Gouden koets: ‘Restauratie komt iets duurder uit’


Dat de restauratie van een koetsje van goud wel eens een jaar of tien kon gaan duren, verbaast ons niets.

Dat het hele verhaal slechts € 1,2 miljoen zou gaan kosten kunnen wij rangschikken onder het hoofdstuk grove leugens.

Loopjochie van Kabinet-69 Rutte wenst de werkelijke kosten geheim te houden, want het is maar zoiets onbeduidends als belastinggeld. Bovendien raakt het de zogenaamde “oranjes” en dan is opeens alles anders, dan is iedereen gezwicht, dan dooft het licht.

Het belangrijkste element van dat koetsje is het schilderijtje aan de zijkant. De nationale spiegel. Als het volk luid juichend met vlaggetjes staat te wapperen, zien ze immers zichzelf gereflecteerd: een slaventafereeltje. Als we zo naar het plaatje kijken, zien we een oud spreekwoord in vervulling gaan: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje”. Rekent u er nu maar niet op, dat dit gezellige tafereeltje na de restauratie is vervangen door een Hollandsch landschap. Of de huurmoord op de gebroeders de Witt in 1672…. een orgaandonatie avant-la-lettre. Een slachtpartij in opdracht van (en met jaargelden aan de daders betaald door) de stadhouder Willem III, achterkleinzoon van “De Huichelaar”.

De kosten.

Het loopjongetje van de criminele familie Flinck – alias de “oranjes”- wil dus niet zeggen hoeveel van onze centen aan deze volstrekte en peperdure flauwekul wordt weggescheten. Dan rekenen we het zelf wel even uit.

Als de geruchten reppen over € 1,2 miljoen, dan is reeds de “Oranje-factor” toegepast, dat wil zeggen: er wordt 90% afgelogen. Het is namelijk beter dat “de mensen” niet al te veel details weten over dit soort “politieke dingen”. In werkelijkheid zal het dus wel € 12 miljoen gaan kosten. Vervolgens hebben wij door ervaring vastgesteld, dat overheden er standaard minimaal de helft afliegen, dus dan schatten we het op € 25 miljoen. Het valt namelijk nooit eens mee, het valt altijd tegen.

En dan hebben we nog het fenomeen “stiekem”. Het lijdt geen twijfel of deze criminele familie Flinck dient vervolgens nog een kostendeclaratie van hetzelfde bedrag in: € 25 miljoen. Per slot van rekening is een koets ook een soort meubelstuk. En dat gouden trucje doen ze al een jaartje of dertig.

Dit hele restauratie-circus kost dus na 10 jaar € 50 miljoen aan belastinggeld – maar dan heb je ook wat! Helemaal niks dus.

Voorstel: het hele ding ontmantelen, de onderdelen bij opbod verkopen en de opbrengst terugstorten in de schatkist. Ze pakken de fiets maar, morgen.

14 gedachtes over “Gouden koets: ‘Restauratie komt iets duurder uit’

 1. Die fietsen stonden nog bij Claus de wous in de schuur, diezelfde Claus die ergens in de jaren ’80 of ’90 zei dat we moesten ophouden Duitsers te vragen onze fietsen onderhand eens terug te geven…

  Nooitgedacht.

  Like

 2. Plotseling was hij er, ene Jerry Afriyie. Een uit Afrika binnen gelopen zwarte man die als eerste de Zwarte Piet discussie startte.
  Hoe kon deze zichzelf dichter noemende hoop stront het Nederlanderschap hebben toebedeeld krijgen? Kun je van dichtkunst in Nederland in leven blijven? Allemaal vragen waar nogal wat over is af te vragen “Hoe kon dat zo gelopen zijn? “.
  Vreemd, hij ergerde zich aan Zwarte Piet, terwijl de méér voor de hand liggende discussie over het slavernij gedoe op dat gouden schijthuis, dat eenmaal ’s jaars van stal wordt gehaald om ons republikeinen de pest in te laten krijgen, toch echt meer voor de hand ligt!
  Ik denk dat die Zwarte Piet discussie een afleidingsmanoeuvre is, net als een Amsterdamse museum directeur die de term ‘de Gouden Eeuw’ voorbij zag gaan aan de toen heersende armoede, hetgeen weer heel veel overeenkomsten heeft met de huidige tijd. In vergelijking is de tweedeling nu vele malen groter dan in de Gouden Eeuw. Wat dat aangaat staat die slavernijbeschildering precies op de juiste plek, namelijk op een strontkar bereden door Bilderbergers die door liegen, bedriegen en vooral veel stelen honderden miljarden €€€, £££ en $$$ bijeen hebben gejat! Ergo, die goudenkoets is een symbool van onderdrukking

  Liked by 1 persoon

 3. Op je vraag hoe die ” hoop stront” luisterend naar de naam Jerry Afriyie aan het Nederlanderschap komt. Ook Thierry Bidet vindt dat iedereen Nederlander moet kunnen worden. Mocht iemand nog de behoefte hebben zijn stem weg te schijten bij de eerstvolgende verkiezingen, en dat zal best wel want de Nederlander is echt vele malen dommer dan een ezel. Dan kan je die wetenschap in je keuze bepaling meenemen.

  Like

 4. Die hele restauratie, naar aanleiding van dat ene waxinelichtje? Het liefst zou ik hier uit volle borst willen roepen, slopen want tegen de tijd dat die strontkar klaar is hebben we dat tuig met al hun vazallen hier allang het land uitgetrapt, of in de martelkamers van de gevangenpoort gezet. En is de republiek hersteld, een mens moet natuurlijk wel zijn dromen houden. Waarschijnlijker is dat het kalifaat van het nieuw herrezen Ottomaanse rijk ons voor zullen zijn.

  Like

 5. Van alle kanten stroomt het geld binnen maar ze zullen nooit genoeg hebben die profiteurs!
  Ik hoop het echt mee te maken dat ze vertrekken….maar vrees dat het nog niet zo snel zal gebeuren 😦

  John H Baselmans
  14 september om 16:32 ·

  Drugs onder controle van Nederland

  De in Nederland wonende W.A. is de absolute heerser in de drugswereld van Nederland en de voormalige Antillen. Deze persoon heeft de gehele drugshandel in handen en dirigeert het geheel. Deze persoon is ook die de winsten a la Pablo Escobar binnenstrijkt! Dat kan allemaal omdat deze persoon de regels maakt maar ook onschendbaar is in deze wereld!

  Nu zal je schreeuwen dat ik altijd het over de Italiaanse en Colombiaanse drugsmaffia heb als het gaat over de hoofd drugs aders en ja het is nog steeds zo. Maar het wordt tijd dat de ware persoon ook eens vernoemd wordt!

  De maffia groepen die toegestaan worden op onze eilanden zijn die groepen die delen in de buit met bovengenoemde persoon. Deze persoon zien we regelmatig op alle eilanden verschijnen want dan moet er weer achter gesloten deuren het een en ander in de handel besproken worden. Deze organisatie is immens, dat is duidelijk. Zelfs in slechte tijden weet deze man niet meer wat met het geld te doen.

  Naast de twee bekende maffiagroepen zien we de laatste jaren verdacht veel Nederlanders zich vestigen op onze eilanden. “Personen” en “ondernemers” die allemaal gevlucht zijn vanuit Nederland om vele duistere redenen waar men nooit over praat, maar blijkbaar veelal ten dienste zijn van de contra drugs.

  Ja, deze persoon heeft het zeer slim aangepakt;
  De coke komt van de Zuid-Amerikaanse landen, de contra drugshandel, de Amfetamine, verdere pepmiddelen die allemaal geproduceerd worden in megalabs in Nederland worden op onze eilanden gedumpt. Deze veelal Nederlandse pillen moeten toch de wereld rond! En zo hebben we de verklaring waarom onze eilanden zo belangrijk zijn voor het kleine kikkerlandje! Er is namelijk een zeer grote vraag in Amerika maar ook Zuid-Amerika naar deze synthetische pillenhandel.

  Zeer slim opgezet want vele ogen zijn alleen gericht op de coke die Nederland binnenkomt en via kanalen als de Biesbosch verspreid wordt in Europa. Maar zelden wordt er over export van die pillen naar deze eilanden gedacht! Een vrije lijn die miljarden oplevert en zelfs een Antillensanering van 5 miljard wel waard is!

  Lang was het onduidelijk wat de ware belangen zijn van Nederland, maar nu met de vele “verdwaalde – goud zoekende” Nederlanders op de eilanden en de contra drugs vanuit Nederland is de enorme bloei van alle handelaren lokaal helemaal duidelijk.

  En W.A.?
  Die wrijft in zijn handen want het is nu innen van twee kanten, de import van coke en innen van het exporteren van de pillenhandel! Veel wordt er verraden door gedrag en handelen en zo zijn we achter deze contra drugshandel gekomen.

  Wie zal het lef hebben om deze heen en weer handel aan te pakken?

  Geloof me, dit gaat niet gebeuren omdat deze beschermd wordt door het Nederlands recht wat ook geldend is voor bepaalde personen op dit eiland. Niet voor niets zitten hier Nederlandse rechters maar ook hoge personen in het recht om alles in de hand te houden voor die W.A. Zij zijn de beschermheren van deze handel.

  Voor wat, hoort wat!

  Snapt u nu het handelen en de vele dubieuze uitspraken van onze rechtsspraak?

  John H Baselmans-Oracle
  Dokterstuin 237
  Tel 864-3595

  Like

 6. De Anastasia-agenda

  Zeg de restauratie kost 25 miljoen: alle strontverf, strontplamuur ETC. bij mekaar, dan gaat er echt geen 25 miljoen naar dit Klownshuis. Nee, de gehele restauratie kost maar een fractie, zeg b.v. 5 miljoen (is al 4,9 miljoen teveel maar dat gaat naar de bevriende “aannemer’) dan wordt ETC = de rest zegge 18 miljoen verdeeld over de BOBO’S oranje-smeerlappen. Kortom U weet wel wie dat zijnl. De overige 2 miljoen is voor de posten: “hier & daar smeergeld” en “onvoorzien”.

  Dit Koningshuis en trouwens ALLE Konijnenhuizen in Europa zijn gedoemd op te houden te bestaan.
  Waarom? Antw: De EU filosofie (lees: Samenzwering) verdraagt geen koningshuizen. Koningshuizen houden (zogenaamd) de boel bij elkaar, wat nog waar is ook gelet op de ezelachtigheid van de respectievelijke bevolkingen. De EU zal straks nog maar alleen bestaan uit een mix van nationaliteiten, rassen , talen, en culturen waar je van gruwt, kortom een grote SOEPKOOKPAN gevuld met een grauwe soep vna blank, zwart, geel, groen etc etc etc etc etc … (ad inf).

  Like

  • De Anastasia-agenda (vervolg):
   De vraag is natuurlijk: Zit hier nog meer achter. Koudenhove-Kalergi plan(uitroeien v mensen) dmv oorlog opstanden e.d. of is er toch werkelijke rivaliteit Westen (IsraHel-Amerika vs Rusland o.m.) en moet voor de 1-wereldregering eerst Europa weer massaal in het verderf worden gestort(Ordo ab chaos) zoals al 2x in WO ! en II is gebeurd?

   P.s. Anastasia agenda slaat op het gerucht dat bij de moord op de volledige Tsarenfamilie in 1918 door de Bolsjewieken(wweduwel), de jongste dochter Anastasia zou zijn ontsnapt. Een leuk gerucht voor een sprookje en zoethouder voor romantische maar niet logische denkende mensen..

   Like

 7. Quote: William of Orange – Jewish donkey and homosexual​

  William of Orange, known to his bum buddies as Billy the Pink, was a Dutch nobody who was picked up by the Amsterdam Jews with a very particular purpose in mind. The Jews had been run out of England by King Edward I in 1290 for their usury and several of their members being convicted of holding human sacrifices with Christian children as their victims. End quote: https://www.veteranstoday.com/2019/09/28/britain-was-never-great-and-america-was-snuffed-out-long-ago/

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.