De Derde Golfoorlog in de maak?


Onze oliekolonie “under attack”.

De grootste grap is al voorbij gekomen – de verenigde staten wisten binnen twee minuten wie de dader was: IRAN. Natuurlijk, dat staat in het script. Zo snel als de Amerikanen kunnen beweren dat ze al weten wie het heeft gedaan, zo snel kunnen wij dat ook. En ons militaire apparaat is heel wat goedkoper!

Wel eens gehoord van een “FALSE FLAG” Anyone??

Wat een precisiewerk, die Houthi’s kunnen er wat van!

En binnen een uur hadden ze al satellietbeelden die dat zouden aantonen. Die grap is bijna net zo goed als die satellietbeelden van een raketje wat naar de MH-17 vliegt. Wat een stelletje jokers, deze “bondgenoten”. Het ligt vele malen dichter bij de waarheid als we beweren dat er een sabotageploeg is binnengelaten om wat te laten ontploffen hier en daar. Om dan vervolgens te vernemen, dat de productie in onze oliekolonie S.A. door deze stunt plotseling tot 50% is gereduceerd – wat een flauwekul!

Dat de Houthi’s in het verre Jemen de verantwoordelijkheid op zich nemen is niet zo verwonderlijk. Ze worden gesteund door Iran en moeten iedere betrokkenheid van Iran zien af te wenden. Maar waar zouden die drones vandaan komen? Nu wordt heel Jemen – wat er nog van over is – door “the Coalition of Revenge” plat gebombardeerd, kunnen we op wachten. De verenigde staten en de nepstaat Tel Aviv ontlenen hun bestaansrecht aan oorlogen, hoge olieprijzen, handelen in petrodollars en de van de kaart gebombardeerde landen weer helpen met de opbouw.

De NOS is er weer als de kippen bij.

Modus Operandi: “Eerst even de werkelijkheid om zeep helpen”.

En dan het politiek correcte geleuter wat nu rond gaat: “Niemand heeft belang bij escalatie of een Derde Golfoorlog”.

O nee?

Wat dacht u van de nepstaat Tel Aviv? Het kan maar zo dat die 20 kruisraketten heeft afgevuurd. Want u gelooft toch ook niet dat we hier over “drones” praten?

Saudi Arabië als zusterstaat van de nepstaat heeft er eveneens groot belang bij. De olieprijs stijgt als nooit tevoren, uiteraard een kunstmatige manipulatie, maar toch.

Dus dan kunnen we ook rustig aannemen dat Rusland er ook belang bij heeft, goed voor de economie. Een goede tweede in het script.

Irak zou ook in beeld zijn. Maar verder dan een paar oude Scuds (weet u nog, gasmaskers en zo?) komen die ook niet.

Meneer D.J. Trump blaast al van de hoogste toren, dat hij de dader zal straffen. Hij heeft de verenigde staten al 3 jaar buiten een oorlog weten te houden, dat moest maar eens afgelopen zijn. Er gingen ook nog geruchten dat hij met de ayatolla’s om tafel wilde – dat is wel het laatste wat hij moet doen. Precies een dag nadat de doorgewinterde oorlogsadviseur John Bolton is weggestuurd, gaan de Houthi’s een armada drones lanceren. “Thank you, Houthi’s, you did a tremendous job!” Houthi’s hebben helemaal geen kruisraketten, vandaar het verhaal drones.

Al met al komt het iedereen gewoon goed uit. Het was weer de hoogste tijd voor een aanslag. Zo vlak voor de Israëlische verkiezingen, die een totaal corrupte Bibi Mileikowsky in het zadel moet houden….

Geweldig, en wij maar het “nieuws” volgen, spannend hè!

4 gedachtes over “De Derde Golfoorlog in de maak?

 1. Geef Jan Splinter brood en spelen. Ze betalen toch wel aan de pomp of via andere belastingen mee aan het militair industrieel complex. Maar het kan deze keer ook anders zijn. China is zwaar aan het investeren in Iran. En ze lijken me niet bang. En ondertussen vliegen Pakistan en India elkaar in de haren. Wereldoorlog zal meevallen maar een uitgelokte crisis zal me niks verbazen. Goed voor het weinige plebs wat op tijd goud heeft gekocht. Maar zeker goed voor de yankee dollar.

  Like

 2. Volgens mij is die 3e oorlog al lang een feit ! Is begonnen in 2001.. gestart door de grootste nep show ooit op 9/11 ( opdrachtgever n.a.w.
  en dat allemaal om die kut olie en drugs en wapenhandel, meer kan ik er niet van maken
  dat er ” mensen ” zijn die hier werkzaam aan zijn is wel te verklaren.. ze krijgen genoeg geld om uit te voeren wat er moet gebeuren.. zo werkt het ook in de politiek en vandaag op dat achterlijke h o e d j e s festival zullen de mooie en zwartomrande leugens weer hoogtij vieren.. en steeds kijken we naar een jurkje van de nieuwe mode die dan weer door topmodel maxiMA zal worden ge-mannequineerd waar een doorsnee burger wel 2 jaar van kan eten / leven.. schaamte alom.. en dan hebben we het nog niet eens over de magische meubelonderhouds kosten.. ppff..
  Het zal een rare dag worden vandaag denk ik in nederland, voelt niet oke
  maar laat 1 ding duidelijk zijn, en dat is dat nederland een heel erg grote rol speelt in de 3e oorlog die er al lang speelt, zekers gezien vanaf 2001 en LEARSI ( voor de woordzoeker een makkie ) maar dat land wil zoooooooooooo graag oorlog met Iran.. dus.. de kaarten zijn geschudt

  Bah, we staan erbij en kijken er allemaal naar.. meer doen we niet
  Straks weer allemaal idioten met vlaggetjes en strepen op hun wangen en allerlei plastic hoofdkronen op hun , goed geloofse koppen dat we in zo een fraai en gaaf land wonen.. ME NEUS !!
  Het is zeker zo dat nederland een van de beste landen van europa is, misschien wel de beste van de wereld.. maar oh wat worden we allemaal begodverd…

  fijne P – Dag ( Pay Day ) !

  Like

  • …en dan nog die oranjestront kleur overal, Doet gewoon pijn aan je ogen.
   Oja en vergeet vooral die drankgelagen en de gang-bangs niet na afloop en laggu, laggu om die stomme boeren, burgers en buitenlui…

   Zouden deze tuig van de richel psychopaten ondanks hun geestelijke handicap nu Nooit eens bij zichzelf en hun geweten te rade gaan ? En nooit eens een greintje echte “MENSELIJKHEID” en last but not least schuldgevoel ?

   Een troost: Ook ZIJ hun allen gaan dood.

   Like

 3. @deze Kan het hier geheel 300 % mee eens zijn !!! x 100.

  Als het niet zo treurig was voor de gewone man en vrouw (transgenders niet meegerekend want die zitten al in het bakkie van de 1 wereld. 1 geslacht, 1 land, 1 volk (dus) en 1 leider propaganda) zou het gewoon om je te bescheuren zijn.

  Vandaag zou iedere burger van NEEderland in rouwkleding naar werk, naar school of naar de winkels moeten gaan!
  En met een groot bord met : “Oprotten rutte want we komen eraan.”

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.