Koranscholen prediken stank voor dank


Zoals altijd weigert men in ons land de koe bij de hoorns te vatten en doet verwoede pogingen de staart van het beest te pakken te krijgen. Wij worden geacht symptomen te bestrijden zonder de werkelijke oorzaken te elimineren. Hoe? Denkt u daar nog maar eens over na, terwijl u bij de pomp uw euro’s laat vloeien richting bakermat van het salafisme, het bevriende koninkrijk, de oliekolonie van de Saudi’s. Knechten van het Anglo-Amerikaanse machtskartel met haar “Seven Sisters”. De euro’s komen in een andere vorm als een boemerang naar ons terug. En dan schrikken we ons een hoedje?

Koranscholen en salafisme

Plotseling slaat de paniek om zich heen als we een (1) Belgische krant, onderdeel van het oude industriële Kongo-kartel v/h Umicor (NRC ) opslaan, die (2) een onderzoek van de door geheime diensten gevoerde Nederlandse staatsomroep (Nieuwsuur) publiceert en wat we (3) lezen op de website van het Luxemburgse RTL, eigendom van de nazi-familie Mohn in Duitsland (Bertelsmann):

Kinderen op salafistische weekendscholen krijgen van hun leraar te horen dat mensen met een ander geloof de doodstraf verdienen. Dat blijkt uit onderzoek van Nieuwsuur en NRC Handelsblad. Ook horen zij dat ze zich af moeten keren van de Nederlandse samenleving, samen met de beginselen van gelijkheid en vrijheid.

Je bent dus in die kringen blijkbaar het best af als gezworen atheïst. Dat is een overeenkomst met de leer van Rome, waar een allesverzengende haat tegen de Joden (niet de zionisten!), tegen de Reformatie en tegen de Orthodoxe Oosterse kerk wordt gekoesterd sinds de val van het Romeinse Imperium. Tenzij men in al hun blinde woede jegens de medemens het atheïsme ook ziet als een ketterse dwaalleer.  Voor de rest moeten we even een paar maanden terug, toen voor de poorten van de hel Nederland is behoed voor aanslagen door dezelfde salafisten. En dat terwijl de Nederlandse belastingbetaler diep in de buidel had getast voor dezelfde salafisten. Het is ook nooit goed…..

Koranscholen prediken stank voor dank.

6 gedachtes over “Koranscholen prediken stank voor dank

 1. ja voor die mensen zijn atheïsten ook ketters.
  Als man kun je dus beter met een gordijn trouwen en devoot worden.
  En als vrouw is je lot dat je moet dienen en werken, als je je geen slaven kunt permitteren.
  Van een “politiek korrekt ñederlandse”hoorde ik dat de omsluierde vrouwen ook al onroerend goed in Giethoorn aanwijzen,waarna de mannen het te koop aangebodene noteren en waarschijnlijk meteen gaan kopen’
  Risico’s spreiden in goud en goed.

  Like

 2. Minister Slob ( rare naam eigenlijk, in het Engels betekend slob slordig) hief een christelijke vinger en gaf zijn eigen versie van ‘dat dit niet kan’. Helaas deed hij dat zonder namen te noemen van de onderwijs overtreders die de staat der Nederlanden – inclusief de inwoners die niet tot hun sprookjeswereld gehoren – te dreigen met de dood. Hij sprak ferme taal, dat is te zeggen, hij benadrukte zijn zinnen ferm. Wat hij, en vooral andere christelijke leiders benadrukte is de eenheid die verstoord zou raken. Allemaal beduusde uitspraken van mensen die de realiteit nooit hebben willen zien. Met het groot sprookjesboek in de hand beweren dat we een multiculturele samenleving zijn waar iedereen zijn plaats heeft terwijl de werkelijkheid ondertussen een levensbedreigende situatie is geworden. Die kinderen waar het hier om gaat blijven namelijk geen kinderen. Zou ome Arie Slob daar weleens over nadenken?

  Like

  • @Ger Inderdaad over 10 a 20 jaar hebben we niet meer te maken met kinderen maar wellicht/zeker*) Islamitisch geindoctrineerde ‘strijders’!!! Deze kinderen worden namelijk nu al opgezet tegen andersdenkenden. Arie Slob met z’n veertig Kruisridders is er niets bij.
   Wat als Erdogan oproept tot de HEILIGE oorlog ??? Ja precies tegen andersdenkenden. En niet alleen tegen de paar Christenen die Nederland nog rijk is, maar tegen ALLES wat NIET- SalafistischeIslamistisch Moslimitisch is!.
   Kortom het Ottomaanse rijk, de ‘wederopstanding’ komt eraan, hoera maar niet heus.

   *) doorhalen wat u vindt niet het geval zal zijn.

   Like

 3. @Hdr Prachtig, nou ja “prachtig” echter vooral zeer kernachtig verwoord!!!
  (Mag wel eens gezegd worden).

  EIgenlijk staat in de eerste 5 zinnen de hele KERN van wat er hier en elders in de wereld gebeurt(EU etc.) verwoord.

  Dus @Mensen als je je familie(nou ja die van mij geloven ook maar de officiele propaganda kanalen) vrienden kennissen buren de waarheid van onze werkelijkheid wil uitleggen hoef je slechts naar dit artikel te verwijzen!

  Like

 4. Geachte Nederlander wordt WAKKER

  Uiteraard gaat het hier in grote lijnen om verschillende bevolkingsgroepen resp. geloven tegen elkaar op te zetten. Vandaar dat dit nu al in paginagrote krantenkoppen en keihard blerende opninie/nieuws programma’s op tv wordt rond gebazuind!

  E.e.a. onder het motto “Orde ab chaos” These Antithese -==> Synthese”.
  en Synthese is te leze als: oorlog, revolutie ontvolking kortom moord en doodslag .
  Als uiteindelijk doel(en) EU uitbreiden naar het M-Oosten. Afschaffing van vrijheid en zelfbeschikking over lichaam, geest, kinderen eig vd staat slaven dus.
  Een leuke bijkomstigheid: De Koningshuizen zullen ook volledig moeten verdwijnen. Ergo de dagen van de oranjes(haha 🙂 🙂 ) zijn geteld. Helaas zullen de oranjestrontvliegen daaromheen andere fuctkties krijgen etc etc.

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.