Onleefbaar Nederland


Het principe van degelijk financieel beleid is de bijl in de overheidsuitgaven zetten als het goed gaat met de economie. In tijden van recessie moet de overheid geld in een haperende economie steken om die aan de gang te houden, tot het weer op eigen kracht kan.

Sinds de gecombineerde centrale banken hier de dienst uitmaken, gaat het precies andersom. “Als het slecht gaat moet je bezuinigen”. Als het goed gaat doet de overheid er meestal nog een schepje bovenop, ter stimulering van de oververhitte economie. Het is totale onzin, en dat weet ook het Kabinet-69 en directeur Klaas Knot van het filiaal van de ECB in Amsterdam.

De scheidend bankdirecteur Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft gezegd, dat Nederland € 50 miljard in een spaarpotje heeft, wat we moeten uitgeven. Waaraan, dat mogen we nog zelf bepalen, misschien. Zelfs dat is niet eens zeker. En al helemaal niet als iedereen er zijn mening over gaat geven. Er gaan al geluiden op om de rest van Nederland ook maar vol met asfalt, zonne- en windparken te plempen. Uiteindelijk zal niemand het verschil nog waarnemen gezien de verregaande staat van vernieling waarin dit land zich reeds bevindt.

Eerder deze week kreeg D’66 opdracht hun loket op het Binnenhof te openen en iets te kraaien over het halveren van veestapels, want we stikken in de stikstof. Toe maar, nog meer industrie-dozen, vliegvelden, woonwijken, hutje-mutje. Ondertussen importeren we zelfs afval om wat ovens aan de pruttel te houden. Reken er maar niet op, dat dat afval is gecontroleerd op verboden middelen – stuur er maar eens een geigerteller langs.

Infrastructuur verbeteren? Alles wordt aan het buitenland overgedaan. Pensioenfondsen leeggeplunderd. Banken uit de wind gehouden. In combinatie met het dichtdraaien van de gaskraan – waar het buitenland dubbel om ligt, want die draaien hem steeds verder open en bouwen als bezetenen kolencentrales – het vol stampen van de polder, het “egaliseren” van de natuur in woeste gronden, die wegens onbruikbaarheid ook maar weer worden volgebouwd, kan Nederland definitief als bewoonbare wereld worden afgeschreven. Bij de minste geringste economische tegenslag, slaat hier de verpaupering toe.

Logistieke draaischijf moeten we worden.

Een vrij logisch gevolg is dat zowat alles moet worden geïmporteerd, van ALLE graan via vlees- en zuivelproducten tot gas aan toe. Zo slim zijn wij hier bezig. Iedereen staat er bij en kijkt niet eens meer. De geautomatiseerde Nederlander doet en laat de dingen alleen nog op commando. Een referendum is zinloos, want de mensen weten amper nog waar het over gaat. Daarom gaan “verkiezingen” ook nergens over. Het is hier een grote puinhoop, vervuild en verziekt. Het beeld van de toekomst is mogelijk nog erger: Nederland zal verdwijnen en als onderhorige stadsstaat onderdeel uitmaken van het herstelde Heilige Roomsche Rijk. Die 80 jaar oorlog was echt voor niets, dat zult u begrijpen.

Nederland moet weer schoon, leefbaar en vooral zelfvoorzienend worden.

Dat kan alleen in de Vrije Republiek.

9 gedachtes over “Onleefbaar Nederland

 1. “Nederland moet weer schoon, leefbaar en vooral zelfvoorzienend worden, dat kan alleen in de vrije republiek…….
  En waar haal je de mensen met verstand vandaan dan die je daarvoor nodig hebt?
  Misschien uit China? Die hebben in ieder geval ervaring😁.

  Like

   • Inderdaad goed punt. De hoeveelheid mensen die ik op diverse sites tegenkom om daar dagelijks hun ongenoegen te uiten, sommigen heel vaak ook nog een goed verhaal hebben. Als die nu allemaal eens die tijd zouden gebruiken om daadwerkelijk iets te doen, in plaats van klagen achter het toetsenbord, komen we misschien nog ergens. Ook ik ben schuldig, helaas. Grootste probleem is dat we via dit medium niets kunnen organiseren, dat mag duidelijk zijn, dus hoe kom je met elkaar in contact zonder bemoeienis van trollen en andere saboteurs?

    Like

 2. “Het beeld van de toekomst is mogelijk nog erger: Nederland zal verdwijnen en als onderhorige stadsstaat onderdeel uitmaken van het herstelde Heilige Roomsche Rijk. Die 80 jaar oorlog was echt voor niets, dat zult u begrijpen. ”

  Helaas, be-grijpen hoort er ook al niet meer bij.

  Like

 3. Pingback: De verregaande staat van vernieling waarin dit land zich reeds bevindt

 4. We moeten zo snel als mogelijk uit de EU. Het is te gek voor woorden dat de EU bepaalt wat NL moet doen. Overigens: de EU is een facade. De werkelijke macht in de EU zit bij de banken en multinationals. De EU is ook geen democratie maar een oligarchie. De ECB is een Rothschild bank …. Denkt er nu werkelijk iemand dat Rothshild de belangen van de landen wil behartigen? Rothschild heeft maar een doel: de grootste worden. En daarbij zijn alle middelen geaccepteerd.

  Wie de totale situatie wil begrjipen moet onderstaande link eens bekijken en dan wordt heel veel duidelijk. EN probeer dan te begrijpen waar “onze” politici en koningshuis staan …

  https://beforeitsnews.com/prophecy/2019/09/the-illuminati-are-about-to-make-their-final-move-2507930.html

  Like

 5. Ze hebben Keynes alleen op de scholen beleden. In de praktijk treden roverheden altijd conjunctuur versterkend op. Ordo ab Chao a la PVDA. Ze doen het echter allemaal en altijd.

  Keynes was die Marxist. Je weet wel. Uit de Britse school van Darwin.

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.