“Huis van Oranje” is een notoire oplichtersbende


De rijksoverheid betaalt al ruim 30 jaar vergoedingen aan het koningshuis voor het onderhoud van de paleisinventarissen, terwijl deze al die tijd al op kosten van de staat worden onderhouden. Dat meldt NRC op basis van eigen onderzoek.

Hé, hé, eindelijk weer eens wat onderzoeksjournalistiek!

Wat gaat er bij die lui nou eigenlijk niet dubbel?

Het bevestigt alleen maar de bittere noodzaak om van deze oplichtersbende af te komen en wel zo snel mogelijk. Publiceerden we eerder al eens wat over het kabinet van Jan de Quay die zijn geliefde “koningshuis” ook belastinggeld toeschoof, omdat ze maar bleven zeiken en zaniken, zeuren en bedelen, dat ze het zo moeilijk hadden.

Voor honderden miljoenen worden hun kraakpanden opgeknapt, inclusief atoombunkers en andere leuke dingen. Gratis wonen, gratis eten, gratis reizen, gratis inboedel en dan ook nog eens alles declareren. En gelooft u nou maar niet dat het rampenkabinet-69 onder leiding van NSB-ertje Rutte daar niets van af weet. Het zal allemaal in de Commissie-stiekem (ook weer zoiets) zijn geritseld en bekonkeld. René Zwaap is nog veel te bescheiden geweest met zijn rapport over de werkelijke kosten van dit misdaadsyndicaat.

Straks is er een prinsesje aan de beurt, die 1,5 miljoen incasseert om haar kosten te dekken. Wat zijn dan die kosten precies, behalve studiekosten? Bovendien krijgen de ouders gegarandeerd kinderbijslag, want daar hebben ze ook recht op, nietwaar! Ze hebben namelijk alleen maar rechten, geen plichten. Zelf vinden ze dat ze veel te weinig rechten hebben ten opzichte van hun belangwekkende werkzaamheden voor hun volk en daarom claimen ze van alles dubbel of driedubbel en sluizen het weg naar stichtingen om belasting te ontduiken.

Frauderen met belastinggeld. Het wordt tijd om de FIOD al hun kraakpanden langs te sturen en er conservatoir beslag op te leggen. Net zoals je dat bij andere criminele organisaties doet als je bewijzen hebt dat de samenleving gevaar loopt en wordt besodemieterd. Alle leden van de organisatie moeten worden gegijzeld, inclusief de loopjochies van kabinet-69, het is handig dat je van tevoren al weet wie er medeplichtig zijn.

En dames, heren van de FIOD: vergeet uw drugshonden niet mee te nemen!

Update: Bij de buren

30 gedachtes over ““Huis van Oranje” is een notoire oplichtersbende

   • In dit geval kun je je buurman er ook niet de schuld van geven. Ook hij heeft niet gekozen en er op gestemd.
    Opeens was het er. Je bent er mee geboren.
    De meesten vinden het net zo logisch er mee te zijn geboren als met een staatsschuld, waar ze part noch deel aan hadden.

    Like

    • Mijn buurman heeft net als ik alles opgedrongen gekregen, dat is juist. Toch kan ik hem er niet van overtuigen om niet meer te gaan stemmen. Ook niet na hem herhaaldelijk op de artikelen en argumentaties van HdR te wijzen. Dat maakt hem toch wel degelijk mede verantwoordelijk, hij kan zich niet meer verschuilen achter “ich habe das nicht gewusst”.

     Like

  • zou beter zijn als dit nep koningshuis verdwijnt beter voor de staats kas beter voor het nederlandsevolk beter voor alles wand laten we eerlijk zijn dit is toch niet van deze tijd

   Like

 1. Hoe is het toch mogelijk dat een heel volk het leest en op geen enkele manier actie onderneemt? Er zijn zelfs lieden – en dat zijn er aardig wat – die zeggen dat ze het verdienen. Maar ‘met of door’ wat verdienen ze dan al die luxe? Het enige wat ze presteren is voor paradijsvogel spelen, dat kost ze niets want de rekening ligt ook dan bij ons, de belasting afdragers.
  Dit is geen staatshoofd, maar een gangsterboss cq. dictator die het gehele volk met toestemming van een kleine elite gegijzeld houdt! Hier past maar één straf en dat is de doodstraf, want de maat is al tweehonderd jaar méér dan vol!
  En dan de reactie van terreur organisatie RVD die alles weer als vanouds vergoelijkt en rechtvaardigt, misselijkmakend.

  Liked by 1 persoon

 2. Hoe is het mogelijk dat zo veel mensen hier al kennis van hadden maar werden uitgelachen, vervolgd en op een of andere manier kapot gemaakt, alles in de jaren tachtig.
  Ik noem slechts Klinkenberg, Oltmans, Theo van Gogh, Pamela Hemelrijk, ook Pim Fortuyn en vele journalisten ,schrijvers, reporters.
  Het blad Vrij Nederland was nog leesbaar. Minister Vredeling durfde nog eens zijn mond open te doen en noemde Bernhard voor wat hij was: “broer konijn”.
  En het volk juichte en zwaaide met een vlaggetje en zwelgde in sprookjes……

  Like

 3. Waarom kan de regering de nep koningshuis niet afschaffen??
  Want de regering weet heel goed, dat de regering zelf verward is…
  We zijn teleurgesteld, dat de regering zwaar onverantwoordelijkheid heeft….
  In de toekomst zal de koningschappen niet meer bestaan….
  Overbevolking is ook een grote probleem, want mensen maken de aarde kapot…..en opgebruikt…
  In de toekomst zal de UFO meer en meer gaan verschijnen….

  Like

  • Hartelijk dank voor deze link. De feiten waren me al heel lang bekend, maar omdat alles in verkorte vorm is opgeschreven kan ik het uitprinten en ter lezing aan belangstellenden geven. Als je dit voor het eerst leest moet dat toch op zijn minst enige nieuwsgierigheid opwekken, zelfs bij bijbelbelters?

   Like

 4. Goed stuk het hierbovenstaande ! Het bevestigd alleen maar wat we al wisten .
  Het is , wat hierboven al werdt gezegd , ongelooflijk dat het Nederlandse volk zo dom en onwetend het “koningshuis” verafgood . Een willoos en apatisch volk die Nederlanders . Zou dat iets te maken hebben met chemtrails ……………………….?

  Like

  • Ja chemtrails , wat ze in het drinkwater rotten, massaal vreten bij McDonalds, en je koters van jongs af aan vergiftigen met Haribo en Coca Cola. Opvoeding, onderwijs en de m.s.m. moeten ook niet onderschat worden. En vooral het kudde gedrag, je wilt natuurlijk niet buiten de groep vallen. Het resultaat, een volk van complete idioten.

   Like

 5. Ook Beatrix had geen recht op de troon. Een paar weken voor ‘prinses’ Juliana’s achttiende verjaardag in 1927 heeft ze het leven geschonken aan ’n meisje: Marie Claire Roovers. De in 1997 overleden Marie-Claire heeft de eerste zes jaar van haar leven doorgebracht in het opvanghuis Moederheil te Ginniken (Noord-Brabant). Haar natuurlijke ouders Juliana en prins Hendrik (!) hebben haar nooit een bezoek gebracht.
  Juliana heeft in de in 1979 uitgebrachte film ‘Juliana in 70 bewogen jaren’ ter gelegenheid van haar zeventigste verjaardag verklaard, dat veel zaken hetgeen ze heeft meegemaakt niet aan het grote publiek kwijt wil. Iemand als Joris Demmink is volledig op de hoogte van dit dossier. Het Katholiek Documentatiecentrum van de Nijmeegse Radboud Universiteit beschikt over een plm. 1.000 pagina’s tellend archief over deze zeer onverkwikkelijke affaire.

  Like

  • Hebben we het hier over Hendrik van Mecklenburg-Schwerin? Interessant.
   Het bron artikel van onderstaande noot : https://indignatie.nl/2019/09/08/beste-koning-wij-vragen-ons-of-is-uw-dna-wel-de-juiste-wij-eisen-onderzoek/
   “Note 3: Tot op heden is niet onomstotelijk vastgesteld (DNA wordt geweigerd) dat Juliana een dochter zou zijn van Prins Hendrik.Deze Hendrik was biseksueel en ook hier zou sprake zijn van onvruchtbaarheid en blijft de vraag wie is de biologische vader van de in 1909 geboren Juliana. Nog groter vraagteken is wie de moeder is van Juliana. Steeds meer komt naar voren dat Juliana van een burgermoeder uit Soest zou zijn.Wilhelmina had 4 miskramen en “kreeg”toen plotseling Juliana ! Na Juliana probeerde Wilhelmina na twee jaar opnieuw een (eigen) kind te krijgen. Dit werd na twee maanden de vijfde miskraam. De vijf miskramen van Wilhelmina hingen samen met de door haar opgelopen syfilis. Naar buiten werd meegedeeld dat het tyfus was.Wilhelmina was in feite net als prins Hendrik tot na 1910 ook onvruchtbaar door haar syfilis.In ieder geval had zij 5 miskramen. Een effectieve behandeling van Syfilis was pas na 1910 mogelijk middels het toen ontdekte middel Salvarsan.”
   Dat doet vermoeden dat Hendrik zijn vrouw besmet heeft, of Wilhelmina was ook een lellebel?
   Niet dat ik ook maar enig zins medische kennis bezit, het lijkt mij dat als ze al ooit van hun syfilis af gekomen zijn, op latere leeftijd zal het met die vruchtbaarheid van Hendrik toch ook niet meer goed gekomen zijn?

   Like

     • Nooitgedacht, dat was mij dus ook al opgevallen. Onder aan elk artikel kom je dit tegen:
      IBAN: DE97100110012628055249
      BIC:NTSBDEB1XXX
      Op naam van: Erich brink
      Onderwerp: Indignatie
      Dat doet vermoeden dat het om een Duitse site gaat, die hier ook graag een graantje mee wil pikken van de heersende onvrede. Heb ook het idee dat veel van de schrijfsels gejat zijn waar men dan vervolgens een beetje eigen draai aan geeft, soms in een voor mij onbegrijpelijk Nederlands. Tussen neus en lippen door proef ik ook aardig wat “policor”. Kortom een persoon waar niets over te vinden is, of het moet een inmiddels overleden Duitse missionaris van de “witte vaders” zijn. Een website die uit de lucht lijkt te zijn gevallen, met gepaste argwaan in de gaten houden lijkt me.

      Like

  • Uit een wat oudere doosch (2011), waaruit met enige aannemelijkheid zou afgeleid kunnen worden, dat de bloedlijn al meerdere keren onderbroken was: https://oranjedna.blogspot.com

   De pappa van de huidige minister Gabberhouse (beroemd van de Ponte-Edah-scam), heeft schijnbaar de belasting-achterdeur-terugsluis-constructie ten bate van het k-huis ooit bedacht, hij was ten slotte ervaringsdeskundige: https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/grapperhaus-revisited-002?highlight=WyJncmFwcGVyaGF1cyJd

   Like

 6. Truther heeft helemaal gelijk. Het “voorkind”van Juliana in de jaren dertig geboren op paleis Soestdijk terwijl keuningin Emma over haar waakte, moest ze 3 weken haar kamer houden wegens “kinkhoest”of zo iets.. De documenten over Marie-Claire liggen inderdaad in Nijmegen.Overigens had de arme vrouw ook een testament,wat in bewaring is of was bij de advocaten knoops en zijn vrouw Hamburger.

  Like

 7. En inderdaad moet Wilhelmina al besmet zijn geweest met syfilis door Hendrik of door Emma via de Ranitz en andere minnaars die een aparte gang hadden naar Emma’s vertrekken.

  Like

 8. Ik zou iedereen het boek “het oranjekapitaal”van historicus Philip Dröge dringend aanraden.Die weet namelijk van de hoed en de rand.En de aankopen van de “oranjes”tijdens de oorlog in vooral Amerika. Willemien wist goud goed en geld goed te beleggen en de ambassade in Washington regelde het wel.

  Like

 9. Oud-minister van Defensie Henk Vredeling heeft eens beschreven hoe tijdens een kennismakingsetentje op paleis Soestdijk in 1973 bij de start van het kabinet- Den Uyl prins Bernhard in geuren en kleuren zijn avonturen met vrouwen vertelde. Juliana zat er hoogst ongemakkelijk bij en dit kan alleen maar betekenen, dat hij op de hoogte moet zijn geweest van het dossier Marie Claire Roovers (Juliana’s ‘voorkind’). Daarom kon Juliana in 1956 tijdens de Greet Hofmansaffaire niet scheiden van lepe boef Bernard, omdat hij dan een bom onder de monarchie had kunnen leggen.
  Dark horse prins/hertog Hendrik von Mecklenburg -Schwerin (echtgenoot van Wilhelmina) ging in februari 1933, kort na de machtsovername door Hitler op bezoek bij de nieuwe fuhrer en voor ’t luttele bedrag van 7,5 miljoen gulden wilde Hendrik gaarne de belangen van Duitsland in Nederland behartigen; over verraad gesproken. Juliana heeft overigens in 1951 de erfenis van haar ‘vader’ Hendrik verworpen, 17 jaar na diens overlijden.
  Wat niet in Jolande Withuis’ biografie over Juliana staat, is het feit dat Juliana bij diverse premiers tevergeefs heeft gewaarschuwd dat Bernhard in het kader van diens activiteiten voor de Bilderbergconferentie bezig was met allerlei enge dingen.

  Like

  • Ja geweldig die Youp, wat een slappe lul.
   Hij snapt niet waarom iedereen kruipt voor die lui? Hij voert net als de “hofnar” uit vroeger tijden een satire op, onderwijl zit hij de hielen van de keuninklijke familie te likken omdat hij doodsbang is om uitgekotst te worden.

   Like

   • Die Youplul wordt van het begin af aan al uitgekotst, trouble is dat hij dat zelf niet doorheeft, en dat geldt voor al dat corrupte volk wat zich voor de kar van de poppenspelers laat spannen…..

    Like

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.