Opsporing verzocht


Heeft u dat wekelijkse programma wel eens gezien? Nu ja, wekelijks…. niet in de vakanties, criminelen nemen blijkbaar ook wel eens verlof.

Bij dit programma maken we wekelijks kennis met de onderkant van de maatschappij. Lamlullen met capuchons en gympen die met 4 man een bejaarde vrouw van 94 beroven en meppen verkopen, dat werk.

Maar ook moord en doodslag komen ruim aan bod.

De politie krijgt via dit programma op twee manieren hulp. In de eerste plaats de oplettende burger of op zwart zaad zittende verklikkers. Dan kun je bellen met de nummers die worden vertoond. In de tweede plaats de honderdduizenden camera’s die door het hele land zijn geïnstalleerd. Het is verbazingwekkend hoe soms vluchtroutes van de criminelen van minuut tot minuut in kaart kunnen worden gebracht met behulp van dit alomtegenwoordige ‘netwerk’.

Wij mogen er dus vandaag de dag vanuit gaan, mocht u een stap buiten de deur zetten, dat uw gangen keurig worden geregistreerd. Thuisgekomen neemt u plaats achter uw computer en dan gebeurt exact hetzelfde. Uw bewegingen in de slaapkamer worden misschien nog niet vastgelegd en geanalyseerd, zeker weten we dat ook niet.

Het programma Opsporing Verzocht bestaat al decennia. Maar we naderen nu het moment dat het wegens Artikel 1 van de Grondwet, betrekking hebbend op het fenomeen ‘discriminatie’ toch echt verboden gaat worden. Want het is opvallend, dat er in 9 van de 10 gevallen wordt gerefereerd aan “getinte mannen”.

Tja dat kan een paar oorzaken hebben. Het kan betekenen dat criminelen doorgaans “getinte mannen” zijn, of dat “getinte mannen” doorgaans criminelen zijn. U mag het zeggen.

Het grote voordeel dus wel, dat er NOG VEEL MEER camera’s moeten worden geïnstalleerd. Goed voor de werkgelegenheid, goed voor het controleren van ieders doen en laten. Lekker veilig en geborgen in Gods hand, als het ware. Criminelen trekken zich er overigens toch niets van aan, dat is wel gebleken. Alsof ze zijn ingehuurd om er voor te zorgen dat wij en ons nageslacht bij geboorte worden “gechipt”. Voor onze veiligheid. Dan kan de Vijfde Colonne van Groote Broer namens de Groote Opperheer het slavengepeupel op afstand aansturen. Of dood laten neerploffen als hun break-even point is bereikt.

En maar oeverloos wauwelen over “de toekomst”, onze hoedjesfetisjisten.

11 gedachtes over “Opsporing verzocht

 1. Citaat:
  “Recht auf analoges Leben: Das Recht, analog leben zu können, ohne digitale Überwachung, ist ein Grundrecht. Die Datenerfassung darf nur mit ausdrücklicher Zustimmung jedes Bürgers erfolgen. Von Jugendlichen unter 16 Jahren dürfen keine Daten erfasst werden.
  5G nutzt nur dem Militär, der Börse und der Totalüberwachung”

  (http://brd-schwindel.ru/versteigerung-stoppen-5g-nutzt-nur-dem-militaer-der-boerse-und-der-totalueberwachung/)

  Is dit tot ons doorgedrongen? >>>
  “Die Datenerfassung darf nur mit ausdrücklicher Zustimmung jedes Bürgers erfolgen.”
  Daar hebben wij absoluut geen wet voor nodig! Dat weten wij met ons gezonde verstand ook zó wel!

  Broertje Camera en broertje Digitale Privacy Schending (DPS) tezamen, …..
  Wat leven wij toch in een mooi land.
  En wat hebben wij toch een “krachtige” regering + parlement (parleurs),
  die hier zéér krachtig TEGEN zijn!
  (Van “die ander” moet je het maar hebben. NIET dus!)

  Met andere woorden: we dienen ons te ONTSLAVEN!
  En weet je???
  DAT KÁN!)

  Hoogste tijd voor een transformatie van de wereldwijde samenleving, zeker óók in Nl.!
  Heldere bijdrage van Ad Broere, zoals daar op deze site op werd gewezen(!):
  https://adbroere.nl/web/nl/een-wereld-zonder-schuld.php
  Bovendien: 10% van ons beseft dit reeds! >>>
  https://www.youtube.com/watch?v=sDge4aYfKfE&w=420&h=237 (18 min.)
  En 10% blijkt voldoende te zijn voor transformatie ……

  Liked by 1 persoon

  • ONTSLAVEN.

   Dat is een mooi woord wat nog niet in mijn woordenboekje stond.
   In het oude Athene, bakermat van de democratie, waar wij zo de mond vol van hebben, hadden de Atheense inwoners inspraak. Dat wil zeggen: een deel van de Atheners. In de eerste plaats hadden vrouwen niets in te brengen. In de tweede plaats waren slaven ook onmondig, zij waren de “burgerdood” gestorven of krijgsgevangen gemaakt na oorlogen met andere gebieden. En als het er echt om ging en er moest worden beslist om oorlog te voeren, dan mochten de vrije mannen in de buitengebieden niet meebeslissen, omdat zij toch altijd wel NEE zouden stemmen, gezien het hogere risico wat zij liepen. Leuk geregeld, die democratie, kom er nog maar eens om.

   Om te ontslaven moet je eerst weten of en waarom je slaaf bent. Dat wordt namelijk direct bij geboorte geregeld. Door naamgeving ben je je recht op landeigendom kwijt. Door de registratie van het BSNummer, worden al je toekomstige inkomsten als onderpand voor overheidsschulden gebruikt. Je gaat verder door het leven met een ontzield lichaam, met een onaflosbare schuld. Je vermogen gaat in een Trust en die wordt beheerd door een curator. Je bent 100% slaaf.

   Door te ontslaven zou je weer 100% vrij moeten worden. Daar hoef je maar een paar stappen voor te doen. Er wordt een ander land gesticht, waar je geen burger (want: borgsteller) wordt, maar een vrij, levend mens van vlees en bloed. Om over je vermogen te beschikken moet je de curator ontslaan en de Trust leeghalen (niet overnemen).

   In je nieuwe hoedanigheid leef je volgens natuurrecht en er is niets meer wat tussen jou en je oorsprong (de natuur) kan zijn.

   Er is geen democratie, maar volksraadpleging.
   Politici met ideeën bestaan niet meer.
   Bestuurders worden gekozen, stuk voor stuk, benoemingen bestaan niet meer.
   De grond en alles wat er onder is, behoort aan iedereen en kan dus van niemand zijn.

   Enzovoort, en zo verder.

   Liked by 1 persoon

   • Nog los van dat -met de nieuwe orgaandonatie wet- AL je organen per definitie eigendom zijn van de Staat, tenzij je daar expliciet(duidelijk) bezwaar tegen maakt. En wie tussen 0 en ca 60 jaar doet dat?
    N.B. boven de 60 ben je niet meer interessant/vers meer voor donatie.
    En “hersendood” is al gauw geconstateerd, maar dood ben je pas als ALLES dood is en niet alleen je hersens, maar goed dat is nog niet tot de HH doktorren resp de gewone mens doorgedrongen.
    En zo kunnen we wel doorgaan: Mobilisatie ==> ieder jongmens meteen ingelijfd als soldaat(lees: Kanonnenvoer), Vaccinatie ==> is goed voor je zeker als je net geboren bent. Gelukkig kun je dan nog niet protesteren en/of weigeren.
    etc etc etc.

    Like

   • Top, kan dit in de Telegrap, NRC, ‘Volks’krant etc. vermeld worden?
    Of worden die ook al niet meer gelezen?
    Het oude bewust zijn, alles behoort toe aan iedereen.
    Met als gevolg dat eenieder zijn/haar verantwoordelijkheid draagt voor dat wat is.
    Enzo is iedereen VRIJ, want immers eenieder neemt volledige verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen bestaan en dus voor al wat leeft.
    In de huidige wereld, die zogenaamde ‘samen’leving hebben de poppenspelers alles, maar dan ook alles 180° omgedraaid en de meeste Aardebewoners op de verkeerde voet gezet.
    Met alle gevolgen van dien, zichtbaar in de dagelijkse not trumenshow, no true men…..
    Bedankt admin voor al de energie die je in hdr steekt.
    We will win!!

    Nooitgedacht.

    Like

 2. Uw mening word weergegeven met m.i een cynische ondertoon. Niet helder voor mij.
  Ik wil ook geen slaaf zijn, maar maak aub helder wat hier tegen te ondernemen zonder cynisme!

  Like

  • Ha John.

   citaat:
   “Het woord cynisch komt van het Griekse ‘cynisme’ en betekent letterlijk ‘honds’. Tegenwoordig wordt het woord ‘cynisch’ gebruikt voor de spottende houding waarmee men aangeeft niet te geloven in het goede van de mens en-of zijn waarden, thema’s en instituties.” (wiki)

   Voor zover ik de afgelopen jaren de artikelen op HdR heb gelezen, heb ik niet gemerkt dat de site beheerder niet gelooft in het goede van de mens, behalve dan in de afwezigheid hiervan bij een bepaalde, relatief kleine groep van mensen, ook wel cabal e.d. genoemd. Daarin is hij m.i. zeer stellig.

   En ja, uiting geven aan spot, aan gevoelens en aan emoties is een gezonde levenshouding, toch? !
   Anders weten we immers niet wat we aan elkaar hebben.

   Sjors kan het ook duidelijk zeggen! >>> https://www.youtube.com/watch?v=kXhZyAOuyhE (13 min.)

   Liked by 2 people

   • Ben het wel met John eens. Ik snap het cynisme, maar om met hoop op beter vooruit te kunnen moeten we daaraan voorbijgaan en tot daadwerkelijke positieve actie kunnen komen. Als je blijft steken in cynisme helpt dat weinig, en een site die alleen maar cynisch is kan verdacht worden van ‘controlled opposition’.

    Like

    • Helaas, deze site is niet voor “daadwerkelijke positieve actie”. Wij achten onszelf daar totaal ongeschikt voor. Er zijn veel slimmere mensen in dit land, die de bal op zouden kunnen pakken. Wij zijn toeschouwer op een voor de rest lege tribune.
     “Positieve acties”?
     Dat hebben wij jaren geleden al eens geprobeerd met het opzetten van een papieren krant. Het resultaat was dat vrijwel iedereen het een goed plan vond, maar dat het gratis moest. Kansloos dus.
     Daarna geprobeerd een gewestelijk netwerk op te zetten (model ‘oranjevereniging’), van de 50 gewesten kregen we nog niet eens 10 bezet met 1 (één) representant. Ook afgeschoten.
     Van alle Nederlanders zouden 10 à 15 % de monarchie af willen schaffen. Liefst 90% daarvan wil een president kiezen. “Wij” leren het NOOIT!

     En dan zijn er nu opeens mensen verbaasd over een lichte vorm van cynisme?
     Doe je huiswerk beter, in het vervolg, voordat je begint over clichématige zaken als “controlled opposition”. Het is wel duidelijk dat jij daar geen kaas van hebt gegeten. Het klinkt leuk, maar het heeft weinig om het lijf, zulke loze kreten. Het is telkens weer treurig, dat er commentaren verschijnen van “lezers” die voorbij gaan aan 9 jaren schrijf- en uitzoekwerk. Ook een keus.
     Je moet maar durven…..

     Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.