5G is een WAPEN en géén “absolute must”


Laten wij het vandaag ook maar eens over 5G hebben. U weet wel, dat stralingsgevaar, tenminste als je de “mietjes” onder het mensdom moet geloven. Het is nodig, iedereen wordt er beter van en bovendien: we hebben nu 4G en dat is ook al jaren in gebruik. De mensen moeten vooruit, je ontkomt er niet aan, iedereen moet overal bereikbaar zijn, dus wat zeuren ze nou!

Of het zeuren is, zullen we aantonen.

Even terug in de tijd.

In de Sovjet Unie hebben militairen in 1972, 1977 en in 1997 proeven met 5G op mensen en dieren uitgevoerd. Een gewoon militair experiment, om te kijken of je het als wapen tegen levende wezens zou kunnen gebruiken. Bij ieder experiment bleek, dat mensen op wie het was uitgeprobeerd, metabolische problemen kregen. Dat wil zeggen dat er zich in snel tempo symptomen van stofwisselingsziekten gingen vertonen. Het immuunsysteem begon uit elkaar te vallen, problemen met het bloed, immuunziekten sloegen toe, steeds terugkerende afwisselende medische en neurologische problemen. Bij dieren werd na sectie geconstateerd dat het beenmerg was aangetast en beenmerg zorgt voor de productie en instandhouding van het immuunsysteem. Verder werd geconstateerd, dat de longen waren beschadigd, de aanmaak van enzymen was verstoord en het nucleaire DNA was beschadigd. De totale blootstelling tijdens de verschillende experimenten van 60 dagen was ongeveer 15 uur geweest. Per dag dus gemiddeld 15 minuten. Het stralingsniveau was in die tijd nog niet zo hoog als wat er straks in een klaslokaal op uw kinderen wordt losgelaten.

In een stad als Wenen is het 5G netwerk al bijna compleet. De nietsvermoedende stadsbevolking begonnen direct al last van bloedneuzen te krijgen. Pijn op de borst, zelfs hartritmestoornissen begonnen zich onder jong en oud te manifesteren. Daarbij kwamen er talloze klachten over vermoeidheid, duizeligheid en overgeven bij de huisartsen binnen, veel meer dan normaal. Het waren precies de symptomen van de “microwave sickness”, een kwaal die al sinds 1932 in de medische wereld bekend is.

Tja, we weten dus eigenlijk al bijna een eeuw, waar we mee bezig zijn. Gelukkig voor de voorstanders gaat de opgedane kennis bij iedere generatie verloren. Want in Rusland wordt gewoon 5G geïmplementeerd, ondanks hun eigen onderzoeken. We geven u een link van de website waar twee deskundigen aan het woord komen. Deze twee deskundigen worden van alle kanten geridiculiseerd, aangevallen, bedreigd en vervolgd. We kunnen ze dus daarom maar beter serieus nemen en de voorstanders als “broodetende profeten” per definitie NIET.

Nog een paar voorbeelden uit de gesprekken op de video.

Maar liefst 350 milieuorganisaties uit 96 landen zeggen: STOP 5G!

Vanaf het begin weet men dat dit soort straling verantwoordelijk is voor het afsterven van vogels, insecten en zelfs vee.

Brandweerlieden in California mogen niet met 5G werken in verband met gezondheidsproblemen die er aan worden gerelateerd.

Een gemilitariseerde toepassing van 5G als elektronisch wapen is getest op Amerikaanse commandotroepen met als gevolg dat ze ter plekke machteloos door de knieën zakten.

Een hoogleraar in de geneeskunst heeft aangetoond dat de natuur zich niet tegen 5G kan verweren. Het is funest voor de ogen. Het tast je gezichtsvermogen aan, veroorzaakt staar, glaucoom (groene staar), maculadegeneratie. Daarnaast zijn nierfalen en andere nierkwalen direct te relateren aan 5G.

5G tast het beenmerg aan. Beenmerg is essentieel voor aanmaak van stoffen voor je immuunsysteem. Met het verzwakken van het immuunsysteem krijgen allerlei ziekten kans zich te ontwikkelen, zoals kanker. En 5G zou in geen enkele relatie staan met het veroorzaken van kanker? Het is maar hoe je je verhaaltje opschrijft.

5G is een wapen. Wapens zijn bedoeld om mensen te doden. Hoe duidelijk wilt u het hebben?

5G is gebouwd om ieder elektronisch apparaat in uw huis of op uw werkplek te bespioneren, c.q. te manipuleren.

envirowatchrangitikei.wordpress.com

Waar hebben wij, mensen 5G voor nodig? Welnu, wij MOETEN bereikbaar zijn, ALTIJD en OVERAL. Voor ons eigen bestwil…..

Anders gaan we op termijn dood. Zoiets…..

Petitie Stop 5G loopt niet echt

34 gedachtes over “5G is een WAPEN en géén “absolute must”

 1. We kunnen de antennes slopen toch? 20 man zal een stad als Amersfoortse in een nacht antennevrij kunnen hebben. 100 man in Wenen. Maar zal wel niet gebeuren. Slappe bevolking pikt alles

  Like

     • Dat waag ik te betwijfelen, Frans. Net als met Aids, Ebola, Haarp en wat ze door ons drinkwater heen pleuren, wordt de elite allang beschermt door “big pharma”. Wij kunnen gewoon letterlijk en figuurlijk de tering krijgen. G5 want de “omvolking” kan blijkbaar niet snel genoeg verlopen.

      Like

     • @Frans, Nee want de 5G antennes kunnen/zullen allemaal individueel bestuurd en gericht worden, waarbij waarsch ook de intensiteit van millwatt naar kilo of meer watt opgevoerd kan worden. Dus ze kunnen de antennes in de VOlkswijken even een tandje HOGER zetten terwijl ze in de rijke buurten en het Binnenhof ongemoeid worden gelaten……nou ja tenzij dit Kabinet voor de macht(en) te veel voor het Volk opkomt (haha tuurlijk een sprookje) dan wordt ook het Binnenhof iets meer bestraald, hoewel ze ook vele andere middelen hebben om dit “ongekozen” zooitje tot de tw hun orde te roepen.

      Like

    • En dus veranderd er niets…..verward of niet.
     Wat is dat trouwens tegenwoordig? Verward?
     Het begint een beetje ingewikkeld te worden niet, in een wereld waar alles steevast 180° wordt omgedraaid.
     Wat is waar?
     Waar is de waarheid, de waarde, de rede?
     Als je de dingen vanuit jouw Zelf doet, in discretie, zonder er over te lullen, maar het gewoon doet, is de kans om opgesloten te worden nihil, immers je neemt jouw eigen verantwoordelijkheid, denkt na over jouw motivaties en do the job right.
     De enige weg naar Vrijheid, bestaat uit het nemen van jouw eigen Verantwoordelijkheid.
     Het gaat niet werken anderen er toe aan te proberen te zetten om zendmasten om te maaien. Ze vallen pas dan als wij dat zelf gaan doen.

     Kill them before they grow, B. Marley.

     Nog steeds Nooitgedacht.

     Like

  • Ik zie regelmatig straatborden die vernield zijn door een soort wapen neem ik aan (er zit dan een bolling in). Dat is een zinloze vernieling natuurlijk, maar misschien dat de bezitters er van zich verdienstelijk kunnen maken tegen die antennes als ze er komen ( ik hoop dat het bereik van die sloopwapens groot genoeg is).

   Like

  • Bueno, van alle reacties scoort Teun’s relaas hier het hoogst met 10 votes.
   Vraag blijft, wat gaan wij, U en ik ermee doen dan alleen maar te voten op wat Teun schrijft?
   Want weet, het zal echt vanuit onze Zelven dienen te gebeuren, die omwenteling waar wij op kunnen wachten tot wij een ons wegen, maar nooit zal plaatsvinden, als wij U en ik, onze luie ass geen beweging gaan geven.
   Stap dus terug in jouw eigen macht en hou er in hemelsnaam mee op die nog langer in de handen te leggen van volk die het ook allemaal niet meer weten.
   Ondertussen ligt er al een zendmast plat hier.(Ging trouwens erg gemakkelijk.)
   Doet U ook mee?

   Nooitgedacht, Welgedaan

   Liked by 1 persoon

 2. Inderdaad, petities aanbieden aan dezelfde overheid die dit wapen implementeert is totaal zinloos en houdt de mensen lekker bezig. Komen gaat het hoe dan ook. We zullen dit zelf moeten oplossen, dus trek de boel massaal omver of schiet het aan flarden. Maar ja, we zijn met z’n allen zo braaf en burgelijk hoorzaam he.

  Like

 3. In la France worden alle huizen door het electriciteitsbedrijf, EDF(roverheid) voorzien van slimme meters Linky genoemd, (what’s in a name) Als je weigert wordt je stroom afgesloten.
  Geen enkele informatie verder dan we sturen de komende weken iemand langs.
  Er zijn al diverse rechtzaken door particulieren gewonnen omdat gezinnen erg veel last kregen van hun gezondheid, exact zoals hier wordt beschreven.
  Ik vrees dat we nog vreselijkere tijden tegemoet gaan dan hetgeen we reeds be-leven…….

  Nooitgedacht.

  Like

  • Hier in Nederland hebben veel huishoudens ze ook, ikzelf eveneens.
   Dit is vrij onschuldig qua straling volgens mij (4G). Gevaar hiervan is vnl. dat je er in theorie makkelijk mee bedonderd kunt worden (digitale standen op afstand veranderen), en ik las dat ze niet allemaal nauwkeurig werken / storingsgevoelig kunnen zijn.

   Like

   • Jij hebt vrijwillig zo’n ding laten installeren? In tegenstelling tot de Fransen, Nooitgedacht gelovend op zijn woord, hadden wij tenminste nog een keus. Bij mij komt dat ding onder geen beding in huis.

    Like

 4. de petitie loopt niet echt omdat grootste gedeelte van de mensheid onder mk-ultra staat.
  volledig links en staats geprogrammeerd met cognitieve dissonantie.

  fff

  Like

 5. Het wordt inderdaad heel erg. Een grote verzekeraar laat zijn personeel al lopen met een (test) app waarmee ze punten kunnen verdienen door gezond te leven zodat ze aan het eind van het jaar korting krijgen op bijv. de zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering of AOV.

  Klein verschil met China, zij straffen en hier krijg je kortingen. Nog wel. Dit gaat het volk in Nederland ook vreten. Allemaal vrijwillig.

  Like

 6. En weet je beste mensen, het is op zich al triest genoeg dat het zo ver heeft kunnen komen, niet dan?
  We laten het allemaal gewoon zelf toe.
  Wij kunnen hier onze afgunst spuien, maar veranderd dat iets.
  Om Teun te supporten.
  Tegenwoordig kun je slijptollen kopen op een accu.
  Er zijn slijpschijfjes in de handel die 2mm dik zijn en waar je in no-time één van de 4 poten van een zendmast mee door slijpt.
  Wel, je neemt een extra accu mee en je slijpt ze alle 4 door. Vriend de Wind doet de rest, op naar de volgende.
  En weet je, ik ga dat doen, U hoort nog van mij.
  Tenslotte, elke verandering ontstond door één enkele daad.

  Fuck the system before it fucks you!

  Groet, Nooitgedacht, (vandaar dus).

  Liked by 2 people

 7. 5G kan je alleen bij criminelen gebruiken…..
  Natuurlijk ook bij de regering en het nep koningshuis, want ze zijn maffiaclub….

  5G, wie het gemaakt heeft, is erg verward, erg onverantwoordelijk en gevaar voor iedere levende wezens….mensen en dieren, insecten, planten en bomen…

  Als je gezond verstand hebt, zou je nooit atoombommen aan het maken zijn zoals in Iran en ook nooit 5G gebruiken, wat het erg slecht is voor onze lieve wereld…….een volk, een wereld, een lucht, water zijn van ons gratis, blijf af door graaiende rijke mensen…..

  Like

  • Wat valt er dan te grinniken, Iemand? Rini willems durft zich in ieder geval uit te spreken. Als je het niet met haar eens bent of onnozel vindt, zou je met argumenten kunnen komen. Bijvoorbeeld waarom Iran geen kernwapen zou mogen maken, om zich tegen Israhell en de USA te kunnen verdedigen. Die blijkbaar wel over kernwapens beschikken? Iran heeft ons nog nooit iets aangedaan, van Israhell en de USA weet ik dat wel zeker.

   Like

    • Je hebt helemaal gelijk, Hiroshima en Nagasaki bewijzen die hoax. Blijft overeind dat Iran het recht ontnomen wordt om zich van die zelfde hoax te bedienen, alleen maar om zich tegen zijn vijanden te kunnen verdedigen. Iran heeft ons nog nooit iets aangedaan. Washington DC, Crown City of London, Vaticaan stad en het zionistische Israhell daarentegen? Dat zijn de echte schurkenstaten, die de rest van de wereld bevolking willen decimeren en onderdrukken.

     Like

 8. Moi de Moiselle

  Jij noemt het angst. Ik noem het een permanente vorm van stress. Kikker/water en zo zijn er veel meer voorbeelden. We worden gekookt en als ik Administrator mag geloven; letterlijk!

  Like

 9. Eerdere reactie komt niet door, dan maar dit proberen . Interview met Barry Trower (Zoë art boven ) van TIG jaar geleden. Door mijzelf vertaald en ondert. (een compl KUT werk NB en totaal ‘ondankbaar’ – nudge en jarenlang vergeefs gepoogd onder de aandacht van ‘revolutionaire’ sites als deze te brengen…

  Groet
  Ach!

  Reclame (PR weejewel) : KIJKT U – idealistische doch hardwerkende activist -OOK EENS naar MIJN ANDERE VIDEO’S Op vimeo!

  Like

  • Dank joe wel . Vooral ook voor de immense hartverwarmende respons. Al de ‘likes’ ook etc.
   Maar ik snap: u was al weet veeeel verder in uw everyday waan
   toch erg dank dus, kdoch effe nog, zo van : fuck, zo’n serieuze site maar Echt werk plaatsen ze niet…
   Maar was gelukkig maar een vergissing…
   Want eg wel : met zo’n flinke site plus dito aanhang redden victims van en klokkenluiders over MK fucking TORTURE het wel. Zeker als ze de consequenties ervan ook voor de argeloze lezer ‘om deze ‘ inzichtelijk maken. Zoals deze B Trower oa doet

   Wellicht is het ‘succes ‘ dat ik al jaren heb met dat werk zelfs wel te danken aan die MINDCONTROL doch ik nog.

   Kweet: is ‘nasty’ kwa opmerking. Surry, want nochtans heel realistisch helaas, en goed bedoeld.

   Gr
   Ach!

   Like

 10. Kijk naar deze gore boeven in Devonshire ENGland.
  Een openbare meeting waar ZEER ongeruste inwoners over het 5G netwerk dat ze daar al hebben danwel aan het uitrollen/installeren zijn.
  Grappig dat ze de antwoorden van de verantwoordelijke managers(?) van dit zeer slecht danwel niet zijn te horen.

  Like

 11. Als de plannen van de telecomindustrie voor 5G uitgevoerd gaan worden zal geen mens, geen dier, geen vogel, geen insect en geen plant op aarde in staat zijn om blootstelling aan straling te voorkomen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. De hoeveelheid straling zal 10 tot 100 keer zo groot zijn als vandaag de dag, en er aan ontsnappen zal onmogelijk zijn. Deze 5G plannen dreigen serieuze, onomkeerbare effecten op mensen te hebben en permanente schade te berokkenen aan alle ecosystemen op de aarde.

  Maar: “Het kan geen kwaad tot het tegendeel is bewezen”.
  Waarom moeten WIJ altijd met bewijslast komen?
  Waarom komt er niet eerst keihard bewijs, dat het NIET schadelijk is voordat het wordt geïmplementeerd?

  ’t Is ook altijd hetzelfde, blablabla….. beroerd van.

  Liked by 1 persoon

Uw bijdrage

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.