“Staat der Nederlanden” een verzameling kloothommels


En het gaat maar door…..

De Nederlandse overheid betaalt niet alleen dubbel voor het onderhoud van de paleisinboedel, maar heeft ook dubbel betaald voor het eigendom van honderden – zeer kostbare – meubelstukken. De Staat der Nederlanden kocht namelijk inventaris over waar het al eigenaar van was, schrijft NRC dinsdag.

Het gaat om tientallen miljoen. De Staat der Nederlanden heeft met belastinggeld hun eigen bezittingen nog maar een keer betaald. En natuurlijk zeggen de gebruikers van die leenstukken helemaal niets. Al 40 jaar niet. Wat hebben wij gemist?

Landgenoten, u moet het als volgt zien.

Het is logisch dat de staat het onderhoud van de oranje meubeltjes twee keer betaalt. De eerste betaling is voor de bedrijven die dat onderhoud (hoe onderhoud je een bankje eigenlijk, afstoffen of zo?) uitvoeren. De tweede betaling is voor het feit dat deze voorname en belangrijke mensen er op gaan zitten of er aan gaan zitten. Als u dat niet begrijpt, dan moet u Rutte (niets aan de hand, alles volgens afspraak) maar eens bellen. Hij is woordvoerder van de oplichtersfamilie in hun kraakpanden. Wacht maar tot hij gaat beweren dat hij de onderste steen boven gaat halen, dan weet u zeker dat u er niets meer over hoort. Je vraagt je werkelijk af, met welke stiekeme fotootjes hij steeds weer wordt gechanteerd.

“Ik zeg niks, stelletje kloothommels!”

En als de staat de roerende goederen, die al een keer onder dreiging van abdicatie zijn overgenomen voor de zekerheid later nog maar eens betaalt, dan is dat ook te verklaren. Het mag die voorname en belangrijke mensen aan niets ontbreken. Ze zitten al zo krap, zijn dag en nacht in de weer voor hun volk, dus daar mag je geen enkel risico mee nemen. Dan doe je iets “extra’s” voor die arme zielepoten. En nee, natuurlijk wordt er geen huur voor de staatseigendommen betaalt, wat dacht u nou. Wat een stelletje kloothommels, die ambtenaren van de Staat der Nederlanden!

Waar zouden we zijn zonder de monarchie.

6 gedachtes over ““Staat der Nederlanden” een verzameling kloothommels

  1. Nu is gelijk duidelijk hoe Marijke, de schele nachtegaal, tot de verkoop van de Rubens kwam. Ze dacht dat die van haar was. De noodzaak van afzetten casu quo hun geld afnemen of het land uit trappen wordt met de dag urgenter! Voor mij persoonlijk mag liquideren ook. Het zijn nl. niets anders dan zware criminelen.

    Liked by 2 people

  2. Vroeger werden zwakbegaafde mensen in een inrichting gestopt, om de samenleving en de persoon in kwestie te beschermen. De laatste vooral tegen zichzelf. Tegenwoordig lijkt het er steeds meer op dat alle zwakbegaafden in de politiek zitten, of ambtenaar zijn.

    Liked by 2 people

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.