11 september 18 jaar geleden


Nog steeds zijn er mensen die ervan zijn overtuigd zijn, dat er vandaag, precies 18 jaar geleden vliegtuigen in het World Trade Center en het Pentagon vlogen. Deze vliegtuiggekkies zijn overigens in de verenigde staten van Amerika al in de minderheid. Er is geen (passagiers)vliegtuig aan te pas gekomen en al helemaal geen Arabier, die in de beleving van velen automatisch een moslimterrorist is. Deze figuren lopen in jurken, hebben baarden en laten met grote regelmaat paspoorten en korans slingeren.

De voornaamste reden van het instorten van de gebouwen WTC 1 en WTC 2 is niet de hitte geweest, maar springladingen en een elektromagnetisch wapen dat de torens onder een gigantische lading zette, waardoor gecontroleerde sloop kon plaatsvinden. Gewapend beton, asbest en staal vergingen tot stof, terwijl de papiertjes gewoon naar beneden dwarrelden. Het gebouw WTC 7 stond op de verkeerde plek, blijkbaar en is eveneens gecontroleerd gesloopt – geen vliegtuig in de buurt, wel spontane brandjes op bepaalde verdiepingen (CIA). Een wonder was geschied. Alles lag plat en Larry Silverstein, de eigenaar, kon met tranen in zijn ogen de miljarden verzekeringsgeld incasseren en kon zijn naam in Goldstein veranderen. Misschien dat hij op zijn sterfbed nog eens wil vertellen hoe hij aan die voorkennis is gekomen.

In het Pentagon is ook geen vliegtuig door een gaatje van 2 bij 2 meter gevlogen. Zoiets heet een “Tomahawk” kruisraket. Geen menselijke resten werden gevonden, anders dan van de medewerkers in het gebouw. Na jaren procederen komt er een wazig filmpje van de bewakingscamera op het internet. Meer dan een steekvlam zien we niet. Het is weer een kwestie van “geloven, want we moeten verder met ze alle…”

Vliegtuig nummer 4 was een echt spookvliegtuig. Neergestort in een groot gat zonder een spoor van menselijke resten achter te laten. Ook geen spoor van een Boeing 747 trouwens. Wonderbaarlijke verdwijningen waren die dag veelvuldig.

Met de volkomen gelijkgeschakelde massamedia is het bijna onmogelijk de jeugd van 20 jaar en jonger te overtuigen van de feiten. Ze hebben het zelf niet meegemaakt en hebben op Discovery gezien hoe het ging. Veelal simulatiefilmpjes, bij gebrek aan beelden. Zoiets als een maanlanding dus. De ongelovigen onder ons sterven langzaam maar zeker uit en de 20-jarigen die straks ouders zijn, zullen hun kinderen vertellen wat ze op TV hebben gezien als dé waarheid. Zo sterft de echte geschiedenis een zachte dood. Tegen die tijd is het internet ook wel gelijkgeschakeld, daar wordt druk aan gewerkt.

De enige maatregel die we daartegen nog kunnen nemen is ons verhaal op papier printen en in een dikwandige kluis in onze atoombunker bewaren. Want u weet het: alleen papier heeft de “aanslagen van 9/11” overleefd.

Wonderlijke verschijningen

Op de vraag hoe dat kan is maar één antwoord: “Dat kan niet”.

16 gedachtes over “11 september 18 jaar geleden

 1. Inderdaad een sp(R)ookje die vliegtuigen.
  Toen (anno 2001) konden ze al CGI-achtige filmpjes maken van nep-vliegtuigen die in werkelijkheid van aluminium zijn en zomaar 2 (zegge “twee”) gebouwen van STAAL en BETON in vliegen alsof ze er gewoon niet staan.
  Ze minderen geen vaart, vliegen met “huid en haar” naar binnen zonder dat er 1 schroefje, stukje vleugel of zelfs een flintertje verf afbrokkelt en naar beneden (want zwaartekracht) valt. En op ene filmpje 3 a 4 rookpluimen boven de vleugels en op een andere van hetzelfde vliegendtuig onder de vleugels hahahaha.

  Oja het instorten. Inderdaad opgeblazen met tijdontstekers met thermate (=super thermiet Aluminium+Fe ijzer in atoomvorm – nano op chips gebakken in geheime fabrieken) waarmee je in een fractie van een seconde volledig de ca 47 STALEN pilaren per verdieping(ca 100 want bovenste ca 10 niet) doorbrandt/snijdt!!!
  Volgens mijn GEEN stralingswapens. De papiertjes komen van de kantoren op alle verdiepingen, want het stikt natuurlijk van het papier waarbij het opblazen zo snel gaat dat bij de explosies in combinatie met het instorten de papiertjes naar buiten worden geblazen.
  Stel je nml 2 verdiepingen voor die op elkaar vallen(wat we ook echt zagen) dan wordt alle lucht daartussen naar buiten GEPERST en dus alle lichte zaken als papier en gummetjes( 🙂 🙂 ) niet naar buiten geblazen NEE, gewoon naar buiten geperst!!!

  Oja nog een mooi filmpje (destijds uitgezonden om het volk te verlakken) van het 2e vliegtuig dat naar binnen vloog terwijl de linkervleugel vlak voor het WTC-gebouw schuilgaat achter een gebouw dat ACHTER het WTC gebouw staat. Ra,ra hoe kan dat?????

  Hier kijkt u zelf maar: https://www.youtube.com/watch?v=8sc3oSyCkU8

  Moet ik nog meer zeggen of laten zien? Ik weet het wel…….U ook?

  Liked by 1 persoon

   • Om maar eens een beetje aansluiting met de huidige tijdsgeest te krijgen, ik denk dat Poetin er achter zat. De grote vijand van het “vrije westen”. Niet de “deep state”, de zionisten en de Saoedisch, niet de CIA. en de Mossad maar de KGB zat achter Al Qaida en Osama Bin Baardmans. De Russen hadden er het grootste belang bij om de oorlog tegen het terrorisme uit te lokken, zodat de USA de taliban in Afghanistan zou gaan verjagen. Dat die er verantwoordelijk voor waren dat de productie en handel van heroïne in gevaar kwam doet natuurlijk helemaal niet ter zake. Wel ter zake Saddam Hussain, die een gevaar voor de rest van de wereld vormde met zijn massa vernietiging’s wapens, dat ging in één moeite door hè. Kortom, het waren de Russen.

    En dan even serieus, die Silverstein die na 2 maanden zijn naam in Goldstein kon veranderen.
    Als daar geen voorkennis in het spel is? Gelet op zijn achternaam weten we dus ook in welke hoek de daders gezocht moeten worden.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Larry_Silverstein

    Liked by 1 persoon

    • Enige dagen geleden, ik was in een baldadige bui en dacht waarom niet? Heb mijn eigen gezwam “geliked” en dat bleek te kunnen. Ook nog maar een “vote” uitgebracht, en ook dat kon.
     We kunnen hier dus vals spelen, net als in de echte wereld. Toch een beetje jammer.

     Like

     • @blackpeat PUTIN??? Nee hoor. Putin hoort bij het zionistenkamp onder het motto
      “Divide et Impera”

      Trump slaat nog geen deuk in een pakje boter zonder toes temming van zijn meerder/opdrachtgever(s)!!!
      Idem Boris, Emmanuel, Mark, Merckel,- etc etc
      Wel eens gehoord van These – Antithese – Synthese? En dan dat toegepast op de meest gruwelijke zaken de mensheid betreffende.
      WO I en II b.v. De Engelse revolutie anno 1600+ zie o.a. https://vandaagindegeschiedenis.nl/5-november/
      Wie hier echt achter zaten vermeldt dexe site niet.
      Dan de Franse Revolutie waar al jaren van tevoren geheime terreurzaaiende cellen in Marseille en andere grote steden werden uitgebroed, Libie, Egypte, Oekraine……etc etc etc etc etc

      Wat wordt er momenteel i.v.m. de GIGA-instroom aan “buitenlanders” hier in Neanderland en rest v Europa uitgebroed???????

      Wie het weet mag het zeggen! Wat zeg ik: Moet het zeggen!!

      Like

 2. Ja die derde tower moest ook down,dagen later.Met daarin het complete archief van CIA.Opgeruimd staat netjes. Niemand vroeg zich af hoe dat nou kon? Zonder vliegtuig en zo.

  Like

 3. Na een vierjarig durend onderzoek is ook de universiteit van Fairbanks (Alaska) tot de conclusie gekomen, dat van de officiële lezing helemaal niets klopt. Dit in navolging van Architects & Engineers for 9/11 Truth, Pilots for 9/11 Truth en een groep Amerikaanse burgers waarbij o.a. Barbara Honegger bij betrokken is. Een juryrechtbank in Washington zou zich opnieuw moeten buigen of de lezing van de federale overheid wel de juiste is, maar een nieuw proces kan nog jaren op zich laten wachten. Barbara Honegger was tijdens de aanval op het Pentagon aanwezig in de commandobunker van de Marine. In het rapport van de 9/11 Commission staat dat er slechts een persoon aanwezig was, maar Barbara heeft onder ede verklaard dat er 16 personen aanwezig waren.
  Overigens wil sinds vorige maand ook de New Yorkse brandweer (343 slachtoffers) een nieuw onderzoek.
  De Deep State/Illuminati is nog steeds in staat om de – verschrikkelijke – waarheid onder de pet te houden. Verdere ontwikkelingen in de Epstein-affaire brengen misschien nieuwe feiten aan het licht.

  Like

 4. Jop,
  En zo is het, ook naar mijn inzicht, gegaan. Dat is de meest plausibele verklaring: kernenergie. Zelfs op o.a. Google en Wikipedia staan voorbeelden hoe gebouwen met kernenergie te laten ‘imploderen’. Zie:
  https://www.google.nl/search?q=nuclear+demolition+of+skyscrapers&client=opera&hs=cza&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=tbDymkmzeIN3GM%253A%252CLxKIAsJiNKFQ0M%252C_&vet=1&usg=AI4_-kRig0fSRtv9sUsXZOb1-TXaztdmgA&sa=X&ved=2ahUKEwjnnO3khcrkAhWDZVAKHVZvAogQ9QEwAHoECAUQBg#imgrc=tbDymkmzeIN3GM:

  Tja. Ik meende binnen twee weken na het gebeuren al dat de officiële uitleg bij mij wat verward overkwam. Maar wat doet men met dat soort weten? Zolang de ‘bevoegde’ instanties niets doen aan het onrecht zal het onrecht alleen maar groter worden vrees ik. Immers, wie de macht heeft, die wint altijd. Want de macht heeft de wapens.
  Het gaat in de mensen-wereld altijd om: Landbezit en wapens. Dat is nu eenmaal het uiteindelijk lot van de onwetende landbouw-bedrijvende mensheid. En tegen onwetendheid valt niet te vechten. Want de mens is ook als een dier. Als hij zich niet in toom houdt gebeuren er steeds nare dingen. Het brein, het voorstellingsvermogen, dát is onder andere zijn kracht boven de dieren. Wee hen die deze kracht misbruiken. Dáár gaat het om, denk ik.

  Like

  • Je moet niet alles geloven, hebben ze mij ooit eens bijgebracht. Jou geloof ik dus ook niet.

   Kernenergie, HUH!?? Zoiets als in Borssele? Tsjernobyl? 3Mile Island? Fukusjima? Soort ongelukje dus…

   Foto’s van een wat sterk op een meltdown lijkt, heb ik ook gezien, alles – staal, asbest, gesteente, alles – gesmolten en weer gestold. En radioactief daar! Zo! San zien we maanden aan een stuk werklui in gewone werkkleren, onbeschermd; ze zullen wel allemaal morsdood zijn door de RA, zo vlak na de ontploffing. Afijn, vragen, vragen…..

   Eerst maar eens aantonen dat metaal zo maar kan exploderen….. Is nog niemand gelukt blijkbaar, maar is wel essentieel voor je theorietje.

   http://heiwaco.tripod.com/pouf.htm

   Kun je € 1.000.000,- verdienen! En veel bidden voor bijstand, want het gaat niet meevallen.

   Like

   • Administrator:
    De ‘atoombom’ lijkt mij inderdaad een fenomeen waar men grote vraagtekens bij kan zetten, als je tenminste op de A-bom doelde. Mee eens. Ook die informatie is mij dus bekend en ik ‘zie’ het wel.

    Ik bedoelde niet te schrijven dat er een atoombom- of kernreactortechniek gebruikt is. Er kan een andere manier van kernenergie gebruikt zijn, of een combinatie van technieken, dat spreekt voor zich.
    Wanneer we precies willen weten wat er gebeurd is op 9/11, dan zouden we -hoe dom dat ook klinkt misschien- het de daders moeten vragen, die weten dat uiteraard, denk ik.

    Wat ik zelf wel eens bedenk, is dat men aan de gebouwen vaak meer werkelijke geschiedenis kan aflezen, dan uit boeken. Welke gebouwen staan er nog wel en niet en waarom. Gebouwen kunnen niet liegen.

    Like

    • @Antisoof e.a. Nogmaals gewoon aluminium en ijzer roest, maar wel in poedervorm, superpoedervorm
     nml op atomaire schaal (Nano) opchippies gebakken met wat S (zwavel) e.d. om de reactie te versnellen. Heet een katalysator.

     Vandaar ook dat er zoveel witte rook vrijkwam. Bij kantoorbranden komt meestal donergrijs tot zwarte rook vrij. Bij thermiet of beter thermate komt witte rook (Aluminium oxide weeduwel) vrij in grote mega hoeveelheden bij 911!!!!!

     Ook de brand in de Grenfell tower in Londen gezien. Geen 1 (zegge een) verdieping van de stalen constructie ingestort. Idem in Madrid etc..
     Nogmaals het gaat er niet om hoe (we weten nu wel dat het een inside fals flag job was) het is gedaan maar door WIE en WAAROM !!!!!! 🙂

     Like

 5. Zie die Bush de onschuld uithangen in dat lager klasje enkele weken verderop moest Wanhoopschepper en Balvanellende toezeggen mee te doen aan de misdadige inval in Irak?

  Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.