, het zou me niets verbazen als dat Max. geval een dochter van der Bernard is.
  Als je gezien haar leeftijd effe terugrekent, was het een tijd waarin der Bernard nogal wat tijd in Argetinïe doorbracht, met als reden de belangen van Frits Philips uit Eindhoven daar te behartigen ende aan de man te brengen.
  Het was ook de tijd dat er nogal wat te doen was met dat Tirol aldaar, opgezet om de echte foute Duitsers een plekkie te geven.
  De nuttelozen werden immer tijdens de Nurnberg processen opgeofferd.

  Wat hebben die lui toch met Argentinïe?
  En hoe is het mogelijk dat zo’n AbnAmro (Rothschild bank) tikteef uiteindelijk koningin van Nederland genoemd mag worden?
  Da’s toch eigenlijk wel heel erg opmerkelijk niet?
  Wat ik nog opmerkelijker vind is dat iedereen dat wel bonton vind.

  Vandaar dat Nooitgedacht het somber inziet.
  Op deze site zit iemand een belangrijk deel van zijn gedachtes, gevoelens, van zijn/haar(ik neem het risico) leven te spenderen om bij zijn slapende medemens de rolluikjes wat omhoog te trekken, maar het schijnt weinig effect te hebben.
  En da’s verdomde jammer, want als wij het zo nog even laten gaan hoeven we ons er geen eens geen zorgen meer over te maken want dan is het gewoon te laat.

  Het is aan ons, aan U en mij de wereld te creëren die wij graag willen zien.
  Gandhi had verdomd gelijk.

  Stay Human,

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.